«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ “ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑ 6.300.000 ΕΥΡΩ” ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

ΤΟ “ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑ 6.300.000 ΕΥΡΩ” ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ-ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΡΧΙ-ΝΤΑΒΑΤΖΗ”

Η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει και είχε ζητήσει επείγουσα έρευνα για το ψευδές «Πόθεν Έσχες» του Αθανασίου. Διαβάστε τις αποκαλύψεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.
“Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης, ζήτησε στις 20 Ιανουαρίου από τη Βουλή τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες για τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Ο πρώην υπουργός του Σαμαρά, Χαρδούβελης φαίνεται να έχει βγάλει τμηματικά χρήματα στο εξωτερικό τα οποία μάλλον δεν εμφανίζονται στη δήλωση του Πόθεν Έσχες. Μάλιστα το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 Μαΐου και 14 Ιουνίου του 2012 πραγματοποιήθηκαν προς το εξωτερικό 56 μεταφορές κεφαλαίων!
Το ερώτημα όμως είναι τι γίνεται με την περίπτωση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, για τον οποίο το περιοδικό HOT DOC είχε αποκαλύψει πως έκανε ψευδής δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ τα παιδιά του εμφανίζονται με περιουσιακά στοιχεία τα οποία φαίνεται πως δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους.
Αναδημοσιεύουμε τις καταγγελίες για τις οποίες ποτέ δεν ασχολήθηκε η Δικαιοσύνη
“Νέες αποκαλύψεις για Αθανασίου: Δίκαζε πολίτες για πολεοδομικές παραβάσεις και ο ίδιος έχτιζε παράνομα!


Καλείται εισαγγελέας για το ψευδές πόθεν έσχες του υπουργού Δικαιοσύνης

Σε μία νέα και πολύ σοβαρή αποκάλυψη για τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου προχωρά μηνιαίο περιοδικό, ύστερα από καταγγελία, για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού. Η ίδια καταγγελία έφτασε το 2008 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά παραπέμφθηκε στα συρτάρια και έκλεισε δίχως έλεγχο.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης όπως προκύπτει από την έρευνα, έχει αποκρύψει από το πόθεν έσχες του, 282 τ.μ. διαμερίσματος, δηλώνοντας μόλις 350 τ.μ. Έχει οικοδομήσει την πυλωτή του σπιτιού του και μάλιστα την εποχή που δίκαζε πολίτες για πολεοδομικές παραβάσεις, ενώ στο όνομα των παιδιών του εμφανίζονται ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, εποχή που δεν είχαν εισοδήματα αφού ήταν φοιτητές. Το σημαντικότερο είναι ότι οι καταγγελίες που έγιναν το 2008 και διαβιβάστηκαν στον Άρειο Πάγο, αρχειοθετήθηκαν παρανόμως.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου έχει ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο έργο, κατά τη θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης με πλήθος τροπολογιών και παρεμβάσεων που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον κύκλο των δικαστικών και πολιτικών.”
Επείγουσα έρευνα για το ψευδές «Πόθεν Έσχες» του Αθανασίου απαίτησε η Χρυσή Αυγή – Μούγκα από το αντισυνταγματικό τόξο
Ακολουθεί η αίτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος.
ΠΡΟΣ:

Γεώργιο Καλαντζή, Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής,
Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων και Συνασπισμών Κομμάτων

Κύριε Πρόεδρε,
Την Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014 δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Hot Doc στοιχεία για ανακριβές Πόθεν Έσχες του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπου Αθανασίου. Ανέμενα επί αρκετές ημέρες την αντίδρασή σας θεωρώντας δεδομένο ότι θα ζητήσετε την έκτακτη σύγκληση της αρμόδιας επιτροπής προκειμένου να συζητηθεί το θέμα.
Εντούτοις μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων από την Επιτροπή του άρθρου 21 του Ν. 3023/2002 (Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων και Υποψηφίων Βουλευτών), σκοπός της οποίας σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 1 του Νόμου 4065/2012 είναι ο επανέλεγχος ή και ο αρχικός έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης ετών 1974 έως και 2012 των εν ζωή ευρισκόμενων πολιτικών (κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών) που διετέλεσαν ή διατελούν, από το έτος 1974 έως και το 2012 Πρωθυπουργοί, Αρχηγοί πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό Κοινοβούλιο, Υπουργοί, Αναπληρωτές Υπουργοί και Υφυπουργοί Κυβερνήσεων, καθώς και των συζύγων και των ανηλίκων τέκνων τους.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Υποβάλω την παρούσα με την οποία αιτούμαι να ελεγχθούν άμεσα οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπου Αθανασίου σε σχέση με τα καταγγελλόμενα και να συγκληθεί εκτάκτως η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων και Συνασπισμών Κομμάτων για να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που μετέχουν σε αυτή.
Επισυνάπτω αντίγραφο του επίμαχου δημοσιεύματος.”

Αθήνα, 15/07/2014
Μετά τιμής,
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β΄Αθηνών
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

http://www.oparlapipas.com/2015/03/6300000.html#ixzz3Tz6WC5di

http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/03/6300000.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>