Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να έχει την τύχη ενός δυτικού προτεκτοράτου

tsipras

Ένα από τα ίδια με μερικές ίσως μικρές βελτιώσεις (λέω ίσως γιατί και αυτό δεν είναι σίγουρο) και σίγουρα πολλές νέες ονομασίες το τέλος της απεχθούς τρόικας από τον Αλέξη…Γιατί όμως ο τρίτος σε σειρά πρωθυπουργός καταλήγει σε κυβιστήσεις και σε ένα από τα ίδια; Είναι πράκτορας των δυτικών; Είναι ανίκανος και αυτός;

Δεν θέλει το καλό των Ελλήνων;

Θέλω να πιστεύω πως όχι…απλά δεν έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ένα όραμα για την Ελλάδα στον 21ο αιώνα (όπως και οι προηγούμενοι) όπου θα μας πάει μπροστά και θα μας κάνει μια χώρα ισχυρή και ανεξάρτητη.

Και γιατί δεν το έχει; Γιατί αυτός όπως και οι προηγούμενοι δεν θέλουν να βλέπουν πέρα από τα κομματικά τους συμφέροντα, στεγανά, ιδεοληψίες και αγκυλώσεις. (Εμείς η αριστερά – και όχι η Ελλάδα – θα αλλάξουμε την Ε.Ε. έλεγε π.χ. προεκλογικά ο Τσίπρας)

 

 

 

Ο Ελληνισμός όμως (και μας είναι αδιάφορη η αριστεροδεξιά) δεν μπορεί να έχει την τύχη ενός δυτικού προτεκτοράτου γιατί έτσι το θέλουν μερικοί…έχει ανάγκη από ένα νέο όραμα και οι πολιτικοί μας αυτοί δεν μπορούν και δεν θέλουν να το δουν αυτό…ένα νέο στόχο, ένα νέο σχέδιο ή όπως θέλετε πείτε το, με βάθος τουλάχιστον, ολόκληρο τον 21 αιώνα και όχι το επόμενο 2μηνο…Δεν μπορεί άλλο η Ελληνική πολιτική σκηνή να ασχολείται αποκλειστικά με τις καθημερινά «στημένες» διαπραγματεύσεις (ενώ ακόμα να γίνει ο λογιστικός έλεγχος) για την μη αναστολή της μνημονιακής λιτότητας ενώ το μέλλον του Ελληνισμού παραμένει αβέβαιο (λαθρομετανάστες, δημογραφικό, αποβιομηχανοποίηση, απαιδεία, μη παραγωγή τεχνογνωσίας, μετανάστευση Ελλήνων κτλ.)

Πρέπει πάση θυσία να φύγουμε από τα κλειστά σύνορα μιας παρακμιακής και τοκογλυφικής Ευρώπης όπου μας έχει καταντήσει έτσι και αλλιώς μια φτωχή περιφέρεια και να ανοίξουμε τα φτερά μας με θάρρος στον υπόλοιπο κόσμο και να πετύχουμε, στοχεύοντας πάντα στην κορυφή, συγκεκριμένα πράγματα. Η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας καθώς και η εμπορική ναυτιλία μας δίνουν εξάλλου το παράδειγμα. Όσο περισσότερο δεν βλέπουμε το αυτονόητο και καθυστερούμε, τόσο το χειρότερο για όλους μας και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Κατσουράκης Γεώργιος

http://ellhnikhkosmokratoria.com/