Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

(Η Ελλάδα ζήτησε έλεος) ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΣΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!!!

Το γερμανικό περιοδικό Focus, υποστηρίζει ότι, η (Ελλάδα ζήτησε έλεος) από τον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, προσθέτοντας πως στόχος της χώρας είναι μια «πιο αποτελεσματική διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Το διεθνές νομισματικό Ταμείο πιέζει την Ελλάδα να προχωρήσει σε περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και σε αύξηση του ΦΠΑ, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων στο ρεπορτάζ του για τη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με την Κριστίν Λαγκάρντ.

 

 

 

Σημειώνει ότι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αθήνα προσπαθεί να πείσει το ΔΝΤ να μην επιμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο σε μια σειρά από μέτρα, και χαρακτηρίζει τους ευρωπαίους περισσότερο ευέλικτους διαπραγματευτές, επικαλούμενο και ελληνικά ΜΜΕ.

Όπως προσθέτει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους θα ενταθούν αυτή την εβδομάδα στις Βρυξέλλες και την Αθήνα.

συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Το γερμανικό περιοδικό Focus, υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα ζήτησε έλεος» από τον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, προσθέτοντας πως στόχος της χώρας είναι μια «πιο αποτελεσματική διαπραγμάτευση με τους δανειστές».

Παράλληλα, τονίζει ότι η Αθήνα καταβάλει προσπάθειες να πείσει το Ταμείο να μην επιμείνει στις περικοπές (σε συντάξεις) ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του Ιουλίου.