«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξέρεις εχω ένα σοβαρό πρόβλημα, μόνο εσύ μπορείς να μου το λύσεις!

Είναι πρησμένο σαν μελιτζάνα το δεξί μου… χέρι???

Αν θέλεις σε πρώτη ευκαιρία έλα με την όπισθεν να αεριστείς να μου περάσει και θα σε αποζημιώσω σαν αληθινός πολιτισμένος ΕΛΛΗΝΑΣ!

Αρκετά με τον ανάπηρο και ζητώ συγνώμη από όλους τους πάσχοντες με ειδικά προβλήματα όλης της γης, αλλά αυτόν τον ανάπηρο δεν μπορώ να τον προσφωνήσω αλλιώς.

Δεν ξέρω αν τα αμερικανάκια θέλουν να έχουν στην ίδια μασχάλη δυο καρπούζια, αλλά δεν γίνετε τους το εγγυώμαι!

Θα πρέπει να διαλέξουν ή την Ελλάδα ή την Τουρκία.  Και σύντομα διότι η αρκούδα ξερογλείφεται έξω από την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ σουίτα !

Σε πρώτη δόση  οι οικονομικοί δικτάτορες της νέας τάξης των Εβραίων, θα νιώσουν βαθιά την είσοδο  του αγωγού αερίου της Ρωσίας, τα Ελληνικά  αγροτικά προϊόντα θα φεύγουν καραβιές και όχι μόνο, γλυκάθηκαν και άλλοι Ευρωπαίοι και ξεσηκώνονται, αλλά το ποιο ωραίο είναι που θα έρθουν τα καραβάκια της Ρωσίας να τα πλένουμε, να τα επισκευάζουμε, να τα ξύνουμε, να κάνουμε εθιμοτυπικούς χορούς Μπαλαλάικας και το καλύτερο, έχει κάτι μανούλια Ρωσίδες μπουκιά και συχώριο, αμάν η  Γυναίκα μου, όχι, όχι  για μένα αγάπη μου για τα παλικάρια μας!!! Βέβαια εγώ δεν θα πάω στην Ρωσία μπρουυυυυ πολύ κρύο, ούτε μου αρέσει η βότκα, αλλά δεν πειράζει θα έρθει η Ρωσία σε μένα. Ουαχα χουχα!

Αμερικανάκια δεν σας συμφέρει να μας κάνετε Υεμένη,  Ιράκ,  Λιβύη,  Συρία, τότε θα χάσετε την ενωμένη Ευρώπη και τα Βαλκάνια σε πρώτη δόση, αποφασίστε μπορείτε να κρατάτε άμα θέλετε δυο καρπούζια αλλά σε διαφορετική μασχάλη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ