«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ, ΑΝΑΘΕΡΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ με τη δυνατότητα να είναι και υποψήφιοι σε όλες τις ελληνικές εκλογές. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΛΩΝ των ΧΡΕΩΝ μας εξ΄ όλων των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΙΟ από ΠΑΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΘΑΝΙΟ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

(1)
Η Απόφαση του Πρωθυπουργού μας <<Να υπάρξει συμφωνία μέχρι 30 Απριλίου ή άλλως Εκλογές ή Δημοψήφισμα >> ήταν προφανώς ΣΩΣΤΗ μόνο ως προς το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, διότι τα εναλλασσόμενα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στη ΒΟΥΛΗ από το 1974 μέχρι και τις εκλογές του 2012 πίστευαν ότι ποτέ δεν θα έχαναν την εξουσία, αφού νόμιζαν ότι βρήκαν τη δήθεν λύση στα μνημόνια της καταστροφής που όμως απερισκέπτως (;) τα υπέγραφαν παρότι ότι καθημερινά έβλεπαν την αυξανόμενη φτώχια και στη συνέχεια τους αυξανόμενους αυτόχειρες.

Ειδικά, μετά το 2012, βλέποντας την ΡΑΓΔΑΙΑ πτώση ΝΔ+ΠΑΣΟΚ έβαλαν όλους τους θρασείς, ψεύτες και θορυβώδεις Βουλευτές τους, (π.χ. Γεωργιάδης και… ομοίους του) ως και τους δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ να παραπλανούν ξεδιάντροπα το λαό μέχρι αηδίας. Όμως ήδη ο απλός πολίτης ευτυχώς όλους τους έχει καταλάβει. Προς τί λοιπόν πάλι κ. Πρωθυπουργέ μας << ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ>> ;
(2)
Πριν από το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ θα πρέπει να έχουμε παρουσιάσει στο ΛΑΟ και τα όπλα μας. Ιδού ποία θα είναι αυτά.
α. Η Αναθεώρηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ σύμφωνα με τις προτάσεις σας και όχι με αυτές τις ακόλουθες αστείες του ΣΑΜΑΡΑ πχ << Συνταγματική αναθεώρηση: Ή τώρα ή το 2021, λέει ο Σαμαράς… << news.in.gr › Ειδήσεις › Ελλάδα 4 Δεκ 2014 – «Η ευκαιρία της αναθεώρησης του Συντάγματος δεν πρέπει να χαθεί, όποιος … ευθύνη», είπε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του κόμματος. Ο της Ν.Δ. Πρωθυπουργός χαρακτήρισε μεγάλο εγχείρημα την πρότασή της. >> Σημειώνω εδώ ότι απ΄ όλα τα κόμματα που κατέθεσαν προτάσεις αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ο κ. Βασ. Μαρκεζίνης έκρινε, ως την καλύτερη ΟΛΩΝ των κομμάτων την πρόταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
β. Σε πρωϊνή εκπομπή, 24/4/15 Kontra tv, μεταξύ άλλων, το ΘΕΜΑ της εστιάστηκε στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, πλην όμως δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα διότι στην ουσία του ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ από τα προηγηθέντα άρθρα, όπως βασίμως προκύπτει από το βιβλίο του πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασιλείου Νικόπουλου <<ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ>>, ή άλλως <<αντι-Συνταγματικοί παρα-Λογισμοί>>, Εκδόσεις Αρμός, Αθήνα, Μαυροκορδάτου 11, τηλ. 210-3304296, -3830604 και Θεσ/νίκη, Πρασακάκη-5, ΤΚ 546 22, τηλ. 2310-220992.
γ. Το άρθρο 110 του <<Σ>> επιφυλάσσει το δικαίωμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, αποκλειστικά στα κόμματα της Βουλής. Δηλαδή ο Λαός αποκλειστικά δεν έχει κανένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε πρόταση αναθεώρησης. Είμεθα δηλαδή ΛΑΟΣ ως ….μη υπάρχων.
Επί ΓΑΠ όλα τα Κόμματα της τότε Βουλής κατέθεσαν προτάσεις αναθεώρησης, αλλά μάλλον …. για το θεαθήναι. Παρά ταύτα από ορισμένους ξεκίνησε η ιδέα του www.neosyntagma.net ώστε με δημόσια διαβούλευση να γίνει ένα ΝΕΟ Σύνταγμα από τον Λαό για τον Λαό και ακολούθως στην ΄Ιδρυση ενός Νέου Κόμματος με σημαία το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Τη διακήρυξη του www.neosyntagma.net την έχουν υπογράψει 1.889 μέλη μέχρι 15/3/2015 τα οποία σε ποσοστό 72,25% ζήτησαν να τελειώσει επιτέλους το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, από Συντακτική Συνέλευση. Στη μέχρι σήμερα ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ το <<ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ από Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση>> έλαβε 66.112 ΨΗΦΟΥΣ, ήτοι ποσοστό 93,38% επί του συνόλου 70.798 ψηφισάντων. Δυστυχώς όμως προ 2/ετίας παρεισέφρησαν διάφοροι οι οποίοι, ως υποτακτικοί ορισμένων κομμάτων της Βουλής, ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ, έως σήμερα, την προσπάθεια ολοκλήρωσης της παρουσιάσεως του www.neosyntagma.net στο ΛΑΟ ΜΑΣ .
(3)
Αμέσως μετά τη ΝΙΚΗ (ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ) όλοι σχεδόν οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ, πλείστα της ΕΣΗΕΑ (εκτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ουδένα παπαγάλο είχε) άρχισαν ένα σφοδρό πόλεμο εναντίον (ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ) ως εάν ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ εξαθλίωσης της Χώρας ΜΑΣ, παρότι αγωνίζεστε με τα θηρία της ΕΕ και του ΔΝΤ για το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και άρα κινείστε ΟΡΘΩΣ σύμφωνα με την προεκλογική σας ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
(4)
Όλοι στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ μας λένε για το GREXIT, ενώ το φοβούνται πολύ περισσότερο απ΄ ότι εμείς. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ δηλαδή μήπως αποφασίσουμε να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ένα ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ένα ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για να αλλάξουμε τα ΠΑΝΤΑ και για να ΒΓΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ από την κάθε ΚΡΙΣΗ, αφού η πατρίδα μας …..ΕΧΕΙ ΟΛΑ τα ΚΑΛΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ να ζητήσουμε από ΤΩΡΑ: Στάση Πληρωμών ΟΛΩΝ των ΧΡΕΩΝ όλων των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ με ετήσιο επιτόκιο έως το μέγιστο 0,025% του ΔΝΤ, εντός της 1ης δεκαετίας ή και ακόμη μέχρι και της 2ης δεκαετίας το πολύ, χωρίς άλλη όχλησή μας.
α. Να ψηφίσουμε επιτέλους ΑΜΕΣΑ το νόμο του ισχύοντος Συντάγματος που προέβλεψε την ψήφο των ΟΜΟΓΕΝΩΝ μας κατοίκων ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, αλλά και τη δυνατότητα να είναι και υποψήφιοι σε όλες τις ελληνικές εκλογές. Ακόμη να ψηφίσουμε ΝΟΜΟ περί των Φιλελλήνων οι οποίοι κατά χιλιάδες αντέδρασαν στο βιβλίο της μισελληνίδας Ρεπούση και ΟΧΙ ΜΟΝΟ γι΄ αυτήν, όπως και πολλές χιλιάδες άλλοι ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΕΣ μας ευγνωμονούν για την αντίστασή μας κατά των ΝΑΖΙ, μάλιστα και …Γερμανοί. Ακόμη μην ξεχνάμε ότι οι ΣΟΦΟΙ όλων των κρατών του κόσμου φιλοσόφησαν από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
β. Να μην υιοθετήσουμε κανένα προηγούμενο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αλλά και να μην υπογράψουμε κανένα Νεότερο, πριν από το οριστικό αποτέλεσμα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που θα ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ και το ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
γ. Να αναθεωρήσουμε από ιδρύσεως του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ κάθε ισχύουσα διεθνή ή διακρατική συνθήκη ή και συμφωνία η οποία ήταν και ακόμη είναι δυσμενής για την Ελλάδα μας.
(5)
Είμαστε το 1ο πλουσιότερο κράτος της γης από πλευράς ανθρωπισμού και παγκόσμιου πολιτισμού. Πρώτο στη φιλοσοφία, τέχνες, γράμματα και επιστήμες, ως και στον προνομιακό χώρο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ που όλοι τον ζηλεύουν, αφού και ο Βαρώνος Τζέικομπ Ρότσιλντ εγκαταστάθηκε στην ΚΕΡΚΥΡΑ, από όπου παρακολουθεί ( μάλλον ως αφέντης ) την ΑLPHΑ BΑΝΚ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δεχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση.΄Αρα οι πρωθυπουργοί μας και οι Διοικητές των άλλων Τραπεζών γίνονται έρμαια της ΤτΕ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
(6)
Φεύγουμε από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ του ΘΑΝΑΤΟΥ. Πάμε στα δικά μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ (‘Ήθος και έθος , Γη, Αέρας, Θάλασσα, ‘Ηλιος). ΄Ολος ο ορυκτός μας πλούτος είναι πολύ γνωστός μας από την αρχαιότητα. Ειδικότερα, μετά τη σύμβαση Cooper επί Μεταξά, όλος ο πλούτος αυτός έχει καταγραφεί αναλυτικά στο βιβλίο (Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα) του καθηγητή ΕΜΠ Δημήτρη Μπάτση, δήθεν κομμουνιστή, τουφεκισθέντα με εντολή των ‘Αγγλων πριν από την 5η πρωϊνή της 30/5/1952 με άλλους 3, τους (Μπελογιάννη, Ἀργυριάδη και Καλούμενο) και πριν από την απόφαση του τότε Πρωθυπουργού Πλαστήρα, περί ακυρώσεως της θανατικής των ποινής, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί του Κέντρου, ο Σοφοκλής Βενιζέλος που στήριζε την κυβέρνηση Πλαστήρα και ο Γεώργιος Παπανδρέου, ως Αντιπολίτευση, υποταγμένων και οι 2 στους ΄Αγγλους ήταν υπέρ των εκτελέσεων.
Το βιβλίο του Δ. Μπάτση, με 576 πυκνογραμμένες σελίδες και 50 μεγάλους Πίνακες Ορυκτών, κυκλο-φόρησε από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το προλόγησε ο Καθηγητής Ν. Κιτσίκης.
Τη σύμβαση Cooper, που ισχύει ακόμη όσο αφορά και στα πετρέλαια της ΟCΕΑΝΙΚ, ο Πρωθυπουργός Σημίτης την έθαψε στο ΣΙΚΑΓΟ και έτσι θάφτηκε μαζί της και όλος ο σημαντικότατος ορυκτός μας πλούτος. Ύστερα από αυτά κολλήσαμε στην εξαγωγή πετρελαίων, λόγω δήθεν κοινής ΑΟΖ με Τουρκία και έτσι ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ εγκατέλειψε τον ειδικό επί όλης της παγκόσμιας ΑΟΖ κ. Νικ. Λυγερό με εντολή της πρώην μισελληνικής συγκυβέρνησης ΝΔ+ΠΑΣΟΚ. Η εξόρυξη ορυκτών μας περιορίστηκε μετά το 1974.
Κάτι ανάλογο έγινε και με τις Σκουριές της Χαλκιδικής για εξόρυξη ΧΡΥΣΟΥ. Τον έκλεψαν και τον κλέβουν ακόμη , χωρίς ούτε ένα Ευχαριστώ.
(7)
Στην θαλάσσια περιοχή ΑΟΖ βορείως ανατολικής Κρήτης, Καστελόριζου και Κύπρου υπάρχουν ήδη ανιχνευμένα τουλάχιστον τετράκις δισεκατομμύρια κυβικά παγοποιημένου μεθανίου με έτοιμη μία πλωτή πλατφόρμα ειδική για να αντλήσει από το παγοποιημένο μεθάνιο (δημιούργημα φοβερών πιέσεων μεταξύ ευρωασιατικής και αφρικανικής πλάκας) καθαρότατο αέριο μεθάνιο, μάλιστα για άμεση προώθησή του στις ΑΓΟΡΕΣ, από την σχεδόν ΕΤΟΙΜΗ πλωτή πλατφόρμα κάποιων ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ που προ τετραμήνου περίπου μας την παρουσίασαν και στη δική μας ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Το σχεδόν ΕΤΟΙΜΗ αναφέρθηκε στον τελευταίο σχεδιασμό της υποθαλάσσιας μετατροπής άντλησης ΑΕΡΙΟΥ κατ΄ευθεία από το ΠΑΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΘΑΝΙΟ και έτσι ΞΑΦΝΙΚΑ το ΑΕΡΙΟ ΜΕΘΑΝΙΟ μπορεί να ΦΥΓΗ από την ΕΛΛΑΔΑ …χωρίς κανένα δικό μας ΕΛΕΓΧΟ.
Υποθέτω ότι μπήκαμε σκόπιμα στα μνημόνια για ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ώστε να προπουλήσουμε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και εμάς μαζί της, πριν μάθουμε καν για την ύπαρξη της πλατφόρμας πωλήσεως καθαρού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΘΑΝΙΟΥ από το ΠΑΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, εάν δεν θα έχουμε οριοθετήσει ΟΛΗ την ΑΟΖ.
(8)
Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι ο άριστος γνώστης στις οριοθετήσεις των ΑΟΖ όλων των κρατών της γης που μας έχει ήδη παρουσιάσει το όλο ΘΕΜΑ <<ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ>> στο Μέγαρο Μουσικής. Όμως (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) ουδέν ΚΑΛΟ συναποφάσισαν περί ακριβούς οριοθετήσεως της ΑΟΖ μας.
<<Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ήταν και είναι το πλουσιότερο κράτος του ΚΟΣΜΟΥ>> που το ζηλεύουν όλοι οι Σαιξπηρικοί ΣΑ’Y’ΛΩΚ της υφηλίου. Ο Σωκράτης δε , όταν έβλεπε εβραϊκά πλοία στον Πειραιά έλεγε:
<< ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ>>.
Όλοι οι μετέπειτα σοφοί του Κόσμου έχουν στραφεί κατά των μεθόδων χρηματισμού των τσιφούτιδων εβραίων που ζήτησαν και ίδρυσαν στη Αγγλία, επί Πρωθυπουργού Κρόμβελ, την Βank of England, ΜΗΤΡΙΚΗ όλων των μετέπειτα μέχρι σήμερα τραπεζών του Κόσμου, με αφεντικά την οικογένεια των Ρότσιλντ &Σία, που έχουν κατακλέψει όλα τα κράτη του Κόσμου στα οποία έχουν βάλει ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ με αιχμή του δόρατός των την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ, ΣE OΛA, το ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ…σε ανθρώπινο δυναμικό, ιστορία, γλώσσα, πολιτισμό, επιστήμες και κλίμα με πλούσια γη και θάλασσα και με τεράστια γήινα αποθέματα ορυκτού πλούτου (όσμιο κλπ) αλλά και θαλάσσιοu πλούτου, το ολιγότερο μέχρι τετράκις δισεκατομμυρίων USD.
(9)
Π.χ. Η Σύμβαση COOPER επί MEΤAΞA μετονομασθείσα μερικώς σε ΟΣΕΑΝΙΚ θάφτηκε επί Σημίτη στο Σικάγο τον Σεπτέμβριο του 1995 επί υπουργού Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας Αναστάσιου Πεπονή , αφού ήταν γνωστό ότι αυτή απεκάλυπτε την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων σπανίων γαιών, τιτανίου, πλουτωνίου, ουρανίου, ερυθρού υδραργύρου, χρυσού, πετρελαίων και ειδικά υδριτών παγοποιημένου μεθανίου για άμεση πώλησής του, ως καθαρού αερίου μεθανίου.
Με το σχέδιο ΜΑΡΣΑΛ μας απαγορεύτηκε η καλλιέργεια ΣΟΓΙΑΣ στη Θεσσαλία, που έχει υγρό και θερμό κλίμα ανάλογο της Καλιφόρνιας, για να μην τροφοδοτήσουμε τα γελάδια της Ευρώπης με δική μας πολύ φτηνότερη σόγια. Ακόμη δεν δώσαμε στους Νορβηγούς την άδεια ανεύρεσης και εξαγωγής των πετρελαίων μας. Γιατί τους υδρίτες μεθανίου αξίας τουλάχιστον τετράκις δις USD τους άφησαν σε ύπνο; Γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού ακόμη να μην ψηφίζουν τουλάχιστον στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, αφού αυτό προβλέπεται με νόμο του ισχύοντος ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ του 2001; Γιατί αφήσαμε ανεκμετάλλευτο τον πλούτο της Οικουμενικής Διάστασης της Ελληνικής Γλώσσης της macdonald και αποβλακωθήκαμε εμείς και τα παιδιά μας χάνοντας το ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ, μετά από την πτώση της ονομασθείσης ΧΟΥΝΤΑΣ;
(10).
TI ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ KANOYME ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΧΟΑΝΗ της δήθεν ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΑΛΛΑ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Α.
ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΥΦΛΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ;
Β.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, πριν ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ή πριν να το ΔΟΥΜΕ και ΩΣ ΑΕΡΙΟ που εκλάπη .
Συνεπώς από τώρα πρέπει εκδώσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΘΑΝΙΟΥ των 100, 500, 1.000 και 10.000 USD ή ΕURΟ εκάστη, συνολικού ποσού από 1 έως 3 τρις USD ή ΕURΟ για διάθεση πρωτίστως στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ και στη Διεθνή Αγορά, τις οποίες θα τιτλοποιήσουμε ως έσοδα του κράτους μας και τότε θα φύγουμε σίγουρα από τα μνημόνια και θα αλλάξουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Προς τούτο αρκεί να ιδρυθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΘΑΝΙΟΥ ανάλογη με την τότε γνωστή ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από οποιαδήποτε ΑΛΛΗ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Γ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ του ΔΝΤ, με δανεισμό στα Κράτη και στις Τράπεζές των, π.χ. των ΗΠΑ και άλλων, με επιτόκια από 0,001% μέχρι το πολύ 0,025%, ενώ εμάς μας πήγανε στις ληστρικές ΑΓΟΡΕΣ των αστρονομικών επιτοκίων για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ μας ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
Δ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΣΧΥΟΥΣΩΝ, ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ και ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ των ΟΜΟΓΕΝΩΝ μας κατοίκων ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, αλλά ΝΑΙ και ως υποψηφίων ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ.
Ε.
Στο φύλλο της αθηναϊκής εφημερίδας kontra της 14/4/15, σελ.4, διάβασα ότι η υπόθεση της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ (Επί του ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ) του δικηγόρου Αθηνών κ. Ανδρέα Αναγνωστάκη θα συζητηθεί την 5/5/2015 στο Γενικό Δικαστήριο του Λουξεμβούργου με Εισηγητή τον Δικαστή κ. Ε. BUTTIGIEG. Μπορεί δε η δικάσιμος να αναβληθεί με ενδεχόμενη αίτηση στο δικαστήριο, εάν δεν έχουν συμπληρωθεί υπογραφές πάνω από 1.000.000 πολιτών της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ώστε να μην υπάρξει ΑΚΥΡΩΣΗ της συζήτησης αλλά και συμπλήρωση παρέμβασης στη δίκη από τη Κυβέρνησή μας, αφού γνωρίζει πολύ καλά όλες τις οργανώσεις επί των Γερμανικών Αποζημιώσεων οι οποίες επαναδραστηριοποιήθηκαν ομοφώνως την 30/3/15 υπό το Νέο συντονιστικό ΜΑ-ΧΩ-ΜΕ, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013.
Ζ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ των ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ πριν τουλάχιστον 10ετία από εισόδου των στην ΕΛΛΑΔΑ και πριν τελειώσουν επιτυχώς το Ελληνικό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ή και το Νυκτερινό Γυμνάσιο στην περίπτωση υποψηφιότητάς τους σε ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η.
Τέλος να τελειώνουμε με το Γενικό Κτηματολόγιο για όλη την ΕΛΛΑΔΑ για να αξιοποιήσουμε οποια-δήποτε υπηρεσία του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ που ΔΕΝ παράγει εισόδημα .
Θ.
Ας αναζητήσει το ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που θα ήθελαν να βοηθήσουν το ΔΗΜΟΣΙΟ.

Από Στυλιανό Σφακιανάκη, 6977 250 222, ssfaki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>