«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μήνες ψέματα, πέντε μήνες στην υπηρεσία της Νέας Τάξης

ΤΟ ΨΕΜΑ

Πέντε μήνες μετά τις εκλογές, μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει οικτρά ψέματα. Κορόιδεψε τον λαό με ελεεινό τρόπο, εφάμιλλο του Σαμαρά και του ΓΑΠ.
Έταξε ένα κάρο πράγματα σε όλους και δεν μπορεί και ούτε θέλει να κάνει τίποτα από όλα αυτά.
5 μήνες στην εξουσία και δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα έταξε προεκλογικά, πλην ενός (θεωρητικού) προγράμματος για δωρεάν ρεύμα και τρόφιμα για το οποίο και οι ίδιοι πλέον παραδέχονται ότι δεν έχουν χρήματα!

 

Ξέχασε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ξέχασε το σκίσιμο του Μνημονίου, ξέχασε την διαγραφή του χρέους.
Ελεεινά ψέματα, ανυπαρξία, αδιαφορία, γελοιότητα.
Παντελής αδιαφορία για τον λαό.
Ένας φανατικός συριζαίος θα μου αντιτάξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τον χρόνο και το χρήμα λόγω των «διαπραγματεύσεων με τους δανειστές».
Παρ’ όλα αυτά είχε άφθονο χρόνο και χρήμα για:
– να ψηφίσει την ανέγερση τζαμιού για τους ισλαμιστές φονιάδες στην Αθήνα (μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Ποτάμι)
– να προσπαθήσει να περάσει ύπουλα και με θράσος το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πάντων με την Κάρτα του Πολίτη, και τελικά λόγω αντιδράσεων πέρασε μόνο το ήμισυ από την πίσω πόρτα.
– να φέρει στην Βουλή νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση και απόδοση ιθαγένειας (όχι απλά υπηκοότητας) σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες εισβολείς (σε λίγες ημέρες ψηφίζεται).
– να επιτρέψει την είσοδο στην χώρα και την δωρεάν διατροφή και περίθαλψη σε χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβολείς από τον Ιανουάριο έως σήμερα.
– να φέρει στην Βουλή νομοσχέδιο για την σύναψη συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων (είναι σε δημόσια διαβούλευση).
– να προσπαθήσει να περάσει ύπουλα και με θράσος το ολοκληρωτικό φακέλωμα των χρηματικών συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών καρτών με την χιλιομασημένη καραμέλα της αύξησης των φορολογικών εσόδων.
– να ειρωνευτεί δημοσίως και με προκλητικό τρόπο την ορθόδοξη πίστη του λαού και τα άγια λείψανα.

Δηλαδή, εν μέσω κρίσης και οικονομικής καταστροφής, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος είναι η μέριμνα για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι ομοφυλόφιλοι και το ηλεκτρονικό φακέλωμα! ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρωτικά πιστός στην υπηρεσία της Νέας Τάξης!

Για όλα τα παραπάνω είχε χρόνο και χρήμα!
Αλλά δεν είχε καθόλου χρόνο και χρήμα για:
– να βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες του μνημονιακού μεσαίωνα
– να αυξήσει τον κατώτατο μισθό
– να αυξήσει το αφορολόγητο όριο
– να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά σχιζοφρενικά χαράτσια των σαμαροβενιζέλων
– να μειώσει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης
– να μειώσει τις τιμές στα τιμολόγια της ΔΕΗ (αντιθέτως αυξήθηκαν κιόλας!)
– να επαναφέρει τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων τουλάχιστον για τους συνταξιούχους που ζουν στο όριο της φτώχειας
κλπ κλπ κλπ…

Αριστερά ανθελληνικά σκουπίδια, πάντα στην υπηρεσία της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης!
Πιστοί υπάλληλοι των αφεντικών του πλανήτη, πουλήσανε (αριστερό) παραμύθι στο πόπολο για άλλη μια φορά!
Οι ημέρες σας λιγοστεύουν, απλά ελπίζουμε να μην κάνετε πολύ κακό ακόμα στην πατρίδα!

ΥΓ!: Τα κοπρόσκυλα της καπιταλιστικής μασονοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας που διαβάζουν τούτες τις γραμμές, ας μην χαίρονται ή νιώθουν τάχα «δικαιωμένοι». Δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο.
Επί ημερών τους ξεκίνησαν όλα τούτα.
Να θυμίσω το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; Ή την κατάργηση της χριστιανικής Κυριακής αργίας;
Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες παρέδωσαν με χαρά την εξουσία στην ανθελληνική αριστερά (για ακόμα μια φορά) ώστε να συνεχίζεται ες αεί το παιχνιδάκι της εναλλαγής ρόλων «πατριωτική δεξιά – απάτριδη αριστερά» και να αποκτά λόγο ύπαρξης η ΝΔ στα μάτια των ηλιθίων και γηρασμένων ψηφοφόρων της, που αδυνατούν να καταλάβουν ότι ίσως η ΝΔ είναι πιο ανθελληνική και αντιχριστιανική ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχει νόημα να αρχίσω να απαριθμώ τα εγκλήματα της ΝΔ επί του Έθνους και της Ορθοδοξίας. Δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

ΥΓ2: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια φορά ευθύνη για τα παραπάνω αίσχη, τότε ο Καμμένος έχει ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ευθύνη γιατί στηρίζει την κυβέρνηση αυτή!
Ο δήθεν πατριώτης, ο δήθεν χριστιανός, το δήθεν «πατριωτικό αντίβαρο» στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι παρά ένα ακόμα δεκανίκι της νεοταξικής πολιτικής στην χώρα μας, ένας έμπορος ελπίδων και ιδανικών, ένα συνονθύλευμα βολεψάκηδων.
Γνήσιο τέκνο της καπιταλιστικής μασονοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Τα υπουργεία να’ ναι καλά και η πολιτική καριέρα…

Nikos Tsaras nikotsaras2@gmail.com

1 comment to ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μήνες ψέματα, πέντε μήνες στην υπηρεσία της Νέας Τάξης

  • Περαστικος

    Δεν σας το κρυβω οτι χαιρομαι. Δωσε πονο Αλεξη. Οι βολεμενοι και οι καταθετες και οι μοδατοι ειμαστε ολοι μαζι σου. Γεμισε την Ελλαδα ολη με ισλαμιστες και χτισε τζαμια παντου ανα χιλιομετρο. Οι πινακιδες και αλλες διαφορες ταμπελες να ειναι σε τρεις γλωσσες. Ζητω η αλληλεγγυη! Στο ονομα της αλληλεγγυης αξιζει να αλλαξει εντελως μια μια χωρα. Γιατι πανω απο ολα ειναι ανθρωπισμος. Ευγε Αλεξη εισε μεγαλος μαγκας! Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα και τον Συριζα οταν ελεγες οτι ειστε μια ριζοσπαστικη αριστερα σε μια συνεντευξη. Αρε Αλεξη σε παω με χιλια. Να ενα μεγαλο καδρο που θα βαλω στο σαλονι να σε βλεπω ολη μερα και να τρωω πατλακες. Τατουαζ θα κανω την μουρη σου στο μετωπο μου. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.