«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Τζακ Λιου Ο αρχηγός των δολοφόνων των λαών, για αυτούς δεν βγάζει ένταλμα σύλληψις το (Ανεξάρτητο… ΟΥΧΑ ΧΟΥΧΑ δικαστήριο της Χάγης), διαβάστε παρακάτω να δείτε πως αναφέρεται στην Ελλάδα, λες και είναι το προτεκτοράτο του και όχι ανεξάρτητη χώρα!

Λιου: Κίνδυνος και για τις ΗΠΑ η ελληνική κρίση χρέους

a83dd33bfb4bea6002625a22e3be9eab

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου δήλωσε σήμερα στο Κογκρέσο ότι η κρίση χρέους της Ελλάδας θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει το αμερικανικό χρηματοοικονομικό σύστημα, μία ημέρα μετά το τηλεφώνημά του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ εκτίμησε πριν λίγο ότι παρά τις προσπάθειες των ΗΠΑ να διευκολύνουν μία λύση, «η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι της έχουν τελικά την ευθύνη να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το ελληνικό ζήτημα».

 

 

 

Σύμφωνα με τον κ. Ερνεστ, η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε επαφή με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. «Η άποψή μας είναι γνωστή», είπε ο κ. Ερνεστ, «για ταχύτατη άρση του αδιεξόδου», ενώ εξέφρασε αισιοδοξία ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχισθούν και ότι είναι πιθανό να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να επιστρέψει σε βιώσιμη ανάπτυξη.

Όπως δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Λιου στην Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, «στις σημερινές, παγκοσμιοποιημένες χρηματοοικονομικές αγορές, τα σοκ από το εξωτερικό έχουν την προοπτική να κλονίσουν την χρηματοοικονομική σταθερότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες». Μεταξύ αυτών, το πρώτο που αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του Συμβουλίου Εποπτείας του Χρηματοοικονομικού Συστήματος FSOC είναι η πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα και οι επιπτώσεις της στη σταθερότητα της Ευρωζώνης. Κατά την κατάθεσή του, ο κ. Λιου ερωτήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους πιστωτές της, και όπως απάντησε, «αν και υπάρχει κάποια πρόοδος στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη και το ΔΝΤ, οι διαπραγματεύσεις και η οδός για την εξασφάλιση μίας συμφωνίας είναι δύσκολες και περίπλοκες».

Όπως τόνισε πάντως ο κ. Λιου, «συνεχίζουμε να προτρέπουμε για μία έγκαιρη λύση ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να μπορεί να ικανοποιεί τις υποχρεώσεις της». Ο ίδιος εκτίμησε ότι η πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα εντείνει την ανησυχία για τη σταθερότητα της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με την έκθεση του Συμβουλίου FSOC, «το 2014 οι ανησυχίες για τη σταθερότητα στην Ευρωζώνη επανήλθαν στην επιφάνεια εν μέσω αδύναμης οικονομικής ανάπτυξης και πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα». Όπως επισημαίνεται σε αυτή, «δεν είναι ξεκάθαρο αν η Ελλάδα θα μπορέσει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για να διατηρήσει το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της ΕΕ και του ΔΝΤ, το οποίο χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις δανειακές της υποχρεώσεις εντός του 2015».

Ερωτώμενος αν θεωρεί ότι ήταν λάθος η απόφαση του ΔΝΤ -με την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης- να αλλάξει τους κανόνες του ώστε να προσφέρει στήριξη στην Ελλάδα το 2010 στο πλαίσιο της έκτακτης πρόσβασης σε χρηματοδότηση (λόγω συστημικού κινδύνου), ο κ. Λου απάντησε ότι «οι δράσεις που ελήφθησαν την περίοδο 2010-2012 για να αποφευχθεί μία οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν σωστές για το ΔΝΤ και τις ΗΠΑ» και ότι εξακολουθεί να είναι σημαντικό για το ΔΝΤ να διατηρεί ευελιξία σε κάποιες περιπτώσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΚΟΥ

http://www.kathimerini.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>