Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;


Μπαμμμ έσκασαν μούρη οι ξεδιάντροπες αστικές πολιτικές δυνάμεις!

Όχι οι αγροτικές, οι αστικές‼!

Τους αγρότες τους έχουν γραμμένους στα αρχ@δια τους‼!

Αυτό το παιντί λοιπόν Μητσοτάκης, ο ακαμάτης, ο αβίωτος, ο τεμπέλης, ο σχιζοφρενής το ξεφούρνισε, φωνάζει τα λαμόγια να συσπειρωθούν, μπροστά στον κίνδυνο να πάνε φυλακή, να χάσουν την μάσα, την καρέκλα, και τον μπούσουλα. Φυσικά δεν εννοώ λαό την κυβέρνηση, αλλά οιαδήποτε αλλαγή που υπάρχει κίνδυνος να τους ξεσκεπάσει. Τρόμος, η Φιλενάδα τους η Μέρκελ μιλάει να δώσει δώρο μια λίστα!!!!! Για τέτοια είμαστε τώρα;;; Καλά είναι να ενωθούμε όλοι οι πολιτικοί απατεώνες, προδότες,  για να μην γίνει καμία στραβή.

Δεν έχουμε διαφορές λέει και αλήθεια λέει σε αυτό, ελάτε να κάνουμε πόλεμο ενωμένοι στα χαρακώματα της απάτης  εναντίον του λαού!

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα τι λέει το μοσχαναθρεμμένο Παιντί!

Πεδίο συνεννόησης βλέπει ο Κ. Μητσοτάκης

«Αν για οποιονδήποτε λόγο, η χώρα πάει σε εκλογές, οπότε και θα υπάρξει πραγματικό διακύβευμα ρήξης με την Ευρώπη, οι αστικές πολιτικές δυνάμεις θα βρουν πεδίο συνεννόησης, που θα συσπειρώσει το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο» εκτιμά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη στη Realnews.

Σημειώνει πως οι διαφορές της ΝΔ με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να γεφυρωθούν, εάν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος. Εκτιμά ακόμη ότι, τυχόν μη συμφωνία στη διαπραγμάτευση θα είναι «καταστροφή για τη χώρα» και υποστηρίζει πως «αν η κυβέρνηση «δεν ανακρούσει πρύμναν», θα οδηγηθούμε ταχύτατα σε οδυνηρή, άτακτη χρεοκοπία».

 

 

 

 

 Αγαπητοί φίλοι αγρότες εσείς δώσατε σε τέτοια αποβράσματα το δικαίωμα να σας έχουν στην απομόνωση για δούλους, αν και τώρα δεν σας θέλουν ούτε για δούλους!

Αγαπητοί φίλοι αγρότες, είσαστε η παραγωγική δύναμη σε κάθε έθνος και εδώ στην Ελλάδα αφήσατε τους  αγροτοπατέρες, αγροκοματάρχες, τους τσιφλικάδες να σας αλώσουν τους δυνατούς συνεταιρισμούς και τις οργανώσεις σας.

Έκαναν την δουλειά τους και σας πετάνε στα αζήτητα.

Όμως έστω και αυτήν την στιγμή έχετε ακόμα δύναμη αν οργανωθείτε, είσαστε η παραγωγική τάξη, η ποιο βασανισμένη και η ποιο ταλαιπωρημένη, χωρίς εσάς δεν έπρεπε να κινείται  τίποτα.

Και όμως σας τεμάχισαν σας δίχασαν και τώρα φέρνουν όλα τα αγροτικά και κτηνοτροφικά τα οποία παράγεται από έξω και τα δικά σας σας λένε να τα πάρουν ή τσάμπα ή να τα πετάξετε στις χωματερές, δεν έχετε δικαίωμα ούτε να τα χαρίσετε στον στρατό ή σε φτωχούς  χωρίς την άδεια τους που δεν την δίνουν. Άκουσον ο πολιτισμός της σημερινής κοινωνίας, για να μην πέσουν οι τιμές όχι του αγρότη, αλλά του εκβιαστή έμπορα!

Αγρότες σήμερα κάντε συνεταιρισμούς που θα είναι μέσα στην διοίκηση μόνο βασανισμένοι αγρότες, όχι πράσινοι, κόκκινοι, μπλε, μαύροι, ροζ, κηφήνες και διασπαστές και μεγαλοτσιφλικάδες, όσο και μεγάλα κτήματα ή μερίδια και να έχουν, ένα ψήφο θα δικαιούνται και φυσικά όταν θα φέρονται σωστά για τα συμφέροντα όλων των αγροτών ίδια, διαφορετικά διαγραφή επιτόπου.

Αγρότες σκέτο, αγρότες του μόχθου και όχι με πολυκατοικίες και άλλου είδους επιχειρήσεις που δεν έχουν σχέση με την αγροτιά, να μην επιτρέπετε ούτε να περάσουν πολιτικοί αλήτες από την πόρτα του συνεταιρισμού, τότε θα καταλάβετε την τεράστια δύναμή σας αφού σαν σύνολο θα απαιτήσετε άλλες τιμές χωρίς μεσάζοντες, χωρίς εισαγόμενα αν τα παράγεται  εσείς, τότε θα μπορείτε να πιάσετε τα αστικά σκουπίδια από τα αρχ@δια και θα τους τα δώσετε  να τα φάνε, αλλά κυρίως θα σας σέβονται και δεν θα μπορούν να σας βγάλουν από τις εθνικές αποφάσεις. Τότε θα τρέμουν μην τυχόν και ξεσηκωθείτε,  όχι να κλείσετε τους δρόμους αλλά να μην τους δώσετε να φάνε. Ο ακομμάτιστος συνεταιρισμός με καλή οργάνωση θα είναι η μεγαλύτερη δύναμη στην Ελλάδα, όπως και πρέπει να είναι. Και θα έχετε  εκλέξει τους αγρότες εκπροσώπους σας που θα είναι μέσα στην βουλή κατευθείαν από το χωράφι του μόχθου και όχι κουστουμαρισμένα  καλοθρεμμένα σκατά της αστικής τάξης

Τα πολιτικά αστικά σκατά σας έφτυσαν, δεν υπάρχετε για αυτούς, εσείς τι θα κάνετε;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ