«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μέρκελ: Δεν ξεχνάμε όσα έγιναν στην Ελλάδα

  Έχω πει ότι θα επαινώ τα σωστά και αυτές οι δηλώσεις είναι νίκη του Σύριζα και ιδιαίτερα του Τσίπρα!!! Και η δήλωση σαν αρχή είναι ηθική ικανοποίηση για τον Ελληνικό λαό!!! Να θυμάστε ότι που θα πάει η Μέγαιρα να καταθέσει στεφάνι στην Ρωσία είναι δουλειά του Τσίπρα.

Ο Άδωνις ο υπέροχος δολοφόνος των ασφαλισμένων και ανασφάλιστων ασχολείται με τον Ρουβά!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοένα πιο διαλλακτικοί εμφανίζονται οι Γερμανοί στο ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα.

Την αρχή την έκανε ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ, ο οποίος υποστήριξε τα αιτήματα της Αθήνας σχετικά με την καταβολή επανορθώσεωνΠαρά το γεγονός ότι 8 στους 10 Γερμανούς υποστηρίζουν πως η Ελλάδα δεν δικαιούται τις αποζημιώσεις, στελέχη της καγκελαρίας αφήνουν ένα παράθυρο ανοιχτό για την έναρξη διαπραγματεύσεων επί του ζητήματος.

Την αρχή την έκανε ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ, ο οποίος υποστήριξε τα αιτήματα της Αθήνας σχετικά με την καταβολή επανορθώσεων. Σήμερα πήρε τη σκυτάλη η ίδια η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει της συμπλήρωσης 70 ετών από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η κ. Μέρκελ φαίνεται πως αναγνωρίζει την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας έναντι των χωρών που υπήρξαν θύματα του ναζισμού, δείχνοντας παράλληλα κατανόηση για τις ανοιχτές πληγές της Ελλάδας.

Σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξή της έστειλε σαφές μήνυμα κατά της λήθης, επισημαίνοντας ότι «κάτω από την Ιστορία δεν υπάρχει οριστική (σ.σ.: διαχωριστική) γραμμή».

«Εμείς οι Γερμανοί έχουμε σε αυτό το ζήτημα μια ιδιαίτερη ευθύνη, να αντιμετωπίζουμε με προσοχή, ευαισθησία και επίγνωση τα όσα προκαλέσαμε την περίοδο του Εθνικοσοσιαλισμού» επισήμανε η Μέρκελ.

«Βεβαίως είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι, για παράδειγμα, δεν έχουμε μόνο τη συζήτηση με την Ελλάδα, αλλά και με πολλές άλλες χώρες» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η κ. Μέρκελ τόνισε ότι θα είναι για την ίδια «μια πολύ σημαντική στιγμή» όταν θα μεταβεί στις 10 Μαΐου στη Μόσχα, όπου θα καταθέσει «από κοινού με τον Ρώσο πρόεδρο στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη μνήμη εκατομμυρίων νεκρών», για τους οποίους ευθύνεται η Γερμανία.

Η στροφή αυτή -έστω και μικρή- της Γερμανίδας καγκελαρίου έρχεται λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση 70 ετών από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στις 8 Μαΐου και σε ένα ιστορικό-πολιτικό πλαίσιο αύξησης των ποσοστών ακροδεξιών κομμάτων, η οποία αποδίδεται εν μέρει στη φτώχεια και στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες.

Τα κυβερνητικά στελέχη της Γερμανίας εμφανίζονται να ρισκάρουν με τα ποσοστά της δημοτικότητάς τους, εφόσον ο γερμανικός λαός στην πλειονότητά του θεωρεί παράλογες τις αιτιάσεις της Ελλάδας για καταβολή αποζημιώσεων

Παρ’ όλα αυτά, οι δηλώσεις Μέρκελ και Γκάουκ δεν θα μπορούσαν να εκληφθούν ως δεσμεύσεις απέναντι στην Ελλάδα. Αντιθέτως, προς το παρόν τουλάχιστον, η έναρξη διαπραγματεύσεων για τις γερμανικές επανορθώσεις περιορίζεται στη σφαίρα του πιθανού – αν όχι του ανέφικτου.

Αναλυτές εκτιμούν ότι ενδεχομένως οι δηλώσεις αυτές να γίνονται σε ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους του Βερολίνου, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ δανειστών και ελληνικής κυβέρνησης.

Γκάουκ: Το Βερολίνο πρέπει να είναι ανοιχτό στο θέμα των αποζημιώσεων

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός πρόεδρος Γιοάχιμ Γκάουκ επισήμανε σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στη σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung» ότι η Γερμανία πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της ιστορικής ευθύνης που φέρει απέναντι στην Ελλάδα.

«Δεν είμαστε μονάχα πολίτες που ζουν στο σήμερα και στη σύγχρονη εποχή, αλλά είμαστε επίσης απόγονοι εκείνων που άφησαν πίσω τους ένα μονοπάτι καταστροφής στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων περιοχών, όπου επονείδιστα γνωρίζαμε λίγα σχετικά με το θέμα για τόσο μεγάλο διάστημα» επισήμανε ο Γκάουκ.

«Είναι το σωστό για μια χώρα που έχει πλήρη επίγνωση της ιστορίας της, όπως η δική μας, να εξετάζει ποιες πιθανότητες ενδεχομένως υπάρχουν για (να καταβληθούν) επανορθώσεις».

Διαβάστε επίσης:

http://www.zougla.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>