«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ «ΖΥΤΙΑΝΟ – ΡΩΜΙΟΣ»! ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

  Ο ΕΛΛΟΣ ‘η Ο ΣΕΛΛΟΣ ‘η Ο ΓΡΑΙΚΟΣ ‘η Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, κατα την διαρκεια της πολυχιλιετους του ιστοριας, βιαστηκε «πνευματικα» και εγινε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, κακοποιηθηκε «εθνικα» και εγινε ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ και δολοφονηθηκε «συνειδησιακα» και εγινε ΖΥΤΙΑΝΟ – ΡΩΜΙΟΣ.  

Τα κείμενα αυτά θα τα δημοσιεύουμε συνεχώς ώσπου η χριστιανική αίρεση φύγει για πάντα από την χώρα μας και οι πλανεμένοι συμπατριώτες μας από δούλοι του θεού θα γίνουν ελεύθεροι Έλληνες.

20.05.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το 1627 μ.Χ. βρεθηκε στην νησο Παρο ενας μαρμαρινος ιστορικος πινακας, στους στιχους 8-11 του οποιου αναφερονται τα εξης αποκαλυπτικα:

                   «α (φ’ ου Αμφι) κτυων ο Δευκαλιωνος

                     εβασιλευσεν εν Θερμοπυλαις…βασι

                     λευοντος Αθηνων Αμφικτυονος…

                     και Ελληνες (ων) ονομασθησαν το προ

                     τερον Γραικοι καλουμενοι».

Το χρονικο αυτο μας πληροφορει, οτι αμεσως μετα τον Δευκαλιωνα «επι Αμφικτυονος βασιλευοντος» στην Αθηνα, οι μετεπειτα Ελληνες και προηγουμενως Ελλοι ‘η Σελλοι εκαλουντο Γραικοι, που ηταν κατοικοι της περι την Δωδωνη Ελλοπιας, ονομα που κατελληξε στο «Ελληνες».

Η γλωσσα των ελλοπων, η ελλοπικη, ειναι αυτη που αργοτερα μιλουσαν ολοι οι κατοικοι του ευρυτερου και ευρυτατου χωρου και που λογω της αρχικης της  προελευσεως ονομασθηκε ελληνικη.

Στην γλωσσα αυτη υπηρχαν συνολικα 27 συμβουλα-γραμματα που ειχαν μια αριθμητικη αξια. Χωριζονταν σε 3 ομαδες απο 9 γραμματα η καθε μια, και το αθροισμα καθε ομαδας εδινε τους αριθμους 45, 450 και 4.500. Προκειται δηλαδη για ενα δεκαδικο γλωσσικο συστημα οπου το αθροισμα καθε ομαδας ειναι 10 φορες μεγαλυτερο απο της προηγουμενης.

Τα τεσσερα και σκοπημα ονομασθεντα γραμματα «παρασημα» ‘η «κιβδηλα» προσφερομενα ως «διγαμμα». «παρασημον», «παρακυημα» και «στιγμα» δεν ειναι τοσο κιβδηλα, αλλα παρεμειναν απο μια προηγουμενη ελληνικη γραφη ως φθογγοι εκφραζοντες τα ισχυρα μεχρι σημερα ιδιωματα των κατοικων του ελληνικου χωρου.

Χρησιμοποιωντας οι αρχαιοι Ελληνες ενα αρκετα πολυπλοκο συστημα, δημιουργουσαν καινουργιες λεξεις και τροποποιουσαν ηδη υπαρχουσες ουτως ωστε να εχουν καποια συγκεκριμενη αξια και να περιελθουν κατω απο ορισμενες κατηγοριες σε σχεση με τον πυθμενα τους.

Γι’ αυτο τον σκοπο χρησιμοποιουσαν οι αρχαιοι Ελληνες εξισωσεις, μαθηματικες και γεωμετρικες προτασεις, σχεσεις χρυσης τομης κ.α. που σημαινει, οτι συμπληρωματικα κρυβονται στην αρχαιοελληνικη γλωσσα πολλες πληροφοριες.

Η αρχαια Ελληνικη γλωσσα, η πολιτιστικη μητερα γλωσσα ολων των γλωσσων βαλλεται μετα μανιας απο τους εχθρους του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας τοσο εντος οσο και εκτος των τειχων μας, διοτι με την αποκωδικοποιηση του αλφαβητου της εισερχεται αυτη επικινδυνα εκ νεου, για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, για την Νεα Ταξη Πραγματων, στην παγκοσμια σκηνη.

Η αρχαια Ελληνικη γλωσσα ειναι η επιστημη, η πολιτικη, η οικονομια, η τεχνολογια, η φιλοσοφια, ο πολιτισμος, η ιδεολογια, το κρατος, το εθνος, η ανθρωποτητα.

Τιποτε απ’ ολα αυτα δεν θα υπηρχε χωρις την αρχαια Ελληνικη γλωσσα.

Οι εχθροι της γλωσσας αυτης εντος των τειχων μας βρισκονται στην Ακαδημια Αθηνων, στο Πανεπιστημιο Αθηνων, στα Υπουργεια Πολιτισμου, στο Υπουργειο Παιδειας και στις υποδομες της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης που φερει το ονομα «Ορθοδοξια».

Η θρησκευτικη αυτη αιρεση εξυπηρετηθηκε στην προσπαθεια επικοινωνιας και εξαπλωση της, απο την αρχαια Ελληνικη γλωσσα, στην τοτε Ελληνιζουσα Ανατολη.

 

 

 

 

Συνεπως δεν ειναι ο σεβασμος της – οπως ψευδως υποστηριζει – προς την αρχαια Ελληνικη γλωσσα, γλωσσα των «απεχθων Ελληνων ειδωλολατρων» και «εθνικων μιασματων», ουτε η αγαπη της σε μια γλωσσα «δωρο των θεων προς τους ανθρωπους».

Το εργο των εγχωριων δολιοφθορεων της αρχαιας Ελληνικης γλωσσας ως ενα μερος του εργου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου δεν σκοπευει μονο στον ελληνικο χωρο, παρ’ ολου που σε αυτον βρισκεται ο ουσιαστικος τους αντιπαλος, αλλα παιρνει πανανθρωπινες διαστασεις, μιας και ο αφανισμος της αρχαιας Ελληνικης γλωσσας δια της προσθηκης των ανυπαρκτων «Ινδοευρωπαιων» ως δημιουργων της γλωσσας των «Φοινικων», ως δημιουργων της γραφης και των «ωριμων γλωσσολογων» τυπου Γ. Μπαμπινιωτη και επινοητων της εξωλογικης «συμβατικοτητας», επιτρεπει στους πατρωνες τους εξουσιαστες να ερμηνευουν τα παντα οπως θελουν.

Τα εγχωρια καθαρματα, ως υποχειρια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου προβαλλουν ενα φοινικικο αλφαβητο, μια ινδοευρωπα’ι’κη ομογλωσσια, ενα μονοτονικο και την προσωπικη τους προβολη με ‘η χωρις τα λεξικα τους.

Για τα καθαρματα αυτα ισχυει το εξ ανατολων το φως, και ας οδηγουν τα ευρηματα σε αντιθετα συμπερασματα.

Αν ειναι ποτε δυνατον, για τους τουρκογυφτους και εβραιογυφτους αυτους, οι Ελληνες να προπορευωνται των εκλεκτων του Γιαχβε, των Φοινικων, των πανουργων, των φιλοκερδων, των απαταιωνων, δηλαδη αυτων που κατα τον Ομηρο ηταν «ανδρες απατηλια ειδοτες»!

Ο καθε Φοινικιστης, εντος και εκτος των τειχων μας, αποτελει τον συνηθεστατο τυπο της συγχρονου εξ-ουσιαστικης κοινωνιας των γνωστων Συνασπισμων των Βλακων, η οποια τον εκτρεφει και τον προωθει κοινωνικο-οικονομικα, διοτι, οπως η Εξ-ουσια ετσι και αυτος, βρισκεται τοποθετημενος εναντια στο κατα φυσης ζην, μακρια απο την αληθεια και εξω απο την ουσια.

Ο ΕΛΛΟΣ ‘η Ο ΣΕΛΛΟΣ ‘η Ο ΓΡΑΙΚΟΣ ‘η Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, κατα την διαρκεια της πολυχιλιετους του ιστοριας, βιαστηκε «πνευματικα» και εγινε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, κακοποιηθηκε «εθνικα» και εγινε ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ και δολοφονηθηκε «συνειδησιακα» και εγινε ΖΥΤΙΑΝΟ – ΡΩΜΙΟΣ.

Οι σημερινοι «Ζυτιανο – Ρωμιοι» συνεπως αποτελλουν την χειριστη μορφη καταπτωσης (πνευματικου βιασμου, εθνικης κακοποιησης και συνειδησιακης δολοφονιας) των Ελληνων!

Γι’ αυτο αλλωστε μεθουν στις «ταβερνες» της χριστιανικης ελπιδας και γονατιζουν στα «παλατια» του χριστιανικου φοβου, τεντωνοντας στρημογμενοι και πανικοβλημενοι τον λαιμο τους και γλυφωντας ταυτοχρονα τα χερια και τα μαχαιρια των σφαγεων τους.

Ορισμενοι απ’ αυτους τρεμουν απο τον φοβο τους, οτι θα καιγονται αιωνια στις φλογες της κολασεως και ορισμενοι ανυπομονουν να σφαγουν για να μπορουν αιωνια να βοσκουν στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης.

Ολοι οι ζητιανοι αυτοι, που  προσχωρησαν στον βυζαντινισμο, στην ρωμιοσυνη και στον σημερινο διεθνη εξουσιασμο (ιουδα’ι’σμο) δια των γνωστων Συνασπισμων των Βλακων που κατευθυνονται απο το «Κολεγιο των Αθηνων», απο το παραρτημα της Λεσχης Bilderberg, επικαθηνται σαν μια πνευματικη και πολιτικη ταφοπλακα πανω σε μια ουσιαστικα θαμενη «Ελλαδα», την οποιαν, μαζι με τους εκπροσωπους της χριστιανοεβρα’ι’κης αιρεσης με το ψευδωνυμο «Ορθοδοξια», επιτιθενται στις ετσι ονομασθεισες απο υποκλοπες «Εκκλησιες» τους, με ενα ατελειωτο οχετο υβρεων, συκοφαντιων, στρεβλωσεων, αναθεματισμων, αφορισμων, γεματων μισος, αρνηση, απεχθεια και αλλα πολλα.

Εως ποτε Ελληνες θα ανεχεσθε, την σκονη της ιστοριας, τα ακεφαλα σωματα και τα κεφαλια χωρις σωματα, τους υποκριτες που ζουν στα σκοτεινα υπογεια του Ηφαιστου, τους παραχαρακτες των ελληνικων ιδεων και θεωριων, τους σημερινους κωφαλαλους πολιτικους του Νεποτισμου, το ξενοφερτο φρουτο που λεγεται Κοινοβουλευτισμος, την σημερινη μπασταρδοποιηση της χωρας μας με την λαθρομεταναστευση και τον σημερινο ξενοφερτο στρατο κατοχης της πατριδος μας;

Αυτοι που κυβερνουν σημερα τον Ελληνισμο χωμενοι μεσα στις ερεβωδεις κρυπτες των κομματικων τους σταυλων – καθε αποχρωσης – ειναι κατα τον Οδυσσεα Ελυτη (Αξιον εστι, ψαλμος ιδ’)

                   «Σελδζουκοι ροπαλοφοροι που καραδοκουν,

                      Χαγανοι ορνεοκεφαλοι που βυσσοδομουν,

                      σκυλοκοιτες και νεκροσιτοι κι ερεβομανεις

                      που κοποκρατουν το μελλον…».

Ειναι για τον γραφοντα επιγονοι Τουρκοκοτσαμπασηδων, Κεχαγιαδων, Τσορμπασηδων και αλλων Τουρκογυφτων και Εβραιογυφτων…

Η εν αφασια Ελλας ειναι η χωρα, οπου οι φοινικιστες μπορουν ανενοχλητα να εμπαιζουν τους παντες, διδασκοντας στα Ελληνοπουλα, οτι τα παντα, ακομη και το Ελληνικο αλφαβητο (και η πηλοπλαστικη!) αποτελουν εφευρεσεις και αθληματα φοινικικα.

Καθε τι το «Ελληνικο» τρομαζει τον χωρο του Παρα-λογου, της Εξ-ουσιαστικης Παρανοιας και αναγκαζει αυτους που τον πλαισιωνουν να «μη κοιμουνται ησυχοι»!

Κρατιδιο της Ρωμιοσυνης αφ’ ενος και Ελληνισμος – Ελληνικοτητα αφ’ ετερου ειναι πραγματα οχι απλως διαφορετικα και ασχετα, αλλα θανασιμως εχθρικα μεταξυ τους! 

Εαν οι ακομη Ελληνες δεν επιδιωξουν την επαναφορα της Νεμεσης στην ζωη τους, ειναι και αυτοι αξιοι της αλιοτητας της Ρωμιοσυνης που τους περιβαλλει και τους πληττει!

Στο σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης το «πολιτικο γιγνεσθαι» δεν ανταποκρινεται σε τιποτα προς την πραγματικοτητα: «αξια» θεωρειται ο «πιστος» και «μυαλο» θεωρειται ο αποδεχομενος τον ισχυοντα διανοητικο δογματισμο.

Το χασμα μεταξυ της πνευματικης υγειας και του συγχρονου εξουσιαστικου τροπου σκεπτεσθαι γινεται αγεφυρωτο και το μελλον. Η θλιβερη καταληξη αυτης της διαδικασιας, ειναι σε καθε σκεπτομενο Ελληνα ορατο.

Η δια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ιστορικη συγχυση εχει παγιδευσει τους λαους του πλανητη μας στο σκοταδι οσον αφορα τα «προ τ’ εοντα» με εξεχον σημειο την αρχαια Ελληνικη γλωσσα. Εαν εκ των Δελφων και δια της αρχαιας Ελληνικης γλωσσας δεν υψωθει εκ νεου η «ομφη», η φωνη του ανακτος, προς ολους τους λαους του πλανητη μας, οι κινδυνοι μιας οριστικης καταστροφης της ανθρωποτητας θα μεγαλωνουν!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>