«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άντε να φεύγουμε από την σημερινή Ευρώπη, που μοιάζει σαν τον Κρόνο που τρώει τα παιδιά του!!!

 

Να έρθει σε ρήξη να τελειώνουμε να ασχοληθούμε με το σπίτι μας.

Η κυβέρνηση ρίχνει ευθύνες σε ΔΝΤ και ΕΕ, δεν μας χρειάζεται τέτοια Ευρώπη, η Ευρώπη μας χρειάζεται,  αν θα φύγουμε θα διαλύσουν.

Στο πόλεμο μεταξύ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αποδίδει το μέχρι τώρα ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, η κυβέρνηση. Με non paper από το Μαξίμου τονίζεται ότι αν και η Αθήνα έχει κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει ένας έντιμος συμβιβασμός με τους δανειστές, οι διαφορές που υπάρχουν εντός των θεσμών προκαλεί την εμπλοκή. Πλέον είναι φανερό ότι δεν θέλουν συνεργασία, αλλά υποταγή πλήρη και μόνο υποταγή!

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι το ΔΝΤ θέτει θέμα συνταξιοδοτικού και εργασιακών ενώ η Κομισιόν βάζει ως πρώτη προτεραιότητα το ζήτημα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Αυτή είναι η τακτική της δολιοφθοράς, Αυτοί δεν  είναι θεσμοί συνεργασίας, αλλά νταβατζή και πόρνης!

 

 

 

 

 Οι σοβαρές διαφωνίες και αντιθέσεις μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ, δημιουργούν εμπόδια στις διαπραγματεύσεις και υψηλούς κινδύνους. Ενώ μέχρι πρότινος το βασικό επιχείρημα των θεσμών ήταν ότι η ελληνική πλευρά δεν κατέθετε ολοκληρωμένες προτάσεις τώρα, πλέον, είναι φανερό ότι και προτάσεις έχουν κατατεθεί και ουσιαστικές υποχωρήσεις έχουν γίνει στην κατεύθυνση ενός «έντιμου συμβιβασμού». Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι τους, Αυτό θέλουν οι παγκόσμιοι νταβατζήδες, να σε καθυστερούν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να φθείρονται όποιες αποφάσεις θα πάρεις καθυστερημένα.

Η διαφορά, όμως, στρατηγικής ανάμεσα στους θεσμούς δημιουργεί εμπόδια.

Το ΔΝΤ θέτει τις κόκκινες γραμμές τους στις μεταρρυθμίσεις, ιδιαίτερα στο συνταξιοδοτικό και στα εργασιακά, ενώ έχει χαλαρές γραμμές στο θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Στο πίσω μέρος της σκέψης του ΔΝΤ βρίσκεται η διαγραφή του χρέους ώστε αυτό να καταστεί βιώσιμο. Όλα αυτά που παρακολουθούμαι 4 μήνες, είναι παρελκυστικά σύστημα δολιοφθοράς για να αποδεκατίσουν τα αποθέματα σε χρήμα, να μην παίρνετε καμία απόφαση για την λειτουργία του κράτους και να ξεσηκώσουν τον λαό.

Αντιθέτως η Κομισιόν έχει κόκκινες γραμμές στο θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος και συνεπακόλουθα στην μη διαγραφή του χρέους και χαλαρές γραμμές στις σκληρές μεταρρυθμίσεις όπως αυτές του συνταξιοδοτικού και των εργασιακών. Από τον Άννα στο Καϊάφα!

Το αποτέλεσμα είναι το σύνολο των θεσμών να έχει κόκκινες γραμμές παντού: Συνταξιοδοτικά, εργασιακά (ΔΝΤ) και πρωτογενές πλεόνασμα (Κομισιόν). Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους θεσμούς και στην αδυναμία συνεννόησης μεταξύ τους. Ράβε ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει!

Έχοντας η ελληνική κυβέρνηση συνειδητοποιήσει την κραυγαλέα αντίφαση πήρε την πρωτοβουλία:

Να μη φέρει στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο πριν υπάρξει προοπτική συμφωνίας.

Να βάλει στο τραπέζι της συζήτησης την επόμενη μέρα, δηλαδή το σχέδιο εξόδου στις αγορές και χρηματοδότησης της ανάπτυξης στην μετά τον Ιούνιο εποχή.

 Στους σημερινούς FT αποκαλύπτονται πλήρως οι στρατηγικές αντίθεσης μεταξύ Ευρωζώνης και ΔΝΤ  άρθρο του Peter Spiegel. Οι FT αποκαλύπτουν ότι ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Paul Thomsen, προειδοποίησε τους Υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ότι «ενδεχομένως το ΔΝΤ να μην δώσει το μερίδιο που του αναλογεί στη δόση ύψους 7,2 δισ. ευρώ» αν «δεν διαγράψουν σημαντικό μέρος του χρέους της Ελλάδας». Την ίδια ώρα, σημειώνει ο P. Spiegel, «η Ευρωζώνη, που έχει στην κατοχή της το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους, είναι σταθερά αντίθετη σε ελάφρυνση χρέους».

 Την ίδια ώρα ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, επιβεβαίωσε την αντίθεση μεταξύ Κομισιόν και ΔΝΤ, δηλώνοντας ότι το ζήτημα του χρέους «μπορεί να συζητηθεί μόνο μετά από μια συμφωνία για ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων». Μια στρατηγική διαφωνία, με επίκεντρο την Ελλάδα, μεταξύ Κομισιόν και ΔΝΤ που λειτουργεί σε βάρος της χώρας.

Αγαπητοί κύριοι της κυβέρνησης πριν να κατηγορηθείτε ότι είσαστε και εσείς μέσα στο κόλπο των νταβατζήδων ξεκινήστε με ένα δημοψήφισμα με  τα ακόλουθα μέτρα που θα κάνει την Ευρώπη και όχι μόνο,  αληθινά να χορέψουν  τον χορό του Ζαλόγγου και ας  λένε ότι έχουν σχέδιο που δεν θα τους  πλήξει μια έξοδος της Ελλάδος από την νομισματική ένωση, οι λαοί τους θα τους λιντσάρουν.

Πρώτων δήλωση χρεοκοπίας και εθνικοποίηση των τραπεζών για όσο διάστημα χρειαστεί.

Δεύτερων  παύση κάθε συναλλαγής μέσα και έξω.

Τρίτων κόψιμο εθνικού νομίσματος.

Τέταρτον κουπόνια διατροφής από το κράτος για να μην πλαστογραφούνται,  με την εγγύηση του κράτους  με νόμο να μπορεί ο πολίτης να αγοράσει τα αναγκαία που θα έχουν για τον καθένα την αξία που έχει ο μισθός του ή σύνταξή του μέχρι να κυκλοφορήσει το εθνικό νόμισμα.

Ενεργοποιήσει της πολιτοφυλακής  σε όλη την επικράτεια που υπάρχει για τυχών έκτροπα σε συνεργασία με την αστυνομία.

Αυτά είναι άμεσα μέτρα σε μια ημέρα όλα , διότι το αίτημα για την διακοπή με την νομισματική ένωση θα πρέπει να γίνει με ανεξάρτητη επιτροπή αρίστων νομικών και οικονομολόγων για να αποφευχθούν τυχών κρυφά παρατράγουδα.

Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους με μια ανεξάρτητη και ισχυρή πολυδιάστατη  εξωτερική πολιτική.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>