«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Τσίπρας στην καλαματα. Ναι κυριε Τσίπρα, Εδω και τωρα εξω απο την νομισματικη ενωση, εδω και τωρα Χρεοκοπια.

Χρεοκοπία και έξοδο από την ευρώπη εδώ και τώρα!

Και η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ παίρνει θέση ακομμάτιστα, για το καλό των Ελλήνων και της Ελλάδας.

Μην ακούτε τις κασσάνδρες μια χρεοκοπία μας σώνει, εμείς θα χάσουμε τα λιγότερα, άλλοι θα αυτοκτονήσουν. Θα νιώσουν όλοι οι λαοί τι τραβάει η Ελλάδα τα 5 τελευταία χρόνια, την φρίκη 20 χιλιάδες αυτοκτονίες και ας λένε 10 χιλιάδες. Αν είχαμε πόλεμο δεν πρόκειται να είχαμε αυτά τα θύματα και τα έχουμε σε μια δημοκρατία εν ειρήνη υποτίθεται!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

12/06/2015 10:22
Διακοπή της διαπραγμάτευσης τώρα ζητούν μέλη της Ν.Ε. Μεσσηνίας από τον πρωθυπουργό

Στη «θανάσιμη μοναξιά του Αλέξη Ασλάνη» ο Διονύσης Σαββόπουλος έλεγε, μεταξύ άλλων, το μνημειώδες «και το κόμμα με τραβάει απ” το μανίκι». Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνεται και ο πρωθυπουργός Αλέξης- κι αυτός- Τσίπρας. Μαζί με το κόμμα του, έχει και μια μερίδα βουλευτών.

Μόνο στην Καλαμάτα μέσα σε μια εβδομάδα περίπου έγιναν και θα γίνουν δύο εκδηλώσεις με περιεχόμενο εκτός κυβερνητικού κλίματος, ενώ δε λείπουν και οι δηλώσεις των βουλευτών, Θανάση Πετράκου και Έλενας Ψαρρέα, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το ύφος της διαπραγμάτευσης που ακολουθεί η κυβέρνηση με τους ευρωπαϊκούς «θεσμούς».
Σήμερα το «Κόκκινο Δίκτυο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας» διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητές τον Γιάννη Μηλιό και τη Μαρία Μπόλαρη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και θα ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα.
Χθες το πρωί εκπρόσωποι του «Κόκκινου Δικτύου» μίλησαν για την αυταπάτη της διαπραγμάτευσης, τόνισαν ότι μια συμφωνία που θα έχει το χαρακτήρα μνημονίου δε θα γίνει δεκτή, ενώ σημείωσαν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση, ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο και έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, όπως αναφέρθηκε.
Για την εκδήλωση μίλησαν οι εκπρόσωποι του «Κόκκινου Δικτύου», που είναι και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Φώτης Ξεπαπαδέας, Μαρία Πούπουζα, Κώστας Πούπουζας (συντονιστής του «Κόκκινου Δικτύου») και Βασίλης Λυμπέρης.

του Αντώνη Πετρόγιαννη

http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD%E2%80%A6-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1