«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε πως προβοκάρουν τα ΜΜΕ με δήθεν ενημέρωση!!!

Πρώτων γιατί να ανακοινώσουν τέτοιες πληροφορίες, αφού είναι πληροφορίες;;;  Και εδώ πρέπει να επέμβει η κυβέρνηση να δούμε πράγματι η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τέτοιες ευαίσθητες πληροφορίες και ποιος το έκανε να διωχθεί;;; Διότι εδώ λέμε προβοκατόρικα άμα θέλετε να κάνετε έκτροπα κάντε εμείς το ανακοινώσαμε και θα πούνε τα κόμματα και τα πρόστυχα ΜΜΕ εμείς το είπαμε αλλά η κυβέρνηση αφαίρεσε τα κάγκελα και δεν πήρε μέτρα όπως εμείς να προστατέψει τον λαό !!! Η δήλωση αυτή δεν έχει άλλο νόημα, ούτε ενδιαφέρει το λαό, που αφορά  την δουλειά της αστυνομίας και δεν ανακοινώνετε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα

Τα μέτρα της Τροχαίας Τρίτη και Τετάρτη

Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25ης Μαρίου. Στην εξέδρα των επισήμων, βρίσκονται μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη θα βρίσκεται σε επιφυλακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την ανησυχία των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει το κύμα καταλήψεων από αντεξουσιαστές με βασικά αιτήματα, όπως λένε, «την κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων (“κουκουλονόμος”),την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ που αποτελούν την ολοκλήρωση του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων, την οριοθέτηση της χρήσης και επεξεργασίας του DNA σαν αποδεικτικό μέσο, την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, ο οποίος παρά το 98% αναπηρίας του εξοντώνεται συστηματικά εδώ και δεκατρία χρόνια από το κράτος και την άμεση απελευθέρωση των συγγενών των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν κάποιες ομάδες την απόφαση να μην υπάρχουν κάγκελα και να θελήσουν να προσεγγίσουν τον χώρο της παρέλασης και να σηκώσουν πανό ή ακόμα και να επιχειρήσουν να “εισβάλουν” κάνοντας τη δική τους παρέλαση».

Σημείωναν ακόμη ότι «η εικόνα του κέντρου της Αθήνας δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτή των τελευταίων ετών με τα κάγκελα και τις διμοιρίες των ΜΑΤ ωστόσο θα υπάρχει παρουσία αστυνομικών προκειμένου να γίνει η παρέλαση απρόσκοπτα».

Τα μέτρα της Τροχαίας

 

 

 

Σε διακοπές της κυκλοφορίας θα προχωρήσει η Τροχαία την Τρίτη, λόγω της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθεί στη λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, από τις 10.00. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδης Μπαλτάς, ο οποίος θα καταθέσει στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη στις 10.00 και θα ακολουθήσει στις 11.00 η παρέλαση των μαθητών.

Συγκεκριμένα από τις 10.00 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

– Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σέκερη και Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος

– Βασ. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της.

– Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της ως την πρώτη παράλληλο.

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της πλ. Συντάγματος.

– Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διον. Αρεοπαγίτου.

Επίσης στο ίδιο χρονικό διάστημα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και την Τετάρτη 25 Μαρτίου λόγω της διεξαγωγής της στρατιωτικής παρέλασης. Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Από τις 06.00 ως το τέλος της Δοξολογίας στον Ι.Ν. Διον. Αρεοπαγίτου:

– Σκουφά, στο τμήμα της από την οδό Σίνα ως την πλ. Φιλικής Εταιρείας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

– Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της.

– Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.

– Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

– Ομήρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Ακαδημίας.

Επίσης από τις 06.30 ως το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης:

– Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το μήκος της. Ειδικά η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων θα ισχύσει από τις 19.00 της προηγούμενης.

– Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Αμαλίας.

– Ηρ. Αττικού, καθ’ όλο το μήκος της.

– Βασ. Γεωργίου Β’, καθ’ όλο το μήκος της.

– Βασ. Γεωργίου Α’, καθ’ όλο το μήκος της.

– Βασ. Αμαλίας, καθ’ όλο το μήκος της.

– Πανεπιστημίου, καθ’ όλο το μήκος της.

– Πλατεία Ομονοίας.

– Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Ιεράς Οδού.

– Αθηνάς, καθ’ όλο το μήκος της.

– Αγ. Κωνσταντίνου, καθ’ όλο το μήκος της.

– Πλ. Καραϊσκάκη.

– Καρόλου, καθ’ όλο το μήκος της.

– Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθη και της οδού Καρόλου.

– 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πανεπιστημίου και της λεωφ. Αλεξάνδρας.

– Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά.

– Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών.

– Πλατεία Συντάγματος.

– Φιλελλήνων, καθ’ όλο το μήκος της.

– Σταδίου, καθ’ όλο το μήκος της.

– Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμβρ. Φραντζή και Διον. Αρεοπαγίτου.

– Ακαδημίας, καθ’ όλο το μήκος της.

Παρόμοιες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν σε όλους τους δήμους της Αττικής, που θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, ενώ θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=688547

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>