«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 05.07.2015 ΚΑΙ Η SUPRIME-ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
30.06.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ελληνιδες και Ελληνες ξυπνηστε!!

Ριξτε ΟΧΙ στο Δημοψηφισμα της 05.07.2015!!!

Ντράγκι και Λαγκάρντ
Ο γραφων το εχει τονισει πολλες φορες στην αρθρογραφια του περι της Ε.Ε.: «Οι Λειτουργοι της Ε.Ε., δηλαδη οι θυγατερες
και οι υιοι του Αβρααμ του ομιλου αυτου, είναι αυτοι οι
οποιοι θρυψαλουν την δημοκρατια στην ευρωπη». Την Ευρωπη κυβερνουν παιδαρελια!

Η δημοκρατικη εποχη της Ε.Ε. τεινει προς το τελος της.

«Ο Μαυρος εξεπληρωσε τις υποχρεωσεις τους ο Μαυρος μπορει να φυγη».

«Η Ελλας εξεπληρωσε τις υποχρεωσεις της, η Ελλας μπορει να φυγη».

Οποιος απορει για την «περιεργη» κατανοηση περι  δημοκρατιας των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, των λειτουργων της Ε.Ε. και των παραφυαδων αυτων, δεν κατανοησε ότι από την αρχη η Δημοκρατια στην Ε.Ε. ηταν μονο το Μεσο για τον Σκοπο.

« Η ενωμενη Ευρωπη του Μααστριχτ μπορει να ειναι μονο μια διδακτορικα κυβερνωσα Ευρωπη».

Αυτό απεδειξεν και το τελεσιγραφο των «εταιρων» μετα την ατερμονη διαπραγματευση, αλλα και την διακοπη της.

Τα παιδαρελια που κυβερνουν σημερα την Ευρωπη παιζουν παιχνιδια επικινδυνα επειδη είναι ανικανα να κατανοησουν ότι η επιβολη στην Ελλαδα συνεχως προσθετων μετρων, δηλαδη σε μια οικονομια που διαχρονικα ρημαζεται καταστρεφει την παραγωγικη της βαση, μπλοκαρει κάθε αναπτυξιακη ροπη και σηματοδοτει τον επερχομενο θανατο.

Το ελληνικο ξεσπασμα είναι απολυτα δικαιολογημενο!

Ως προς τους Λειτουργους της Ε.Ε., προκειται για Τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου και για Εχθρους της Ευρωπης με δημοκρατικο και αυτό για το θεαθηναι μανδυα.

Καθημερινα διαδιδουν ψευδη περι της Ελλαδος στους λαους του πλανητη μας. Μεχρι σημερα δεν ξεχασαν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη….. Την αξιοπρεπεια όμως του Ελληνικου Λαου δεν μπορει να θιγη ο κάθε Wolfgang Säuble.

Ο Ελληνικος Λαος από το 2008 συστηματικα ταπεινωνεται, δυσφημιζεται και
τελεσιγραφικα εκβιαζεται για να σωθη δηθεν από την Τρο’ι’κα ‘η από τους θεσμους.

Ηδη το Σαββατο της 26.06.2015 – Ημερα της δημοσιοποιησης και της εγκρισης από την Βουλη των Ελληνων του Δημοψηφισματος για την 05.07.2015 – συζητουσαν οι υπουργοι οικονομιας της Ε.Ε. μεταξυ αλλων και για ένα Σχεδιο Β’ και μπο’υ’κοταραν το Δημοψηφισμα των Ελληνων με διατυπωσεις ως:

 

 

 

 

«Οι Ελληνες θα αποφασισουν την 05.07.2015 για μια συμφωνια, η οποια δεν βρισκεται πλεον στο τραπεζι των διαπραγματευσεων, δηλαδη η προταση πακετο για μεταρρυθμισεις και αποταμιευσεις δεν ισχυει πλεον!».

Ταυτοχρονα δηλωναν οι ως ανω απατεωνες, ότι η Ελλας παραμενει μελος της ευρωζωνης και της Ε.Ε. Το εάν όμως η Ελλας παραμενει ‘η όχι είναι ένα θεμα που αποφασιζει ο ελληνικος λαος και όχι οι ως ανω απατεωνες.

Η γερμανιδα καγκελαριος Angela Merkel η οποια απευθυνθηκε προς την ελληνικη κυβερνηση για να αποδεχθη την δηθεν  «ιδιαιτερα γενναιοδωρη προσφορα» του ΔΝΤ, της Κομισιον της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, προειδε το Σαββατο της 26.06.2015 ως χαρακτηριστικη ημερα για την κριση της Ελλαδος.

Ότι και εάν προβλεπει ‘η δεν προβλεπει η ως ανω κυρια, για εμας τους Ελληνες είναι τελειως αδιαφορο! Ενώ ο γερμανος υπουργος οικονομιας σαρκαστικα κραυγαζε «Η 30. Ιουνιου είναι η 30.  Ιουνιου!» τονιζε ο Πολωνος και ο προεδρος της επιτροπης της
Ε.Ε. Donald Tusk «Βρισκομαστε πλησιον της ημερας, κατά την οποια το παιχνιδι με την Ελλαδα βαινει προς το τελος του».

Ναι και; Δοξα στον Δια!

Οι Τιμαριωτες του Σιωνισμου θα μπορουν από δω και περα να παιζουν με την Πορτογαλια, Ισπανια, Ιταλια και με οποιον αλλον θελουν!

Τι νοειται με την Subprime-Κριση της Ε.Ε.;
Η λεξη «Subprime» σημαινει κατι το «κατωτερο». Subprime-δανειακα προ’ι’οντα ονομαζονται επισης ως Liar’s Loans, δηλαδη ως Ψευδοδανεια.

ΟΙ δανειοαπατεωνες παροτρυνουν τους δανειοληπτες στις διαπραγματευσεις να αποκρυβουν τα γνησια περιουσιακα τους στιχεια χωρις κανεναν ελεγχο και να τα «χτενιζουν» προς τα ανω.

Ως ξυλεφτες δανειων επιφορτιζουν μετα στους εγκρινοντας τα δανεια για την συμμετοχη και αυτων στις προμηθειες των δανειακων συμβασεων.

Αυτοι πωλουν στην συνεχεια εκεινα τα εγγραφα, στα οποια οι συμφωνιες των δανειακων συμβασεων καταγραφονται για τις τραπεζες οι οποιες με την σειρα τους τα πωλουν σε άλλες τραπεζες ‘η σε ασφαλιστικους οργανισμους.
Τα ετσι ονομασθεντα οικονομικα προ’ι’οντα, δηλαδη οι συμβασεις, στις οποιες συμφωνουνται και οι πληρωμες τοκων για να αποκτησουν την καταλληλη εγκυροτητα χρειαζονται μια ποιοτικη βουλα.

Αυτή δινεται από τις πιστοληπτικες αμερικανικες εταιρειες Standard and Poors (S&P), Moody’s και Fitch.

Οι συνεργατες των ως ανω εταιρειων ελεγχουν την πιστοληπτικην ικανοτητα και εκτιμουν την ποιοτικη αξια των προς ελεγχο εγγραφουν και αξιοχαρτων με μεθοδους που ποτε δεν τους κανουν γνωστους.

Στην περιπτωση των Subprime-δανειων είναι χαρακτηριστικο που οι ως ανω πιστοληπτικες αμερικανικες εταιρειες σε καμμια περιπτωση δεν δραστηριοποιηθηκαν. Χωρις ελεγχους όμως τα βαθμολογησαν τα εγγραφα με τον περιζητητο βαθμο «ΑΑΑ» (Τριπλο-Α), που επισης σημαινει, ότι δηθεν είναι τοσο καλα ώστε να μην υπαρχη κανενα ρισκο στα αξιοχαρτα αυτά.

Περιπου εδώ αρχισε η μεγαλη απατη για τους λαους της Ε.Ε.!

Οι Τιμαριωτες των «Μεγαλοαπατεωνων» σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. αρχισαν να εκτελουν ότι τους διεταξαν.

Ο σημερινος προεδρος της ΕΚΤ, Mario Draghi, ο οποιος υπηρξε ο υπευθυνος στο γραφειο της Αθηνας της Goldman Sachs την εποχη που κατ’ εντολη του τοτε Πρωθυπουργου της Ελλαδος Κωστα Σημιτη ‘η Ααρον Μαρδοχα’ι’ Αβουρη, «χτενισε» τους ισολογισμους του ελληνικου κρατους και ετσι εθεσε τα θεμελια για την σημερινη τραγελογραφικη κατασταση της χωρας μας.

Αυτη σε λιγο θα εφαρμοστει και στα αλλα κρατη μελη της Ε.Ε.!

Η ομαδα των απατεωνων της Goldman Sachs δια του κυριου Mario Draghi κατωρθωσε στην Ευρωπη και κατά συνεχεια, αμεταβλητα και αναμφισβητητα οι φορολογουμενοι πολιτες να αναλαμβανουν τις κερδοσκοπικες απωλειες των τραπεζων.

Η εισοδος συνεπως της Ελλαδος στην ευρωζωνη και η εκλογη το 2009 του Γεωργιου Παπανδρεου ως Πρωθυπουργου της Ελλαδος ηταν ένα καλα σχεδιασμενο στρατηγικο σχεδιο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για την καταληψη και συνεχη
ελεγχο της ευρωζωνης δια του ΔΝΤ.

Ο ρολος του Γεωργιου Παπανδρεου ηταν «ο ρολος που επαιξε το Δουρειος Ιππος της Τροιας ‘η ο ρολος που επαιζε στην αρχαια εποχη ο μπηγματικος τραγος κατά την πολιορκια των πολεων».

Με την μεθοδο αυτή και με τα χρεη τα μελη κρατη της Ε.Ε. εγιναν οι σκλαβοι των τραπεζων.

Το περιφημο ESM της Ε.Ε. εγινε με χαρα αποδεκτο από τις κυβερνησεις των μελων κρατων, από τους δανειστες και από την «Αγορα», διοτι οι επενδυτες μπορουσαν μετα να αγοραζουν χωρις καμμια ανησυχια κρατικα ομολογα.

Για να παραμεινουν οι απαιτησεις των δανειστων (τραπεζων) αμεταβλητες και βεβαιες, οι χρεομενες κυβερνησεις των μελων κρατων της ευρωζωνης της Ε.Ε. είναι
υποχρεωμενες να γεμιζουν συνεχως τα ταμεια του ESM.

Μετα την λεηλασια της ανατολικης Γερμανιας (DDR) επιλεχθη και διατηρειται ακομη από τους «παγκοσμιους Μεγαλοαπατεωνες» της Wall Steet της Νεας Υορκης και της City of London (τετραγωνικου μιλλιου του Λονδινου) η Ελλας, ως Μεσο για την επιτευξη του Σκοπου!

Το αδυναμο μαρκο της ανατολικης Γερμανιας δεν υποτιμηθηκε όπως το 1948
το ναζιστικο μαρκο αλλα ανατιμηθηκε αποτελεσματικα κατά 300 εως 400 %. Και αυτό συνεβη όχι διοτι – όπως διατυμπανιζαν υποκριτικα πολιτικοι τυπου Wolfgang Schäuble
και τα διαβρωμενα δυτικογερμανικα ΜΜΕ – θελησαν να βοηθησουν δηθεν τους μικρους αποταμιευτες της ανατολικης Γερμανιας, όχι δεν επεδιωκαν κατι τετοιο, και αναγκασθηκαν να το κανουν για αποκλειστικο συμφερον των παγκοσμιων Μεγαλοαπατεωνων.

Τα καθαρματα αυτά με συνεργεια των Τιμαριωτων τους στην τοτε δυτικη Γερμανια τετραπλασιασαν τα χρεη της DDR. Με το δυτικογερμανικο μαρκο από την 1. Ιουλιου 1990 ξαφνικα για το τετραπλασιασμενο χρεος πληρωνουν οι φορολογουμενοι γερμανοι πολιτες και τετραπλασιασμενους τοκους και πανωτοκια.

Και ουδεις είναι αντικειμενικα πληροφορημενος για να αντιδραση.

Η σημερινη Καγκελαριος Angela Merkel αποσιωπα στον λαο της για το
πραγματικο κρατικο χρεος της Γερμανιας (εξωτερικο και εσωτερικο) υψους κατά τους τελευταιους υπολογισμους 6,776 τρισεκατομμυριων ευρω.

Η κατασταση στην Γερμανια δεν είναι τοσο ροδινη όπως εμφανιζεται.

Η κυρια αυτή σε λιγο δεν θα γινεται πλεον ανεκτη από τον γερμανικο λαο.

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με την συνεργεια του ΔΝΤ υποχρεωσε την συμμορια της γαλλογερμανικης πολιτικης ηγεσιας, της διοικησης της ΕΚΤ, της Κομισιον και της Επιτροπης της Ε.Ε. να αποπροσανατολισουν τους ευρωπαιους πολιτες.

Τα Austeritäts-οικονομικα προγραμματα του ΔΝΤ για τον ελληνικο πληθυσμο υπηρξαν προγραμματα εκβιαστικα και πιεστικα για να ριξουν τους Ελληνες στην κακομοιρια και φτωχεια για να μπορουν οι εγχωριοι Τιμαριωτες τους (Τζορμπασηδες, Κεχαγιαδες, Κοτσαμπασηδες και πασης αλλης μορφης Τουρκογυφτοι) να πλουτιζουν ανενοχλητοι σε βαρος των Ραγιαδων τους.

Η Ελλας χησιμοποιηθηκε από το ΔΝΤ ως περιπτωση τεστ του προγραμματος της που σε λιγο θα εφαρμοσει και στις άλλες μελη χωρες «Γουρουνια!» της Ε.Ε.

Εάν η σημερινη ελληνικη «Κριση» δεν είναι «οικονομικη» αλλα «χρηματοπιστωτικη», δηλαδη εάν ο σχεδιασμος του ΔΝΤ στην πραγματικοτητα εγινε για «χρηματιστικους» λογους, αυτή θα διατηρειται οσο καιρο υπαρχουν ακομη μεσα χρηματοδοτισης.

Και εάν τα μεσα αυτά από την περιοχη των δανειων τελειωσουν το αποτελεσμα θα είναι η επισημη πλεον φτωχευση της Ελλαδος.

Οι ευρωπαιοι πολιτες οφειλουν κατά το ΔΝΤ να συνεχιζουν να στηριζουν μια στην πραγματικοτητα ανεπισημα ακομη φτωχευμενη χωρα.

Η ηγετικη συμμορια της Ε.Ε. αποτελουμενη από την αρχη της κρισης απο τα γνωστα ονοματα Angela Merkel, Wolfgang Schäuble, Dominik Strauss-Kahn, Nicolas Sarkozy, Jean-Claude Trichet, Jose Manuel Barroso, Almunia κ.α. δεν προσατατευσε ως οφειλεν το χρημα των ευρωπαιων και την Ελλαδα από την λεηλασια (μιας χωρας μελος της Ε.Ε.) αλλα ανεχθηκε το εγκληματικο «κουρεμα» του ελληνικου χρεους που επιβαρενε αποκλειστικα τα εγχωρια ασφαλιστικα ταμεια και τους Ελληνας φορολογουμενους αφηνοντας ανεπαφους τα ξενα καθαρματα τα οποια προστατευονταν από τους παγκοσμιους Μεγαλοαπατεωνες.
Είναι συνεπως και για την σημερινη ελληνικη κυβερνηση ένα ολεθριο λαθος να επιζητη ένα «νέο κουρεμα» που θα είναι ενα παρανομο φεσι περαν του ελληνικου λαου και για τους αλλους λαους της Ε.Ε. Κατι τετοιο δεν συμφερει τους Ελληνες!
Δεν μας φταινε οι λαοι της Ε.Ε. μας φταινε οι Μεγαλοαπατεωνες και οι Τιμαριωτες αυτων!

Δεν πρεπει συνεπως να γινομαστε μισητοι και αδικοι στους λαους της Ε.Ε.!

Η ηγετικη συμμορια της Ε.Ε. γνωριζε με λεπτομερειες ότι το μεγαλυτερο μερος του εγκληματικου κρατικου χρεους της Ελλαδος ηταν κιβδηλο και γι’ αυτό μη βιωσημο.

Ο υπουργος οικονομιας της Γερμανιας Wolfgan Schäuble ηταν ο ανθρωπος
που το 2011 σε μια επιστολη του προς τον ευρωπαιον συναδελφο του και τοτε προεδρο της ΕΚΤ κ. Jean-Claude Trichet προτεινε, η Ελλας μαζι με το ΔΝΤ να λαβουν την
δικαιοδοσια για εκουσια ανταλλαγη παλαιων με νεα ομολογα με τις δανειστικες τραπεζες. Με τον τροπο αυτό θα αποκτουσε δηθεν η Ελλας ένα χρονικο διαστημα 7 ετων για να είναι μετα σε θεση να ξεπληρωνει τα χρεη της.

Στην πραγματικοτητα ηταν ένα καλοσχεδιασμενο σχεδιο του γερμανου υπουργου οικονομιας για να αποφευχθη το ρισκο την φτωχευσης της Ελλαδος δια της οποιας θα επιβαρυνονταν οι Μεγαλοαπαταιωνες και όχι οι φορολογουμενοι πολιτες.
Ο κ. Wolfgang Schäuble είναι από την εποχη της λεηλασιας της ανατολικης Γερμανιας (DDR) ενας πιστος Τιμαριωτης των Μεγαλοαπατεωνων.

Αυτοι γνωριζαν την πραγματικη οικονομικη κατασταση της Ελλαδος και παρ’ όλα αυτά ελαφρωσαν με τις γνωστες μεθοδους λεηλασιας και με το προσχημα σωτηριας των υπερχρεομενων χωρων τους ευρωπαιους πολιτες με πανω από 1 τρισεκατομμυριο ευρω.
Η ασκουντες εξουσια στην Ε.Ε. δεν είναι τιποτε άλλο από αποδεκτες διαταγων από τους Μεγαλοαπατεωνες.

Αυτοι εξαφανιζονται από το προσκηνιο της πολιτικης εάν τολμησουν και δεν πειθαρχησουν στις διαταγες.

Το προβλημα της Ελλαδος μπορει να λυθη εάν η Ελλας εξασφαλισει την συμμαχια των ευρωπα’ι’κων λαων, για να σωθη η Ε.Ε. από τις ερπυστριες του ΔΝΤ, από τις ερπυστριες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Αντι οι υπευθυνοι της χρεοκοπημενης Ελλαδος (και αυτοι είναι οι ηγετες ολων των κομματων εξουσιας της Μεταπολιτευσης με τους παρατρεχαμενους τους και δη χωρις καμμια εξαιρεση!) να γλειφουν τους «δολοφονους» της πατριδας μας για να συνεχιζουν να μας «σωζουν» με δανεικα, πρεπει να συνεργασθουν με την παρουσα κυβερνηση για να τους πανε μαζι τους ευρωπαιους πολιτες στα δικαστηρια ως συνεργους σε εγκλημα τοκογλυφιας με διαστασεις εγκληματος κατά της ανθρωποτητας.

Ποτε δεν πρεπει να ξεχασουμε τους χιλιαδες Ελληνας νεκρους εξαιτιας των συνεπειων του εγκληματος των παγκοσμιων αυτων Μεγαλοαπατεωνων!

Το ιδιο ισχυει και για τους Τιμαριωτες των Μεγαλοαπατεωνων στην ηγεσια της Ε.Ε.
Τα καθαρματα αυτά γραφουν στα αρχυδια τους τους σημερινους κινδυνους που πραγματι διατρεχει η Ε.Ε., η Δημοκρατια και η ανεξαρτησια και ελευθερια και τα δικαιωματα των λαων της.

Με υποκρισια διακηρυττουν οτι μας στηριζουν από ανθρωπισμο με το ΕLA (Emergency
Liquidity Assistance) με την ελπιδα να επιρρεασουν τα αποτελεσματα του Δημοψηφισματος της 05.07.2015. Εσπευσαν τα καθαρματα αυτά, τα παιδαρελια που κυβερνουν σημερα την Ευρωπη και οριζοντιωποιηθηκαν με τα αλλα
Εγχωρια καθαρματα, δηλαδη με την προδοτικη ελληνικη αντιπολιτευση για να μεταβαλλουν αυθαιρετα το περιεχομενο του δημοψηφισματος.

Εδώ τιθεται το ερωτημα!

Με ποια ιδιοτητα, με ποιο δικαιωμα επεμβαινουν τα παιδαρελια που ασκουν εξουσια στην Ε.Ε. για το ποιο θα είναι το περιεχομενο ενός καθαρα ελληνικου δημοψηφισματος;

Οι γνησιοι Ελληνες δεν επηρεαζοινται και δεν τρομοκρατουνται!!!

Οι παγκοσμιοι Μεγαλοαπατεωνες ως αρπακτικα και αγρια ζωα δεν δισταζουν να «ξεκοκαλιζουν» όπως εδειξε η DDR και η Ελλας ολοκληρα κρατη….με συνεργεια της ηγεσιας της Ε.Ε. και να «ριχνουν» δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις ….. Επιδιωκουν συνεπως να ριξουν την παρουσα ελληνικη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και να ξαναφερουν τους εγχωριους Τιμαριωτες τους στην εξουσια…..

Οι πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε. πρεπει να κατανοησουν ότι ο πραγματικος στοχος των παγκοσμιων Μεγαλοαπατεωνων είναι να βαλουν «χερι» στις τσεπες τους.

Μονο όταν καταλαβουν περι τινος προκειται, ότι δηλαδη σκοπημα αποπροσανατολιζονται με τους τεραστιους και ελεγχομενους μηχανισμους προπαγανδας που ελεγχουν, τοτε και τοτε μονο θα συμμαχισουν με τους Ελληνες πολιτες.

Ελληνιδες και Ελληνες ξυπνηστε!!

Ριξτε ΟΧΙ στο Δημοψηφισμα της 05.07.2015!!!

Ειστε η Δυναμη που μπορει να σωση όχι μονο την Ελλαδα αλλα και την υπολοιπη Ευρωπη. Στειλτε το ΔΝΤ και το Ευρω πισω, εκει απ’οπου ηρθαν….
Μην ακουτε τους εγχωριους Τιμαριωτες των
Μεγαλοαπατεωνων.

Η Ελλας εζησε και επεζησε 3000 χρονια με την «Δραχμη» και θα ζησει και θα επιζησει και αλλα 3000 παλι με την «Δραχμη»!

Το ΟΧΙ της 05.07.2015 δεν αναφερεται σε καποιο πολιτικο κομμα γιατι είναι μονο και ολοκληρωτικα ελληνικη ψηφος, είναι ψηφος για την Πατριδα μας και εναντιον ολων των
καθαρματων πασης προελευσης, είναι ψηφος εναντιων των Βαρβαρων που επιχειρουν να μειωσουν τους Ελληνες!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
PD Dr.-Ing. Georg Bleibergweg114 Chaziteodorou D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
28.06.2015

DAS HELLENISCHE VOLKSREFERENDUM VOM 05.07.2015 UND DIE SUBPRIME-KRISE DER EUROPÄISCHEN UNION.

Dr. Georg Chaziteodorou

Der Verfasser in seinen bisherigen Artikeln über die EU hat
es mehrfach angedeutet: «Die EU-Funktionäre d.h. die Töchter und Söhne Abrahams dieses Vereines, sind diejenigen die die europäische Demokratie verscherbeln». Das Zeitalter der Demokratie in der EU neigt sich offenbar seinem Ende zu. «Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen». «Hellas hat ihre Schuldigkeit getan, Hellas kann gehen». Wer sich über das «seltsame» Demokratieverständnis der Töchter und Söhne Abrahams der EU-Führung und ihren Statisten auf der politischen Bühnen wundert, hat nicht begriffen, dass Demokratie von allem Anfang der EU an nur Mittel zum Zweck
war. Machen wir uns nichts vor. «Das vereinte Europa von Maastricht kann nur ein diktatorisch regiertes Europa sein».
Viel Glück!!!.
Bei den EU-Funktionären handelt es sich um Vasallen des internationalen politischen Zionismus und europafeindlichen «Schein-Demokraten» aus denen Münder täglich nur Lügen gegen Hellas an die Völker der Erde verbreitet wurden. Die Würde des hellenischen Volkes aber kann nicht von irgendeinem Herrn Wolfgang Schäuble angetastet werden. Das hellenische Volk wird seit 2008 systematisch demütigt, diffamiert und ultimativ erpresst angeblich um, von der Troika

oder Institutionen, gerettet zu werden. Bereits Samstag dem 26.06.2015 – Tag der Ankündigung und der Genehmigung durch das hellenischen Parlaments des Volksreferendums – diskutierten die Finanzminister der EU unter anderen auch über
ein Plan B und boykottieren das Volksreferendum der Hellenen
mit Äußerungen wie: «Die Hellenen werden am 05.07.2015 über eine Vereinbarung abstimmen, die nicht mehr auf dem Tisch liegt d.h. das vorgeschlagene Reform- und Sparpaket gilt nicht mehr!». Gleichzeitig bekräftigen diese Gauner dass Hellas Mitglied der Euro-Zone und Teil der EU bleibe. Ob Hellas aber bleibt oder nicht ist Sache des hellenischen Volkes und nicht
dieser Gauner. Die Kanzlerin der BRD Angela Merkel die die
hellenische Regierung aufrief das angeblich «außergewöhnlich großzügige Angebot» der IWF, EU-Kommission und EZB anzunehmen, sah sie dem Samstag (26.06.2015) als Stichtag bei der Griechenland-Krise an. Was diese Dame sieht oder nicht sieht ist uns Hellenen völlig egal! Während der Finanzminister der BRD sarkastisch schreit «Der 30. Juni ist der 30. Juni!»
betont der Pole und EU-Gipfelchef Donald Tusk «Wir sind dem Tag nahe, an dem das Spiel mit Hellas aus ist». Ja und? Zeus sei dank! Diese Vasallen der Zionisten sollen jetzt erfolgreich auch mit Portugal, Spanien, Italien und mit anderen spielen!

Was versteht man unter die Subprime-Krise der EU?
Das Wort «Subprime» bedeutet «minderwertig». Subprime-Kreditprodukte werden auch Liar’s Loans d.h. Lügnerkredite genannt. Die Kreditgauner ermutigen die Kreditnehmer in den Verhandlungen ihre Vermögensangaben ohne Überprüfung nach oben zu «frisieren». Als Kreditkeiler werden dann Finanzdienstleister beauftragt, die über Provisionen an den
abgeschlossenen Kreditverträgen beteiligt werden. Diese verkaufen anschließend jene Dokumente, in welchen die Kreditvereinbarungen schriftlich festgehalten werden, an

Banken, welche diese Papiere ihrerseits wieder an andere Banken oder Versicherungen weiterverkaufen. Sogenannte
Finanzprodukte, also Verträge, in welchen Zinszahlungen vereinbart sind, müssen jedoch, damit sie von Banken oder Versicherungen erworben werden, zunächst ein Gütesiegel erhalten. Dies vergeben die Rating-Agenturen. Die mächtigsten
drei dieser Prüfanstalten sind selbst Unternehmen der USA:
Standard and Poors (S&P), Moody’s und Fitch. Die Mitarbeiter
der genannten Prüfstellen, begutachten die betreffenden Wertpapiere nach Methoden, welche sie noch niemals
offengelegt haben. Im Falle der Subprime-Kredite ist auffallend
dass die genannten Rating-Agenturen kein einziges Mal tätig
geworden sind. Ohne Prüfungen jedoch vergaben die begehrte «AAA» (Triple-A) Note, was auch bedeutet, angeblich so gut wie kein Risiko für den Käufer dieser Wertpapiere. Etwa hier
begann der große Betrug gegen die europäischer Völker!
Die Vasallen der «Supergauner» in den europäischen Völkern
fingen an ihren Auftrag zu erfüllen. Der derzeitiger Chef der
EZB, Mario Draghi, der für das Athener Büro der Rating-Agentur
Goldman Sachs zuständig war, als sie die hellenischen Staatsbilanzen «frisiert» hatte und so die Aufnahme Hellas in der Eurozone ermöglichte und um die Rolle Rating-Agenturen
beim Hellas Disaster und dem, was aller Wahrscheinlichkeit nach, auf die Europäer noch zukommen wird. Die Goldman Sachs Group also gelang in Europa über Herrn Mario Draghi eine dauerhafte, unwiderrufliche, unanfechtbare Übernahme der Spekulationsverluste der Banken durch die Steuerzahler.
Die Aufnahme also Hellas in der Eurozone und die Wahl von Georgios Papandreou 2009 als Ministerpräsidenten Hellas war
Teil eines Plans des internationalen politischen Zionismus, der für Papandreou die Rolle eines Trojanischen Pferdes oder eines
Rammbocks vorsah, der zur Eroberung und Kontrolle der Eurozone durch den IWF ermöglichte. So sind die EU-

Mitgliederstaaten zu Schuldsklaven der Banken geworden. Die ESM wurde sowohl von der Regierungen der EU-
Mitgliederstaaten als auch von ihren Gläubiger und «dem Markt» akzeptiert, weil Investoren unbesorgt Staatsanleihen kaufen können. Da die Forderungen der Gläubiger (Banken) gesichert bleiben, können sie die verschuldeten Regierungen
der EU-Mitgliederstaaten der Euro-Zone weiterhin mit Geld
in unbegrenzter Höhe versorgen.

Nach der Ausplünderung der DDR wurde Hellas und wird noch von der «Welt-Supergauner» der Wall Street von New York und City of London als Mittel zum Zweck benutzt! Die marode
DDR-Mark seinerzeit wurde nicht, wie die deutsche Reichsmark 1948, abgewertet, sondern effektiv um 300 bis 400 % aufgewertet. Und das geschah nicht etwa – wie von Politiker Typ Wolfgang Schäuble und Medien geheuchelt – den kleinen Sparern der damaligen DDR zuliebe, nein, die internationalen Gläubigerbanken der Hochfinanz der ehemaligen DDR hatten sich diese «Gunst» offenbar mit der ihnen eigenen Liebenswürdigkeit eines revolverbewehrten Gangsters, «ausgebeten». Sie konnten nämlich dann am Tage der Währungsumstellung, dem 1. Juli 1990, mit einem Schlag ein drei- bis viermal höheres Schuldenguthaben im vereinigten deutschen Staatshaushalt verbuchen als zuvor! Sie kassieren seitdem auch das Drei- bis Vierfache an Zinsen und
Zinseszinsen auf diese betrügerischen «Schulden», die gar keine sind. Und niemand in der BRD regt sich darüber auf.
Die Bundeskanzlerin Angela Merkel verschweigt ihr Volk dass die Staatsverschuldung der BRD (explizite und Implizite) nach
letzten Schätzungen bei 6,776 Billionen Euro liegt und die
BRD nicht so gut geht wie sie behauptet. Sie wird sicherlich bei
den Deutschen bald als Regierungschefin untragbar werden.

Der internationale politische Zionismus mit Hilfe der IWF zwang die Bande der Deutsch-Französische politischen Führung,
der Führung der EZB, der EU-Kommission und des EU-Rates, die europäischen Bürger irrenzuführen. Die Austeritäts-Maßnahmen der IWF in Hellas waren in Wirklichkeit Erpressungs- und Auspressungsmaßnahmen um die hellenische
Bevölkerung in die Armut zu treiben damit die Gangster der Banken mehr Geld bekamen. Hellas war für die IWF der Testfall bevor dieses Programm in ganz Europa eingeführt wird. Wenn die derzeitige «Krise» mit Hellas nicht eine «wirtschaftliche», sondern eine «Finanzkrise» ist, d.h. wenn die falsche Konzeption der IWF nur deswegen Wirklichkeit ist weil sie nur
«finanziert» wird, dann ist es absehbar, dass sie nur solange bestehen wird wie es Finanzmittel verfügbar sind. Und wenn diese Mittel nur aus dem Kreditbereich geschöpft werden, ist das Resultat die Staatspleite Hellas. Die europäischen Bürger
sollten also an einem bereits Pleite gegangenes Land (Hellas!)
Geld leihen. Die führenden Personen der EU-Bande bestehend bei dem Krisenausbruch aus den bekannten Namen wie Frau
Angela Merkel, Wolfgang Schäuble, Dominik Strauss-Kahn, Nicolas Sarkozy, Jean-Claude Trichet, Jose Manuel Barroso, Almunia u.a. hat nicht, wie sie es sollte, das Geld der Europäer
und die Ausplünderung Hellas (eines EU-Mitgliedstaates) durch den «Haarschnitt» ihrer Schulden, von den Welt-Supergauner (Spekulanten) geschützt. Diese Bandenmitglieder der EU wüsten ganz genau dass die hellenischen Schulden verbrecherisch absichtlich nicht lebensfähig gemacht worden.
Der Finanzminister der BRD Wolfgang Schäuble war der Mann der 2011 in einem Brief an seine europäischen Kollegen und EZB-Chef Jean-Claude Trichet vorgeschlagen hatte, Hellas sollte mit dem IWF das Mandat erhalten die privaten Bankengläubiger zu einem freiwilligen Tausch von Alt- in Neuanleihen zu bewegen. Das sollte angeblich Hellas zu einem 7 jährigen Atempause bei Anleiherückzahlungen geben. Es war

ein kalkuliertes Spiel des deutschen Finanzministers um das Pleiterisiko Hellas von den Banken und den Supergauner weg hin zum Steuerzahler. Wolfgang Schäuble ist seit der Ausplünderung der DDR ein treuer Vasall der Supergauner.
Die Welt-Super-Spekulanten wüsten die wahre Situation Hellas auch und Nichtsdestotrotz haben sie Europa um mehr als 1 Billion Euro erleichtert mit der bekannten Methode, der Rettung der verschuldeten Länder mit Rettungsringe aus Blei…..Die Herrschenden also in der EU sind mittlerweile zu puren Befehlsempfängern der Supergauner verkommen, die
prompt von der politischen Bühne abzutreten gezwungen werden, wenn sie sich jemals in einem Anfall von Tollkühnheit dem entgegenzustellen wagen, was die «Supergaunern» dekretiert.

Das Problem Hellas kann gelöst werden, wenn man die Gläubiger überzeugt gegen den Spekulanten, gegen der Supergauner und deren EU-Vasallen zu stellen. Hellas aber muss vorher mit den Gläubigern übereinkommen. Die Gläubiger müssen überzeugt dass auch sie Opfer der Supergauner sind. Die verbrecherische und nicht lebensfähige Schuldenhöhe Hellas dient das Ziel der Supergauner weiter die EU-Steuerzahlern auszuplündern. Hellas ist einfach nur Mittel zum Zweck. Die Supergauner haben bereits ihre Gewinne von den Gläubigern kassiert und streben neue Gewinne an.
Hellas ist nicht in der Lage die verbrecherischen Schulden zu bezahlen. Hellas aber kann ihren Gläubiger helfen, ihrem Geld rechtlich von der Supergaunern zurück zu fordern. Die Insolvenz Hellas ist nicht aufzuhalten, weil Hellas kurz vor einer Zahlungsunfähigkeit stehe. Die «Notkreditlinie» ELA (Emergency Liquidity Assistance) die zu Zeit angewandt wird, ist eine kurzfristige Option, die den europäischen Zentralbanken der Eurozone offensteht, wenn sie ihre nationalen

Finanzinstitute (Banken) in einer absoluten Ausnahmesituation mit Liquidität versorgen müssen.

Der Staatsbankrott Hellas sei unausweichlich aber auch eine Chance für einen neuen Anfang mit einen Währungsreform und ist gut so. Mit Recht wurde das neue Sparpaket von der hellenische Regierung abgelehnt. Der nächste Schritt sollte der
Austritt aus der EU selbst sein. Hellas hat mit der Drachme über
3000 Jahren überlebt. Sie wird auch die nächsten 3000 Jahren mit der Drachme überleben…..Die Stabilität aber der Eurozone
Und der EU selbst sind jetzt als Ganzes in Gefahr…..

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>