«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΑΣ! ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΖΩΟΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ……

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

 15.04.2015

«Αυτο που δεν μου αφηνει το βραδυ να κοιμηθω ειναι η πραγματικοτητα, οτι εμεις οι επιστημονες κατευθυνομαστε προς μια Κριση που οδηγει στα ποιο βαθεια θεμελεια της Φυσικης. Η μοναδικη διεξοδος φαινεται να ειναι μια γενικη αναθεωρηση των βασικων αρχων αυτης».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο σκοπος αυτου του αρθρου ειναι να εκτιμηθουν οι δυνατοτητες επιζωοτιας του Ελληνικου λαου απο την σχεδον ολοκληρωτικη καταστροφη, που ειναι καθ’ οδον και βρισκεται προ των πυλων μας!

Ο καραγκιοζης του υπουργειου οικονομικων, ο Μπαρουφας, που γραφει το μικρο ονομα του με ενα μονο «ν» ως «Γιανης», ως τσιρακι του Ααρων Μαρδοχα’ι’ Αβουρι με το ελληνοποιημενο ονομα Κωστας Σημιτης και της Goldman Sachs, ειναι ο νεοφιλελευθερος προοδευτικος «Αριστερος» που μας θεωρει ηλιθιους και μας οδηγει κατ’ εντολην στο σφαγειο.

Οι ριζες  ολων των κακων στον πλανητη μας βρισκονται στις αυλες των Μεγιστανων του χρηματος και στις οργανωσεις των τσιρακιων τους. Στην Αθηνα οι ριζες ολων των κακων της Ελλαδος βρισκονται στο Κολεγιο των Αθηνων.

Απο εκει ξεφουντωνουν καθε λιγο και λιγακι οι δολοφονοι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου, δηλαδη η ετσι ονομασθεισα ελιτ, ειτε αυτη ειναι πολιτικη της δεξιας, κεντρωας, αριστερας, ειτε της διαπλοκης και ειτε οτιδηποτε αλλων σκατων που βρωμανε και ειναι ενσωματωμενα μεσα απο την Ε.Ε. στην νεοφιλελεθερη παγκοσμιοποιηση.

Τα ψευδεπιγραφα ονομαζομενα αυτα καθαρματα, ως ελιτ, δηλαδη τα σκουπιδια της ελληνικης πολιτικης, οικονομικης, στρατιωτικης, πανεπιστημιακης και θρησκευτικης  μαφιας της χωρας, ειναι αυτα που μετασχηματισαν σιγα και υπουλα την πατριδα μας σε οικονομικο και πολιτικο προτεκτορατο των Ουνων της Γερμανιας και κατ’ επεκταση των Μεγιστανων του χρηματος.

Τα καθαρματα της εγχωριας αυτης ελιτ, ειναι αυτα που κατεστρεψαν πρωτα την παραγωγικη δομη της πατριδας μας, δηλαδη την βασικη προ’υ’ποθεση για την επιζωοτια αυτης, ως αποτελεσμα του ανοιγματος και της απελευθερωσης των ετσι ονομασθεντων αγορων, που μας επεβαλλε η Ε.Ε

Ολα τα πολιτικα καθαρματα της μπασταρδεμενης και εγκληματικης Δεξιας και της νεοφιλελευθερης Αριστερας αλλα και τα κεντρωα, δηλαδη το συνολο του ελληνικου πολιτικου κατεστημενου, συμφωνει στο ανοητο δογμα «Ανηκουμε στην Δυση», δηλαδη στους εγκληματιας της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου! Μπορει αυτοι να ανηκουν αλλα οχι ο Ελληνικος Λαος.

Αυτος ουτε στην Δυση ανηκει αλλα και ουτε η Δυση εχει καποια σχεση με τις Αρετες, Αξιες και Ιδανικα του αρχαιοελληνικου πολιτισμου.

 

 

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ οπως και ολα τα αλλα Βρωμοκομματα της Ρωμιοσυνης κινουνται προς την κατευθυνση της πληρως ενσωματωσης, δια της Ε.Ε., στην Νεα Παγκοσμια Ταξη Πραγματων, δηλαδη σε ενα τιποτε!

Μεσα στην ευρωζωνη και μεσα στην Ε.Ε., υπο τον ελεγχο του αγραμματου Ουνου και Γκαουλα’ι’τερ της Ε.Ε. απο την πολη Würselen της Γερμανιας  κ. Μαρτιν Σουλτς, δεν υπαρχει διεξοδος για την πατριδα μας απο την ολοκληρωτικη καταστροφη, που ειναι καθ’ οδον!

Ο γραφων θα προσπαθησει να απαριθμηση ορισμενες δυνατοτητες επιζωοτιας του Ελληνικου Λαου κατα την διαρκεια της μπορας που ερχεται:

1. ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα Σουπερμαρκετ θα ειναι κλειστα ‘η τα ραφια αυτων εντος μερικων μονο  ωρων αδειανα και τα αρτοποιεια θα εχουν μεινει και αυτα χωρις ψωμι.

Ο γραφων που γεννηθηκε προπολεμικα σε ενα χωριο του Παγγαιου ορους της Ανατολικης Μακεδονιας γνωρισε ως μικρο παιδι, το πως επεζησαν οι Ελληνες.

Στην αυλη καθε σπιτιου υπηρχε ενας φουρνος που λειτουργουσε για το ψωμι και για αλλες μαγειρευτικες διαδικασιες, οταν χρειαζονταν, με πουρναρια και υπηρχε ενα πηγαδι απο οπου με κουβα και ενα σχινι εβγαζαν νερο.

Το ψωμι που ψηνεται μετα το αλεμα του σιταριου και την προετοιμασια του περιεχει τα απαραιτητα για την ζωη συστατικα που δεν περιεχει το ψωμι απο αλευρι του Αρτοποιειου που αλεθηκε πριν απο πολυ καιρο.

Αλλο πραγμα συνεπως το σπιτισιο ψωμι και αλλο απο το αρτοποιειο.

Στην τοτε κριση οι χωρικοι ειχαν στις αποθηκες των σπιτιων τους αποθηκευμενα δημητριακα, ως σιταρι, κριθαρι, σικαλι, βρωμη, καλαμποκι, κεχρι κ.α. δηλαδη προ’ι’οντα που διατηρουνται υπο καταλληλες συνθηκες επι ολοκληρες δεκαετιες. Θυμαμαι οτι προληπτικα  αποθηκευαν 100 κιλα απο καθε ειδος για καθε ατομο και χρονο. Απο την φυση ειναι ολα τα ειδη δημητριακων προτου αλεθουν ετσι δημιουργημενα, που περιεχουν σχεδον ολες τις ουσιες που χρειαζεται ενας σπορος για να εξελιχθη σε φυτο αλλα και για να ζηση ο ανθρωπος.

Περαν απο τους υδατανθρακες και πολυτιμη φυτικη πρωτε’ι’νη περιεχει ο σπορος ακορεστα στεατωδη οξεα  και απαραιτητα για την ζωη ζυμωτικα ενζυμα και ζωτικες ουσιες.                                                                           Στο χωριο υπηρχε ενας υδρομυλος ‘η αερομυλος αλλα κανενα αρτοποιειο.

Εαν δεν υπηρχε υδρομυλος ‘η αερομυλος σε ενα χωριο, ορισμενοι χωρικοι κατειχαν μικρους χειροκινητους μυλους που αλληλοδανειζονταν.

Περαν απο το ψωμι δημιουργουσαν απο τα δημητριακα το πληγουρι (ριζι απο σιτηρα!) και απο το αλευρι την σουπα την γνωστη ως «ταρχανα».

Ο ταρχανας με μια φετα χωμι και μερικες ελιες ηταν το συνηθισμενο πρω’ι’νο.

2.  ΚΕΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ

     Ασημενια κερματα της 1,  1/2, 1/4, και 1/10 ουγγιας

      Χρυσα κερματα των 1, 5, 10, 20 και 31 γραμμαριου ‘η χρυσες λιρες

3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Ολα τα χειροκινητα οργανα για εργασιες στον σπιτικο κηπο. Κασμαδες, Φτιαρια, Κουβαδες, Μπαλταδες, Σφυρια κ.α.

Για τον φωτισμο του σπιτιου λαμπες πετρελαιου ‘η ελαιολαδου και κυρια.

Για την θερμανση του σπιτιου μαγκαλια για ξυλοκαρβουνα ‘η εαν υπαρχουν στα σπιτια και τσακια.

Υπαρχει ομως και η δυνατοτητα παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας με πολυ απλες διαδικασιες.

Αυτες ειναι τοσο σπουδαιες που ο γραφων θα παραχωρηση λιγο ποιο πολυ χωρο και χρονο.

Καθε σπιτι μπορει να παραγη την ηλεκτρικη ενεργεια που χρειαζεται αναλογα με το μεγεθος της οικογενειας χωρις μεγαλες δαπανες και με λιγες γνωσεις της φυσικης.

4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)

Το εαν η λειτουργια μιας κρυσταλλικης μπαταριας εχει να κανη με την ενεργεια του χωρου ‘η οχι, ειναι ενα δευτερευον θεμα, το οποιο ακομη δεν εχει διευκαλυνθει.

αποκλειεται να προκειται για μια συνηθισμενη κλασικη μπαταρια παρ’ ολου που μερικα χαρακτηριστικα φαινομενα οδηγουν προς την κατευθυνση της χωρικης ενεργειας, που πρεπει ακομη να εξηγηθουν.

Γεγονος ομως ειναι, οτι μπορει να παραχθη ηλεκτρικη ενεργεια με την μεταβολη της χημικης σε ηλεκτρικη ενεργεια. Ανεξαρτητα απο τον μηχανισμο λειτουργιας η κρυσταλλικη μπαταρια παριστανει μια δυνατοτητα ενεργειακης παραγωγης και παροχης που εκπληρτωνει ολες τις επιθυμιες, παρ’ολου ακομη οχι στον βαθμο που εκπληρωνει ενας μετατροπεας ενεργειας χωρου, οπως μια μαγνητικη μηχανη, δηλαδη ο συνδυασμος τουρμπινας (υδρο-, ατμο-, αερο-) και γεννητριας.

Παρ’ ολα αυτα η παραγωγη ηλεκτικης ενεργειας με την κρυσταλλικη μπαταρια ειναι φθηνωτερη, περιβαλλοντικα καθαρη, δεν βλαπτει την υγεια και η κατασκευη της ειναι πολυ απλη και φθηνη.

Θεμελιακα χαρακτηριστικα της κρυσταλλικης μπαταριας:

Στην ηλεκτροτεχνολογια και στην ηλεκτροχημεια ειναι γνωστο, οτι μεταξυ δυο διαφορετικων μεταλλων εμφανιζονται ηλεκτροχημικες επαφειακες τασεις τις οποιες μπορει καποιος να γεφυρωση με δυο ηλεκτροδια και με μια ηλεκτρολυτικη υγρα ουσια.

Επιπλεον ειναι γνωστο, οτι με την επιλογη ενος ηλεκτροδιου απο αλουμινιο και ενος ηλεκτροδιου απο χαλκο δημιουργειται μια καλη επαφειακη ταση που μπορει να χρησιμοποιηθη.

Στην περιπτωση της κρυσταλλικης μπαταριας, ως ηλεκρολυτης μπορει να χρησιμοποιηθη το οικονομικα συμβατο ξιδι.

Ο κρυσταλλος της μπαταριας δημιουργειται απο την αναμειξη:

  • μιας μοναδας ογκου ασβεστη

  • 1/10 μιας μοναδος ογκου ξιδι

  • 1/20 μιας μοναδας ογκου σκονης γραφιτου

  • και ολα τα ως ανω ανακατεμα με νερο εως οτου

δημιουργηθει ενα πυκνο μειγμα παστας

Η παστα τοποθετειται μεταξυ μια επιφανειας αλουμινιου και χαλκου. Η σκονη γραφιτου που τοποθετηθηκε στο μειγμα της παστας αυξανη την αγωγιμοτητα του ασβεστη.

Οι τιμες των πρωτων υλων για την κατασκευη της κρυσταλλινης μπαταριας εχουν ως εξης:

  • Αλουμινιο: 1731 ευρω τον τοννο, πυκνοτητα 2,71 γραμ/κυβικα εκατοστα

  • Χαλκος: 4745 ευρω τον τοννο, πυκνοτητα 8,92 γραμ/κυβικα εκατοστα

  • Ασβεστης (καμενος ως ασβεστης για σοβαδες): 170 ευρω τον τοννο

  • Ξιδι: 6,80 ευρω το λιτρο

Ανακαια ποσοτητα υλικων για την κατασκευη ενος κυτταρου κρυσταλλου της μπαταριας:

Υλικο             Διαστασεις του κυτταρου       Κοστος για καθε κυτταρο

      Υπολογισθεν δια των ογκων

Ηλεκτροδιο     0,01 mm x 10 mm x 10 mm     1 κυβικο χιλιοστο x 8,92 γραμ./

Χαλκου                                                              κυβικο εκατοστο x 4745 ευρω

                                                                           τον τοννο = 4,23 x 10 στην πλην

                                                                           5 ευρω.

Ηλεκτροδιο    0,01 mm x 10 mm x 10 mm       1 κυβικο χιλιοστο x 2,7 γραμ./

Αλουμινιου                                                        κυβικο εκατοστο x 1731 ευρω

                                                                           τον τοννο = 4,76 x 10 στην πλην

                                                                           6 ευρω.

Ασβεστης      1,00 mm x 10 mm x 10 mm        100 κυβικα χιλιοστα x 2,8 γραμ./

                                                                           κυβικο εκατοστο x 170 ευρω

                                                                           τον τοννο = 4,61 x 10 στην πλην

                                                                           5 ευρω.

Ξιδι               περιπου 1/100 της ποσοτητας      1μλιτρο x 3,40/λιτρο = 3,40 x 10   

                      του Ασβεστη                                στην πλην 5 ευρω.

Νερο                               –                                   παραμελητεα χαμηλη τιμη

Επειδη η παραγωγη καθε κυτταρου θα αυτοματοποιηθει, ειναι επισης το εργατικο κοστος παραγωγης του κυτταρου παραμελητεο.

Το κοστος  της κατασκευης μιας μοναδας αποτελουμενης απο 14 εν σειρα κρυσταλλικα κυτταρα πρεπει να συγκριθη με την ποσοτητα ηλεκτρικης ενεργειας (Ισχυς επι της μοναδος χρονου) που παραγει η μοναδα αυτη.

Πρωτα ομως οφειλουμε να προσδιορισουμε την ηλεκτρικη της φορτωση.

Ο χρονος κατασκευης της μοναδος απο απλα κυτταρα δεν ξεπερνα τις δυο ωρες.

Μια αφορτη ηλεκτρικη ταση των 13 Volt παραγεται απο την μοναδα αυτη.

Η ηλεκτρικη ισχυ μετριεται με ενα βολτομετρο και ενα αμπερομετρο. Προκειται για συνεχες ηλεκτρικο ρευμα.

                                   U = 5,0 Volt (Ταση)

                                    I  = 50 μΑ (Ενταση)

                                    P = 250 μWatt (Ισχυς)

Εαν καθε κρυσταλλικο κυτταρο αποδιδει 21 μW ισχυ υπολογιζεται απλοποιημενα με 20 μW ισχυ του κυτταρου η εξης τιμη αξιας για το κυτταρο:

4,23 x 10 στην πλην 5 ευρω + 4,76 x 10 στην πλην 6 ευρω + 4,61 x 10 στην πλην 5 ευρω + 3,40 10 στην πλην 6 ευρω = 9,81 x 10 στην πλην 5 ευρω

Για την παροχη Ισχυος 20 Watt ειναι αναγκαια περιπου 1 εκατομμυριο κρυσταλλικα κυτταρα που κοστιζουν

4,23 x 10 στην συν 1 ευρω + 4,76 x 10 στην 0 ευρω + 4,61 x 10 στην συν 1 ευρω + 3,40 x 10 στην 0 ευρω = περιπου 98,– ευρω

Αν υποθεσουμε οτι το 1 εκατομμυριο κρυσταλλικα κυτταρα εχουν ζωη παραγωγης μονο 10 χρονια, τοτε υπολογιζεται η παραγομενη ηλεκτρικη ενεργεια:

20 Watt x 10 χρονια x 365 ημερες/χρονο x 24 Ωρες/ημερα = 1752 kWh

Tα 1752 kWh κοστιζουν συνεπως περιπου 98,– ευρω αρα το 1 kWh κοστιζει 5,59 Cent του ευρω.

Ενα σπιτι μιας μεσης οικογενειας θεωρειται οτι  χρειαζεται μια ηλεκτρικη Ισχυ μεταξυ 5 και 10 kW.

Για το παρων παραδειγμα υπολογισμου, υποθετουμεν οτι αρκουν για το σπιτι αυτο 8,4 kW ισχυ.

Το κρυσδταλλικο κυτταρο εχει τις διαστασεις 1,02 χιλιοστα x 110 χιλιοστα x 110 χιλιοστα = 123, 42 χιλιοστα για 21 μWatt

Για τα 8,4 kW που ειναι αναγκαια για το σπιτι χρειαζονται 400 ως ανω μοναδες κρυσταλλικων κυτταρων που αντιστοιχουν σε ενα ογκο των 49,4 κυβικων

μετρων. Τα ως ανω κρυσταλλικα κυτταρα τοποθετουνται σε ενα μικρο σπιτακι των διαστασεων  5,5 μετρα x 3,00 μετρα 3,00 μετρα διπλα στο κυριο σπιτι.

Τα 5,5 μετρα υψους μπορουν να μειωθιυν κατα το ημισυ εαν ανοιχτουν 3,5 μετρα θεμελεια κατω απο την επιφανεια του εδαφους.

Εαν υποθεσουμε οτι η διαρκεια ζωης της περιγραφησεις κρυσταλλικης μπαταριας ειναι τουλαχιστον 15 χρονια = 15 x 365,25 Ημερες x 24 Ωρες =

131490 Ωρες, η αποθηκευμενη στα κρυσταλλικα κυτταρα της μπαταριας ηλεκτρικη ενεργεια υπολογιζεται με 21 Watt x 131490 Ωρες = 2761290 Wh σε εναν ογκο των 123,42 λιτρων.

Συνεπως η πυκνοτητα ενεργειας των κρυσταλλικων κυτταρων υπολογιζεται με: 2761290 Wh/123,42 λιτρα 22373 Wh/λιτρο.

Η ως ανω απλα προς κατασκευη κρυσταλλικη μπαταρια μας δειχνει, οτι δεν αποκλειονται πηγες ενεργειας απεριοριστων ποσοτητων, που εμποδειζεται η αναδειξη των συστηματικα και με εγκληματικα μεσα, απο τους κατοχουν των πηγων ενεργειας απο κοιτασματα Υδρογονανθρακων.

Δεν ειναι λιγες οι δολοφονιες επιστημονων που με τις ερευνητικες τους εργασιες εθεσαν σε κινδυνο τα συμφεροντα των Μεγιστανων του χρηματος.

Καθε προσπαθεια συνεχους παροχης ενεργειας απο τον χωρο, με ειδικους μετατροπεας, εμποδιζεται να εξελιχθη. Ο διαρκης μαγνητης π.χ. αποτελει εναν μετατροπεα χωρικης ενεργειας.

Υπαρχει συνεπως μια συνεχη ανταλλαγη ενεργειας μεταξυ του κενου χωρου (που δεν ειναι κενος αλλα ο Αιθερας των αρχαιων Ελληνων που κατηργησεν ο Εινστα’ι’ν για να θεμελειωση την θεωρια της σχετικοτητας του!) και την πηγη του πεδιου.

Η γεννηση των ηλεκτρομανητικων πεδιων οφειλεται στις διακυμανσεισ του καταργηθεντα Αιθερα.

Η θεωρια της σχετικοτητας εμφανιζεται ως αδιαφανης και παραδοξη διοτι ομιλει για ακατανοητα μεγαλες ταχυτητες, ενω η κβαντικη θεωρια καταγινεται με πολυ μικρες διαστασεις στις οποιες εμφανιζονται διαφορα παραδοξα.

Ο θεωρητικος της Φυσικης στο Πανεπιστημιο της Καλιφορνιας (University of California) κ. Steve Giddings διατυπωσε αυτο που απασχολει ολους σχεδον τους επιστημονες: «Αυτο που δεν μου αφηνει το βραδυ να κοιμηθω ειναι η πραγματικοτητα, οτι εμεις οι επιστημονες κατευθυνομαστε προς μια Κριση που οδηγει στα ποιο βαθεια θεμελεια της Φυσικης.

Η μοναδικη διεξοδος φαινεται να ειναι μια γενικη αναθεωρηση των βασικων αρχων αυτης».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>