«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΜΟΙ
Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία.
Πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης η διεύρυνση των διεθνών ερεισμάτων και η πολυεπίπεδη και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Η υποχώρηση στους άθλιους εκβιασμούς των θεσμών ΔΝΤ και του γερμανικού κατεστημένου θα ισοδυναμούσε με Βατερλώ για την κυβέρνηση και τον τόπο.
Η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποχωρήσει από τις δεσμεύσεις της, όχι για λόγους ενδοκομματικής πίεσης, αλλά γιατί μια τέτοια υποχώρηση θα αντιπροσώπευε ένα πραγματικό «Βατερλώ» για την ίδια και κυρίως για τον τόπο.
Οι «θεσμοί» και κυρίως το γερμανικό κατεστημένο αντιμετωπίζουν με δογματική προκατάληψη την κυβέρνηση και ως αποικία τη χώρα.
Δεν τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο των Ελληνικών προτάσεων , αλλά ότι προέρχονται από μια κυβέρνηση με κορμό τη ριζοσπαστική Αριστερά, δεν τους συγκινεί καθόλου αν αυτή η κυβέρνηση είναι επιλογή του Ελληνικού λαού. Αυτό τους ενοχλεί μέχρι υστερίας. Η βαθιά συντηρητική, νεοφιλελεύθερη Ευρώπη συνεχίσει την ίδια πορεία και αν δεν αλλάξει εκ βάθρων, αντιμετωπίζει την παρακμή και τη διάλυση.
Η Ελληνική κρίση υπερβαίνει τον υπέρμετρο δανεισμό. Είναι κρίση θεσμών, αντιλήψεων είναι κρίση πνευματική.
Η δίκαιη επίκληση της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, λόγω των πολιτικών των μνημονιακών δεσμεύσεων . Η άρνηση συνέχισης του προγράμματος πέραν των άλλων και κυρίως της λαϊκής εντολής είναι όρος απαράβατος για το μέλλον της χώρας.
Η αντίδραση των πιστωτών είναι μέχρι σήμερα εχθρική, αρνητική σε κάθε βελτίωση των συμφωνηθέντων ,προκειμένου να ανακουφισθεί ο καταταλαιπωρημένος Ελληνικός Λαός, Ανεπίσημα οι αυτόχειρες φτάνουν τις 20.000 και πόλεμο να είχαμε, δεν θα είχαμε τόσους νεκρούς. Δυο στα πέντε νοικοκυριά στην Ελλάδα δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο, ενώ περίπου τρία εκατομμύρια ανθρώπων δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας λόγω της παρατεταμένης ανεργίας. Όπως αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο-φωτιά για την κατάσταση της Ελλάδας, που δημοσιεύθηκε στο Assosiated Press2. Η αριθμητική αποτύπωση της κρίσης σύμφωνα με τη Wall Street Journal: Κατά 35% έχει συρρικνωθεί η ελληνική οικονομία από τα μέσα του 2008 μέχρι και σήμερα. Το 308% είναι το ποσοστό των Ελλήνων που παραμένουν εκτός εργασίας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι 2.5 εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη Eurostat Η Ελλάδα στην 10 θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης, με τον περισσότερο πληθυσμό να βρίσκεται υπό τον κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Το ποσοστό των Ελλήνων που ζουν στο όριο της φτώχειας και υποσιτιζοντε είναι 40 ,1%. Η ΓΣΕΒΕΕ αναφέρει πως έβαλαν λουκέτο συνολικά 230.000 επιχειρήσεις, δηλαδή έκλεισαν 1 στις 4 επιχειρήσεις. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας 100.000 Έλληνες επιστήμονες έφυγαν για το εξωτερικό μόλις ξέσπασε η κρίση.
Η εφιαλτική κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο, σ’ αυτό συμφωνούμε όλοι, το ζήτημα ξεπερνά τις πολιτικές διαφορές. Όμως οι πολιτικοί προδότες ονειρεύονται κυβερνήσεις εθνικής απάτης και προδοσίας, (τις ονομάζουν εθνικής σωτηρίας)‼!
Τούτα τα μαύρα χρόνια που πέρασαν γκρεμοτσακίστηκαν ιδέες μέσα μας στεριωμένες από γενιές, κάποιοι μας ταπείνωσαν , ότι αγαπήσαμε αποδείχτηκε πολλές φορές μικρό και ανάξιο των προσδοκιών μας, όμως αντέξαμε και ελπίζαμε να μπει τέλος στο «μαρτύριο του Σίσυφου». «Η αλήθεια είναι μια ότι δεν μπορεί κανείς να ξεζουμίζει έναν λαό και να τον οδηγεί στην αυτοκτονία. Οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες, αλλά για να έχουν αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνουν με μέτρο και να μην προκαλούν εθνική ασφυξία.
( Η Ελλάδα, χρειάζεται αναπτυξιακή προοπτική και όχι εκβιασμούς). Είπε ο Πρόεδρος της Αμερικής Ομπάμα την 01/02/2015)
Τα προδοτικά κόμματα της σημερινής αντιπολίτευσης, ποτάμια, πασοκ, νεα δημοκρατία, ΚΚΕ και άλλα, αδιαφορούν παντελώς σε σημείο προδοσίας για το αύριο των Ελλήνων και του Ελληνισμού και της ίδιας της Ελλάδος!
Και προπονούνται νύχτα και μέρα στο προδοτικό τους έργο και ζητούν, άκουσον θράσος από μια κυβέρνηση που είναι πέντε μηνών και που της παρέδωσαν ναρκοθετημένο το κράτος σκόπιμα να τους κάνει συνεταίρους, σε διαφορετική περίπτωση θα διαλύσουν την Ελλάδα:

Η κυβέρνηση πρέπει να προσέξει στις υποσχέσεις της Ρωσίας, Και αυτή μας έχει συνηθίσει στο πούλημα. Συμφωνίες με απτές αποδείξεις και δεσμεύσεις. Όχι από τον Άννα στον Καΐάφα. Διμερείς φιλίες μετά αποδείξεως. Γιατί μετά δεν θα μιλάμε για Βατερλό, αλλά για απάνθρωπη ελληνική φρίκη.
Κάποτε λέγαμε πότε θα κάνει ξαστεριά για την πατρίδα, σήμερα λέμε πότε θα δούμε δικαιοσύνη, πολιτική, νομική, κοινωνική;;;
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>