«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα αναφερθώ εν μέρει στο παρακάτω άρθρο, (Δημοψήφισμα? Όχι, Eυχαριστώ!)

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ

Το ναι το δικό μου στο δημοψήφισμα λέει αυτό ακριβός, γιατί ενώ είναι νωπή η εντολή θέλεις δημοψήφισμα;

Και συνεχίζω γιατί λέω ναι στο δημοψήφισμα.

Πρώτος λόγος και κυρίως αφορά αυτούς που το κάνουν σημαία διάφορες σοβαρές εξαγγελίες  ανάλογα με τα γούστα του πίσω εγκεφάλου τους. Δηλαδή δήθεν εκβιάζουν τους νταβατζήδες, αλλά στην ουσία εκβιάζουν τον ελληνικό λαό. Εδω και το δικό μου ναι, τους αφαιρεί τον (φερετζέ), τους αναγκάζει να δήξουν τι αξίζουν, τι θέλουν αληθινά, αν έχουν τις γνώσεις και τα κότσια.  Σκεφτείτε αν γίνει δημοψήφισμα και πει ο ελληνικός λαός τέρμα με το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση, που το θεωρώ σίγουρο, τι θα κάνουν την επομένη ακριβός ημέρα;;;  

 Πια δικαιολογία θα έχουν;;;

Να δούμε και το παρακάτω άρθρο του καλού μας φίλου χωρίς να του βάλουμε ετικέτα, παίρνοντας όσα λέει καλοπροαίρετα και με πατριωτική αγάπη!

Μα λέει ότι οι αγώνες δίνονται μέσα στους θεσμούς, αγαπητέ φίλε παραβιάζεις ανοιχτές θύρες,  μόνο που δεν υπάρχει κτήριο να κρατά τις πόρτες. Ποιους θεσμούς λες δεν μας τους λες;;;

Εννοείς θεσμούς και εκπροσώπους αυτών των θεσμών τους δουλοπρεπείς ηγέτες που έχουν αλώσει αυτό το (τερατούργημα) που υπάρχει σήμερα και ακούει στο όνομα (Ευρώπη);;; Γιατί Ευρώπη των λαών δεν υπάρχει, υπάρχει Ευρώπη της δουλοπρέπειας και 100% εργαλείο της παγκοσμιοποιήσεις.

 

 

 

 

Μήπως εννοείς τους θεσμούς της Ελλάδος,  διότι και εδώ ακόμα δεν υπάρχουν, ίσως  αύριο,  ίσως στο μέλλον;

Αφαίρεσε αγαπητέ φίλε με πλάγιο τρόπο αλλά και ευθεία κατά αυτών που λένε ναι στο δημοψήφισμα λέγοντας ότι ή ηθελημένα, ή αθέλητα,  ρίχνουν νερό στον μύλο τον ολετήρων, Σαμαρά, Θεωθορακη, Βενιζέλο, Κουτσούμπα, και όλης της σημερινής προδοτικής αντιπολιτεύσεις.

Ατόπημα σου αυτό, αυτό ακριβός θα κάνει το δημοψήφισμα, έκρηξη και μπορεί να σκοτώσει και τους απέξω και αυτόν που κάνει την έκρηξη. Ναι το δημοψήφισμα με όποιον τρόπο θα σταματήσει την φθορά αυτής της κυβέρνησης, θα αφαιρέσει με μιας όλα τα χαρτιά τον ολετήρων, θα αναγκάσει αυτήν την κυβέρνηση να τρέξει να προλάβει, θα ξεκινήσει το τρένο με ταχύτητα,  που είναι έτοιμο να σταματήσει σε βάλτο, σε βορθρολύματα και θα μας ξανά πνίξουν τα σκατά.

Το κάθε δημοψήφισμα έχει δυο πλευρές όπως το νόμισμα, ανάλογα  πότε γίνεται με τι συνθήκες, για ποιο λόγο γίνεται και από ποιους γίνεται, μπορεί το ίδιο δημοψήφισμα σε διαφορετικές συνθήκες και καιρούς να φέρει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα.

Να ξεκαθαρίσω ένα θέμα που να μην αφήνει κενά σε ότι αφορά εμένα και αυτό που λέω ότι πρεσβεύω, από την σημερινή αντιπολίτευση γενικός των ολετήρων δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο καθαρό, ή που δεν φέρει ευθύνη για την σημερινή κατάντια, Προσωπικά τους έχω θάψει στην συνείδηση μου, έχουν πεθάνει πολιτικά και όχι μόνο.

Να επανέρθουμε στο Ναι ή όχι του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, είναι σίγουρο ότι κρύβει κινδύνους, πόσο μεγαλύτερους από τους σημερινούς, το χειρότερο και από το θάνατο είναι η αβεβαιότητα, όμως θα βγάλει τους (φερετζέδες) από όλους!

Υπάρχουν σήμερα δυο μεγάλα κομμάτια του λαού, το ένα είναι ακόμα σε σημείο που αντέχει να είναι πειραματόζωο των νταβατζήδων και ένα άλλο που είναι ετοιμοθάνατο, ο καθένας κρίνει και μιλά δυστυχώς με το σε ποιο κομμάτι του λαού βρίσκεται.

Για να κλείσω,  ναι δεν χρειάζεται δημοψήφισμα όταν μια κυβέρνηση σέβεται τις προεκλογικές και μετεκλογικές εξαγγελίες της, ναι χρειάζεται οξυγόνο όταν έχει εγκλωβιστεί σε περιβάλλον που δεν μπορεί να αναπνεύσει, ναι θα πέσουν οι (μάσκες) και οι (φερετζέδες), ναι θα αφαιρέσει όλα τα βρόμικα όπλα που είναι οπλισμένα και πυροβολούν όπως ο προδότης Στουρνάρας, εγώ δεν υπήρξα ποτές κομουνιστής όμως από την στιγμή που για δεκαετίες αποτοξινώθηκα από όλα τα κόμματα, είμαι ευτυχής που ανέλαβε μια αριστερίζουσα παράταξη με δεξιό στήριγμα, διότι έτσι πιστεύω αποφεύγουμε τον εμφύλιο, αλλά και για έναν σοβαρότερο λόγο, να αφαιρέσω και από την αριστερά τα παχιά λόγια περί της αριστεράς των συμφερόντων του λαού, που δεν είχαν την ευκαιρία να το αποδείξουν.

Μακάρι να το αποδείξουν και ας βγω εγώ λάθος, θα είμαι ευτυχής!

αγαπητοί αναγνώστες οι ιδεολογίες σήμερα έχουν πεθάνει με τον τρόπο που επικαλούνταν την Δημοκρατία,

Η δημοκρατία θέλει νέο αίμα αμόλυντο, νέες ιδέες, καθαρά άτομα, γνώστες σε αυτό που θα αναλάβουν, χωρίς εγώ και με μόνο κριτήριο το εμείς‼!

 Η σημερινή κυβέρνηση αν θέλει να πετύχει θα πρέπει να βρει έξω από κόμματα τα κατάλληλα άτομα των αρίστων και να τους δώσει την σωτηρία της πατρίδος μας με την καθοδηγήσει και την προστασία της κυβέρνησης.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>