Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Την 18-6-2015 συμπληρώνονται 200 χρόνια απο την μάχη του Βατερλώ .

ΒΑΤΕΡΛΩ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΑΤΕΡΛΩ

Το τέκνο της γαλλικής Επανάστασης ( ο Ναπολέων ) νικήθηκε αλλά το πνεύμα της Γαλλικής Επανάστασης κατέκτησε την Ευρώπη .

Η ιστορία ξεκινά 39 χρόνια πρίν ( το 1776 ) με την Αμερικανική Επανάσταση . Μια γνήσια επανάσταση αστών ενάντια στους απογόνους των ιπποτών του Μεσαίωνα . Οι φεουδάρχες-πολεμιστές κυβέρνησαν την ανθρωπότητα απο την αυγή του αγροτικής κοινωνίας . Όποιος ήξερε να χειρίζεται καλά το σπαθί γινόταν βασιλιάς και έπαιρνε τα καλύτερα χωράφια ( με το «έτσι θέλω» ) . Όταν το εμπόριο και η βιομηχανία προόδευσαν εμφανίσθηκε μια νέα τάξη ισχυρών .

Δεν ήξεραν να κρατούν το σπαθί αλλά ήξεραν να κουμαντάρουν εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις και τράπεζες . Είχαν μαζέψει σεντούκια με χρυσά νομίσματα και με αυτά πλήρωναν ρήτορες και δημαγωγούς και χειραγωγούσαν τα πλήθη . Η Αμερικανική Επανάσταση είναι η επανάσταση αυτών των νέων ισχυρών ενάντια στους παρηκμασμένους φεουδάρχες . Έχει όλα τα σημάδια μιας μασονικής συνομωσίας . Οι Γάλλοι βοηθούν τους επαναστάτες . Πιθανόν εκεί «μολύνονται» απο τις νέες ιδέες . Μετά απο 13 χρόνια παρόμοια επανάσταση ξεσπά στην Γαλλία . Οι παλαιοί φεουδάρχες σφάζονται . Οι βασιλιάδες της Ευρώπης συσπειρώνονται ενάντια στην Γαλλική Επανάσταση .
Αν και στο Βατερλώ τα στρατεύματα των Γάλλων ηττώνται , αθόρυβα οι αστοί κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη και οι βασιλιάδες γίνονται οι μαριονέτες ( τα γουσουφάκια ) των βιομηχάνων – τραπεζιτών .
Μετά απο 200 χρόνια διακυβέρνησης του πλανήτη απο την συμμορία των αστών , η ανθρωπότητα έφθασε σε πρωτοφανή βάθη δυστυχίας και ασχήμιας . Αφού τέλεσαν τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα , αφού αγνόησαν κάθε συμβουλή των αρχαίων Ελλήνων σοφών , για πρώτη φορά ο άνθρωπος γίνεται η αιτία της πιθανής εξαφάνισής του !

Τώρα στην επέτειο της μάχης που σηματοδοτεί την γέννησή τους , ήρθε η ώρα να τους στείλουμε την ανακοίνωση της κηδείας τους !
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ !
Όλο τον χρόνο πρέπει να το βροντοφωνάζουμε αυτό αλλά ειδικά το διάστημα απο την 1η Ιουνίου μέχρι την λήξη των Προμηθείων κάθε έτους να την ονομάσουμε «Περίοδο Βατερλώ» . Τότε θα κάνουμε πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις με σύνθημα «Κάποια 18η Ιουνίου θα έρθει το τέλος σας» .
Εάν όλοι μαζί το επαναλαμβάνουμε συχνά , γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία .

απο το Εκθετήριο Ιδεών
https://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%89%CE%BD/845016292244601

Related posts: