Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ναι στην δραχμή

Ναι στην δραχμή, από ποιον, πως και πότε;

Δεν έχω γνώσεις οικονομολόγου για να εκφράσω απόλυτα  τον τρόπο που θα μεταβούμε στην δραχμή.

Μπορώ όμως σαν οικογενειάρχης που είχα το οικονομικό κομμάτι μέσα στην οικογένεια, με την κοινωνική εμπειρία μου, με την τριβή μου στην πολιτική και κοινωνική ζωή,  να πω με βεβαιότητα τα καλά της δραχμής στην συγκεκριμένη στιγμή.

Αν και είμαι και θα είμαι κάθετα και οριζόντια υπέρ του εθνικού νομίσματος.

Το αν θα είναι υποτιμημένη η δραχμή  δεν μπορώ να το ξέρω εκ τον προτέρων πόσο και πως.

Ξέρω όμως τι θα συμβεί και αυτό μας ενδιαφέρει.

Πρώτων θα σταματήσουν οι παράλογες και πολλές φορές προκλητικές εισαγωγές,  που τείνουν σε αιμορραγία συναλλάγματος για μη απαραίτητα αγαθά, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ένδυσης πόδισης, ποτά,  τσιγάρα και άλλα που μπορούν να καλυφτούν άμεσα από την ντόπια παραγωγή και που θα απορροφήσουν ένα κομμάτι από τους ανέργους.

Δεύτερων  θα λειτουργήσουν πάλι τα εργοστάσια παραγωγής φαρμάκων, αρωμάτων και άλλων παρεμφερή προϊόντων  και εδώ θα απορροφηθεί άλλο ένα κομμάτι από την ανεργία.

Τρίτο και σοβαρότερο η απαίτηση διαφόρων μετάλλων, για σφαίρες, για ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό της αμυντικής και πολεμικής βιομηχανίας, η οικοδομή και χιλιάδες επαγγέλματα που εξαρτώνται από τα διάφορα μέταλλα, που σημαίνει έναρξη όλων των εργοστασίων χαλυβουργικής και νέων, όλα τα εργοστάσια τσιμεντοβιομηχανίας και πολλά άλλα που σε αυτόν των τρίτο κύκλο θα απορροφήσει το σύνολο της ανεργίας.

 

 

 Όλα τα παραπάνω με γνώμονα και σχεδιασμό παραγωγής  με την ανάλογη ζήτηση θα κάνουν μέσα σε 10 χρόνια το πολύ την δραχμή όχι απλά ανταγωνίσιμη, αλλά περιζήτητη.

 Σε συνδυασμό με καλή εξωτερική πολιτική με τους κατάλληλους πρέσβεις και με εμπορικές συναλλαγές  με όλους που θα μας συμφέρει,  χωρίς γεωπολιτικούς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες,  η δραχμή μπορεί να παίξει  σοβαρό ρόλο στα διεθνή οικονομικά συστήματα.

Σαν αρχή η δραχμή θα ανάγκαση λόγο της  μη της αξίας της σαν συνάλλαγμα να μην υπάρχει εισαγωγή με αποτέλεσμα να εκβιάσει καταστάσεις, να εξαναγκάσει  να καλυφτούν οι ανάγκες από την ντόπια παραγωγή και εδώ είναι και η αρχική της αξία, αφού θα αναγκάσει να σηκωθούν τα μανίκια θέλοντας και μη. Και δεν είναι και σίγουρο ότι δεν θα είναι ανταλλάξιμη από την αρχή η δραχμή, διότι έχουν αλλάξει πολλά και σήμερα μπορείς να αγοράσεις με το δικό σου νόμισμα από άλλες αγορές εκτός δολαρίου, ευρώ.

Θα μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες περιπτώσεις οφελών της δραχμής, όμως τώρα μας ενδιαφέρει ποια θα είναι τα άμεσα αποτελέσματα και για αυτό  ζητούμε την δραχμή.

Άμεσα αποτελέσματα στο εσωτερικό της χώρας που υπάρχουν χιλιάδες  χωρίς φάρμακα, χωρίς σίτιση, χωρίς θέρμανσης, χωρίς στέγαση και χιλιάδες άνεργοι,  θα σταματήσει η δυστυχία και όλοι οι πολίτες θα έχουν να πάρουν ένα ξεροκόμματο, να ζεσταθούν, να πάρουν τα φάρμακά τους, να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, αυτά είναι άμεσα που μπορούν να εφαρμοστούν όταν κόβεις δικό σου ελεγχόμενο χρήμα κάτω από τον έλεγχο κρατικής τράπεζας που θα ελέγχει και θα συντονίζει τις ιδιωτικές τράπεζες.

Όλα τα άλλα που αναφέρω παραπάνω και άλλα που δεν αναφέρω θα έρθουν από την υποχρεωτική και εκβιαστική ανάγκη για ντόπια παραγωγή.

Βέβαια ένα πολύ σοβαρό και κομβικό σημείο,  είναι αυτοί που θα επαναφέρουν την δραχμή να είναι οι κατάλληλοι οικονομολόγοι και κυρίως πατριώτες, να μην κάνουν  ισοτιμίες σε βάρος της δραχμής, όπως έκανε  την στρογγυλοποίηση ο προδότης Σημίτης διότι τότε θα είναι μακρόχρονη η ταχυπορία της δραχμής και των Ελλήνων.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: