«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανοικτή επιστολή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην Επιτροπή Αλήθειας τού δημοσίου χρέους

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
…Απαλλάξτε την Ελλάδα από το χρέος.

Ο μόνος τρόπος.

O κακός στρατηγός είναι αυτός, ο οποίος θα κερδίσει πολλές και εντυπωσιακές μάχες …και θα χάσει τον πόλεμο.
Ο καλός στρατηγός είναι αυτός, ο οποίος θα κερδίσει έναν μεγάλο πόλεμο με μικρές και όσο το δυνατόν πιο ταπεινές μάχες.
Ο άριστος στρατηγός είναι αυτός, ο οποίος θα κερδίσει τον Κόσμο ολόκληρο χωρίς καθόλου μάχη.

 

 

 

 

Τέτοιου είδους γενικές σκέψεις έρχονται στον νου κάποιου, ο οποίος περιμένει εξελίξεις σ’ ό,τι αφορά τη μάχη που δίνεται για την επιβίωση του λαού μας. Μια τέτοια σημαντική για την εθνική επιβίωσή μας μάχη δίνεται και από τη Βουλή και την Πρόεδρό της …Μια μάχη εναντίον αυτών, οι οποίοι “άλωσαν” και διέλυσαν την πατρίδα μας και αν θέλουμε να σωθούμε, πρέπει να τη δώσουμε μέχρι τέλους …Μια μάχη, που – όπως και όλες οι μάχες – απαιτεί μια στρατηγική. Από το σημείο αυτό ξεκινούν και οι απορίες μας…
…Η Πρόεδρος της Βουλής γνωρίζει τι κάνει; Γνωρίζει πώς να χειριστεί αυτήν τη μάχη; Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί η γενναιότητα και η αυτοθυσία. Η γενναιότητα και η αυτοθυσία ήταν πάντοτε το “άλλοθι” των κακών στρατηγών. Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνον το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι πάντα το ζητούμενο για έναν στρατηγό …Το μοναδικό ζητούμενο …Το “Κούγκι” δεν είναι καλό αποτέλεσμα όσο εντυπωσιακό κι αν είναι, γιατί δεν δίνει νίκη σε κανέναν πόλεμο.
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τις φιλότιμες προσπάθειες της Προέδρου τής Βουλής για την εξεύρεση λύσης και δεν καταλαβαίνω τι κάνει τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. Μαζεύουν αποδεικτικά στοιχεία, χωρίς να έχουν κάποια στρατηγική. Μαζεύουν κομμάτια από “παζλ”, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους σχηματισμένη την “εικόνα” που θέλουν να παράγουν. Αποδεικνύουν αυτά, τα οποία ήδη γνωρίζει ο κόσμος και των οποίων η απόδειξη είναι μεν σημαντική, αλλά αδιάφορη, εφόσον δεν οδηγεί κάπου συγκεκριμένα. Γιατί αδιάφορη; …Γιατί είναι άλλο πράγμα να “χτίζεις” ένα οικοδόμημα πάνω σε ένα οικόπεδο και άλλο πράγμα να μαζεύεις “υλικά” οικοδομής, μετατρέποντας το οικόπεδο σε “μάντρα” …Είναι άλλο πράγμα να μαζεύεις τις “πόρτες” που σου χρειάζονται για την κατασκευή ενός οικοδομήματος και άλλο πράγμα να μαζεύεις “πόρτες” γενικώς και να τις στοιβάζεις …Είναι άλλο πράγμα να μαζεύεις τα “τούβλα” που σου χρειάζονται για να “χτίσεις” και άλλο πράγμα να μαζεύεις υλικά οικοδομών γενικώς.
Το πρώτο απαιτεί έναν σχεδιασμό μηχανικού και το δεύτερο ένα ταλέντο ενός γύφτου. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί μαθαίνουμε τα πάντα για το χρέος, αλλά δεν ξέρουμε το βασικό που χρειαζόμαστε γι’ αυτά τα στοιχεία και είναι η χρηστική τους αξία. Μαθαίνουμε για “διάφορα” και δεν ξέρουμε το βασικό, που είναι το “ζητούμενο” αυτής της επιτροπής. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο “σενάριο” …Ένα “σενάριο” εγκλήματος, πάνω στο οποίο να δουλεύεις και να συγκεντρώνεις στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Δεν φαίνεται στην περίπτωσή μας να υπάρχει ένας “μηχανικός”, ο οποίος να έχει ένα “σχέδιο”, το οποίο θα το “γεμίσουν” τα στοιχεία. Τι σημαίνει “σχέδιο” σε αυτήν την περίπτωση; …Σχέδιο είναι ότι, …εκεί όπου περπατούσε ο ανύποπτος άνθρωπος Χ, του επιτέθηκε στον δρόμο ο άνθρωπος Ψ και τον σκότωσε, γι’ αυτόν τον λόγο και με αυτόν τον στόχο …Αυτό, δηλαδή, το οποίο πάντα αναζητά όποιος εξετάζει ένα έγκλημα …Το θύμα, τον θύτη, το κίνητρο και την απόδειξη.

Συνέχεια στον σύνδεσμο

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/06/anoikti-epistoli-stin-zoi-konstantopoulou.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>