«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μαζεμένες ειδήσεις, ξένες και Ελληνικού ενδιαφέροντος για αυτούς που γνωρίζουν αγγλικά.

93jähriger “Yoda” αφήνει το Πεντάγωνο – «Jedi” του παραμένουν

F. William Engdahl

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα είναι ίσως η πιο σημαντική αλλαγή στην πολιτική Πεντάγωνο που περιγράφεται στο πλαίσιο της νέας αμερικανίδα υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ: ο άνθρωπος που ως ένα είδος του Θεού ήταν τα τελευταία 42 χρόνια στο Πεντάγωνο, είναι στην τρυφερή ηλικία των 93 χρόνων »σε συνταξιοδοτείται »ήταν.

 περισσότερα …

 

 

 

Όταν τελικά το κλείσιμο – Thomas Gottschalk έλαβε € 2.700.000 για να μην κάνουμε τίποτα!

Bernd Hocker

Όπως ωραία ως συμβάσεις με ARD μπορεί να είναι: Πώς τώρα να βγει , πρέπει να το γνωστό, και μερικοί άνθρωποι ακόμα δημοφιλής καλλιτέχνης Thomas Gottschalk 2012 144 επεισόδια της σειράς για την παραμονή € 4.600.000 Συντονιστής Επίτιμος Gottschalk ζουν μετριοπαθή αυτό είναι αρκετά ακριβό. Αλλά η Συνθήκη είδαν επίσης πριν ότι Gottschalk είχε ακόμη λάβει ολόκληρο το ποσό εάν η αποστολή έχει οριστεί προηγουμένως. Στην πραγματικότητα, μετά από μόνο 70 επεισόδια λόγω της έλλειψης θεατών σύναψη και Gottschalk πήρε στο πλαίσιο της σύμβασης, τα υπόλοιπα € 2.700.000 κυριολεκτικά για να μην κάνουμε τίποτα.

 περισσότερα …

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αμφιλεγόμενο εμπορικών συμφωνιών: Οι τρέχουσες τιμές για διεφθαρμένους πολιτικούς

Markus Gärtner

Μερικές φορές κακές ειδήσεις είναι καλές ειδήσεις. Από τη σύλληψη του senior manager της FIFA για την Τετάρτη μαθαίνουμε περισσότερα για τις ποινικές αβύσσους στο οργανωμένο ποδόσφαιρο και ξέρουν τουλάχιστον μερικές ετικέτες των τιμών για αμφίβολες παρασκηνιακές συμφωνίες. Στο Fifa σκάνδαλο είναι από 150 εκατομμύρια δολάρια σε 21 χρόνια. Και αυτό επηρεάζει μόνο ένα μικρό μέρος του σύμπαντος ποδοσφαίρου.

 περισσότερα …

Οι έλεγχοι στα σύνορα: Τιρόλ ετοιμάζεται για επίθεση των διαδηλωτών και των παράνομων προσφύγων

Torben Grombery

Κατά τη διάρκεια της λαμβάνουν χώρα στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 7 Βαυαρίας Garmisch-Partenkirchen προσφέρει ένα τμήμα της έννοιας της ασφάλειας για να εκτελέσει στο κοντινό σύνορα με την Αυστρία προσωρινοί έλεγχοι. Αυτό με τη σειρά του καθιστά τις αρχές του Τιρόλου για τους πονοκεφάλους που τώρα ετοιμάζονται για μια επίθεση των παράνομων προσφύγων και των βίαιων διαδηλωτών.

 περισσότερα …

Πολλοί ξένοι “νοσοκόμες” που αγόρασαν τους τίτλους

UDO ULFKOTTE

Στη Γερμανία δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 30.000 νοσηλευτές. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διαφημίζει ειδικά για τους ξένους επαγγελματίες, αλλά μάλλον φαίνεται μακριά, όταν οι νοσοκόμες δεν έχουν ολοκληρώσει την υποτιθέμενη πιστοποιημένη εκπαίδευση τους.

 περισσότερα …

Η Ευρώπη πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ΙΙΙ – στρατιωτική συγκέντρωση στην Αρκτική

Peter Orzechowski

Ως αναπληρωτής διοικητής της ρωσικής Αεροπορίας και Διαστήματος Δυνάμεων, Κύριλλος Makarov, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο στρατός είχε αμυντικά συστήματα του τύπου Panzir που σταθμεύουν στην περιοχή της Αρκτικής, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ένα νέο κεφάλαιο της επιδείνωσης της σύγκρουσης σε αυτή την πλούσια σε φυσικούς πόρους περιοχή. Αλλά αυτό που μόλις τράβηξε την προσοχή ήταν ότι Makarov τόνισε ότι πρόκειται για την προστασία της βόρειας πτέρυγας της χώρας. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία αναμένει επίθεση του ΝΑΤΟ στη Ρωσία.

 περισσότερα …

»Αιφνίδιο ανεξήγητο θάνατο σε παιδική ηλικία” (SUDC) – Ποια είναι τα εμβόλια ρόλο;

Jonathan Benson

Ένα ζευγάρι στο Τέξας προσπάθησε να δω κανένα νόημα στο ξαφνικό θάνατο του 14 μηνών γιο της. Το αγόρι είναι μεταξύ των θυμάτων του αινιγματικού, όπως λένε στο ιατρικό σύστημα, “αιφνίδιος θάνατος άγνωστης αιτιολογίας στην παιδική ηλικία,” μικρή “SUDC,” αιφνίδιου ανεξήγητου θανάτου κατά την παιδική ηλικία.

 περισσότερα …

“… Για να λύσει τα χρήματά σας ασφαλή.” Η τελευταία ελπίδα της σωτηρίας

Janne Jörg Kipp

Πρόσφατα είδα ένα μήνυμα από τον Michael Snyder ανακατεύετε. Οι ΗΠΑ έχει ήδη από τώρα δεν είναι αρκετά πραγματικά χρήματα για να εξοφλήσουν τα χρέη τους. 58000000 εκατομμύρια δολάρια, το συνολικό χρέος. Από το χρέος για μια ιδέα σε ένα σχόλιο αυξηθεί εκθετικά, έτσι πιο γρήγορα, έρχεται στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη ή την Ιαπωνία, την κατάρρευση πιο κοντά μαθηματικά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Global Investors τώρα μιλά για «ανάλυση κινδύνου».

 περισσότερα …

ΗΠΑ εναντίον της Κίνα – Τρία σενάρια σημαίνει πόλεμο

Tyler Durden

Στις 25 Μαΐου, εμφανίστηκε στην κινεζική εφημερίδα Παγκόσμια Times , η οποία αποτελεί μέρος του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, την πιο ευκρινή προειδοποίηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να μείνουν έξω από τις κινεζικές υποθέσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιορίζονται σε μέσα, ασχολήθηκε με τα διάφορα αμφισβητούμενα νησιά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας τεχνητές νησιά στην περιοχή των περίπου 200 κοραλλιογενείς υφάλους και αμμώδεις όχθες των Νήσων Σπράτλεϊ , της οποίας η εδαφική ασφάλισης μεταξύ της Κίνας και διάφορα αμερικανικά συμμάχους στην περιοχή αμφισβητείται.

 περισσότερα …

Κοσμική «ροή σαμπάνια”: Rhapsody in Red

Andreas von Rétyi

Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Νότιο Παρατηρητήριο δημοσίευσε μια εντυπωσιακή καταγραφή που επιτρέπει σε νέες ιδέες σε κρυφό κοιτίδες των άστρων. Σηκώνει το πέπλο του μυστηρίου έτσι κυριολεκτικά σε όσους πρώτη φορά, καθώς έχουν βιώσει τον ήλιο και το πλανητικό σύστημα πριν η Γη ήταν ο πλανήτης. Αλλά υπάρχουν ενδιαφέρουσες διαφορές.

 περισσότερα …

Κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και η Wall Street Μετάβαση ιππικού εναντίον των οικονομικών μεγεθών

Markus Gärtner

Η οικονομία των ΗΠΑ έχει έρθει με ένα μίνι-ανάπτυξης 0,2 τοις εκατό σε μια στάση κατά το πρώτο τρίμηνο. Τουλάχιστον, η πρώτη εκτίμηση της κυβέρνησης σε τέσσερις εβδομάδες. Αυτή την Παρασκευή, η δεύτερη εκτίμηση είναι να έρθει. Θα είναι ακόμη πολύ ασθενέστερη μετά από τους φόβους ορισμένων παρατηρητών. Αναμένεται μείωση περίπου ένα τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι η αμερικανική οικονομία βρίσκεται στο χείλος της ύφεσης.

 περισσότερα …

Μάχη για τη Γερμανία

Willy Wimmer

Αν δεν απατώμαι, για κάποιο χρονικό διάστημα ένα νέο γύρο στον παγκόσμιο αγώνα για την υπεροχή ηχεί. Για την αποφυγή παρερμηνείας. Ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και η σαντιγί με τη βρετανική Ευρωπαϊκή Ένωση να έρθει κάτω από την υποψία της υπόθαλψη αντίστοιχων προθέσεων. Στην καλύτερη περίπτωση, εκτελεί ένα ή το άλλο μόνο ζεστό. Η Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί πάντα να υπαινιχθεί κατ ‘ευθείαν πίσω στην πρακτική να περπατούν σε όρθια θέση και να επιμείνει επί ίσοις όροις, μετά από χρόνια πολιτική βαρύτητα φωτός. Τι είναι λάθος με αυτό;

 περισσότερα …

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>