Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Αγαπητοί αναγνώστες καλημέρα

ΟΧΙ ΟΧΙ

Αγαπητοί φίλοι, πατριώτες, συμπάσχοντες.
Τώρα θα καταλάβουν οι απάτριδες, ανεύθυνοι, γενίτσαροι, προδότες, τι σημαίνει και πια είναι η διαφορά του ευρώ από την δραχμή.
Το ευρώ είναι σαν να έχετε νερό να πιείτε αλλά τον διακόπτη την βάνα της βρύσης να την έχει άλλος και να τον παρακαλάτε να σας ανοίξει να πιείτε νερό.
Ενώ στην δραχμή και το νερό και τον διακόπτη τον έχετε εσείς!
Αυτά τα αποβράσματα είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε είχαν σκοπό να μας κλείνουν το νερό όποτε ήθελαν, όπως είδη έκαναν.
Θα το ξανά πω για αυτούς και την για κακή μας μοίρα, είχαμε επιλεγεί ως πειραματόζωα για να παραδειγματίσουν τους άλλους λαούς και ιδιαίτερα τους Ευρωπαίους.
Σήμερα αυτοί μας λένε κατεβάστε το παντελόνι να σας δώσουμε νερό να πιείτε, μέχρι πότε θα το αντέχαμε αυτό και ποιος γνωρίζει την συνέχεια και τα σχέδια τους;
Κατηγορούν αυτήν την κυβέρνηση ότι είναι το λόμπι της δραχμής, μακάρι να είναι να τελειώνουμε με αυτά τα πρόστυχα αποβράσματα, που έχουν αυτό οριστεί θεσμοί.
Οι θεσμοί σε μια δημοκρατική Ευρώπη δεν αποφασίζουν να πεθάνει ένας λαός διότι δεν είναι του γούστου τους η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση και τους χαλάει τα σχέδια.
Ποιοι θεσμοί μπορούν να κλείνουν την βάνα του νερού ή του οξυγόνου σε έναν λαό;;;
Η δημοκρατία της αληθινής Ευρώπης θα άφηνε τον κάθε λαό να αποφασίσει τι θέλει χωρίς να του κλείνει την βάνα της ζωής για να τον οδηγήσει εκβιαστικά γονυπετή σε αυτά τα απάνθρωπα που αυτή πρεσβεύει.
Θέλετε να σας πω ότι μέσα στην κακοτυχία μας είμαστε τυχεροί, διότι πρώτοι θα την κάνουμε από το σφαγείο.
Όταν εμείς θα συνερχόμαστε άλλοι λαοί ίσως να αιματοκυλούντε.
Αυτοί που φωνάζουν και αποπροσανατολίζουν τον λαό εντός της Ελλάδος μυρίζονται τον κίνδυνο που τους πλησιάζει και όχι μόνο να χάσουν τα λεφτά που έχουν φάει από το αίμα του ελληνικού λαού, αλλά θα πάνε και φυλακή και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και μαζί τους θέλουν να παρασύρουν και ένα κομμάτι του λαού που είτε από μικροσυμφέρον τους ακολουθεί, είτε από άγνοια που τους παρασύρουν.
Εγώ είμαι σαν και την μεγάλη πλειοψηφία του λαού, δεν έχω τα αναγκαία προς το ζην, τα φάρμακα και άλλα, όμως θα πάω μπουσουλώντας να ψηφίσω ΟΧΙ και θα εύχομαι να φωτίσει αυτήν την κυβέρνηση να μας βγάλει από το ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση μας περιμένει ο βασανιστικός θάνατος και ο εμφύλιος.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: