«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ…ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΕΣΗΣ»!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

         28.02.2015

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο ανθρωπος επι της γης και εντος του συμπαντος μας ειναι ενα μερος του ολου και κατεχει στον ιεραρχικα και κατα μετρον δημιουργηθεντα κοσμο την θεση του.

Αυτο δεν πρεπει ποτε να το αγνοουν η Πλεμπα και οι υπηρετες της που ασκουν στην Ε.Ε. εξουσια και εμφανιζονται αλλα και συμπεριφερονται ως οι κυριαρχοι της Ευρωπης και του Κοσμου.

Με «Πλεμπα» χαρακτηριζονται οι ανθρωποι χωρις χαρακτηρα απο τους χωρους της πολιτικης, οικονομιας. ΜΜΕ, δικαιοσυνης και επιστημης, τους οποιους μπορει καποιος (οπως κανει η τοκογλυφια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου!) να αγοραση πολυ ευκολα εαν τους προσφερει επαγγελματικη και κοινωνικη αναριχηση.

Η διαλεκτικη, μια τακτικη, η οποια επινοηθηκε στην ελληνικη αρχαιοτητα απο τον Ηρακλειτο, για να επιτυχη τον επιδιωκομενο στοχο της, θετει μια ακραια «Θεση» απεναντι απο μια ακραια «Αντιθεση» και προτεινει μια ηπια «Συνθεση», στην οποια ισοσκελιζονται η Θεση και η Αντιθεση.

Κατα την διαρκεια του 20. μ.Χ. αιωνα (1917-1989) παιχθηκε στην ιστορια της ανθρωποτητας και ειδικα της ευρωπης μια στην εντελεια σχεδιασθεισα και εκτελεσθεισα απο τους σιωνιστες θεατρικη παρασταση Αρχων και «Παγκοσμιων Δυναμεων» (Σοσιαλισμος ‘η κομμουνιστικος Μπολσεβικισμος και Καπιταλισμος). «Εκεινοι», οι σχεδιαστες και εκτελεστες της θεατρικης αυτης παραστασης κατορθωσαν το ακατορθωτο, δηλαδη να κορο’ι’δεψουν την παγκοσμια κοινη γνωμη και ειδικα της ευρωπης με τον ετσι ονομασθεντα «Ψυχρο Πολεμο» μεταξυ της Θεσης και της Αντιθεσης, ενω ταυτοχρονα κινητοποιησαν τα παντα για να διεισδυση στις καπιταλιστικες χωρες (στην Ελλαδα με τον εμφυλιο πολεμο!) η ιδεολογια του Κομμουνισμου.

Το κομμα ΣΥΡΙΖΑ που προσφατα εκλεγει και ασκει σημερα εξουσια στην Ελλαδα, ειναι ενα απο τα προ’ι’οντα της ως ανω διεισδυσης.

Οι ριζες του βρισκονται στο «νοσογονο ιο» με το ονομα Ζαχαριαδης, που ετυχε στο Νταχαου ιδιαιτερη μεταχειρηση, απ’ οτι οι αλλοι, απο τους ναζιστες και απο τον   οποιο ιο δημιουργηθηκε το «αποστημα» με το ονομα ΚΚΕ, το οποιο μεσω του ΚΚΕ-εσωτερικου οδηγησεν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτος δηλητηριαζει ολοκληρο τον χωρο της δηθεν δημοκρατικης Αριστερας.

 

 

 

 

Οι περισσοτεροι των σημερινων  μελων της διαπλοκης που ρημαξαν την πατριδα μας και φερουν τα ονοματα Μπομπολες, Λαμπρακηδες,  Κοκκαληδες, Λατζηδες  κ.α. ανηκαν στην δηθεν δημοκρατικη Αριστερη παραταξη.

Απο αυτον τον σκληρο και εγκληματικο πυρηνα της απατης ξεκινησαν ολοι οι ομοκεντροι κυκλοι, που επετρεπουν μεχρι τις ημερες μας  τους «γνησιους Γερμανους και Ελληνες φασιστες» να ελεγχουν την ευρυτερη δημοκρατικη Αριστερα μεχρι τα ορια της επισης ελεγχομενης απο τους ιδιους, εγκληματικης και πασταρδεμενης Δεξιας.

Με αλλα λογια.

Εξαιτιας της αδυναμιας «συναρμογης» μεταξυ του σταλινικου και δηθεν «ακαμτου» ΚΚΕ και του δηθεν δημοκρατικου δικοματισμου της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ της Μεταπολιτευσης, δημιουργηθηκε απο τους «Εκεινους» μια «φυσουνα» μεσου του ΚΚΕ-Εσωτερικου πρωτα και ΣΥΡΙΖΑ μετα, που γεφυρωνει το επικινδυνο κενο.

Η «φυσουνα» αυτη ειναι σαρξ εκ της σαρκος του σταλικου ΚΚΕ.

Ολοκληρος ο χωρος της ετσι ονομασθεισης Αριστερας στην Ελλαδα ειναι «μολυσμενος» και «αρρωστος» διοτι εξακολουθει να τροφοδοτηται απο το ΚΚΕ με παθογονους «ιους», με παθογονους ηγετες, που επιλεγονται απο τις ξενες πρεσβειες των Αθηνων. Αυτος ειναι και ο πραγματικος λογος αντιδρασης ολοκληρου του κομματικου φασματος της πατριδας μας, για να μην ερθουν τα οικονομικα τους στον δημοσιο ελεγχο!

Εαν θα ανοιγονταν τα κομματικα αρχεια και ταμεια ολων των κομματων εξουσιας και μη, η δυσοσμια τους θα προκαλουσε αποστροφη!

Θα αποκαλυπτονταν η θρασυτητα αυτων που εξοντωσαν τον Ελληνικο Λαο, διελυσαν τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας, προδωσαν τα οσια και ιερα της πατροδας μας και επικυρωνουν σημερα την καταλυση του Ελληνικου κρατους και της Εθνικης μας κυριαρχιας!

Υπαρχουν δυο λυσεις σωτηριας για την πατριδα μας.

Η μια ειναι αυτη της κοσμογονιας δια των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας.

Η δευτερη λυση ειναι ενας μονοδρομος, τραχυς και επικινδυνος, αλλα οπως και ο πρωτος υπερηφανος και χωρις αλυσιδες εξαρτησης.

Ο δρομος αυτος ειναι ο μονος σοβαρων αναπτυξιακων προοπτικων.

Ειναι ο δρομος εγκαταλειψης της ευρωζωνης και της Ε.Ε.

Το μεγαλυτερ εγκλημα του Ααρων Μαρδοχα’ι’ Αβουρη, γνωστου ως Κωστας Σημιτης, ηταν να ενδυση την τριων χιλιαδων χρονων ιστορια της «Δραχμης» με τον μανδυα της καταστροφης, με τον μανδυα του «Ευρω». Εαν ο νυν προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ειναι στημενος απο τους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, θα προτεινει σε λιγο το «κουρεμα» αντι την «επιδιωξη ακυρωσης» του ιδιου χρεους, ως ειδεχθες. Δηλαδη θα εκβιασει μια Γερμανια που σε αντιθεση με τους θεατριτινισμους του υπουργου της οικονομικων, θελει να εκβιαστη, για να εξασφαλιση την «εκρηξη», δηλαδη την καταστροφη της Ελλαδος, στην οποια θα στραφει το μισος ολων των κρατων μελων της Ε.Ε. εναντιον της.

Οπως φανηκε και απο τις διατυπωσεις ορισμενων βουλευτων της CSU στην συζητηση της 27.02.2015 στην γερμανικη Βουλη για την τετραμηνο παραταση του προγραμματος σωτηριας (;) της Ελλαδος, το ανθελληνικο μισος ειναι αυτο που επιθυμει μαζι με την Γερμανια και η τοκογλυφια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, για να σωθη η Γερμανια απο το εγκλημα της προδοσιας της σε βαρος των λαων του   νοτου της Ε.Ε.

Ο Ελληνας (;) υπουργος οικονομικων, το τσιρακι του Ααρων Μαρδοχα’ι’ Αβουρη, με τις θεατρικες παραστασεις του θεωρει τους παντες ηλιθιους και κρυβει, οτι αυτα που λεγει και κανει, τα του υποδεικνυουν τα αφεντικα του απο τους χωρους της τοκογλυφιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.          

  Μετα απο δεκαετιες υπεροχων θεατρικων αγωνων μεταξυ Καπιταλισμου και Κομμουμισμου αρχισε η Συνθεση, δηλαδη η προσπαθεια δημιουργιας του  «Παγκοσμιου σοσιαλιστικου» κρατους με εφαρμογη της νεας πολιτικης της  «Ειρηνικης Συνυπαρξης» και εληξε προσωρινα μετα το «Γλασνοτ» και την «Περιστρο’ι’κα» με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης, δηλαδη του κομμουνιστικου ανατολικου Μπλοκ.

Ενω κατα την διαρκεια της διαλεκτικης «Θεσης», του Καπιταλισμου, κατεστραφει με ασκηση ηπιας μορφης βιας η Παλαια Ταξη Πραγματων δια της βιομηχανοποιησης, εγκαταλειψης της περιφερειας, διεθνους μονοπωλησης της γεωργιας, βιομηχανικης παραγωγης, εμποριου, επικοινωνιας και πληροφοριας, κεφαλαιοδοτικης  και χρηματιστικης αγορας, μπασταρδοποιησης των λαων, αυξανομενης διασπασης των κοινωνικων δυναμεων, διαλυσης των αρχαιοελληνικων αρετων, αξιων, ιδανικων και αρχων και ασφυξιας και διαστροφης της τεχνης και του πολιτισμου, η διαλεκτικη «Αντιθεση», ο Κομμουνισμος, εκανε τα ιδια με αγρια βια και με ενα κτυπημα, δηλαδη επαναστατικα.

Εκ των ως ανω προκυπτει, οτι η Νεα Ταξη Πραγματων δεν μπορει να ειναι Ταξη, αλλα ειναι το τελειως αντιθετο, ειναι η προσπαθεια κατοχυρωσης του διαλεκτικα δημιουργηθεντος χαους σε ολοκληρον τον πλανητη μας.

Η Συνθεση, η τελικη φαση και ο κυριος σκοπος της διαλεκτικης διαδικασιας, λαμβανει χαρακτηριστικα μιας «ουκουμενικης» θρησκειας και κουβαλαει πανω της στοιχεια ψευδοχριστιανικης και ψευδο-ουμανιστικης μορφης.

Πολιτικα και οικουμενικα κατευθυνεται η ιδια Συνθεση προς μια παγκοσμια και γιγαντια ανακατανομη του πλουτου ολοκληρου του πλανητη μας, δια της οποιας ολοι, με εξαιρεση τα μελη της «Ευγενους ρατσας εκ της χαριτος του πνευματος», θα φτωχαινουν. Στην τελικη αυτη φαση της ανακατανομης περαν της παγκοσμιας πολιτικης κυριαρχιας θα ελεγχονται απο την ως ανω ρατσα ανθρωπων και ολες οι πλουτοπαραγωγικες πηγες του πλανητη μας.

Η ολοκληρωση της Συνθεσης αυτης αρχισε με τα μικρα π.χ. με την λεηλασια της DDR κατα την επανενωση της Γερμανιας, οπου η Δυση αγγαλιασε τους φτωχους της ανατολης με εκατονταδες δισεκατομμυρια μαρκα δυτικης Γερμανιας και εκ των πραγματων κατευθυνθηκε προς μια οικονομικη κριση.

Η ολοκληρωση συνεχισθηκε με την δημιουργια της Ε.Ε. του Μααστριχτ κατα την οποιαν μετακινηθηκαν κεφαλαια προς τις φτωχωτερες χωρες του νοτου με πρωτο αποτελεσμα την οικονομικη δυσπραγια των πλουσιων χωρων και μετα με την οικονομικη κριση των οικονομικα ασθενων χωρων του ευρωπα’ι’κου νοτου που συνεχιζεται εως τις ημερες μας.

Ο κυκλος του διαβολου αρχισε να δημιουργειται με την εισοδο της Ελλαδος στην Ε.Ε. και στην ευρωζωνη, δηλαδη με τα γεγονοτα που σχεδιασαν και υλοποιησαν «Εκεινοι» που εργαζονται για της ολοκληρωτικη υλοποιηση της Συνθεσης.

Ο κυκλος αυτος του διαβολου θα επιταχυνθει πολυ γρηγορα εφ’οσον οι ολοκληρωτικα οικονομικα καταστραμενες δορυφορικες χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης με την Ουκρανια, θα ενσωματωθουν τελικα στην Ε.Ε. του Μααστριχτ, μια ενσωματωση που αποτελει την βασικη προ’υ’ποθεση για την επιτευξη της επιδιωκομενης Συνθεσης.

Ποιο ρολο παιζει στην Συνθεση αυτη η Ελλας και γιατι εκλεγει για τον ρολο αυτο απο «Εκεινους»  η χωρα μας και οχι το Βελγιο ‘η η Ολλανδια ‘η η Μαλτα ‘η το Λουξεμβουργο;

Γιατι εκλεγει μια χωρα θυμα να παιζη τον ρολο του θυτη;

Η Ελλας, ως προτυπο, ως τροπος αντιληξης της Ζωης και του Κοσμου και ως παγκοσμιο πολιτιστικο μεγεθος πρεπει να μειωθη, να χτυπηθη, να αποσιωποιηθη, να διαστρεβλωθη, να καταπατηθη, να συκοφαντειθη και να  πολιορκειθη απο παντου με επιμονη, με μισος και με δολια μεσα, συνεχως και αδιαλειπτως!

Οι τυφλοποντικες ολων των κομματων της Μεταπολιτευσης, εξουσιας και μη, δεν βλεπουν οτι η Ελληνικη γλωσσα, η μητερα ολων των γλωσσων αλλα και η βασικη προ’υ’ποθεση επιβιωσης της πατριδας μας ειναι η μονη γλωσσα του πλανητη μας που πληττεται με ολα τα μεσα, ακομη και με νομικα.

Η Ελληνικη Ιστορια ειναι το μονο, το μεγιστο και σημαντικωτερο τμημα της Παγκοσμιας Ιστοριας που χρονικα συρρικνωνεται, αποκρυπτεται, αγνοειται, υποτιμαται, υποβαθμιζεται και διαστρεβλωνεται. Ο Νεοελληνας ειναι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη μας που ιδεολογικα πιεζεται και πλαθεται ετσι, ωστε να μιση καθε δικο του και να θαυμαζη καθε ξενο, ωστε να μην εχη καμμια ιδεολογικη αυτοπεποιθηση, ιστορικη συνειδηση ‘η εθνικη υπερηφανεια και αυτα μολονοτι ανηκει στο αρχαιοτερο και ιστορικωτερο εθνος του πλανητη μας!

και απο ποιους θα αναρωτηθη ο καθε ιστορικα αδιαβαστος ανθρωπος; Ο ραββινος Marcus Eli Ravage με δυο αρθρα του στο «The Century Magazine» ΗΠΑ (Ιανουαριος και Φεβρουαριος 1928) μας το λεγει ξεκαθαρα:

«…ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη απο τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η απο οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερει πιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμενο θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας…».

Δεν ξεχνουν ποτε «Εκεινοι», τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που εισεβαλεν το 170 π.Χ. στο Ισραηλ και αφου τους υποταξε εφαρμοσε ενα προγραμμα εξελληνισμου τους σε βαθμο να αποποιηθουν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους, συχνα την γλωσσα τους και την θρησκεια τους.

Στην μεγαλυτερη εορτη τους την «Ανουχατ» εορταζεται παγκοσμια μετα το 160 π.Χ. την 13 Μαρτιου καθε ετους η σφαγη μια ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου, ως «Ημερα του Νικαναρος» που δειχνει και το συνδρομο του «μισελληνισμου», «Εκεινων» του διεθνους πολιτικου           σιωνισμου.

Τι θα λεγουν «Εκεινοι» αυριο στους Ευρωπαιους; Ισως, οτι η Ευρωπη του Μααστριχτ ξαφνικα δεν ειναι σε θεση να λυνη τα προβληματα που προεκυψαν απο την εισοδο της Ελλαδος στην Ευρωζωνη και απαιτειται η ενσωματιση της Ε.Ε. σε ενα παγκοσμιο σχημα με μια παγκοσμια κυβερνηση που θα λυνει ολα τα προβληματα του μελλοντος χωρις να δινη λογαριασμο σε κανεναν; Ασφαλως ορισμενοι απο την Ελιτ της ευρωπα’ι’κης πλεμπας θα απαιτησουν για την λυση του σημερινου προβληματος που φερει το ονομα Ουκρανια, ακραιες παρεμβασεις υπο το περιβλημα μιας παγκοσμιας διακυβερνησης.

Ο προεδρος της ρωσικης δημοκρατιας Πουτιν ειναι σημερα η «Αντιθεση» στην «Θεση» του προεδρου της δημοκρατιας των ΗΠΑ Ομπαμα.

Η «Συνθεση» αποτελειται απο τους κοινους εξουσιαστες και των δυο. Τα σχεδια της «Αντιθεσης» για την παγκοσμια κυριαρχια (Ευρασιατικη Κομισιον και Ενωση» σημαινουν πολεμο κατα της ΗΠΑ, δηλαδη πολεμο για την υλοποιηση των σχεδιων της Αντιθεσης.

Η Ε.Ε. ειναι ουσιαστικα το γεωπολιτικο προγεφυρωμα των ΗΠΑ στην Ευρασια.

Η διατηρηση αυτου του προγεφυρωματος και η επεκταση του προς την Ουκρανια και Λευκορωσια ως εφαλτηρια για δηθεν δημοκρατια, βρισκονται σε

αμεση συναφεια με την ασφαλεια των ΗΠΑ. Οι Ευρωπαιοι της σημερον δεν γνωριζουν τιποτε, οτι κινδυνευει οχι μονο η σημερινη ευημερια τους απο την θεληση ‘η μη «Εκεινων» που σχεδιαζουν και εκτελουν τα παντα χωρις να ρωτουν κανεναν, αλλα και η φαινομενικη τους ανεξαρτησια.

Αυτοι δεν εχουν σχεδιασει μονο, την ανακατανομη των παντων προ πολλου….«Εκεινοι» μαζι με τις ΗΠΑ γνωριζουν πολυ καλα, οτι ο συνδυασμος των οικονομικων μεγεθων και της τεχνολογιας της Ε.Ε., με τους φυσικους πορους, την τεχνολογια και τον πυρηνα του οπλοστασιου της Ρωσιας θα δημιουργουσε ενα τρομακτικο ενεργητικο στρατιωτικης, οικονομικης και τεχνολογικης ισχυος «Αντιθεσης»,

εναντι του οποιου «Εκεινοι» μαζι με τις ΗΠΑ δεν θα μπορουσαν να αντιταξουν ενα ισο μεγεθος «Θεσης». Κατα συνεπεια και σε μακροχρονιο οριζοντα «Εκεινοι» και οι ΗΠΑ θα συρρικνωνονταν σε ενα περιφερειακο μεγεθος, αφηνοντας κατα μερος τα ονειρα για την «Συνθεση», δηλαδη για την παγκοσμια κυριαρχια ‘η εστω για παγκοσμια πρωτοκαθεδρια.

Η σημερινη Ελιτ της εξουσιαστικης Πλεμπας στην Ε.Ε. πιστευει λανθασμενα, οτι η ΗΠΑ θα συγκρουονταν με την Ε.Ε. μονο στο επιπεδο του εμπορικοοικονομικου και τεχνολογικου ανταγωνισμου για οσον καιρο τους βολευε.

Ακομη και σημερα δεν θελουν να πιστευουν οτι «Εκεινοι» με τις ΗΠΑ εαν καποια στιγμη εβλεπαν πως στο ανω επιπεδο ανταγωνισμου θα υστερουσαν, ειναι φυσικο και λογικο να περασουν σε αντιπαραθεση με την Ε.Ε. και στο επιπεδο που υπερτερουν, δηλαδη στο επιπεδο της ενοπλης αναμετρισης. Οσο και παραλογη και εαν φαινεται μια τετοια εξελιξη δεν ειναι ομως!

«Εκεινοι» και οι ΗΠΑ σιγουρα θα χρησιμοποιησουν στην περιπτωση αυτη την πανισχυρη και ευελικτη πολεμικη μηχανη τους!

Η Παγκοσμια Σιωνιστικη  Διακυβερνηση ‘η η Διακυβερνηση του Σιωνιστικου Τοξου της Νεας Ταξης Πραγματων χρειαζεται μια αμορφη μαζα ανθρωπων, κατακερματισμενων σε μεγαλες οικονομικες περιφερειες, χωρις παρελθον, χωρις μελλον, χωρις πατριδα και χωρις δημ,ιουργον, δηλαδη χρειαζονται το καταλληλο περιβαλλον για την εδραιωση της δικτατοριας των Μεγιστανων του Χρηματος, με ολικο ελεγχο της κυκλοφοριας του χρηματος σε ενα παγκοσμιο πληθυσμο που τα παντα αγοραζονται και βρισκονται σε σκλαβικη εξαρτηση.

Η Ελλας με τις αρχαιοελληνικες Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα δηλαδη με τα στοιχεια που εκπεμπει ακομη η Ακροπολης των Αθηνων, αποτελει για την υλοποιηση των σχεδιων της Συνθεσης εναν Κινδυνο και γι’αυτο πρεπει να εξαφανισθη. Το εργο αυτο το ανελαβε η Γερμανια με συμπραξη ολων των ελληνικων(;) κομματων εξουσιας και μη, της Μεταπολιτευσης.

Το καθε νεο  κομμα εξουσιας ξεπλαινει τις αμαρτιες του προηγουμενου.

Στις μερες γινομαστε και μαρτυρες της Αναγεννησης των προδοτων!

Ο πρωτος και ο βασικοτερος προδοτης που ανοιξε τον δρομο στο δευτερο και αυτος στον τριτο μετα το 2007 αντι να βρισκεται σημερα στην φυλακη αναγεναται παλι μεσα απο την κολυμβηθρα της εγκληματικης και μπασταρδεμενης Δεξιας. Το τσιρακι του εγινε Προεδρος της Δημοκρατιας!

Να τους χαιρεται ο Ελληνικος Λαος που τους ψηφιζει και αυτοκτονει!

Δεν χρειαζεται ομως να αυτοκτονη διοτι σε λιγο θα σφαγει….. οπως σφαζονται οι λαοι του Ιρακ και της Συριας.

Οι σφαγεις βρισκονται ηδη εντος των τειχων μας….

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>