«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Περί Αρετής [Συνέντευξη του πολιτικού κρατούμενου Ηλία Κασιδιάρη]

Ο πολιτικός κρατούμενος κ. Ηλίας Κασιδιάρης μου έκαμε την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μέσα από τα κελιά της φυλακής Κορυδαλλού.
Σήμερα, που περνάμε στη Β΄φάση του σχεδίου αντικατάστασης του Ελληνικού λαού από σλαβοαφροασιατιες μάζες και στην ολοκληρωτική διαγραφή του Ελληνισμού από το προσκήνιο της Ιστορίας, η φωνή των λίγων γενναίων που αντιστέκονται, έχει βαριά σημασία.
Κι εμείς οι Έλληνες που νιώθουμε βαρύ ακόμα επάνω μας το “χάλκεον χέρι του φόβου“, καλό είναι να θυμόμαστε πως και στο παρελθόν τα βέλη των εχθρών μας ήσαν τόσα που σκιάζανε τον ήλιο αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτε παραπάνω, από το ότι θα πολεμούσαμε υπό σκιάν…     


 

Οι τύραννοι και οι προδότες, δεν ανατρέπονται από λαούς που μισοκρύβονται στα σπίτια τους, 
για να κλάψουν τη μοίρα τους, αλλά από λαούς που βγαίνουν στους δρόμους των αγώνων, γελώντας…

Ερώτηση 1

Προσπαθώ κ. Ηλία Κασιδιάρη να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους βρίσκεστε προφυλακισμένος και ομολογώ ότι είμαι εντελώς μπερδεμένος!
Διώκεστε δηλαδή, επειδή βγάλατε στη φόρα την αλήθεια με το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου; Διώκεστε επειδή θα εξοπλίζατε ολόκληρο επαναστατικό στρατό με μια κυνηγετική καραμπίνα;  Διώκεστε επειδή είσαστε μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης, που δίδει δωρεάν φάρμακα, αίμα και τρόφιμα στους πάσχοντες  Έλληνες;
Γιατί τέλος πάντων διώκεστε, για να έχουμε γνώση κι εμείς, οι απλοί πολίτες, που κοντεύουμε να χάσουμε τον λογαριασμό… 
Φυλακιστήκαμε γιατί είπαμε την Αλήθεια μέσα σε μία βουλή απάτης, διαφθοράς και σκανδάλων. Τους «χαλάσαμε την σούπα» της απόλυτης σιωπής και της συγκάλυψης των εγκλημάτων του πολιτικού κατεστημένου. Δεν μπόρεσε να αντέξει τόση Αλήθεια το διεφθαρμένο καθεστώς που ξεπουλά την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. 
Οι νομικές ακροβασίες που μεταχειρίστηκαν για να με φυλακίσουν αφορούν τον… ατίθασο χαρακτήρα μου και μία κυνηγετική καραμπίνα που είχα στην οικία μου με άδεια της αστυνομίας, που στο μέλλον θα… τροφοδοτούσε άγνωστα πρόσωπα για να διαπράξουν άγνωστα εγκλήματα! 
Επίσης κατηγορούμαι γιατί αποκάλυψα το παραδικαστικό κύκλωμα του Σαμαρά μέσω της ομολογίας Μπαλτάκου και αυτό αποτελεί βαρύτατο κακούργημα, διότι – όπως είπε ο Βολταίρος – είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η κυβέρνηση έχει άδικο.

Ερώτηση 2

Αν δεν κάμω λάθος, το άρθρο 29, & 2 του συντάγματος ορίζει ρητά ότι όλα τα κόμματα δικαιούνται χρηματοδότησης από το κράτος, εκτός φυσικά της Χρυσής Αυγής!
Δώστε μου μια λογική εξήγηση γιατί στερούν τα χρήματα ημών των φορολογούμενων από ένα κόμμα που το ψηφίζουν μισό εκατομμύριο πολίτες και τα δίδουν σε κάτι υποκόμματα του 1%, που τα ψηφίζουν μοναχά οι συγγενείς τους;
Α, και κάτι ακόμα…  Με δεδομένη την έλλειψη κρατικής ενίσχυσης, ποιες είναι τελικά οι πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής;
Θα τα καταφέρει ο Λαϊκός Σύνδεσμος να συνεχίσει τη παροχή βοήθειας προς τους πάσχοντες Έλληνες μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες;
Ο νόμος που καταργεί την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής είναι καταφανέστατα αντισυνταγματικός, όπως έχουμε αναλύσει επανειλημμένως, εμείς, αλλά και διαπρεπείς νομικοί. Αυτό ισχυρίστηκε σαφέστατα και ο πρόεδρος του ΣτΕ, Ρίζος, την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής μας. Έπειτα όμως δούλεψε η παράγκα Αθανασίου και τα τηλέφωνα, με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Δεν μας ενδιαφέρει που μας έκοψαν το κρατικό χρήμα. Ο Αγώνας μας πραγματοποιείται «περί Αρετής και ου περί χρημάτων», όπως είπε κάποτε ο αείμνηστος Ήρωας της ΕΟΚΑ Κυριάκος Μάτσης. 
Απαιτούμε ασφαλώς να καταργηθεί η χρηματοδότηση όλων των κομμάτων και να βοηθηθούν άπορες ελληνικές οικογένειες. 
Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, το κοινωνικό της έργο συνεχίζεται, με λεφτά που πληρώνουμε από την τσέπη μας.

Ερώτηση 3

Πιστεύετε ότι το καθεστώς [και με τη σημερινή κυβέρνηση]  μπορεί να φτάσει στο σημείο να διεξάγει μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών, για να μην καταξεφτιλιστούν από τα όσα θα αποκαλυφθούν στη διεθνή και ελληνική κοινή γνώμη;
Το σαθρό κατηγορητήριο που στήθηκε στα υπόγεια του Μαξίμου από την κλίκα Σαμαρά (Αθανασίου, Δένδια, Βορίδη κλπ) δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε στα έκτακτα στρατοδικείο του σταλινισμού. 
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί μία δίκη δημόσια με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, για να αποκαλυφθούν οι σκευωροί στα μάτια όλων των Ελλήνων.
 
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που κατόρθωσε να οργανώσει δίκτυα αλληλεγγύης για να προσφέρει άμεση και ουσιαστική βοήθεια στον πάσχοντα Έλληνα.
Και χωρίς να του ζητάει ούτε κάρτα του πολίτη, ούτε άλλες σπιουνιές που ετοιμάζει 
τώρα το καθεστώς…

Και χωρίς να παίρνει δεκάρα από τον δημόσιο κορβανά!

Ερώτηση 4

Πως σχολιάζετε την περίφημη συμφωνία του eurogroup  της Παρασκευής και την τετράμηνη παράταση που δόθηκε, πιθανόν προς ένα νέο μνημόνιο;
Είχαμε προβλέψει από την προεκλογική περίοδο την θεαματική κωλοτούμπα του Σύριζα, που εν μία νυκτί έγινε 100% μνημονιακός και προσκύνησε την ακραία ανθελληνική πολιτική της Γερμανίας. 
Το νέο μνημόνιο, που θα ψηφιστεί το ερχόμενο θέρος, θα δεσμεύσει το μέλλον της Ελλάδος με τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφίας. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αληθινή εστία εθνικής αντίστασης ενάντια στην προοπτική αυτή.

Ερώτηση 5

Φοβάστε τη μεταναστολαγνεία  και  τον διεθνισμό της αριστεράς;  Βλέπετε μήπως τον κίνδυνο να γίνει η Ελλάδα το πειραματόζωο της εφαρμογής του παλαιού σχεδίου  Gudenhove-Kallergi,   για την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες;
Αυτή η καταστροφική πολιτική εφαρμόζεται με συνέπεια τις τελευταίες δεκαετίες από τα προδοτικά αποκόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ α.ε. 
Ο Σύριζα θα συνεχίσει με συνέπεια το έργο τους και μοναδική πολιτική δύναμη ικανή να λύσει τον γόρδιο δεσμό της λαθρομετανάστευσης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Ερώτηση 6

Πως ερμηνεύετε την επιλογή Παυλόπουλου για την προεδρία της δημοκρατίας?
Ο Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος διαθέτει ένα τρομερό χάρισμα: παραμένει ακλόνητος και αμετακίνητος, ακόμα και αν δίπλα του σκάνε βόμβες. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο προσόν για κάθε επίδοξο ΠτΔ, που ρόλος του είναι να αδιαφορεί παντελώς για την προδοτική πολιτική της εκάστοτε εξουσίας.

Ερώτηση 7

Εκτιμάτε ότι ο Σύριζα θα μας γυρίσει πίσω στις ένδοξες ημέρες του ανδρεοπαπανδρεϊσμού, με αθρόες προσλήψεις, πελατειακές σχέσεις, διαπλεκόμενα συμφέροντα, σκοτεινές διεθνείς διασυνδέσεις και δεν συμμαζεύεται;
Λίγο δύσκολο… τους έκοψαν από νωρίς τη φόρα οι αρχιτοκογλύφοι Μέρκελ, Σόιμπλε κλπ. 
Ακόμα και τις δύστυχες καθαρίστριες του Υπ.Οικ., που έτρεχαν σε κάθε προεκλογικό λόγο του Τσίπρα με τις σκούπες τους, θα τις αφήσουν στον δρόμο. 
Θα βολευτούν φυσικά οι εκλεκτοί του στενού κυβερνητικού περιβάλλοντος και ο λαός θα την βγάλει με λιτότητα (όπως ζήτησε ο Βαρουφάκης, προτού ανοίξει την πανάκριβη γαλλική σαμπάνια του μπροστά στην πισίνα της πολυτελούς βίλας του).

Ερώτηση 8

Πως μπορεί η Χρυσή Αυγή να σταθεί εμπόδιο στη διαρκή κατρακύλα του έθνους μας, τη στιγμή μάλιστα που έχει μείνει το μοναδικό κόμμα, το οποίο αρθρώνει ειλικρινή πατριωτικό  λόγο και με το σύνολο σχεδόν της ηγεσίας του στη φυλακή ή σε κατ΄οίκον περιορισμό; Μήπως είσαστε οι τελευταίοι ρομαντικοί του Ελληνισμού
Σίγουρα είμαστε ρομαντικοί και θέτουμε τις Ιδέες μας υπεράνω καθετί εφήμερου. Ίσως γι’ αυτό το Σύστημα μας θεωρεί επικίνδυνους και μας πολεμά με κάθε μέσο. 
Αντέξαμε όμως τον βρώμικο πόλεμό τους και αυτό σημαίνει πως η Χρυσή Αυγή θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας τις κρίσιμες ημέρες που έρχονται.

Ερώτηση 9

Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει μεγάλη απήχηση στις νεώτερες ηλικίες των Ελλήνων αλλά και στα λαϊκά στρώματα, που κυρίως έχουν χτυπηθεί από την κρίση. Πως το εξηγείτε αυτό;
Οι νέοι ταυτίζονται με καθετί επαναστατικό και η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που μπορεί να δώσει αιτία σε κάθε επαναστάτη και σε κάθε αδικημένο της εποχής μας. Σίγουρα μας στηρίζουν όλοι όσοι δεν είναι βολεμένοι, γιατί είμαστε το μοναδικό κόμμα που διεκδικεί πραγματική αξιοκρατία και δίκαιη αναδιανομή του εθνικού μας πλούτου.

Ερώτηση 10

Ποιος είναι ο ιστορικός ρόλος της Χρυσής Αυγής;  Εκτιμάτε ότι μια πιθανή αποτυχία της συγκυβέρνησης Συριζα/Αν.Ελ. μπορεί να σημάνει την ώρα που θα κληθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος να αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο; Είσαστε έτοιμοι για μια τέτοια ιστορική πρόκληση;
Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος όλων των ξένων μυστικών υπηρεσιών που αναλύουν την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Είναι βέβαιοι πως αν αποτύχει ο Σύριζα, τότε έρχεται η Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε και εργαζόμαστε συστηματικά ώστε ο μεγάλος τους φόβος να γίνει πραγματικότητα.
 
Ο μεγάλος τρόμος των μυστικών υπηρεσιών του ευρωαμερικανοσιωνιστικού κογκλάβιου, είναι μήπως και ξυπνήσουν οι Έλληνες ώστε να διεκδικήσουν μια Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα κάμει ότι μπορεί για να επαληθευτούν οι φόβοι τους…

Ερώτηση 11

Επιτρέψτε μου και λίγες τελευταίες ερωτήσεις προσωπικού χαρακτήρα…
Δεν χωράει αμφιβολία ότι είσαστε ένας από τους πολιτικούς της νέας γενιάς που απασχολούν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, παρότι οι γνώμες για το πρόσωπο σας, διίστανται.
Ακούω που λέγουν για σας, ότι είσαστε άνθρωπος κεφάτος, χορευταράς κι ανοιχτόκαρδος. Άλλοι πάλι σας χαρακτηρίζουν οξύθυμο, βίαιο, αλαζονικό και απρόσιτο. Άλλοι σας κατηγορούν ως ένα μοδάτο μπον βιβέρ, που τον προωθούν τα περιοδικά lifestyle κι άλλοι, αντιθέτως βεβαιώνουν πως ζείτε με αυστηρότητα και λιτότητα, σχεδόν σαν σπαρτιάτης.
Το περίεργο είναι πως οι περισσότεροι μιλούν για εσάς, χωρίς εσάς! Πείτε μου λοιπόν εσείς πως αυτοπροσδιορίζεστε;
Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση. Δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος της εποχής μας. Προσπαθώ να ζω την ζωή μου με βάση το «μέτρον άριστον» των αρχαίων Ελλήνων.

Ερώτηση 12

Η πολιτική φαίνεται να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, γι αυτό άλλωστε και φυλακιστήκατε για τις ιδέες σας.
Είσαστε όμως ένας νέος άνθρωπος, με ευρύτατους ορίζοντες [γνωρίζω ότι ασχολείστε με τον χορό, με τον αθλητισμό κι ότι γράφετε βιβλία]
Πείτε μου τι ρόλο διαδραματίζουν στη ζωή σας, άλλες πτυχές της ανθρώπινης συνθήκης, όπως ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, οι απολαύσεις της τέχνης ή ο μόχθος της γνώσης;
Τι αξία θα είχε η ζωή χωρίς έντονες διαπροσωπικές σχέσεις, εντατική άθληση του σώματος, συνεχή καλλιέργεια του πνεύματος, φιλοσοφία, θέατρο, μουσική, μελέτη της Ιστορίας και γενικά όλες τις αξίες που συνθέτουν το πρότυπο του ανθρώπου της κλασικής εποχής;

Ερώτηση 13

Και μια τελευταία ερώτηση…
Η σχέση σας με τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο είναι μοναχά η σχέση ενός πρωτοκλασάτου στελέχους με τον Αρχηγό του κόμματος του ή μήπως υπάρχει κάτι βαθύτερο, κάτι που οι αμοραλιστές της σύγχρονης πολιτικής σκηνής αδυνατούν να το καταλάβουν
Οι δεσμοί μας είναι κατά πολύ βαθύτεροι. 
Αν ανατρέξετε στα αριστεία ανδρείας με τα οποία ο Όθων τίμησε του Αγωνιστές της Εθνεγερσίας θα συναντήσετε αρκετές φορές τα ονόματα Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης (Κασιδιαράκος γραφόταν την δεκαετία του 1830, Κασιδιάρης έγινε περί το 1870). 
Από τότε μέχρι και την περίοδο 1940-49’, οι οικογένειές μας αγωνίστηκαν σε κοινά μετερίζια σε όλους τους Αγώνες για την Ελευθερία της Πατρίδας.

 

Δημοσιεύτηκε 4 days ago από τον χρήστη

http://panusis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_0.html

George Mantzaris george@mantzaris.eu

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>