«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να πάνε να γαμηθούν οι Αμερικανοί!!! Είμαι 65 χρονών και είμαι έτοιμος να πεθάνω για μια υπερήφανη και ανεξάρτητη πατρίδα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Πολιτ.της Ιντιάνα Νταν Κόουτς, απειλεί και εκβιάζει επίσης την Ελλάδα !

Δηλαδή συνέχεια τις Μαριονέτες πρέπει να κάνουμε ;

Μόνο ότι θέλουν οι άλλοι;

Και νομίζω πως σε αυτό βοήθησε και η Γερμανία, επειδή κατά τύχη κατοικώ στο Βερολίνο, και διαβάζω τι γράφουν σε σχόλια εναντίον μας κάθε μέρα !

Εδώ πρόκειται για την δική μας σιγουριά πρώτα !

Χθες ο κος Ομπάμα έστειλε τους χαιρετισμούς του με όλο του το σέβας για την εθν. μας γιορτή, και σήμερα γράφουν άλλα; ; ;

Μη Μασας Καμμενε, οπως βλεπεις απο ολων τις αναρτησεις, ημαστε μαζι σου!!!
Ειναι ενα πολυ Ισχυρο οπλο αυτο που κραταμε λογο παντα γεωγραφικης θεσης,
και οπως ξεκαθαρα φενεται, ΗΔΗ φοβουντε….
*Οταν μας γαμ…ανε αυτοι ειναι καλα, τωρα που τους μπαινει σιγα σιγα το αγγουρι στον κο…λο,
αρχισαν να γλυφουν…
Γερα, δε μασαμε!!! να στυλωσουμε κι εμεις το αναστημα μας!!!

Αντί να τα βάλουν με την Τουρκία που στέλνει καραβιές με παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα προσπαθούν να υπονομεύσουν τον Καμμένο επειδή έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ρωσία. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη λοιπόν. Αν τολμήσουν οι <<φίλοι μας >> Ευρωπαίοι να μας καταστρέψουν οικονομικώς ας ετοιμαστούν να φιλοξενήσουν και τους εκατοντάδες χιλιάδες πεσκέσι από την Τουρκία.

 

 

 

…φίλε Πάνο δεν χρειάζεται αν τους απειλείς,δώσε χαρτιά αβέρτα σε ΟΠΙΟΝΔΗΠΟΤΕ με τον όρο να μην γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Στείλτε τους στην ευρώπη καραβάνια, να δεις τότε τι έχει να γίνει…να βάλεις δημοσίως πρόσκληση σε οποιονδήποτε θέλει να έρθει στην ευρώπη,και να στείλουμε 200 εκατμμυρια άτομα κάθε είδους στους ευρωπέους(καλά το έγραψα) και τότε να δουν τον τρόμο στα σπίτιτα τους, να δεις πως θα μιλάνε μετά χεσμένοι από τον εφιάλτη που θα τους στείλεις.Εγώ το λέω πολύ καιρό,χαίρομαι που το σκέφτεσαι ήδη,δεν χρειάζεται όμως να το λες αλλά να το κάνεις…χθες. Και για τις ΗΠΑ στα μεζεά μας,δώσε στον Πούτιν βάση στο Αιγαίο και στα μεζεά μας εις πολλαπλούν για το τι θα ψηφίσουν οι ΗΠΑ, αυτή είναι εξωτεριή πολιτική, μόνο έτσι καταλαβα΄νουν τα ναζχιστόμουτρα όπου γης…αλλά πάνω από όλα θέλω να δω τον τρόμο με τον οποίο θα ζουν οι ευρωπέοι(καλά το έγραψα πάλι), θα τρέμουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, και εάν πουν οτιδήποτε θα τους κατηγορήσουμε ως ναζιστές-φασίστες-ρατσιστές που είναι έτσι κι’αλλιώς. Κούγκι με όλη τη σημασία της λέξης, άλλωστε η τέχνη της πολιτικής και του πολέμου είναι γνωστή, εάν δεν μπορείς να νικήσεις απευθείας τον εχθρό,διαλυσέ τον με οποιονδήποτε τρόπο μπορείς, με αυτόν τον τρόπο θα τους καταστρέψουμε,οπότε ο στόχος θα επιτευχθεί δια της πλαγίου οδού, ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα,αυτό μετράε άλλωστει…Υ.Γ. Και όποιος δεν συμφωνεί μπορεί να πάει ως γερμανοτσολιάς στην ναιζιστοχώρα να μείνει με τους ομοίους του,αλλά τότε θα φεύογυον οι ναζί από την χώρα τους,χαχαχα…..Πάνο κα΄ντο και θα τους γαμήσουμε κανονικά,γουστάρω)))))Γιατί ενοχλούνται οι “φίλοι” και οι “εταίροι” μας; Έμμεσα παραδέχονται ότι μας τους έχουν φορτώσει εμάς. Αν οι λαθρομετανάστες είναι επικίνδυνοι, τότε με ποιο σκεπτικό μας τους φόρτωσαν; Αν δεν είναι επικίνδυνοι, αυτοί γιατί να ανησυχούν από μια τέτοια κίνηση της Ελλάδας; Αν οι “εταίροι” πετάξουν την Ελλάδα έξω, τότε αυτόματα τα νοτιονατολικά σύνορα της Ευρώπης ΔΕΝ θα είναι τα Ελληνοτουρκικά. Ας κάνουν καλά με τον επόμενο “συνοριοφύλακά” τους. Μια τέτοια στάση της Ελλάδας, σαν αυτή που περιέγραψε ο Καμμένος θα ήταν μεμπτή, ενώ η σημερινή στάση της Τουρκίας δεν είναι; Δεν κατάλαβα; Η Αμερική να τραβήξει το αυτάκι στους φίλους της Τούρκους για υπαρκτά λάθη και μετά να κουνήσει το δάχτυλο στην Ελλάδα για υποθετικά σφάλματα.

…………………………………………..

Και εδώ οι δηλώσεις του ανθέλληνα ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Πολιτείας της Ιντιάνα Νταν Κόουτς.

Πολύ σοβαρή εμπλοκή στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, σε μια χρονικη στιγμή που η Ελλάδα έχει ανάγκη της στήριξης της Ουάσιγκτον, αποτελεί το προσωρινό «πάγωμα» του ετήσιου ψηφίσματος του αμερικανικού Κογκρέσου για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ο λόγος που το έκαναν αυτό οι Αμερικανοί είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου περί ανοίγματος των ελληνικών συνόρων και χορήγησης ταξιδιωτικών εγγράφων σε παράνομους μετανάστες – συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως και τζιχαντιστών – που κρατούνται σε κέντρα υποδοχής στην Ελλάδα σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα ελληνικά αιτήματα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω ψήφισμα υιοθετείται ομοφώνως και μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστή – τουλάχιστον στον γράφοντα – ανάλογη περίπτωση εμπλοκής.

Σε επιστολή του την οποία έστειλε επισήμως στον έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον Χρήστο Παναγόπουλο με ημερομηνία 24 Μαρτίου, ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Πολιτείας της Ιντιάνα Νταν Κόουτς ενημερώνει ότι λόγω της ανησυχίας του για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για να εγκριθεί το ψήφισμα για την επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας, που ετησίως υιοθετείται ομοφώνως από το Κογκρέσο.

«Πιστεύω», επισημαίνει στην επιστολή του προς τον έλληνα πρέσβη ο γερουσιαστής Κόουτς, «ότι είναι προς το συμφέρον σας όσο και προς το δικό μας ότι εσείς ή κάποιος άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης να σχολιάσει δημοσίως αυτές τις απειλητικές ανακοινώσεις και να αποσαφηνίσει αν αντανακλούν την τρέχουσα πολιτική και τον τρόπο σκέψης στους κόλπους της κυβέρνησής σας. Κατόπιν μίας τέτοιας αποσαφήνισης, ελπίζω ότι θα μπορέσω να υποστηρίξω το ψήφισμα της Γερουσίας για την ελληνική ανεξαρτησία».

Τι είπε

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος είχε πει: «Αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος στο Βερολίνο».

Υποστήριξε πως θα είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη της Ευρώπης, «η οποία θα έχει χτυπήσει την Ελλάδα», αν ανάμεσα στους μετανάστες που θα προωθηθούν στην Ε.Ε. υπάρχουν και άτομα που «βρίσκονται στο πλευρό» του Ισλαμικού Κράτους.

http://www.msn.com/el-gr/news/national/%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/ar-AAa0RYe

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>