«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπό κατοχή, με νέα χούντα και δίχως αύριο!

http://1.bp.blogspot.com/-o2rtETOYTHo/VWn6bD9GHcI/AAAAAAAAAZ4/aUKl6sq7sYc/s1600/freiheit.png

Από τον Αντρέα, την Αυριανή και τον Τσοβόλα χρειαστήκαμε 33 χρόνια μέχρι να γυρίσουμε πίσω στην πηγή του κακού. Στην κατεχόμενη και χρεοκοπημένη Ελλάδα, αρκεί να εμφανιστεί ένας κλώνος του Αντρέα στην πολιτική για να ξεσηκωθούν πάλι οι μνήμες και οι καρδιές ενός λαού. Την 25η του Γενάρη 2015 στο καθεστώς των Αθηνών, οι δυνάμεις κατοχής άλλαξαν πάλι το προσωπικό τους.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, πλήρως ανακαινισμένο από light «μαρξιστές» του ΚΚΕ εσωτ., γιόρτασε την επιστροφή του στην πολιτική πίστα . Σχημάτισαν κυβέρνηση υπό τον Α. Τσίπρα, παράδωσαν το πηδάλιο της χώρας στον «αυτόματο» πιλότο και άφησαν την πολιτική κουλτούρα να τροχοδρομεί επί της τεθλασμένης, μεταξύ θολούρας και ασάφειας. Με τρεις μορφονιούς, έναν πότη, μία γραβάτα, μισή ντουζίνα νάρκισσους και δύο τσάντες ζοχούς δεν στήνεις πάγκο ούτε στην «λαϊκή» αλλά στην Ελλάδα φτιάχνεις κυβέρνηση. Δεν είχαν όραμα, σχέδιο, εμπειρίες και γνώσεις αλλά γερά οπίσθια και αντοχές ώστε ν’ αντέχουν με τις ώρες στα τηλεοπτικά στασίδια. Μια τέτοια συλλογή από ανίδεους, άχρηστους, ανίκανους και ανήθικους υπουργούς και παρατρεχάμενους δεν είχαν ξαναδεί οι θυρωροί των Υπουργείων. Η χώρα κατέβασε τα ρολά και οι δυο τρείς υπουργοί που δουλεύουν ακόμη, το κάνουν με το πανέρι στο χέρι, μαζεύοντας φόρους για τον αρχόταγο «ζήτουλα» της κοινωνίας μας, το κράτος τους.

Τι ν’ αναλογιστούμε απ’ όλα όσα είπαν, έκαναν και δεν έπραξαν μέχρι τώρα …!
Τα 11 δις. € σε λόγια του αέρα που υποσχέθηκαν στην φτωχολογειά προεκλογικά, έπιασαν πάτο και έφτασαν τελικά να τάζουν 200 εκατ. €, τα οποία, αν τα βρουν, θα πάνε στις τσέπες των Ρομά και των Πακιστανών που τους εψήφισαν. Οι Έλληνες δεν θα πάρουν ούτε φράγκο. Ψέμα ήταν και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, της υπερφορολόγησης, των πλειστηριασμων, της ποινικοποίησης της φτώχειας όπως και η ρύθμιση των δανείων, του αφορολόγητου, της 13ης σύνταξης, του κατώτατου μισθού, του δικαιώματος για αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη, της παιδείας, των εργασιακών ή η προστασία των αστέγων, των ανασφάλιστων, των πολυτέκνων και πόσων άλλων ακόμη που έκαναν το λάθος να τους εμπιστευτούν ….!

Ψέμα στο ψέμα για το χρέος και το μνημόνιο, που δήθεν θα καταργούσαν με ένα και μόνο νόμο. Ποιός άραγε τους έδωσε την εντολή να νομιμοποιήσουν το χρέος μέσω της διαπραγμάτευσης; Ποία η «σοβαρότητα» τους όταν διορίζουν επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους μόνο και μόνο για το θεαθήναι;

Τι συνέβη με το «κατοχικό δάνειο» και τις «γερμανικές επανορθώσεις» που, με το που τα πήρε ο Τσίπρας στα χέρια του, είδαμε την εθνική απαίτηση για αποζημιώσεις, ύψους 548 δις. € να μετατρέπεται σε απλό «θέμα» ηθικής, συνολικής αξίας ενός (1) €.; Μια κατεστραμμένη χώρα και 1.160.000 νεκροί μόνο για 1.- €υρώ; Ποιός ξεφτιλίζει τώρα την μνήμη των νεκρών μας; Ποιός άλλος, πλην του Τσίπρα, είναι ικανός μέσα σε 120 μέρες να στοχοποιήσει, να γελοιοποιήσει και να οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό στην διεθνή απομόνωση;

Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά πρέπει να ισχύσουν έως ότου ευαισθητοποιηθεί η κυβέρνηση Τσίπρα για τα θεμελιώδη δικαιώματα του μέσου Έλληνα πολίτη, που ναι μεν δεν διέπρεψε ως σύντροφος τρομοκράτης αλλά αναφέρεται ως «ΘΥΜΑ» σε όλες τις εκθέσεις και τις έρευνες που έγιναν διεθνώς με θέμα την «Ελληνική Γενοκτονία» ( ΟΗΕ, 2012 και Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, 11/2013); Ποιά αρχή ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 180.000 ανασφάλιστοι συμπατριώτες μας έχασαν την ζωή τους επειδή η δημόσια υγεία αρνείται επί πέντε χρόνια να τους περιθάλψει και πότε θα καταλογιστούν ευθύνες, όπου αυτές αναλογούν; Πότε διατάχθηκε δικαστική έρευνα για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας; Ποιά αρχή ερευνά για ποιούς λόγους δεν λειτούργησε η κοινωνική πρόνοια στα χρόνια της κρίσης, με αποτέλεσμα τον υποσιτισμό εκατοντάδων χιλιάδων ανηλίκων και ενηλίκων Ελλήνων;

Γιατί δεν απομακρύνθηκαν οι ξένοι επίτροποι από τα Ελληνικά υπουργεία και γιατί δεν συνελήφθηκαν ή απελάθηκαν οι ξένοι κατάσκοποι και διπλωμάτες που μετέτρεψαν την χώρα μας σε τσιφλίκι τους; Ποιούς οφελεί το τζαμί που θέλει να κτίσει η κυβέρνηση και από που θα πληρωθεί; Γιατί η κυβέρνηση δεν «αγκαλιάζει» τους Έλληνες άπορους, αστέγους, ανασφάλιστους και ανέργους πολίτες με την ίδια στοργή και ενδιαφέρον όπως κάνει λ.χ. με τους λαθρομετανάστες; Γιατί παρέχεται ασυλία στους κλέφτες, στους επίορκους και στους προδότες και ποιός ο λόγος να μένουν τα κλεμμένα στις τσέπες τους; Σε τι χρησιμεύουν οι επιτροπές της Βουλής, αν είναι να λειτουργούν ως άλλοθι στον αντίλογο και για λόγους στείρου εντυπωσιασμού;

Όσο το καθεστώς της μεταπολίτευσης δεν «κυβερνά» μέσα από τον Κορυδαλλό, ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει «Αύριο» σ’ αυτό τον τόπο. Το κράτος αυτό, που δεν σέβεται, δεν αγαπά και δεν προστατεύει τα παιδιά του, μας είναι ξένο και δεν έχει σχέση με την πατρίδα που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε. Σ’ αυτό όμως το σαθρό κράτος, η κυβέρνηση Τσίπρα αποτελεί συνέχεια, καμαρώνει δε τώρα επειδή η σκυτάλη των τοκογλύφων, που ύψωσε το ’10 ο Γιωργάκης στο Καστελόριζο, ήρθε, μέσω των Παπαδήμου, Πικραμμένου και Σαμαρά, στα δικά της χέρια.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοινώθηκε στην ΔΕΘ το ‘14, γράφτηκε στο «πόδι», δύο ώρες πριν αναχωρήσει ο Τσίπρας για την Θεσσαλόνίκη. Όταν δεσμευόταν δια του λόγου της τιμής του, ότι θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στις πρώτες 100 μέρες αφότου αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, γνώριζε ότι έλεγε ψέματα στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε σχέδιο στα σκαριά ούτε για τις πρώτες 100 ώρες …!

Μια συμφωνία με τους Γερμανούς είχε στα χέρια του ο Τσίπρας όταν αποφάσισε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές και τίποτε άλλο. Είναι αυτή που κλείστηκε στα τέλη Αυγούστου 2014 και μάλιστα μετά από πολλές μυστικές «συζητήσεις» και διαβουλεύσεις του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας, Άσμουσσεν με τους Δραγασάκη/Σταθάκη στο Βερολίνο. Ο Τσίπρας οδήγησε την χώρα στις εκλογές και από εκεί στα βράχια επειδή οι Γερμανοί τον έπιασαν κορόϊδο. Οι ψεύτικες υποσχέσεις των Γερμανών τον οδήγησαν σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις και υπήρξαν η αιτία να πέσει θύμα της δικής του λαιμαργίας για εξουσία. Εμπιστεύτηκε δε τους Γερμανούς τόσο, που δεν το θεώρησε αναγκαίο να ασχοληθεί με προγράμματα για επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας στην χώρα των 1.500.000 ανέργων.

Στο μέλλον, θα αναγκαστεί ο Τσίπρας να πει πολλά ΝΑΙ στους τοκογλύφους και οι Έλληνες, με την χώρα στα βράχια, θα του είναι «πολύ» ευγνώμονες! Έρχονται φοροκαταιγίδες, φτώχεια, δημεύσεις, εξαθλίωση, πλειστηριασμοί και ξεπουλήματα. Οι «φίλοι», «σύμμαχοι» και δανειστές μας θα απαιτήσουν να κάνουμε πίσω στα εθνικά θέματα, που σημαίνει ότι αν δεν αντιδράσουμε, θα θρηνήσουμε πάλι τις νέες χαμένες πατρίδες στην Κύπρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασφαλίζει το μέλλον του επενδύοντας στο αυταρχικό, κομματικό κράτος, όπου πας Έλλην, μη «συριζαίος» θεωρείται φασίστας, ανόητος δε και βάρβαρος όποιος δηλώνει χριστιανός ή κάνει δημόσια το σημείο του Σταυρού. Μετά την «φοροκάρτα του πολίτη», οι περιορισμοί στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην ελευθερία των μετακινήσεων, θα επεκταθούν και στην ελευθερία του (γραπτού) λόγου, στην διακίνηση ιδεών, και στην δημόσια άσκηση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή καθηκόντων. Ποιός θα φανταζόταν ότι επί Τσίπρα θα επιστρέφαμε πάλι στους καιρούς του Μανιαδάκη!

Λέμε ΟΧΙ στην κατοχή, στην χούντα και στο κράτος τους.
Η Ελλάδα είμαστε εμείς, οι Έλληνες και ζει μόνο μέσα στις καρδιές μας.

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>