Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Οι αλήθειες να λέγονται

Αγαπητοί αναγνώστες το θέμα της δήλωσης του Ιερώνυμου δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας το ξεφούρνισαν, καλά είναι να ακούσετε όλη τη συνέντευξη.

Δεν αγγίζω καθόλου την θρησκευτική πλευρά διότι ξέρετε τις απόψεις μου για τις μαύρες ρόμπες και την χριστιανική θρησκεία.

Όμως εδώ θα τον αδικούσα σαν Έλληνα και όχι σαν ιεράρχη.

Η συνέντευξη του έχει βαθύ νόημα που δεν άρεσε στους ξένους και ντόπιους νταβατζήδες, δηλαδή δεν τους έκανε το χατίρι να δηλώσει ότι θα δώσει λεφτά για να πληρώσουμε τους νταβατζήδες, που σημαίνει ότι ακολουθεί την γραμμή του Αλέξη, έμμεσα και οι δυο δηλώνουν ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε το χρέος με την σημερινή του  μορφή και απαιτήσεις!

Που σημαίνει ότι εμείς θα προστατεύουμε με τα πρώτα λεφτά τον λαό και αν περισσέψει θα πάρετε.

 Και ακόμα ποιο πέρα ο Αλέξης τους λέει αν δεν σας αρέσουμε διώξτε μας από την ευρωπαϊκή ένωση, που  δεν μπορείτε, αλλά αν θέλετε να αποφασίσετε παράνομα να μας διώξετε αφού συμφωνείτε όλες οι πουλημένες κυβερνήσεις χωρίς την έγκριση τον λαών σας να μας διώξετε, κάντε το και θα έχετε εσείς την ευθύνη για ότι προκύψει!!!

Δεν κάνω περισσότερη ανάλυση διότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται.

Να περάσετε καλά, ευτυχισμένα, με χαρά με τις οικογένειες σας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts:

2 comments to Οι αλήθειες να λέγονται

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Τα 1770 χρονια θρησκευτικής δουλείαςδεν είναι αρκετά. Ως πότε θα κοιμηζεται τον λαό ρε μισθοφόροι ξεφτίλες. Από που και πώς έχω σχέση εγώ με τον αβρααμ ισαακ ρεβεκα ραχηλ ρε . Πες πως και γιατι και ποίοι εδρεοσαν τον χριστιανισμό (4 δόγματα ξεκίνησαν επί κράτησαν τα 2 πες στον κόσμο που σε διαβαζη τι έπαθαν τα άλλα),και αφού κοιμησαν τον λαό ανακάλυψαν και τον μαθητή του χριστου τον μωαμεθ δηλ. το αντίπαλο δέος. Ή κοινός,το διαιρει και βασίλευε. Και ξεκίνησε το έργο αλαριχος, θεοδοσιος, ιουστινιανος, κλπ κλπ κλπ. Και μετά θες να τούς δικαιολογισης, τους πράκτορες των περιουσιον πως σώσαναι τους ΈΛΛΗΝΕΣ (πάρτε το χαμπάρι ΕΛΛΗΝΑΣκαι χριστινος=μπουνταλας).

    • Αγαπητέ φίλε ξέρεις ότι σε εκτιμώ, δεν το λέω για να μου κάνεις ήπια κριτική, αλλά για να κρατήσουμε το μέτρο. Αγαπητέ φίλε υπάρχουν δυο βασικά πράγματα. συστατικά εδραιωμένα στην έτσι φτιαγμένη κοινωνία, αλλά και στην αρχαιότητα το ίδιο συνέβαινε, αυτές οι δυο εξουσίες εναλλασσόταν σε δύναμη, αλλά υπήρχαν η μια δίπλα στην άλλη, δεν χαλιόντουσταν. Σήμερα το ίδιο. Εγώ λοιπόν μάχομαι και με τις δυο, με τον δικό μου τρόπο, με την εντολή των προγόνων μου. Που έλεγαν ( Παν Μέτρων Άριστων ) Εγώ εχω το μέτρο και με αυτό πορεύομαι. Είδες πουθενά στην ιστοσελίδα πασχαλινή εκδήλωση, όχι. Νομίζεις ότι είμαστε αρκετοί ώστε να βγούμε με το δίκιο μας και να απαιτήσουμε την αποκατάσταση της πατρώας θρησκείας και τον επανελληνισμό, εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σε ακολουθήσω βγες;;; Όχι. Μην βιάζεσαι να κρήνης τον φίλο σου τον Κανελλόπουλο, αναμείνατε στο ακουστικό σας. Θα είδες ότι ανάρτησα την πρώτη συγκέντρωση που κάναμε εδώ στην Μεσσηνία για να οργανωθούμε και να έχουμε φωνή, αναμείνατε στο ακουστικό σας. Εγώ κατάλαβα στον πολιτικό λόγο της μαύρης ρόμπας κάτι βαθύτερο από τα της θρησκείας, σε πολιτικό επίπεδο έναντι του εξωτερικού εχθρού, δεν δικαιολογώ κανένα και δεν αθωώνω κανέναν, αναμείνατε στο ακουστικό σας???????