«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σκοτώστε τους τεμπέληδες Έλληνες συνταξιούχους, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που δεν λύνεται το πρόβλημα της Ελλάδος‼!

Κόκκινες γραμμές, γίνανε ροζ, γίνανε τρικολόρ, τώρα είναι γκρίζες και πάνε για μαύρες.

Μετά από πέντε μήνες που ο λαός είδε τον νέο πρωθυπουργό του να δακρύζει στην πρώτη ομιλία του στον λαό μετά τις εκλογές, είπε λες ρε… νέος άνθρωπος είναι αποκλείετε να είναι και αυτός πουλημένος!!!
Κράτησα ότι θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης άμεσα, όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει το πρόγραμμα μετακόμισε σε βάθος τετραετίας‼‼
Κράτησα ότι θα δίνει λογαριασμό μόνο στον ελληνικό λαό, όμως πέντε μήνες δίνει μόνο στους νταβατζήδες και τον ελληνικό λαό τον έγραψε στα αρχί@ια του!
Κράτησα ότι τέρμα οι μυστικές διπλωματίες όλα στο φως και σε γνώση του ελληνικού λαού, δυστυχώς δεν γίνεται μόνο πίσω από τις κουρτίνες αλλά σβήνουν και το φως, να μην βλέπουμε τις αλλαξωκολιές!
Πέντε μήνες περιφέρονται τα σούργελα και καραφλιάζουν το λαό, δεν κάνουμε πίσω στις κόκκινες γραμμές, μετά από μια ώρα μπορούμε να κουβεντιάσουμε για τις κόκκινες γραμμές! Αλήθεια ποιος έβαλε τις κόκκινες γραμμές λες και αυτά τα ζητήματα ήταν που καίνε τον ελληνικό λαό;;; Αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο άρθρο.
Θέατρο στην βουλή, θέατρο στα ΜΜΕ που κατά τα άλλα δεν τους δείχνουν! Θέατρο, θέατρο, κακό θέατρο πέντε μήνες, την ψυχή του ελληνικού λαού την βούτηξαν στα σκατά, του έκαναν την χειρότερη πλύση εγκεφάλου χωρίς να του λένε τίποτα!
Ξεχάσανε αυτοί οι απατεώνες πολιτικοί και εμείς τα ζώα και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις κόκκινες γραμμές και μείναμε στα γκάλοπ, ναι μεν ο ελληνικός λαός θέλει ρήξη αλλά να μείνουμε στο ευρώ‼‼‼‼‼‼‼‼‼ Τώρα πως γίνεται αυτό θα ρωτήσουμε κάποιον φακίρη!
Τον ΦΠΑ τον κάναμε λαστιχένιο, για ροζ κιλοτάκια, την αξιοπρέπεια στα φάρμακα και στην περίθαλψη την φορτώσαμε στην αφαίρεση τον 5 ευρώ για τα νοσοκομεία λες και ο λαός πάει κάθε ημέρα σύσσωμος στα νοσοκομεία, όμως τα τηλέφωνα από τις ιδιωτικές εταιρίες που παίρνει ο ταλαίπωρος άπορος για ραντεβού, αυτά πήραν και αύξηση, τα νοσοκομεία θυμίζουν νοσοκομεία μόνο απέξω που το γράφουν, μέσα είναι ο θεός φυλάξει μην σε βρει τίποτα και το φινάλε, ναι εγώ ήθελα λέει ο Κουρουμπλής, αλλά με πρόδωσαν στις φαρμακευτικές εταιρίες‼‼ Καλέ τι λες δεν είσαι υπουργός να κλείσεις στην φυλακή και τους ρουφιάνους και τις εταιρίες;;; Πάει η αξιοπρεπές περίθαλψη των μη εχόντων‼!
Ενδιαφερόμαστε που θα κάνουν τσίσα οι αστυνομικοί της βουλής, πως θα τον παίρνουν οι κίναιδοι, οι συνιστώσες, χαρήκαμε προσωπικότητες με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα, φυσικά από το μεγάλο θέατρο δεν ήταν δυνατών να απουσιάζει η αντιπολίτευση, αφού ήταν όλα σκηνοθετημένα πολύ πριν τις εκλογές, τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, εμείς έλεγε ο πατριώτης Σαμαράς που κορόιδεψε όλους τους ψηφοφόρους ότι θα διαπραγματευτούμε τα άσχημα μνημόνια να τα κάνουμε ποιο όμορφα, με την πάροδο του χρόνου του άρεσαν τα μνημόνια όπως τα παρέλαβε, αφού η αγανάκτηση είχε φτάσει σε οριακή στιγμή, οι εγκέφαλοι επιστράτευσαν τον Τσίπρα του πέντε τις εκατό‼! Του είχαν φτιάξει το ίματζ του λαοφιλή πατριώτη, ανθρωπιστή και αφού τον πέρασαν διαδοχικά από όλα τα σαλόνια των νταβατζήδων και του δόθηκαν εντολές, πείρε το οκ για να αποπροσανατολίσει τον αγανακτισμένο και ετοιμοθάνατο λαό!
Ο πονεμένος και λεηλατημένος ψυχικά λαός έψαχνε για την ελπίδα σαν τον Διογένη με το φανάρι, αφού οι νταβατζήδες με τους ντόπιους απατεώνες και προδότες πολιτικούς του είχαν κλείσει όλες τις πόρτες επιλογής αφήνοντας μια, Τσίπρα‼‼‼
Αυτός ο λαός έχει στις οικογένειες του διαχρονικά αθώα και μη θύματα, από δυο παγκόσμιους πολέμους, εμφύλιο, ίντριγκες και προδοσίες, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, πως αυτός ο λαός να έχει λογική, επαναστατική σκέψη και περηφάνια μπροστά στον τρόμο που πέρασε να μην τον παραδώσει στα παιδιά του;;; Και άντε ας κάνουμε υπομονή και κάτι θα αλλάξει και κάποιος πατριώτης θα ξεπεταχτεί, τσακ νάσου ο πατριώτης Τσίπρας‼!
Και ερχόμαστε στο προκείμενο και θέλω να δηλώσω ότι είναι πολύ μαέστροι, το χειρότερο εμπόδιο κατακραυγής είναι οι συνταξιούχοι, που είναι οι μόνοι αθώοι και δικαιούνται αυτά που έδωσαν να τα πάρουν. Τι κάνουμε με αυτούς;;; Αρχίζουμε και τους βάζουμε στο μίξερ, ναι αλλά αντέχουν τα ρεμάλια οι γέροι και αυτοκτονούν λιγότεροι από όσο ήθελαν!
Τι θα κάνουμε με αυτούς; Τους κόβουμε τα φάρμακα, τις νοσοκομειακές ανάγκες, τους ανεβάζουμε τις συμμετοχές ακόμα και στο κατούρημα, αλλά διάολε αυτοί αντέχουν και όχι μόνο αντέχουν και παίρνουν τις συντάξεις ελεημοσύνης, αλλά ζουν και τα παιδιά τους που κολάζονται στην ενεργεία.
Εδώ τα τσακάλια έδωσαν ρεσιτάλ βρομιάς, προστυχιάς, αχαριστίας απέναντι στους απόμαχους που είναι ταυτόχρονα και γονείς τους.
Οι πάντες εντός της Ελλάδος και εκτός σε ρυθμούς μουσικής για μπαλέτο χτυπούν, προσβάλουν, δυσφημούν, κατηγορούν ως υπεύθυνους τους συνταξιούχους, αυτοί φταίνε και σε αυτήν την κόκκινη γραμμή ο Τσίπρας δεν κάνει πίσω‼‼
Όλη η γη ασχολείται με τους καλομαθημένους συνταξιούχους τεμπέληδες έλληνες σε στιλ καρότου μαστίγιου, ναι είναι άδικο αλλά δεν μπορείτε να τα δύνεται στις συντάξεις τα λεφτά των εργαζομένων ευρωπαίων‼‼ Ορέ… οι ευρωπαίοι στερούνται για να πληρώσουν τις συντάξεις των ελλήνων τεμπέληδων συνταξιούχων, δεν επέρχεται συμφωνία λόγο των συντάξεων‼! Τέτοιου είδους παγκόσμιας ενοχοποιήσεις ενός απομάχου λαού την συναντώ με φόβο και δέος πρώτη φορά! Να σκεφτείτε ότι έπεισαν ακόμα και τα παιδιά μας ως υπεύθυνους και ας ζουν από αυτήν την πενιχρή σύνταξη, σε κρίνουν και από πάνω‼! Αυτό ομολογώ ότι είναι πράγματι θεϊκό θαύμα, ή μάλλον χριστιανικό θαύμα‼!
Τώρα πως μπορούν οι νέοι να συγκρίνουν ανόμοια πράγματα, όταν εγώ πάλεψα για να τα κερδίσω με αίμα και κόπο και αυτοί δεν κουνούν ούτε το δαχτυλάκι τους , ή να κατηγορούν τους άλλους για την δική δειλία και ανευθυνότητα, δεν θα το καταλάβω και αυτό είναι ιστορικά πρωτοφανές.
Εγώ νέε μου επαναστάτισσα καλός ή λάθος το έπραξα, δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια να μοιρολατρώ, έφαγα ξύλο, φυλακίστηκα, αυτοεξορίστηκα, για να έχω το δικαίωμα σε αυτήν την πληρωμένη πενιχρή σύνταξη, εσύ τι έκανες, που είναι οι αγώνες σου, οι θυσίες σου, οι προτάσεις σου να είμαι και μπροστάρης στον αγώνα σου, να φάω εγώ το ξύλο και τις σφαίρες, αλλά δήξε μου πως θέλεις να αγωνιστής και τι θέλεις για την ζωή σου, πως σκοπεύεις να το διεκδικήσεις;;;
Αυτό εκμεταλλεύονται οι προδότες πολιτικοί, την ατολμία των νέων, πάντα τον νέο φοβόνταν, διότι είναι νέος με κουράγια, θερμόαιμος, ριψοκίνδυνος, απρόβλεπτος, τώρα τον έχουν κάνει ένα δειλό και άτολμο κρέας, καταναλωτή στο δικαίωμα του κιναιδισμού, του ειρηνιστή, του αντικειμενικού, ναι αλλά για τα δικά του δικαιώματα, αυτό είναι απαγορευμένο φρούτο και οι νέοι το τρώνε αμάσητο. Οι παλαιοί έλεγαν χωρίς να σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται. Χωρίς θυσίες και θύματα κανένας λαός δεν μπορεί να πάει μπροστά και να μείνει ελεύθερος και να αποφύγει την δουλεία.
Αυτές τις ημέρες θα πετάξουμε τις κουρτίνες και μαζί τους συνταξιούχους αφού τους φορτώσαμε όλα τα κακά του κόσμου, ας πάει και το παλιάμπελο ο συνταξιούχος για το καλό της Ελλάδος και των ελλήνων‼‼‼!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>