«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χωρίς κάγκελα η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Η φετινή καινοτομία των εορτασμών της 25ης Μαρτίου ήταν αναμφισβήτητα οι παραδοσιακοί χοροί στη μέση του δρόμου. Φουστανέλες και βράκες, παραδοσιακές στολές και λύρες κατέκλυσαν την Αθήνα με τον κόσμο να παραμένει στο δρόμο παρά τη βροχή !

Αγαπητοί αναγνώστες με αφορμή την απονομή τιμής στους ήρωες μας, που εκτός από τους παρακάτω πολιτικούς , προδότες και μη, έχω ακούσει και έχω διαβάσει, ότι οι αγωνιστές ήταν κατσαπλιάδες, ήταν βασανιστές των ελλήνων αφού με τον οθωμανικό ζυγό περνούσαν καλά, άλλοι πατήθηκαν στον συνωστισμό στην Σμύρνη και πολλά άλλα προδοτικά, με δήθεν ιστορικά ντοκουμέντα, σήμερα άκουσα ότι η παρέλαση και οι παραδοσιακοί τοπικοί χοροί ήταν καρά κιτσαριό και πολυέξοδη‼!

Επειδή όλων αυτών που ανέφερα έχουμε δηλώσεις που με τον ένα η τον άλλο τρόπο εφαρμόζουν τις ανθελληνικές προτάσεις του μεγαλύτερου ανθέλληνα Κίσιγκερ, έχω να τους πω ότι μερικές φορές όσο πολιτισμένος και να είσαι χρειάζεται η κρεμάλα με συνοπτικές διαδικασίες!

Αυτοί που ανέφερα, τα προδοτικά σκυλιά, έχουν καταφέρει σήμερα οι νέοι να μην ξέρουν τι γιορτάζουμε στις εθνικές μας επετείους, θα τους πω γιατί σήμερα είναι απαραίτητες οι εθνικές εορτές με αυτόν τον τρόπο. Πρώτον ο κάθε μικρός που πήγε στην παρέλαση καρα κιτσαριό όπως ανέφεραν οι προδότες επήρε μια σημαία στα χέρια του και είδε διάφορους στρατιώτες και διάφορους πολύχρωμους χορευτικούς συνδυασμούς με τοπικό χρώμα, θα ρωτήσει τον πατέρα του τι είναι όλο αυτό το Καρα κιτσαριό κατά τα λεγόμενα των προδοτών;;; Επίσης κατά την προετοιμασία για να συμμετάσχουν σε αυτό το καρα Κιτσαριο θα πρέπει να ξέρουν και αν δεν ξέρουν θα μάθουν τι θα εκπροσωπούν σε όλο αυτό το καρακιτσαριο κατά τα λεγόμενα των προδοτών.

Και ασφαλώς η συνέχιση της ιστορίας στις επερχόμενες γενιές χαλάει τα σχέδια των προδοτών και των νταβατζήδων τους.

Μέχρι λοιπόν να περάσει στις γενιές η ιστορία με τον αληθινό τρόπο και εθνικό μέσα από την παιδεία επιβάλλονται αυτές οι εκδηλώσεις, οι οποίες όταν οι νέες γενιές κατακτήσουν την αληθινή ιστορία τους, τότε θα μπορούν να αλλάξουν μορφή οι εκδηλώσεις με σταμάτημα των παρελάσεων και τιμώντας τους ήρωες μας κατά τόπους όπου ο καθένας γεννήθηκε ή πέθανε, με ένα στεφάνι και με την ανάλογη τιμητική σοβαρότητα.

Υπό αυτήν την έννοια έχω εκφράσει και εγώ το σταμάτημα των παρελάσεων, μόνο τότε που η παιδεία θα είναι αυτή που αξίζει στους Έλληνες, τότε πραγματικά οι Έλληνες με ανώτερη και αληθινή παιδεία δεν θα χρειάζονται παρελάσεις.

Τώρα το μόνο που εμψυχώνει τον Ελληνικό λαό είναι οι παρελάσεις.

Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά προδοτικά λιβελίματα από παρασιτικά Βδελύγματα που εκτελούν συντεταγμένη προδοτική αποστολή των ανθελλήνων πατρόνων τους‼!

Πάντων ένα είναι γεγονός, οι δεξιοί κατηγορούν τους αριστερούς, και το αντίθετο, οι κομουνιστές τους ακροδεξιούς και φασίστες, οι χριστιανοί τους Εβραίους και αντίθετα!

Όλοι χρησιμοποιούν τις παρελάσεις για ίδιο όφελος, σήμερα τις επικροτούν, αύριο θα τις κατηγορούν! Ένα τρομάζει τους ντόπιους προδότες και ξένους προστάτες τους, μην τυχών και τα ελληνόπουλα αποκτήσουν εθνική συνείδηση και αληθινή παιδεία, γιατί τότε θα τους κρεμάσουν ιστορικά σε μαύρα μανταλάκια, αφού θα τους ρωτήσουν γιορτάζετε το 1821 και καλά κάνετε, είναι τιμή μας και εθνική υποχρέωση, γιορτάζετε το 1940 και καλά κάνετε, δεν είδαμε όμως να γιορτάζετε περισσότερο από όλες αυτές που αναφέραμε την γενοκτονία των ελλήνων προγόνων μας, από το βυζάντιο, από τους Ρωμαίους, από τους χριστιανούς και άλλους;;;

Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι εορτή μνήμης αλλά θρήνου για το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα των Ελλήνων. Αυτό θα γίνει όταν τα ελληνόπουλα διδαχτούν την αληθινή τους ιστορία και αυτό τρομάζει όλους τους βρομερούς επάνω στην γη.

Όσο για τα έξοδα για τις παρελάσεις καλύτερα η ελίτ σάπια κοινωνία να μην μιλά, αυτή είναι υπεύθυνη που αιμορραγεί η πατρίδα μας, οι κυρίες και κύριοι, εντός εισαγωγικών κύριοι, ξοδεύουν δις σε εισαγόμενα αρώματα με ελληνική προέλευση τα χημικά συστατικά με ξένη ετικέτα, παπούτσια και ρούχα ελληνικά που είναι πάμφθηνα, τα αγοράζουν στο εξωτερικό πανάκριβα με ξένη φίρμα, ει στο διάολο που τολμάτε και μιλάτε για τα έξοδα της παρέλασης!

Εσείς που μιλάτε για τα έξοδα της παρέλασης, για αυτά παρακάτω έχετε τίποτα υπόψη σας;;;;

Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λιντς δηλώνει σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) ότι «οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία, από 10.000 καταθέτες και άνω πρέπει να ανέρχονται σε τουλάχιστον 80 δισεκατομμύρια ευρώ και ότι περίπου τα δύο τρίτα είναι μαύρο χρήμα».

 

 

 

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

………………………………………………………………………..

Σε ευτελές εθνικιστικό και λαϊκιστικό σόου μετέτρεψε η «συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» την παρέλαση , τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.

«Σήμερα τιμάμε τους αγώνες εκείνων που με τη ζωή και τη δράση τους αναγέννησαν το Ελληνικό Έθνος και χάρισαν σε μας μια ελεύθερη Ελλάδα. Την ελευθερία της Πατρίδας μας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε με κάθε θυσία και εμείς.

Δυστυχώς, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετέτρεψε την Επέτειο αυτή σε ένα ευτελές εθνικιστικό, λαϊκιστικό σόου, πληρωμένο μάλιστα πολύ ακριβά. Η ιδεολογική επικυριαρχία του κ. Καμμένου στην “κυβέρνηση της Αριστεράς” είναι εμφανής», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.

……………………………………………………………..

Τατσόπολος: “Οι σταλινοπαράφρονες του ΣΥΡΙΖΑ και οι ατρατοκ@#λοι ψεκασμένοι”!

 

“Tον Οκτώβριο του 2012, έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, λυπόταν η ψυχή μου τους σφίχτερμαν σατανιστές της Χρυσής Αυγής που έπρεπε να ποιήσουν την ανάγκη φιλοτιμία και να τα κάνουν πλακάκια με τους σαλταρισμένους παλαιοημερολογίτες” σχολίασε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας.

Και συνέχισε: “Σήμερα, μετά την παρέλαση, λυπάται η ψυχή μου όλους αυτούς τους σταλινοπαράφρονες του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να ποιήσουν την ανάγκη φιλοτιμία και να τα κάνουν πλακάκια με τους στρατόκαυλους Ψεκασμένους. Πουτάνα κοινωνία. Πόσα φαρμάκια πρέπει κάποιος να καταπιεί προκειμένου να μην διαψεύσει την ιδεοληψία του;”.

……………………………………………………..

ΠΑΣΟΚ: Τι νόημα έχουν όλα τα μίζερα, όταν μπορούμε να χορέψουμε στο Σύνταγμα;

Αμήχανες και αντιφατικές χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις κινήσεις της κυβέρνησης, συνδέοντάς τες με την παρέλαση

Ανθή Κουτσουμπού

Μάρτιος 25 2015 21:21

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (25/03), το ΠΑΣΟΚ, συνδέοντας την παρέλαση με τα όσα ακολούθησαν της συνάντησης Τσίπρα-Μέρκελ στο Βερολίνο.

“Δυο ημέρες μετά την συνάντηση του Βερολίνου εντυπωσιάζει ο αμήχανος και αντιφατικός τρόπος, με τον οποίο εξακολουθεί να κινείται το κυβερνητικό στρατόπεδο (λόγω του ύφους της φετινής παρέλασης) :

– κάποιοι εξακολουθούν να μιλούν για επικείμενη ρήξη, όπως ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης ενοχλημένος προφανώς που ήταν απών.

– κάποιοι επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια για τον περιβόητο κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που πάει από εβδομάδα σε βδομάδα ένα μήνα τώρα χωρίς τσιμουδιά για δημοσιονομικούς στόχους και χρέος.

– κάποιοι αναγορεύουν – και ορθά – σε μείζον ζήτημα την ρευστότητα του δημοσίου, αλλά κατάλαβαν τώρα ότι τους πήραν και τα 11 δις του ΤΧΣ μέσα από τα χέρια στις 20.2, οπότε παρακαλούν τώρα να πάρουν πίσω το 1,2 από αυτά για σκοπούς πέραν των χρηματοπιστωτικών.

– κάποιοι στοχεύουν την ΕΚΤ και τον επικεφαλής της, που αυξάνει όμως σταθερά τον ELA, χωρίς να σκέφτονται πώς θα γίνει η απομόχλευση και χωρίς ακόμη να έχουν καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ρευστότητας του δημοσίου και ρευστότητας των τραπεζών.

Τί νόημα όμως έχουν όλα αυτά τα μίζερα, όταν μπορούμε να χορέψουμε στο Σύνταγμα και αντί για την αγανάκτηση να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας;”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαδικτυακή κόντρα Παπαδημούλη-Δούρου για τα «ταρατατζούμ» της παρέλασης

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο Twitter ενόψει των εορτασμών της 25ης Μαρτίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

«Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ “ταρατατζούμ”» ήταν το tweet του κ. Παπαδημούλη που ξεκίνησε τη συζήτηση.

Η κ. Δούρου έδωσε τη δική της απάντηση με το εξής tweet: «Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή…».

Ο ευρωβουλεύτης ανταπάντησε ότι πρότεινε λιγότερα έξοδα και υπερβολές και συμπλήρωσε: « Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί “προσωπικού”. Λυπάμαι πολύ…».

 ……………………………………………………………………

ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Ψαριανός για Καμμένο και Δούρου: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γρηγόρης Ψαριανός τις νέου τύπου παρελάσεις, κάνοντας λόγο για μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές.

«Ημέρες Παλλαϊκής Άμυνας ανακοινώνει ο υπουργός Καμμένος ενώ η Αθήνα δονείται από δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων», γράφει ο βουλευτής στην ιστοσελίδα του «Ποταμιού», με τίτλο «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;».

«Στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης ακροδεξιάς με την (πρώτη φορά) αριστερά, επετεύχθη συμφωνία Καμμένου – Δούρου έτσι ώστε οι μπάντες του στρατού μετά την παρέλαση να παίζουν εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια για να χορεύει ο κόσμος», συνεχίζει ο κ. Ψαριανός.

Προφανώς η ισορροπία θα είναι 1 εθνικοπατριωτικό άσμα – 1 ύμνος του ΕΑΜ, σχολιάζει ο βουλευτής και προσθέτει ότι η επιστροφή σε «μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές» θα ολοκληρωθεί όταν το επιτελείο Καμμένου οριστικοποιήσει τα σχέδια για την νέα αγωγή του πολίτη, που θα επιβληθεί στους μαθητές των σχολείων. «Μέχρι τότε υπομονή».

«Σύσταση: Όσοι κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει την άποψη ότι η ισχύς μιας χώρας δε φαίνεται από τις παρελάσεις αλλά από τις επιδόσεις της στα γράμματα, στις τέχνες, στην κοινωνική πρόνοια και στην επιχειρηματικότητα, καλούνται να αναθεωρήσουν πάραυτα τις απόψεις τους. Το καθεστώς Καμμένου δε θα ανεχθεί παραφωνίες. Η μπιστική τετράς (Βαξεβάνης – Αρβανίτης – Στάθης – Λαζόπουλος και οι βοηθοί αυτών) εντέλλεται για την υπόδειξη των αντεθνικώς δρώντων», καταλήγει ο κ. Ψαριανός.

ΑΝΕΛ: Αήθεις επιθέσεις

Για αήθεις επιθέσεις και στοχοποίηση του Πάνου Καμμένου, που έχουν ξεπεράσει τα όρια της υστερίας, κάνει λόγο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας σε δηλώσεις στελεχών του «Ποταμιού.

«Δυστυχώς, οι συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου από τον αρχηγό και τα στελέχη του «Ποταμιού» θα καταστήσουν μονόδρομο την προσφυγή στη Δικαιοσύνη», προσθέτει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η ίδια σημείωσε ότι δεν περνά ημέρα χωρίς να επιτεθεί ο κ. Θεοδωράκης στον κ. Καμμένο «διαστρεβλώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις που εκφράζει», προσθέτοντας ότι «τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα στελέχη του, με πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση του γυρολόγου βουλευτή που συγχέει σκόπιμα τις παρελάσεις για τις εθνικές επετείους με χουντικές συμπεριφορές και με την εθνικοφροσύνη!».

«Εδώ έφθασαν στο σημείο να απαξιώσουν, χωρίς αιδώ και προφανώς λόγω ημιμάθειας, το αίτημα διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου», πρόσθεσε η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας «οι μάσκες βέβαια έχουν ήδη πέσει. Με προπαγανδιστικές μεθόδους α-λα Γκέμπελς προβοκάρουν στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ με μοναδικό στόχο να την τορπιλίσουν. Αλλά δεν θα τους περάσει».

………………………….

Την ώρα που η Ελλάδα ψάχνει λεφτά για μισθούς και συντάξεις κάνει παρελάσεις

Καρφιά κατά της Ελλάδας ρίχνει το πρακτορείο Bloomberg το οποίο σε άρθρο του αναφέρει ότι την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει για χρήματα να πληρώσει μισθούς και συντάξεις οργανώνει ακριβές παρελάσεις και φιέστες.

«Οοι δαπανηρές παρελάσεις και οι χοροί είναι το τελευταίο που χρειάζεται»,

Όπως τονίζεται στο άρθρο, αποκλεισμένη όπως είναι η Ελλάδα από τις αγορές και τις κανονικές πράξεις χρηματοδότησης από την ΕΚΤ, μπορεί να βασίζεται στα 70 δισεκατομμύρια του ELA για να καλύψει ένα χρηματοδοτικό έλλειμμα που ολοένα και επιδεινώνεται μετά τις συνεχόμενες εκροές καταθέσεων. «Ενώ οι επιθεωρητές αξιολογούν την υπόθεση της χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδας, μιας από τις πλέον χρεωμένες χώρες της Ευρώπης, πολλοί Αθηναίοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση των αρμάτων μάχης και των μαχητικών αεροσκαφών για να γιορτάσουν την 25η Μαρτίου. Η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε μειώσει τις παρελάσεις για να κατεβάσει το κόστος, ωστόσο τώρα τα μαχητικά αεροσκάφη επέστρεψαν και το κόστος σύμφωνα με έναν πρώην αξιωματούχο του υπουργείου Άμυνας θα φτάσει στις 500.000 ευρώ», αναφέρει το άρθρο.

Με την κυβέρνηση να προσπαθεί να τρέξει τις συνομιλίες με τους πιστωτές, έτσι ώστε να λάβει άμεσα χρηματοδοτική ενίσχυση, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λένε πως η Ελλάδα ενδέχεται να αθετήσει τις υποχρεώσεις της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, εκτός και αν υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη. Επί του παρόντος έχει να πληρώσει περίπου 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε μισθούς και συντάξεις έως το τέλος Μαρτίου, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο. Αυτές οι υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τα ελάχιστα έσοδα από φόρους, οδήγησαν σε εκτροχιασμό από τους στόχους του προϋπολογισμού περίπου στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ (κατά τους πρώτους δύο μήνες του έτους) και σε εξάντληση των ταμειακών αποθεμάτων. Μέσα σε αυτό το δεσμευτικό πλαίσιο, το υπουργείο Άμυνας και η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν χορούς στο Σύνταγμα, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης. Και μπορεί οι μουσικοί να μην πληρωθούν, ωστόσο το υπουργείο Άμυνας αρνείται να κοστολογήσει το όλο θέαμα, αναφέρει το αμερικανικό πρακτορείο.

…………………………………………………

Σταματώ εδώ τα εμετικά δημοσιεύματα για να μην πάρω τα βουνά.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>