«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΗΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
17.06.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ 1

Οι εκβιασμοι, οι συκοφαντιες και οι εκφοβισμοι προς τους Ρωμιους δεν πρεπει να περασουν!

Οι ξενοι και οι εγχωριοι δολοφονοι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου, ολων των σιωνιστικοκατευθυνομενων και σιωνιστικοχρηματοδοτουμενων κομματικων αποχρωσεων, εκβιαζουν, συκοφαντουν και εκφοβιζουν τα σημερινα αξιοπεριεργα οντα-κατοικους της Ρωμιοσυνης, που τρεμουν με την σκεψη και μονο, ότι σε λιγο θα ζουν δηθεν χωρις ευρω.

Τα ηλιθια αυτά οντα προσευχονται καθημερινα στα παλατια της αποβλακωσης για να υπογραψη ο νεοφιλελευθερος προοδευτικος «μαχαλομαγκας της Αθηνας», που μας το παιζει «αριστερος», οποιαδηποτε συμφωνια την τελευταια στιγμη, διοτι αυτή θα είναι δηθεν καλυτερη από την επιστροφη στην δραχμη.

Το στημενο αυτό παιχνιδι που παιζεται μεχρι τις ημερες μας μεταξυ των οργανων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και των υπευθυνων της εγκληματικης νεοφιλελευθερης αριστερας κυβερνησης των Ρωμιων, θα εχει πολλους νικητες και έναν μονο ηττημενο, δηλαδη τον ελληνικο λαο.

Οι εγχωριοι Ρουφιανοι θα παρουσιαζονται ως σκληρη και αποτελεσματικοι διαπραγματευτες ενώ τα σιωνιστικα καθαρματα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ θα εμφανιζονται ως σωτηρες της χωρας μας.

Με τα Μνημονια τους εσωσαν στο εγγυς παρελθον την χωρα, με την συμφωνια της τελευταιας στιγμης θα την ξανασωσουν παλι.

Οι Ρωμιοι, όπως συνηθως, θα φιλουν από ευγνωμοσυνη τα χερια και τα μαχαιρια των δολοφονων της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Οι δικαιολογιες και τυμπανοκρουσιες, για τηγ στημενη προ πολλου συμφωνια της τελευταιας στιγμης, θα δεινουν και θα περνουν:

1. Η Ελλας θα χρεοκοπουσε δηθεν εξω από το ευρω.

Μα η Ελλας δεν θα χρεοκοπουσε.

Οδηγηθηκε με τα Μνημονια σκοπιμα στην πτωχευση για να υπογραψη, όπως θα γινει σε λιγες ημερες, την νεα συμφωνια για την υποδουλωση της τουλαχιστον για τα επομενα 100 χρονια. Τα χθεσινα, σημερινα και αυριανα γεγονοτα αποσκοπουν στην ολικη εξαφανιση της ελληνικης φυλης.

Γι’ αυτό αλλωστε οι σωτηρες μας, μπασταρδευουν συστηματικα, με τα ρευματα των λαθρομεταναστων, τον Ελληνισμο.

Αυτό που ακομη φοβουνται δεν είναι οι «Χωρις Αρχυδια» Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας, είναι το πνευμα που εκπεμπει ακομη η Ακροπολης των Αθηνων.

Οι σημερινοι εγχωριοι αριστεροι νεοφιλελευθεροι συνδολοφονοι του ελληνικου εθνους, κιοτεψαν ηδη τα αριστερα εγκεφαλικα κυτταρα των Ρωμιων σε τετοιο βαθμο, που αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτε απότο σφαγειο προς το οποιο οδηγουνται…

2. Η εξοδος της Ελλαδος από την ευρωζωνη θα ηταν ολικη καταστροφη! Αυτό θα διακηρυτουν τα σημερινα εγχωρια και δηθεν αριστερα καθαρματα. Θα βαφτιζουν την παρ’ ολιγο δηθεν «καταστροφη» μας σε «σωτηρια(;) συμφωνια» της τελευταιας στιγμης. Η σωτηριος(;) συμφωνια της τελευταιας στιγμης θα είναι στην πραγματικοτητα χειροτερη από την χρεοκοπια και την επαναφορα της δραχμης και τελεσιδηκα θανατηφορα για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Η λυση είναι μονο μια και αυτή λεγεται «Εξοδος από την
Ευρωζωνη και από την Ε.Ε. και η στροφη μας προς τα μεσα για να ανασυγκροτηθουμε παλι πρωτα και να ριξουμε στον καδο των σκουπιδιων την αποδοχη προστατων, την δημιουργια εξαρτημενων βρωμοκομματων, την αντιγραφη ξενων προτυπων και την απορριψη της αρχαιοελληνικης μας παραδοσησ!!!

Οι Αμερικανοι του ΔΝΤ, οι φιλοι μας(;) στην Ε.Ε. και τα εγχωρια δεξια και αριστερα δουλοπρεπη «ανθρωπακια» της οικονομιας και της πολιτικης αλλα και των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας της Ρωμιοσυνης που ασκουν εξουσια, πρεπει να καταλαβουν, ότι…τους καταλαβαμεν! Ολοι τους ως
Λα’ι’στυγονες και Κυκλωπες, που εχουν βαλει στοχαστρο την Ελληνικοτητα και τον Ελληνισμο και την διαχρονικη αρχαιοελληνικη Παραδοση θα αντιμετωπισουν την Εξεγερση!

Η βια που βελτιωνει στεκεται υπερανω της βιας που καταστρεφει!

Όλα τα τσιρακια,ακροδεξια, δεξια, αριστερα και κεντρωα, του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου εντος των τειχων
μας, θα πληρωθουν…με φερετρα! Τα καθαρματα αυτά δεν αποτελουν καμμια καθοδηγηση για την λυση των σημερινων μεγαλων προβληματων του ελληνικου εθνους, διοτι δεν περιεχουν τιποτε από την «Σοφια του Παρελθοντος», για να φωτισθη το μελλον του Ελληνισμου.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>