Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Αντιστράφηκαν οι όροι, από τις κόκκινες γραμμές του Τσίπρα, στις κόκκινες γραμμές των νταβατζήδων!!!

Ο κάθε νοήμων πολίτης  βλέποντας την συγκέντρωση στο σύνταγμα των χρηματοδοτημένων κατσαρίδων νοικοκυρών από τους νταβατζήδες, θα πρέπει να αναρωτηθεί τι δουλειά έχει ο κάθε πολίτης με αυτές που η τσάντα που είχαν κρεμασμένη στον ώμο τους έκανε όσο δυο μηνιάτικα εργαζομένου, ας μην μιλήσουμε για την αγανακτήσει του άνεργου!

Δεν ξέρω αν είναι μέσα στο θέατρο το στημένο και ο Τσίπρας;;; Αλλά οι νταβατζήδες μαζί με την προδοτική αντιπολίτευση επιδιώκουν πάση θυσία η να περάσει το δικό τους η θα αιματοκυλήσουν τον ελληνικό λαό! Είναι φανερό ότι πρέπει να πεθάνει η κυβέρνηση με την σημερινή σύνθεση, θα φέρουν σε τέτοια κατάσταση τα πράγματα αφού θα βρίσκουν συνέχεια προσκόμματα να πάει την συμφωνία στην βουλή, δεν θα την υπογράψουν η πλειοψηφία της κυβέρνησης και θα την ψηφίσουν οι προδοτες της αντιπολίτευσης, αφαιρώντας την δεδηλωμένη από την κυβέρνηση, ναι αλλά δεν μπορεί να προκηρύξει εκλογές με τον πούστικο νόμο του Τουρκογλου, δεν έχει πέραση ένας χρόνος από τις εκλογές, που υποχρεώνει τον Τσίπρα να πάει στον πρόεδρο της δημοκρατίας να δόση εναλλάξ εντολές σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας ή αλλιώς προδοσίας!!! Αυτός ήταν και είναι εξαρχής ο σκοπός των ντόπιων και ξένων νταβατζήδων και σχεδόν το έχουν πετύχει, πως θα τους ξεδοντιάσει ο Τσίπρας αν πράγματι δεν συμμετέχει σε όλο αυτό το φρικιαστικό θέατρο σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος, ξοφλώντας οι προστάτες την επιταγή,  κάνοντάς τον πρωθυπουργό και ταυτόχρονα έδωσαν και μια εξάτμιση στο βράσιμο του λαού με έναν νέο επαναστάτη πολιτικό;;; Εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός ήξερα τι να κάνω, μόνο που δεν είμαι εγώ πρωθυπουργός αλλά ο Τσίπρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ίδωμεν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και ας ετοιμαστούμε για φοβερές εκπλήξεις!

 

 

 

 

Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα εκτάκτως εκ νέου στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τους κ. Γιουνκέρ, Ντράγκι, Λαγκάρντ και πιθανώς με τον κ. Ντάισελμπλουμ. Σύμφωνα με γερμανικές πηγές, η πρόσκληση των θεσμών προς τον κ. Τσίπρα έγινε επειδή δεν επιθυμούν να διαπραγματευθούν με τον κ. Βαρουφάκη!!!  Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΟΙΚ, χθες στο Brussels Group η ελληνική πλευρά παρουσίασε τη νομοτεχνική επεξεργασία των μέτρων που πρότεινε. Ωστόσο, Ευρωπαίος αξιωματούχος εξέφραζε στην «Κ» τις αμφιβολίες του, καθώς ο χρόνος είναι πραγματικά ελάχιστος και οι προτάσεις της Αθήνας εμφανίζουν αδυναμίες;;;;;;;;;;  Ο ίδιος τόνισε ότι πολλές από τις «κόκκινες γραμμές» των θεσμών παραβιάζονται από την ελληνική πρόταση και υπογράμμισε ότι οι βασικές διαφορές βρίσκονται στον ΦΠΑ, στο ασφαλιστικό, καθώς και στο μείγμα των μέτρων.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: