Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Δεν μπορώ αλλοοοοοοο αυτή την βρόμικη και πρόστυχη υποκρισία, που είναι όλοι οι θεοί σας ρε… ρεμάλια ανθρωπιστές, ειρηνιστές, πολιτισμένοι;;;

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σαμάνθα Πάουερ περιέγραψε την χθεσινή ως «υπερβολικά ασυνήθιστη και πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση» και πρόσθεσε ότι «δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα στην αίθουσα που να μη δάκρυσε».

«Οι άνθρωποι που ευθύνονται γι” αυτές τις επιθέσεις πρέπει να λογοδοτήσουν», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους η κ. Πάουερ. Οοοο τρισδιάστατο σύμπαν πως στέκεσαι στο κενό και δεν τους καταπλακώνης, τους θεομπαίχτες, τους θεοψεύτες, τους θεοκλεύτες, τους υπεύθυνους δολοφονους που κλαίνε με τα δολοφονικά έργα τους!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δάκρυσαν εκπρόσωποι χωρών στο Σ.Α. του ΟΗΕ από βίντεο για επίθεση με χημικά στη Συρία

Εκπρόσωποι χωρών στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δάκρυσαν την Πέμπτη όταν Σύροι γιατροί τούς πρόβαλαν βίντεο με τις αποτυχημένες τους προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή τρία παιδιά μετά την επίθεση με αέριο χλωρίου τον Μάρτιο, γεγονός που προκάλεσε νέες εκκλήσεις να προσαχθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.

Τα παιδιά, ηλικίας ενός, δύο και τριών ετών, οι γονείς τους και η γιαγιά τους σκοτώθηκαν κατά την επίθεση της 16ης Μαρτίου στο χωριό Σαρμίν της βορειοδυτικής επαρχίας Ιντλίμπ, δήλωσε ο δρ Μοχάμεντ Τενάρι, διευθυντής νοσοκομείου εκστρατείας, όπου είχε μεταφερθεί η οικογένεια.

 

 

 

Οι κυβερνητικές δυνάμεις και οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη Συρία διαψεύδουν ότι χρησιμοποιούν βόμβες – βαρέλια με αέριο χλωρίου, τις οποίες ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων (OPCW) καταγγέλλει ότι ρίχνουν από ελικόπτερα.

Οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις είναι η μοναδική εμπλεκόμενη πλευρά στον εμφύλιο που διαθέτει ελικόπτερα.

Ο κ. Τενάρι, ο δρ Ζάχερ Σαλούλ, πρόεδρος του συρο-αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου και ο Κουσάι Ζακάρια, επιζήσας επίθεσης με αέριο σαρίν στην Γκούτα, κοντά στη Δαμασκό, τον Αύγουστο του 2013, ενημέρωσαν το ΣΑ του ΟΗΕ κατά την ανεπίσημη σύσκεψη που διοργανώθηκε κεκλεισμένων των θυρών και έπειτα από πρωτοβουλία των ΗΠΑ.

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σαμάνθα Πάουερ περιέγραψε την χθεσινή ως «υπερβολικά ασυνήθιστη και πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση» και πρόσθεσε ότι «δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα στην αίθουσα που να μη δάκρυσε».

Μάλιστα, αρκετοί άλλοι από τους παρευρεθέντες είπαν ότι πολλοί άνθρωποι έκλαιγαν.

«Οι άνθρωποι που ευθύνονται γι” αυτές τις επιθέσεις πρέπει να λογοδοτήσουν», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους η κ. Πάουερ.

http://www.naftemporiki.gr/