«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρωσική απόβαση στη Μεσόγειο – Μεγάλες ναυτικές δυνάμεις στο “τρίγωνο” Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος απέναντι στην Τουρκία Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 12:00

Ρωσική απόβαση στη Μεσόγειο - Μεγάλες ναυτικές δυνάμεις στο "τρίγωνο" Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος απέναντι στην Τουρκία

Ρωσική «απόβαση» στη Μεσόγειο.

Μεγάλος αριθμός πολεμικών πλοίων της Μόσχας μετακινείται στην περιοχή εντός και πλησίον της ΑΟΖ της Κύπρου σε μία προσπάθεια να σταλεί το μήνυμα πώς η Μεσόγειος αποτελεί πλέον βασική προτεραιότητα για την Ρωσία και είναι έτοιμη να συμβάλει στην προάσπιση των συμφερόντων χωρών όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος, στη δημιουργία ενός ισχυρού άξονα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Σαφώς και οι Ρώσοι προσδοκούν σε οφέλη απ’ αυτή τη συνεργασία, όπως να τους επιτραπεί να χρησιμοποιεί τις ναυτικές και αεροπορικές βάσεις της Κύπρου, αλλά σε μία περίοδο που οι Τούρκοι προκαλούν και τραβούν επικίνδυνα το σχοινί της έντασης με την Ελλάδα και την Κύπρο πλησιάζοντας αρκετά σε ένα θερμό επεισόδιο είτε στο Αιγαίο είτε στην κυπριακή ΑΟΖ, η παρουσία και μόνο ρωσικών πλοίων συνιστούν ένα μήνυμα προς την Άγκυρα.

Πόσο μάλλον όταν αναπτύσσεται μία στρατηγική συνεργασία ανάμεσα σε Ρωσία, Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει ενεργός ο άξονας συνεργασίας και σε στρατιωτικό επίπεδο μεταξύ Αθήνας-Λευκωσίας-Τελ Αβίβ με το Ισραήλ να έχει κάκιστες πλέον σχέσεις με την Τουρκία.

Η διάρρηξη των σχέσεων Άγκυρας και Τελ Αβίβ επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι οι Τούρκοι έσπευσαν να μιλήσουν για «σαμποτάζ» του Ισραήλ στα τουρκικά μαχητικά F-4 μετά τα δύο δυστυχήματα. Σημειώνεται πώς οι Ισραηλινοί εκσυγχρόνισαν τα ηλεκτρονικά συστήματα των τουρκικών αεροσκαφών.

Στη Μεσόγειο λοιπόν πλέον από το Στόλο της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας. Πρόκειται για το μεγάλο αποβατικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου της Βαλτικής «Αλεξάντρ Σαμπάλιν», το πυρηνοκίνητο επίσης αποβατικό «Γιαμάλ» και η κορβέτα «Λάντνι» που πέρασαν τα Στενά της Μαύρης θάλασσας και κατέπλευσαν προς τη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.

Τα τρία αυτά πλοία έρχονται να προστεθούν και σε άλλα πολεμικά του Ρωσικού Στόλου που πλέουν στην περιοχή της Μεσογείου. Σημειώνεται πώς πρόσφατα ένας στολίσκος με επικεφαλής τη ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Μοσκβά» πέρασε στη Μεσόγειο μέσω της διώρυγας του Σουέζ.

Είναι ξεκάθαρο πώς η Ρωσία θέλει να εντείνει την παρουσία της στη Μεσόγειο για λόγους στρατηγικής απέναντι σε αυτούς που τη θεωρούν «εχθρό», αλλά και να χτίσει νέες συνεργασίες, όπως αυτή με την Αίγυπτο. Οι δύο χώρες πέραν της συνεργασίας σε εξοπλιστικά προγράμματα (το Κάϊρο αποφάσισε πρόσφατα να προμηθευτεί ρωσικά μαχητικά) προχωρούν και σε κοινές ασκήσεις στη Μεσόγειο.

Στην επικείμενη αυτή άσκηση, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν τα δύο αποβατικά σκάφη τα «Αλεξάντρ Σαμπάλιν και «Γιαμάλ» πιθανόν να εμπλακεί και η Κύπρος παρέχοντας κυρίως κάποιες διευκολύνσεις στα ρωσικά πλοία.

Το βέβαιο είναι πάντως πώς τα ρωσικά πλοία θα βρεθούν απέναντι σε τουρκικά σκάφη στην κάθοδο του προς τη Μεσόγειο δεδομένου ότι για το επόμενο διάστημα οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει περιοχές στο όρια της ΑΟΖ Κύπρου και της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ για αεροναυτικά γυμνάσια.  

http://tilegrafima.gr/world-security/item/3274

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>