Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Ο Σάββας Ξηρός, τα θύματα και η υποκρισία, αυτοί ξεκληρίζουν ολόκληρους λαούς και τους ενόχλησε ο Ξηρός;;;

Δεν με πειράζει τίποτα περισσότερο ακόμα και από τον μεγαλύτερο τρομοκράτη,  όσο η υποκρισία και η άνευ όρου υποταγή  στους δήθεν συμμάχους μας και φίλους μας, που έχουν διχοτομήσει την Κύπρο και επιτρέπουν στον μεγαλύτερο τρομοκράτη την Τουρκία να παραβιάζει μόνιμα όλες τις διεθνείς συμφωνίες ειρήνης και καλής γειτονίας. Ενόσανε την γερμανία,  την μεγαλύτερη δολοφόνο λαών και έχουν ακόμα την αθώα και δημοκρατική Κύπρο διχοτομημένη και τους μάρανε ο Ξηρός!!!

Ο ξηρός ήταν η αφορμή για να μας απειλήσουν για άλλα που δεν τα λένε ακόμα στα ίσια, που θέλουν να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό πλήρη υποταγή στο μεγαλύτερο διεθνή τρομοκράτη που είναι  η Αμερική! Με ενοχλεί να ακούω τους πατριώτες μου να λένε ότι για έναν Ξηρό χαλάμε τις φιλίες μας με τους συμμάχους;;; Δεν μου λένε και μένα ποιους συμμάχους και πότε το έδειξαν ότι είναι δίκαιοι σύμμαχοί μας;;;

Άμα μας αρέσει να είμαστε δούλοι γιατί να λέμε ότι έχουμε κυβέρνηση και να μην μας κυβερνούν οι σύμμαχοί μας;;; Επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια για το ποιοι είμαστε, από εμάς περιμένουν και οι άλλοι λαοί να ξανά ανάψουμε την δάδα της δημοκρατίας και του πολιτισμού! Αυτή είναι η κληρονομιά μας, πέθαναν εκατομμύρια Έλληνες για να μας αφήσουν παρακαταθήκη την ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Ο ξηρός και κάθε ξηρός είναι υπόθεση της Ελλάδος το τι θα κάνει. Ο Ξηρός είναι αγγελούδι μπροστά στις καραβιές δολοφόνων που μας κουβαλούν από όλα τα έθνη!

 

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σάββας Ξηρός, τα θύματα και η υποκρισία

Παπαδακου Γιαννα

Θέμα αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού… Δεν υπάρχει περισσότερο ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από αυτήν που επιχειρούν αυτές τις ημέρες τα ανώτερα στελέχη των ΗΠΑ λέγοντας ότι είναι απαράδεκτη η αποφυλάκιση ανθρώπων που κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις και έχουν δολοφονήσει αμερικανούς πολίτες.

Πράγματι είναι γεγονός ότι το κατηγορητήριο για τον Σάββα Ξηρό, ακόμα και 13 χρόνια μετά την προφυλάκισή του εκείνο τον Ιούνιο του 2002, όταν μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στον Ευαγγελισμό, είναι πολύ βαρύ. Μόνο που οι ανθρώπινες ζωές, όποιας υπηκοότητας, έχουν ακριβώς το ίδιο βάρος. Χαροκαμένη χήρα η κυρία Νορντίν, η οποία παρέστη και ως πολιτική αγωγή στη δίκη της 17Ν το 2003· τραγική και χαροκαμένη μάνα και η Σταυρούλα Αξαρλιάν, που το παιδί της δεν είχε καν δημόσια θέση, ήταν η πιο τραγική «παράπλευρη απώλεια» της δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης. Δεν υπάρχουν μόνο αμερικανοί νεκροί, υπάρχουν και έλληνες και βρετανός.

Ο Σάββας Ξηρός είναι επίσης το πλέον τραγικό πρόσωπο από τους θύτες αυτής της υπόθεσης. Ο ίδιος έχει ομολογήσει και δολοφονίες και έχει ξεδιπλώσει με συνεντεύξεις του τη δράση της οργάνωσης. Μόνο που σήμερα, 13 χρόνια μέσα στη φυλακή, είναι πράγματι σοβαρά άρρωστος. Έχει πάνω από 95% αναπηρία, ενώ αντίκειται και στις απόψεις των πλέον σκληρών περί τα σωφρονιστικά η κράτηση ενός τυφλού και ανάπηρου ανθρώπου, ο οποίος εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για οποιονδήποτε…

Συνάδελφος μου θύμιζε πάντως πως αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν δοθεί άδειες ή έχουν αποφυλακιστεί κατηγορούμενοι που αποδεδειγμένα έχουν συμμετάσχει σε δολοφονίες ή σε εγκληματικές ενέργειες χωρίς κανένας να διαμαρτυρηθεί και πάντως έχουν πλέον ενταχθεί στην κοινωνία δημιουργώντας οικογένειες ή και συνεχίζοντας τη ζωή τους, τότε οι φωνές αυτές σήμερα φαντάζουν απιστευτα υποκριτικές.

Από την άλλη πλευρά, παγκοσμίως οι θεωρητικοί του σωφρονιστικού συστήματος επιμένουν ότι ο σωφρονισμός για όλα τα είδη του εγκλήματος επιτελείται ως τα 10 χρόνια συνεχούς κράτησης σε φυλακή. Στη συνέχεια, έλεγε ο αείμνηστος Γεώργιος-Αλέξανδρος Μαγκάκης, «ο άνθρωπος ιδρυματοποιείται, γίνεται ένα με το κελί του και επιχειρεί να επιβιώσει ακόμα και μέσα από μη νόμιμες πρακτικές».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος έχει ανθρώπινα και δικαιοπολιτικά δικαιωθεί για τις απόψεις του. Η χώρα γενικότερα εν μέσω αδυναμίας οικονομικής και ταμειακής δεν μπορεί να βάλλεται με αφορμή ένα καθαρά ανθρώπινο θέμα… Γιατί εδώ δεν σηκώνει να στεκόμαστε στη λεγόμενη θεωρία του πολιτικού κόστους· είναι κοντόφθαλμη και πολιτικά μικρόψυχη.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=696492