«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Ούτε βήμα πίσω από όσα έχουμε εξαγγείλει – Kάποιοι είναι τροικανότεροι των τροικανών»

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

«Ούτε βήμα πίσω από όσα έχουμε εξαγγείλει - Kάποιοι είναι τροικανότεροι των τροικανών»

«Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια συζητείται σχέδιο νόμου που δεν μεταφράστηκε, αλλά γράφτηκε εδώ» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στην έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Από ό,τι φαίνεται το νομοσχέδιο αυτό θα ψηφιστεί και με μεγάλη πλειοψηφία, συμπλήρωσε και τόνισε ότι το νομοσχέδιο αυτό ικανοποιεί τις ανάγκες των πολλών και όχι των εκλεκτών. Προανήγγειλε επίσης ότι Πέμπτη και Παρασκευή έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις

«Δεν κάνουμε πίσω από όσα έχουμε εξαγγείλει» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία – οφείλεται σε ένα οικονομικό πρόγραμμα που απέτυχε παταγωδώς.

«Ο δρόμος μας είχε ναρκοθετηθεί και το γνωρίζαμε» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τώρα όμως αρχίζουν να μας γνωρίζουν και οι εταίροι μας, που πίστευαν πως θα είμαστε η συνέχεια των προηγούμενων. «Σίγουρα τους έχουμε απογοητεύσει» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

 

 

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι γνώριζε για την επιχείρηση οικονομικής ασφυξίας που θα γινόταν. Τώρα, όμως μας γνωρίζουν καλά και οι εταίροι μας, είπε. Προσήλθαμε σε αυτή την διαπραγμάτευση χωρίς μυστική διπλωματία. Δεν κρύψαμε τίποτα. Δεν ζητήσαμε ειδική μεταχείριση. Ζητήσαμε ισότιμη μεταχείριση. Ούτε απομονωθήκαμε ούτε χωρίς συμμαχους βρεθήκαμε. Ετσι φτάσαμε στο αποτέλεσμα της 20ης Φλεβάρη.

«Ούτε βήμα πίσω από όσα έχουμε εξαγγείλει - Kάποιοι είναι τροικανότεροι των τροικανών»

Για πρώτη φορά η Ευρωπη παραδέχθηκε, είπε ο πρωθυπουργός ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση η οποία προκλήθηκε από τις λάθος πολιτικές.
Για πρώτη φορά επίσης δέχθηκε η Ευρώπη ότι μπορεί να υπάρξουν κυβερνήσεις που πάνε κόντρα στο νεοφιλελευθερο δογματισμό. Στο Eurogroup περύχαμε μια συμφωνία και βαλαμε τις βάσεις για μια διαπραγμάτευση που ξέρουμε ότι θα κρατήσει καιρό και θα είναι σκληρή.

«Διεθνοποιήσαμε το πρόβλημα, θέσαμε τις βάσεις για λύση» είπε, καθώς η Ευρώπη παραδέχεται για πρώτη φορά πως η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με την ανθρωπιστική κρίση, που είναι αποτέλεσμα του προγράμματος που εφαρμόστηκε και απέτυχε παταγωδώς.

Πετύχαμε ένα πρόγραμμα-γέφυρα που δεν περιλαμβάνει κανένα μέτρο λιτότητας είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Ακυρώσαμε την αξιολόγηση του προηγούμενου προγράμματος και βάλαμε τέλος στο μόρφωμα της τρόικας, που είχε συνηθίσει να κατεβάζει φακέλους, να ανακρίνει και να εξευτελίζει υπουργούς. Το φαινόμενο να περιμένουν μέχρι τις 2 το πρωί να ανακριθούν από τεχνοκράτες εκλεγμένοι υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης, έχει τελειώσει».

Στην Ευρώπη είμαστε όλοι ισότιμοι εταίροι, δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, είπε ο κύριος Τσίπρας και τόνισε πως «απαιτούμε, όπως και αυτοί από εμάς, την τήρηση κατά γράμμα της συμφωνίας της 20ής του Φλεβάρη».

Η σκληρή διαπραγμάτευση, στην ουσία, έχει να κάνει με την σύγκρουση των διαφορετικών στρατηγικών για την Ευρώπη, εκτίμησε ο κύριος Τσίπρας

Επιχειρούν να σταματήσουν εν τη γενέσει της την πολιτική αλλαγή που έρχεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά δεν θα τα καταφέρουν, είπε. «Η πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε έρχεται σαν ποτάμι στην Ευρώπη, στην Ισπανία, την Ιρλανδία και αλλού, δεν μπορεί να σταματήσει γιατί έχει δύναμη την ανάγκη των λαών να αναπνεύσει.

Η Ελλάδα των μνημονίων λιτότητας είναι ήδη παρελθόν, όπως και η Ευρώπη της τιμωρίας, του αυταρχισμού, της συρρίκωνσης της δημοκρατίας, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Όσοι υπονομεύουν την διαπραγμάτευση δεν θα τα καταφέρουν διότι ότι και να κάνουν δεν μπορούν να υπονομεύσουν την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του λαού και της κυβέρνησης, είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε: «Ας το λάβουν υπόψιν τους και ας σταματήσουν τις μονομερείς ενέργειες».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση υπεβαλλε στο Eurogroup το δικό της σχέδιο μεταρρυθμίσεων. Είπε ακόμα ότι η κυβέρνησή του δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει το δρόμο των προηγουμενων. Δεν θα δεχόμαστε τεχνοκράτες και δεν θα νομοθετούμε με βάση email.
Ειπε επίσης ότι στο εσωτερικό της χώρας υπάρχουν κάποιοι που είναι τροικανότεροι των τροικανών.

Ο κ. Τσίπρας τους κατηγόρησε ότι προσπάθησαν να υπονομεύσουν την συμφωνία και να αποδομήσουν στελέχη της κυβέρνησης. Εμείς απαντάμε όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Στην Βουλή υψωνουμε τείχος κυριαρχίας και αξιοπρέπειας. Απαντάμε ψηφίζοντας το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Απαντάμε με απόλυτη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, είπε.
Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι η συμπεριφορά ορισμένων εκ των εταίρων μας και ειδικά των τεχνοκρατών το μόνο που κατορθώνει είναι να επιβεβαιώνει τα επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς. Εκθέτουν την ευρώπη. Κάποιοι έχουν το θράσος να γράφουν σε χαρτί και να στέλνουν email ότι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης είναι μονομερής ενέργεια.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113483586

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>