«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ.

Η πτώση της Παλμύρας αντιστρέφει τη γεωπολιτική ισορροπία στο Λεβάντε Δαμασκός (Συρία) | 25 mai 2015
Η κατάσταση επιδεινώθηκε σημαντικά στο Λεβάντε με την διακοπή του αρχαίου «Δρόμου του Μεταξιού» από το Ισλαμικό Εμιράτο, δηλαδή του περάσματος από το Ιράν προς τη Μεσόγειο. Δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο επιλογές: είτε μέσω Ντείρ εζ-ζορ (Deir ez-Zor) και του Χαλεπιού, είτε μέσω Παλμύρας και της Δαμασκού.
Ο πρώτος δρόμος διακόπηκε στις αρχές του 2013, ο δεύτερος μόλις τώρα. Η πτώση της Παλμύρας θα έχει επομένως τεράστιες συνέπειες στο σύνολο της περιφερειακής ισορροπίας.

 

 

 

Ο πόλεμος του φυσικού αερίου επεκτείνεται στην Ευρώπη

Αποτυχία του αμερικανικού πραξικοπήματος στη πΓΔΜ

τον Τιερί Μεϊσάν
Υπονόμευση της ιρανο-αμερικανικής κατάπαυσης του πυρός, πώς το Ισραήλ

θέλει να επανεκκινήσει τον πόλεμο στο Λεβάντε

τον Τιερί Μεϊσάν
θέλει να επανεκκινήσει τον πόλεμο στο Λεβάντε Δαμασκός (Συρία) | 11 mai 2015
Μη θέλοντας να παραδεχθεί ότι έχασε, ο Βενιαμίν Νετανιάχου σχεδιάζει να υπονομεύσει τη συμφωνία την οποία η Ουάσιγκτον και η Τεχεράνη θα υπογράψουν στις 30 Ιουνίου. Για το σκοπό αυτό, θέλει να αναβιώσει τον πόλεμο στη Συρία. Η ιδέα του είναι να συνεχίσει το έργο που έχει ήδη επιτευχθεί από το Ισλαμικό Εμιράτο στο Ιράκ και τη Συρία, τη Λιβύη και την Υεμένη, εφαρμόζοντας το σχέδιο Ράιτ (Wright) και δημιουργώντας ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν καπάκι στο Ιράκ και τη Συρία.
Τα παραμύθια της Δύσης, οι ουσιαστικές νίκες της Δαμασκού και η στρατηγική της καμένης γης του Άσαν

Ο μύθος της πτώσης της Λαττάκειας

τον Τιερί Μεϊσάν
Απευθείας σύνδεση με τον Βλαδίμηρο Πούτιν Δαμασκός (Συρία) | 4 mai 2015
Οι ρωσικές αρχές δημοσιεύουν ελάχιστα έγγραφα σχετικά με την κοσμοθεωρία τους. Η εκπομπή «Απευθείας Σύνδεση» με τον Βλαντίμιρ Πούτιν προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να εκτιμηθεί η εξέλιξη της αντίληψης των γεγονότων από τη Μόσχα. Πέρα από την απόδοση του προέδρου, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις του λαού του για τέσσερις ώρες, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η Ρωσία φαίνεται να εγκαταλείψει τη τακτοποίηση των σχέσεων της με τις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι προετοιμάζεται για μια μακρά απομόνωση από τη Δύση.
Η Τουρκία συνεχίζει σήμερα την Γενοκτονία των Αρμενίων Δαμασκός (Συρία) | 27 avril 2015
Ο κόσμος μόλις ολοκλήρωσε τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της γενοκτονίας των μη-μουσουλμάνων στη Τουρκία. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτό το έγκλημα ξεκίνησε με τις χαμιτικές σφαγές του 1894-1895 υπό την εντολή του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίτ Β’, συνέχισε με πολύ μεγάλο εύρος με τις σφαγές του 1915-1923 που προγραμματίστηκαν από τους Νεότουρκους, και διαιωνίζεται σήμερα με τις σφαγές του Ντέιρ αλ-Ζορ και Κεσάμπ που διοργανώθηκαν από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Για 120 χρόνια, οι διαδοχικές τουρκικές αρχές σφαγιάζουν τους μη μουσουλμάνους, υπό τη γενική αδιαφορία, για να σχηματίσουν ένα ομοιογενές έθνος.
Το σχέδιο της Ουάσιγκτον για τα επόμενα 10 χρόνια στη Μέση Ανατολή

Αυτά που δεν γνωρίσετε για τις αμερικανο-ιρανικές συμφωνίες

τον Τιερί Μεϊσάν
Αυτά που δεν γνωρίσετε για τις αμερικανο-ιρανικές συμφωνίες Δαμασκός (Συρία) | 11 avril 2015
Εδώ και δύο χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες διαπραγματεύονται μυστικά μια περιφερειακή κατάπαυση του πυρός με το Ιράν. Φτάνοντας σε μια διμερή συμφωνία, ανακοίνωσαν μια λύση για την πυρηνική σύγκρουση και τις οικονομικές κυρώσεις στο πλαίσιο των πολυμερών διαπραγματεύσεων που σέρνονται από το 2003.
Προνομιακός μάρτυρας, ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) αποκαλύπτει τι διακυβεύεται σε αυτή τη διπλωματική διαμάχη και πως η Ουάσινγκτον προτίθεται να οργανώσει το Λεβάντε και το Κόλπο για τα επόμενα 10 χρόνια.
Ο αραβικός εμφύλιος πόλεμος Δαμασκός (Συρία) | 3 avril 2015
Επαναλαμβάνοντας ένα θέμα που είχε ήδη αναλύσει, ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) αποδείχνει ότι, πέρα ​​από τις στρατηγικές των κρατών, οι λαοί του αραβικού κόσμου χωρίζονται πλέον σε δύο στρατόπεδα που δεν καθορίζονται ούτε από ταξικές σύγκρουσεις, ούτε από την Αντίσταση στο Σιωνισμό, ούτε ακόμη και από τους θρησκευτικούς πολέμους.
Η αντιπαράθεση που γενικεύεται με το βομβαρδισμό της Υεμένης από τη Σαουδική Αραβία αποκαλύπτει ένα κοινωνικό χάσμα που κανείς δεν περίμενε: Αναδύονται δύο νέα στρατόπεδα γύρω από το ζήτημα των δικαιωμάτων των γυναικών.
Τι κρύβει ο λόγος κατά των «συνωμοσιολόγων»

Το Κράτος κατά της Δημοκρατίας

τον Τιερί Μεϊσάν
Το Κράτος κατά της Δημοκρατίας Δαμασκός (Συρία) | 9 mars 2015
Κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα δημοσίευσε ένα σημείωμα σχετικά με το διεθνές «συνωμοσιολογικό» κίνημα. Ο στόχος του. Να προετοιμαστεί νέα νομοθεσία που θα απαγορεύσει την έκφραση του.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το πραξικόπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 επέτρεψε την θέσπιση μιας «μόνιμης κατάστασης έκτακτης ανάγκης» (Patriot Act), και την έναρξη μιας σειράς αυτοκρατορικών πολέμων. Σταδιακά, οι ευρωπαϊκές ελίτ ευθυγραμμίστηκαν με τους ομολόγους τους πέρα από τον Ατλαντικό. Παντού, ανησυχούν οι πολίτες ότι εγκαταλείπονται από τα κράτη τους και αμφισβητούν τους θεσμούς τους. Προσπαθώντας να διατηρηθούν στην εξουσία, οι ελίτ είναι έτοιμες από τώρα και στο εξής να χρησιμοποιήσουν βία για να φιμώσουν κάθε αντίσταση.
Το μέλλον της Μέσης Ανατολής Δαμασκός (Συρία) | 4 mars 2015
Για αρκετούς μήνες, ο Μπαράκ Ομπάμα προσπαθεί να αλλάξει την αμερικανική πολιτική στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να εξαλειφθεί το Ισλαμικό Εμιράτο με τη βοήθεια της Συρίας. Αλλά δεν το μπορεί, από τη μια πλευρά επειδή ο ίδιος έλεγε για χρόνια ότι ο πρόεδρος Άσαντ έπρεπε να φύγει, και από την άλλη διότι οι περιφερειακοί σύμμαχοί του υποστηρίζουν το Ισλαμικό Εμιράτο κατά της Συρίας.
Τα πράγματα αλλάζουν αργά και δεν αναμένεται να τα καταφέρει σύντομα. Φαίνεται όμως ότι όλα τα κράτη που υποστήριζαν το Ισλαμικό Εμιράτο έπαψαν να το πράττουν, ανοίγοντας το δρόμο για την ανακατανομή της τράπουλας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, ο Καναδάς, το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο οργάνωσαν την «Επιχείρηση Ιεριχώ».

Απέτυχε το πραξικόπημα του Ομπάμα στη Βενεζουέλα

τον Τιερί Μεϊσάν
Απέτυχε το πραξικόπημα του Ομπάμα στη Βενεζουέλα Δαμασκός (Συρία) | 24 février 2015
Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση Ομπάμα προσπάθησε να αλλάξει με τη βία ένα πολιτικό καθεστώς, που της αντιστέκεται. Στις 12 Φεβρουαρίου, ένα αεροπλάνο της Academi (πρώην Blackwater), μεταμφιεσμένο σε αεροσκάφος του στρατού της Βενεζουέλας έπρεπε να βομβαρδίσει το προεδρικό μέγαρο και να σκοτώσει τον πρόεδρο Nicolas Maduro. Οι συνωμότες είχαν προγραμματίσει να θέσουν στην εξουσία τη πρώην βουλευτή Μαρία Corina Machado και να την υποστηρίξουν αμέσως πρώην πρόεδροι της Λατινικής Αμερικής.
Ο Ομπάμα προσπαθεί να περιθωριοποιήσει τους ανένδοτους αντίπαλους των Σύρων Δαμασκός (Συρία) | 19 février 2015
Μετά από πολλούς δισταγμούς, η κυβέρνηση Ομπάμα υιοθέτησε ένα νέο Δόγμα Άμυνας. Για το Λεβάντε, δεν υπάρχει πλέον θέμα «αναδιάρθρωσης της Ευρύτερης Μέσης Ανατολής», ούτε ανατροπής του πρόεδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, αλλά μόνο «περιορισμό» του Ισλαμικού Εμιράτου. Ο Λευκός Οίκος ελπίζει να ξαναβάλει τη στρατιωτική μηχανή του σε λειτουργία και να προχωρήσει. Για να το πετύχει, ο πρόεδρος Ομπάμα προσπαθεί να πάρει την υποστήριξη του Κογκρέσου.
Ὁ Ὀμπάμα επανοπλίζει

τον Τιερί Μεϊσάν
Ὁ Ὀμπάμα επανοπλίζει Δαμασκός (Συρία) | 10 février 2015
Ενώ ο τύπος στην άλλη πλευρά του ατλαντικού χαιρέτισε το νέο Αμερικανικό Δόγμα για την Εθνική Ασφάλεια ως προθυμία να εξερευνήσει πρώτα με μη-στρατιωτικά μέσα την επίλυση των συγκρούσεων, ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) το διάβασε ως ιμπεριαλιστική δήλωση πίστης και δήλωση κήρυξης πολέμου. Οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν κατευθείαν το αρχικό έγγραφο που επισυνάπτεται στο τέλος αυτής της ανάρτησης για να ελέγξουν ότι ο Τ.Μ. λέει αλήθεια.
Ανατροπή των αμερικανικών συμφερόντων στο Λεβάντε Δαμασκός (Συρία) | 3 février 2015
Ενώ ο πόλεμος κατά της Συρίας είχε αποφασιστεί το 2001 για να σπάσει τον «Άξονα της Αντίστασης», για να αρπάξουν τα αποθέματα φυσικού αερίου της, και να αναμορφωθεί η «Ευρύτερη Μέση Ανατολή», οι προτεραιότητες της Ουάσιγκτον έχουν ανατραπεί . Ο νέος στόχος είναι να σταματήσει τη μετάδοση της τρομοκρατίας η οποία τροφοδοτείται από όλα τα εμπλεκόμενα κράτη και την οποία κανένα κράτος δεν είναι πλέον σε θέση να ελέγξει. Το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, οι προύχοντες της Ουάσιγκτον και των κυρίαρχων ΜΜΕ ελπίζουν τώρα τη νίκη της Συρίας του Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Η Ουάσιγκτον επαναστατεί εναντίον του Ομπάμα Δαμασκός (Συρία) | 3 février 2015
Η κρίση που διαπερνά το αμερικανικό κρατικό μηχανισμό απειλεί άμεσα την επιβίωση της αυτοκρατορίας. Δεν είναι πλέον απλά η γνώμη του Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan), αλλά το θέμα που συγκλονίζει την άρχουσα τάξη στη Ουάσιγκτον στο σημείο που ο επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations) απαιτεί την παραίτηση των κύριων συμβούλων του προέδρου Ομπάμα και τον διορισμό μιας νέας ομάδας. Αυτή η σύγκρουση δεν έχει τίποτα να κάνει με την αντιπαλότητα Δημοκρατικών / Ρεπουμπλικάνων, ούτε με την αντιπαλότητα περιστέριων / γερακιών. Αυτό που διακυβεύεται είναι το leadership (ηγεσία) στις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.
Το CNAS, δημοκρατική έκδοση του κατακτητικού ιμπεριαλισμού Δαμασκός (Συρία) | 24 janvier 2015
Ενώ η Ουάσιγκτον δεν διαθέτει πλέον καμία εξωτερική πολιτική, αλλά πολλές αντιφατικές και ταυτόχρονες πολιτικές, τα «φιλελεύθερα γεράκια» συγκροτήθηκαν γύρω από τον Στρατηγό Ντέιβιντ Πετρέους και το Κέντρο για μια νέα αμερικανική ασφάλεια (Center for a New American Security, CNAS). Ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) παρουσιάζει αυτή τη δεξαμενή σκέψης που παίζει σήμερα το ρόλο που προηγουμένως είχε ανατεθεί στο Σχέδιο για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα (Project for a New American Century) στην εποχή του Μπους: την προώθηση του κατακτητικού ιμπεριαλισμού και της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Το απίστευτο σχέδιο «ειρήνης» των ΗΠΑ για τη Συρία Δαμασκός (Συρία) | 24 janvier 2015
Ο λαός της Συρίας έχει κερδίσει δύο διαδοχικούς πολέμους μέσα σε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να γνωρίσει την ειρήνη. Στην Ουάσιγκτον, όχι μόνο κάνουν ό, τι είναι δυνατόν και περνά από το χέρι τους τα «φιλελεύθερα γεράκια» να παρατείνουν την κρίση, αλλά επινόησαν ένα σχέδιο για να προετοιμάσουν ένα τρίτο πόλεμο. Ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) αποκαλύπτει εδώ τον τρόπο με τον οποίον προτίθενται να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους την ειρηνευτική διάσκεψη, που προβλέπεται στη Μόσχα στα τέλη Ιανουαρίου 2015.
Επιστροφή στη διαχρονική ρωσική τακτική της καμένης γης…

Πώς ο Πούτιν αντέστρεψε τη στρατηγική του ΝΑΤΟ

τον Τιερί Μεϊσάν
Πώς ο Πούτιν αντέστρεψε τη στρατηγική του ΝΑΤΟ Δαμασκός (Συρία) | 9 décembre 2014
Η Ρωσία αντιδρά στον οικονομικό πόλεμο που της κάνει το ΝΑΤΟ με τον τρόπο που θα το είχε κάνει σ’ ένα συμβατικό πόλεμο. Άφησε τον εαυτό της να πληγεί από τις μονομερείς κυρώσεις για να οδηγήσει καλύτερα τον αντίπαλό της στον δρόμο που η ίδια επέλεξε. Ταυτόχρονα, υπέγραψε συμφωνίες με την Κίνα για να διασφαλίσει το μέλλον της, και μετά με την Τουρκία για να αποδιοργανώσει το ΝΑΤΟ.
Όπως κάποτε ενώπιον της Γαλλίας ή της Γερμανίας, η αρχική ήττα της μπορεί να είναι η εγγύηση για τη τελική νίκη της.
Λεβάντε: Ο Συνασπισμός διχασμένος για τους στόχους του Δαμασκός (Συρία) | 11 novembre 2014
Η Ουάσιγκτον φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τον χάρτη της για την αναδιαμόρφωση του Λεβάντε για έναν άλλο. Ωστόσο, η αποτυχία του πρώτου σχεδίου και η αντίσταση του συριακού πληθυσμού δεν αποτελεί καλό οιωνό για την εφαρμογή του νέου αυτού σχεδίου. Ο Τιερί Μείσάν (Thierry Meyssan) μιλά για τις προσαρμογές που απαιτούνται και τη διαίρεση που προκαλεί στο εσωτερικό του συνασπισμού: από τη μία πλευρά, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία, από την άλλη, η Γαλλία και η Τουρκία.
Ποια θα είναι η πολιτική των ΗΠΑ μετά τις ενδιάμεσες εκλογές; Δαμασκός (Συρία) | 10 novembre 2014
Από το Μάιο, ο Λευκός Οίκος δεν σταμάτησε να αναβάλει τη δημοσίευση της στρατηγικής του για την εθνική ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος Ομπάμα σημείωσε ότι αν η ομάδα του διαχειρίζεται καλύτερα τα γεγονότα σε σχέση με την ομάδα του προκατόχου του, δεν είναι σε θέση να παρουσιάσει μια συνεκτική ανάλυση για τον κόσμο και να καθορίσει το δόγμα της. Επιπλέον, η απώλεια της πλειοψηφίας και στα δύο σώματα του Κογκρέσου θα τον αναγκάσει να βρει νέους συνεργάτες.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>