«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παραπλάνηση του Δ.Σ. & Μηνύσεις – Αποποίηση Ευθυνών και οι Αποδιοπομπαίοι Τράγοι

Η κοινοποίηση του πρώτου μου άρθρου σε ένα μεγάλο αριθμό παραληπτών, είχε σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση πλήθους στοιχείων σχετικά με παρατυπίες και διαμαρτυρίες πολλών εταιρειών αλλά και φορέων του Ελληνικού Δημοσίου, κατά της εταιρείας Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Τα στοιχεία για το σημερινό άρθρο προέκυψαν από επιχειρηματίες που με προσέγγισαν αμέσως μετά την παραλαβή του πρώτου άρθρου, οι οποίοι έχουν προβεί σε καταγγελίες και μυνήσεις εναντίον του μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του οποίου τα μέλη φαίνεται να παραπλανήθηκαν από τον πρώην πρόεδρο και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΚΤΠ Α.Ε.

 

 

Υπάρχουν καταγγελίες για απόκρυψη στοιχείων και παθητική στάση από τους προηγούμενους πολιτικούς προιστάμενους λόγω παρεμβάσεων από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Έχω δεσμευτεί ότι θα διερευνήσω σε βάθος όλες τις καταγγελίες που λαμβάνω και θα προσπαθήσω να κινητοποιήσω τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Επισυνάπτεται σχετικό άρθρο μου και σας καλώ να το δημοσιεύσετε στο μέσο ενημέρωσης που διαθέτετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 2103223788 ή στο laspopoulos@ifroc.com

Σε περίπτωση που δεν είστε αρμόδιος για το θέμα, σας παρακαλώ να προωθήσετε αυτό το email στους ανθρώπους που θεωρείτε αρμόδιους.

Εάν δεν έχετε λάβει το προηγούμενο άρθρο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ:

………………………………….

Επιτέλους τίτλοι τέλους για το χειρότερο ΔΣ που πέρασε από την ΚτΠ ΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί η παραίτηση από όλα τα μέλη τα οποία την προηγούμενη Πέμπτη έκαναν και την αποχαιρετιστήρια συνάντηση τους προκειμένου όχι να πάρουν αποφάσεις, αλλά να κατοχυρώσουν την εβδομαδιαία αποζημίωση των 80 περίπου ευρώ που λάμβαναν ως αμοιβή ανά συνεδρία, για να δημιουργούν προβλήματα στην εταιρεία τους.

Τραγικός είναι δε ο απολογισμός του έργου που αφήνουν πίσω τους σε όλους τους τομείς.

Στη διεύθυνση των Κρατικών Ενισχύσεων, όχι μόνο δεν κατάφεραν να προκηρύξουν ούτε μια νέα δράση, αλλά με τις ενέργειές τους, κατάφεραν να ακυρώσουν και την δράση Digi-Mobile (2012), ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς ακόμα να έχει εκδοθεί  επίσημα καμία ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις που υπέβαλαν πρόταση. Να σημειωθεί ότι στην δράση είχαν υποβάλει αίτηση πάνω από 7.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δημιουργώντας διάφορα προσκόμματα, κατάφεραν να δημιουργήσουν συνθήκες ώστε να γίνουν συνομιλητές με τις επιχειρήσεις που υλοποιούσαν τα έργα.

Αυτή η εγκληματική στρατηγική όμως οδήγησε σε πολλές καθυστερήσεις, αποτρέποντας τελικά τις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν τα έργα τους. Από τα 350  εκατομμύρια προϋπολογισμού που παρέλαβαν στο σύνολο των δράσεων, ζήτημα είναι να απορροφηθούν τα 60.

300 εκατομμύρια χαμένα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που περίμεναν μια ανάσα από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, τα οποία αν δεν απορροφούνται, επιστρέφονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατάφεραν να αυξήσουν το μέσο χρόνο αποπληρωμής των επενδυτικών σχεδίων από τις 70 ημέρες στις 1.000 περίπου, ενώ προέβησαν σε διάφορες ανυπόστατες καταγγελίες στις αρχές και πάγωμα πληρωμών σε επιχειρήσεις, δημιουργώντας προσχήματα για περαιτέρω καθυστερήσεις και προβλήματα στην ήδη ασθμαίνουσα Ελληνική Οικονομία.

Όμως φαίνεται ότι φεύγοντας παίρνουν και αυτό που τους αξίζει. Αμέτρητες μηνύσεις και αγωγές αποζημίωσης από τις επιχειρήσεις που προσπάθησαν και σε πολλές περιπτώσεις κατάφεραν να καταστρέψουν.

Προφανώς δεν κατάλαβαν το ρόλο τους ή είχαν άλλους σκοπούς και σχέδια στο μυαλό τους.

Στον Τομέα των Δημοσίων έργων φαίνεται ότι τα πήγαν λίγο καλύτερα, αφού κατάφεραν να δώσουν όλα τα έργα σε ημέτερες εταιρείες, δημιουργώντας όμως πάλι τεράστιες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα πάρα πολλά έργα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προϋπολογισμού.

Ο εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, εάν θελήσει να ασχοληθεί με το ζήτημα,  θα βρει πολύ “ψωμί” εκεί μέσα.

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος του ΔΣ και υπεύθυνος για όλο το φιάσκο ήταν ο Αντώνης Ιωαννίδης, επίκουρος καθηγητής της ΑΣΟΕΕ. Ο Ιωαννίδης, άνθρωπος με σκοτεινό παρελθόν από την εμπλοκή του στην υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα μαύρα ταμεία στο έργο της φορητότητας των τηλεφωνικών αριθμών, τοποθετήθηκε μετά από σύσταση του Μενέλαου Δασκαλάκη (πρώην Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας) και παρά τις συνεχιζόμενες αποτυχίες του, στηρίχθηκε από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά (πρώην Πρωθυπουργός), με τον οποίο ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε τακτικά κατ’ ιδίαν.

Συνεργοί του στα παραπάνω, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, με προεξέχοντα τον γνωστό και μη εξαιρετέο ποτέ από τα ΔΣ της ΚτΠ ΑΕ, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος φαίνεται να ήταν και μέντορας του, αφού τους συνδέουν και οικογενειακοί δεσμοί, ενώ στην παρέα προστέθηκε προσφάτως και ο Γιώργος Τσακογιάννης (πρώην Διευθύνων Σύμβουλος ΚΤΠ ΑΕ), ο οποίος φαίνεται ότι εκτελεί πιστά τις εντολές τους.

Αχ ρε Καημένη Ελλάδα !

Απομένει να δούμε τι αλλαγές προτίθεται η νέα κυβέρνηση να κάνει στον χώρο της πληροφορικής. Θα τοποθετήσει καινούργιους ανθρώπους με όραμα ή θα ανακατέψει την παλιά λάσπη ;

…………………………………..

  FIND GREEK VERSION BELOW]

Deception of the Board of Directors & Lawsuits – Disclaiming Liabilities and the Scapegoats

The release of my first article to a large number of recipients, has resulted in the mass gathering of more data on irregularities as well as protests of many companies and Greek Public Bodies, against the company named Information Society S.A.

The current article derived from data released to me by a number of entrepreneurs after the distribution of my first article.

We have been told that after they submitted lawsuits against the members of the previous Board, they were informed that some members claim that they were misled by the former chairman and former CEO.

They also claim that important documents were concealed from them by the former president.

I have committed to thoroughly investigate all complaints I am receiving and will try to mobilize the competent supervisory authorities, in order to apportion blame and punish those responsible.

Attached is the new article and I kindly request from you AND your media network, to publish it.

For more information contact me at 2103223788 or in laspopoulos@ifroc.com

In case you are not eligible to accept this e-mail, please forward it to the right people you believe are in charge of this matter, so that the authorities will take actions to stop the abuse of power by civil servants.

If you have not received my previous article, you can find all here:

………………………………

Finally, the curtain falls, for the worst Board Members who ever walked through the door of the Information Society S.A. (K.t.P. A.E.) According to information, it was requested of all members to resign, and last Thursday they held their farewell meeting, not in order to make decisions though, but to safeguard their weekly compensation of around 80 Euros which they receive as a fee per board meeting, just to cause problems within the company.

Tragic is the account of their work which they leave behind, in all respects and fields.

To the management of State Aid, not only did they fail to announce even one new action, but with their actions they managed the cancellation of the activity of Digi-Mobile, to the amount of 30 million euro, even before an official update was issued to the companies that submitted proposals and let it be noted that in this activity over 7.000 lower-middle class businesses had applied.

Creating a variety of obstacles, they managed to form conditions so they could become spokesmen with companies that had implemented the projects.

This criminal strategy however led to many delays, finally preventing businesses to carry out their projects. From the 350 million budget they received for action, it’s highly unlikely that 60 million was actually absorbed.

300 million was lost for the lower middle class businesses, which were waiting for a breath from the funds of the National Strategic Reference Framework (ESPA), in which if they are not absorbed they have to be returned to the European Union.

They managed to increase the average payback period of investment projects from 70 days to an estimated 1,000 days, while they made various unsubstantiated reports to authorities and froze payments to businesses by creating pretext for further delays and problems in our already struggling and suffering Greek Economy.

It seems though, that on their way out of the door, they also got what they deserved! Countless lawsuits and damage claims from companies in which they tried and in many cases managed to destroy.

Apparently they never understood their position and role, or they most probably had other purposes and plans in their minds all along!

In the field of Public Sector Projects, it seems that things went a little better, since they managed to give all the projects to their own companies, again however creating huge delays with result, many projects risking being left outside the budget.

The anti-corruption prosecutors, if they want to address the issue and really dig into it, they will surely find a ‘Gold Mine’ of corruptive evidence against them.

Let it be noted that the President of the Board Members, and the one responsible for the whole fiasco was Antonis Ioannidis, Assistant professor for (ASOEE) Higher School of Economics and Commercial Sciences. Ioannidis, a man with a dark past because of his involvement in the case of illegal financing towards the University of Ioannina, and the slush funds in the telephone numbers portability project, was placed on a recommendation from Menelaos Daskalakis (former CEO of New Democracy party), and despite ongoing failures, he was supported by the office of Antonis Samaras (former Prime Minister of Greece), with which he claims that he communicated regularly and privately.

His accomplices to the above: mainly other members of the board. Let it be noted that most board members are also united by family ties.

Top of the list of course you will find scheming Stathis Panagiotopoulos (well known member of Information Society S.A., and a highly discussed member within the Board itself).

Panagiotopoulos also played the role of mentor, advising and instructing. A new face is also added to all this dishonesty and corruption and it goes by the name of George Tsakogiannis (former CEO of Information Society S.A.), who seems to have faithfully executed all commands given to him.

Ohhh… Poor Greece!

It remains to be seen, what changes the new government will make in the area of information and technology. Will it place in power new people with better and correct vision, OR will the new power just be combined and united with the old?

http://ifroc.com/kataggelies

Athanasios D. Laspopoulos

Journalist

Nikis 24, Syntagma

Athens, Greece

(+30) 2103223788

http://ifroc.com/kataggelies

Αθανάσιος Δ. Λασπόπουλος

Δημοσιογράφος

Νίκης 24, Σύνταγμα

Αθήνα, Ελλάδα

(+30) 2103223788

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>