«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες καλημέρα

ΟΧΙ ΟΧΙ

Αγαπητοί φίλοι, πατριώτες, συμπάσχοντες.
Τώρα θα καταλάβουν οι απάτριδες, ανεύθυνοι, γενίτσαροι, προδότες, τι σημαίνει και πια είναι η διαφορά του ευρώ από την δραχμή.
Το ευρώ είναι σαν να έχετε νερό να πιείτε αλλά τον διακόπτη την βάνα της βρύσης να την έχει άλλος και να τον παρακαλάτε να σας ανοίξει να πιείτε νερό.
Ενώ στην δραχμή και το νερό και τον διακόπτη τον έχετε εσείς!
Αυτά τα αποβράσματα είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε είχαν σκοπό να μας κλείνουν το νερό όποτε ήθελαν, όπως είδη έκαναν.
Θα το ξανά πω για αυτούς και την για κακή μας μοίρα, είχαμε επιλεγεί ως πειραματόζωα για να παραδειγματίσουν τους άλλους λαούς και ιδιαίτερα τους Ευρωπαίους.
Σήμερα αυτοί μας λένε κατεβάστε το παντελόνι να σας δώσουμε νερό να πιείτε, μέχρι πότε θα το αντέχαμε αυτό και ποιος γνωρίζει την συνέχεια και τα σχέδια τους;
Κατηγορούν αυτήν την κυβέρνηση ότι είναι το λόμπι της δραχμής, μακάρι να είναι να τελειώνουμε με αυτά τα πρόστυχα αποβράσματα, που έχουν αυτό οριστεί θεσμοί.
Οι θεσμοί σε μια δημοκρατική Ευρώπη δεν αποφασίζουν να πεθάνει ένας λαός διότι δεν είναι του γούστου τους η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση και τους χαλάει τα σχέδια.
Ποιοι θεσμοί μπορούν να κλείνουν την βάνα του νερού ή του οξυγόνου σε έναν λαό;;;
Η δημοκρατία της αληθινής Ευρώπης θα άφηνε τον κάθε λαό να αποφασίσει τι θέλει χωρίς να του κλείνει την βάνα της ζωής για να τον οδηγήσει εκβιαστικά γονυπετή σε αυτά τα απάνθρωπα που αυτή πρεσβεύει.
Θέλετε να σας πω ότι μέσα στην κακοτυχία μας είμαστε τυχεροί, διότι πρώτοι θα την κάνουμε από το σφαγείο.
Όταν εμείς θα συνερχόμαστε άλλοι λαοί ίσως να αιματοκυλούντε.
Αυτοί που φωνάζουν και αποπροσανατολίζουν τον λαό εντός της Ελλάδος μυρίζονται τον κίνδυνο που τους πλησιάζει και όχι μόνο να χάσουν τα λεφτά που έχουν φάει από το αίμα του ελληνικού λαού, αλλά θα πάνε και φυλακή και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και μαζί τους θέλουν να παρασύρουν και ένα κομμάτι του λαού που είτε από μικροσυμφέρον τους ακολουθεί, είτε από άγνοια που τους παρασύρουν.
Εγώ είμαι σαν και την μεγάλη πλειοψηφία του λαού, δεν έχω τα αναγκαία προς το ζην, τα φάρμακα και άλλα, όμως θα πάω μπουσουλώντας να ψηφίσω ΟΧΙ και θα εύχομαι να φωτίσει αυτήν την κυβέρνηση να μας βγάλει από το ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση μας περιμένει ο βασανιστικός θάνατος και ο εμφύλιος.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>