Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, όπως λέει το λαϊκό άσμα! Το χαρίζω στους αληθινούς Ελληνες και στους αληθινούς Ελληνικούς δικούς τους θεούς!

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ναι» σε αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.  Με στόχο την αποπληρωμή χρέους – «Όχι» σε πώληση!

Δηλαδή τίποτα, αέρα κοπανιστό, τα λεφτά από τις τράπεζες και τις μετοχές::: Κουβέντα, ΝΑΙ όμως οι χριστιανοεβραίοι θα σκίζουν τα ιμάτιά τους για την θυσία των δολοφόνων που έκαναν το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα σφάζοντας τους Έλληνες και νομίζουν ότι το έχουμε ξεχάσει και τώρα θέλουν να τους βοηθήσουν με ( τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα)! Η μαύρη κατάμαυρη ρόμπα σαν τον χάρο προσφέρει τίποτα!!! Για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων παραπλανημένων χριστιανών, για να μην απαιτήσουν να πληρώνονται από το αίμα του ελληνικού λαού, οι μαύροι τεμπέληδες χωρίς να του προσφέρουν τίποτα! Αυτό δεν είναι θρησκεία αλλά μαύρο διαχρονικό σαράκι. Ξέρετε πόσες χιλιάδες ελληνικέ λαέ πληρώνονται τσάμπα από το αίμα σου;;; Ρώτησέ τους να σου πουν να σηκωθεί η τρίχα σου.

Ψάξε Έλληνα να βρεις το αληθινό ΠΑΣΧΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ! Γιατί αυτό που γιορτάζεις είναι ψεύτικο και κλεμμένο και αιματοβαμμένο με το αίμα των προγόνων μας.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Προβατάκια μου πιστά η ανάσταση σας ήρθε, θα σας πάω στο λιβάδι να βοσκήσετε μαζί με τα αδέλφια σας τους λαθρομετανάστες λαθροδολοφόνους, που τους συγχωρήσατε, αυτή θα είναι η δική σας ανάσταση!

Ο εφιάλτης έρχεται και είναι χριστιανικός!Όλοι αδέλφια είσαστε, λαθρομετανάστες, τζιχαντιστές, κουκουλοφόροι, δολοφόνοι, εσείς τους συγχωράτε, ΟΧΙ ΕΓΩ!

 ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ!!! ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

apitharxos1453

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ