Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Το Γερμανικό κρατικό κανάλι υπέρ του Βαρουφάκη : “Φτύσε τη δημοκρατία, κάνε ό,τι σου λέμε εμείς”

«Κάτσε Βαρουφάκη. Κάτσε. Τι έχεις εκεί; Τέρμα. Φτύσε την δημοκρατία. Βγάλε την από το στόμα σου!».

Ευρώπη εναντίον Γιάνη Βαρουφάκη με διαταγές, μαστίγιο και απαιτήσεις για λιγότερη δημοκρατία. Το Γερμανικό κρατικό κανάλι, «χτυπάει» ξανά. Δείτε το εύστοχο σχόλιο για τον Έλληνα υπ. Οικονομικών και τις πιέσεις που δέχεται, με υπότιτλους (Vids)

Ο Μαξ Ούτχοφ είναι πλέον αναγνωρίσιμος στη χώρα μας. Ο ένας εκ των δύο κεντρικών παρουσιαστών της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt του Γερμανικού κρατικού ZDF, πήρε εκ νέου θέση υπέρ της χώρας μας και μάλιστα, υπέρ του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Ούτχοφ εμφανίστηκε με ένα μαστίγιο στο χέρι και είπε, σχολιάζοντας την κριτική και τις πιέσεις που έχει δεχθεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών το τελευταίο διάστημα:

 

 

 

«Κάτσε Βαρουφάκη. Κάτσε. Τι έχεις εκεί; Τέρμα. Φτύσε την δημοκρατία. Βγάλε την από το στόμα σου!».

Δείτε το σκετς με ελληνικούς υπότιτλους:

«Με τον καιρό αρχίζει να μου αρέσει η υποταγή των άλλων. Και γιατί όχι άλλωστε; Βλέπετε, είμαι λευκός, είμαι αρρενωπός, είμαι Γερμανός κι απ” όσο μπορώ να δω είμαι ΕΓΩ αυτός που βάζει τους άλλους στη θέση τους», λέει στα παραπάνω πλάνα ο παρουσιαστής για να προσθέσει σε άλλο σημείο:

 

«Οι υπουργοί οικονομικών της ΕΕ συναντήθηκαν στη Ρίγα κι ο Έλληνας υπουργός εκφώνησε λόγο με θέμα τα αίτια, τις επιπτώσεις και τις λύσεις για το πρόβλημα της κρίσης. Και τι έκαναν οι συνάδελφοι του, οι υπουργοί των υπολοίπων χωρών; Έκλειναν τα αφτιά τους. Τι φέρνεις εκεί; ΛΑΘΟΣ ΛΙΣΤΑ! Αυτή είναι η λάθος λίστα!

 

Ένας ειδικός αναλυτής οικονομίας του περιοδικού Spiegel, έγραψε πρόσφατα «μα ναι… πολλά από αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης είναι σωστά αλλά… σε τι βοηθούν όλα αυτά τώρα;». Μια πολιτική αναγνωρίζεται ως λάθος, αλλά για λόγους παραδειγματισμού συνεχίζεται να εφαρμόζεται. Κι έτσι, οι ισχυροί θα βάλουν τα πολιτικά τους avatar, και οι πολύτιμοι συνεργάτες τους, οι αίθουσες σύνταξης θα πουν, στα πρόσωπα των θυμάτων τους: Βαριόμαστε».

 

Ο κόσμος χειροκρότησε τον Ούτχοφ ο οποίος μαζί με τον Κλάους φον Βάγκνερ είχαν πρόσφατα αφιερώσει ολόκληρη την 50λεπτη εκπομπή τους  στη χώρα μας αναλύοντας με χιούμορ την πολιτική της τρόικας στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων.

Θυμηθείτε την εκπομπή «η Τρόικα στην Ελλάδα»:

Στην ίδια εκπομπή είχε εμφανιστεί και ο Αργύρης Σφουντούρης που σαν παιδί, είχε επιζήσει της σφαγής του Διστόμου.

Η εμφάνιση του είχε συγκινήσει, είχε συζητηθεί, ενώ πρόσφατα με τον ηλικιωμένο πλέον Σφουντούρη που μάχεται για τις πολεμικές αποζημιώσεις, είχε συναντηθεί και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Υποτιτλισμός – βίντεο: Theo Collins

Διαβάστε ακόμη:

Μία εικόνα 1000 λέξεις: Η γυναίκα από το Δίστομο

http://news247.gr/