Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξέρεις εχω ένα σοβαρό πρόβλημα, μόνο εσύ μπορείς να μου το λύσεις!

Είναι πρησμένο σαν μελιτζάνα το δεξί μου… χέρι???

Αν θέλεις σε πρώτη ευκαιρία έλα με την όπισθεν να αεριστείς να μου περάσει και θα σε αποζημιώσω σαν αληθινός πολιτισμένος ΕΛΛΗΝΑΣ!

Αρκετά με τον ανάπηρο και ζητώ συγνώμη από όλους τους πάσχοντες με ειδικά προβλήματα όλης της γης, αλλά αυτόν τον ανάπηρο δεν μπορώ να τον προσφωνήσω αλλιώς.

Δεν ξέρω αν τα αμερικανάκια θέλουν να έχουν στην ίδια μασχάλη δυο καρπούζια, αλλά δεν γίνετε τους το εγγυώμαι!

Θα πρέπει να διαλέξουν ή την Ελλάδα ή την Τουρκία.  Και σύντομα διότι η αρκούδα ξερογλείφεται έξω από την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ σουίτα !

Σε πρώτη δόση  οι οικονομικοί δικτάτορες της νέας τάξης των Εβραίων, θα νιώσουν βαθιά την είσοδο  του αγωγού αερίου της Ρωσίας, τα Ελληνικά  αγροτικά προϊόντα θα φεύγουν καραβιές και όχι μόνο, γλυκάθηκαν και άλλοι Ευρωπαίοι και ξεσηκώνονται, αλλά το ποιο ωραίο είναι που θα έρθουν τα καραβάκια της Ρωσίας να τα πλένουμε, να τα επισκευάζουμε, να τα ξύνουμε, να κάνουμε εθιμοτυπικούς χορούς Μπαλαλάικας και το καλύτερο, έχει κάτι μανούλια Ρωσίδες μπουκιά και συχώριο, αμάν η  Γυναίκα μου, όχι, όχι  για μένα αγάπη μου για τα παλικάρια μας!!! Βέβαια εγώ δεν θα πάω στην Ρωσία μπρουυυυυ πολύ κρύο, ούτε μου αρέσει η βότκα, αλλά δεν πειράζει θα έρθει η Ρωσία σε μένα. Ουαχα χουχα!

Αμερικανάκια δεν σας συμφέρει να μας κάνετε Υεμένη,  Ιράκ,  Λιβύη,  Συρία, τότε θα χάσετε την ενωμένη Ευρώπη και τα Βαλκάνια σε πρώτη δόση, αποφασίστε μπορείτε να κρατάτε άμα θέλετε δυο καρπούζια αλλά σε διαφορετική μασχάλη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ