«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Μέγαρο Μαξίμου σημείωνε ακόμη ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τέσσερα χρόνια, η συμφωνία για τέσσερις μήνες

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος» Το είπε ο Σόλων και όχι ο Σωκράτης.

Ίσως όλα να είναι μαζεμένα στην σημασία του τίτλου.

Θα έλεγα σαν Έλληνας παρότι κάνω σκληρή κριτική,  να βάλουμε το (μέτρο) στο μυαλό μας, να θυμηθούμε (όποιος βιάζετε σκοντάφτει) και πολλά άλλα ρητά που έχουν οι Έλληνες που έχουν την γνώση και την πηγή τους,  στο (Παν μέτρο Άριστων).

Σίγουρα η Κέντρο- αριστερή κυβέρνηση έκανε ένα τραγικό και ζημιογόνο πολιτικό λάθος, για να μην πω ολέθριο, με το θέμα της εκλογής του Πρόεδρου της δημοκρατίας, αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω όσο και να το πάλεψα, διότι δεν έχει εκείνα τα συστατικά να το δικαιολογούν, δηλαδή αν ήθελε να δείξει ότι να εμείς δεν σκεφτόμαστε κομματικά και μονόχνοτα, θα μπορούσε να διαλέξει άριστους των αρίστων και στον χώρο της δεξιάς, για αυτό είναι ακατανόητο και ολέθριο αυτό το λάθος του Προέδρου;;;

Ο κ. Τσίπρας είπε, επίσης, ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε “μια χώρα στο χείλος του γκρεμού, με άδεια ταμεία”, ενώ αναφέρθηκε και πάλι σε εκείνους, “εντός και εκτός Ελλάδας”, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφυξίας, ποντάροντας στα σενάρια “αριστερής παρένθεσης”. “Ακυρώσαμε αυτά τα σχέδια, αποδείξαμε ότι η Ευρώπη μπορεί να είναι ένα πεδίο διαπραγμάτευσης και αμοιβαίως βιώσιμων συμβιβασμών”, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, για να ισχυριστεί ότι η χθεσινή μέρα, με τη συμφωνία στο Eurogroup “είναι μάλλον πιο σημαντική για την Ευρώπη, παρά για την Ελλάδα”.

Και σε αυτά τα λεγόμενα υπάρχει μεγάλη αλήθεια, μένει να δούμε αν τα επικαλείται για δικαιολογία;;;

Aλλά σε κάθε περίπτωση ξεκαθάριζε ότι μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος θα έρθουν στη Βουλή.

Ο χρόνος στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι χρήμα!

Αλλά γνώση… Ναι μεν είναι απαραίτητη η χρηματοδότηση. Αλλά αυτό το αίτημα γίνετε. Για τη σωστή διαχείριση και μετάδοση της γνώσης.

Όπως θα έλεγαν οι κεφαλαιοκράτες και οι αφελείς. Ο χρόνος είναι χρήμα.

Αυτή η αφέλεια δεν προκύπτει. Από το ότι είμαστε εκ γενετής, αφελείς. Σε καμία περίπτωση.

Αλλά από το ότι εδραιώθηκε μέσα μας. Από μια καθοδηγούμενη κατάσταση. Που εμπλέκονται διάφορα θέματα.

‘Όπως, τεχνολογία, κατανάλωση. Τα οποία επηρεάζουν και την διαπαιδαγώγηση. Για αυτούς τους λόγους είναι απαραίτητος ο χρόνος στη γνώση.

Εξάλλου, για αυτό το λόγο ζητάνε και χρόνο! Ποτέ δεν είχαν την ουτοπία. Ότι θα καταπολεμούσαν τα προβλήματα. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι θέμα κατανόησης. Η γίνετε σωστή ερμηνεία, ή παρερμηνεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ήδη έχει επεξεργαστεί μία ευρεία λίστα μεταρρυθμίσεων, στην οποία περιλαμβάνονται μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και για την ανασυγκρότηση και αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα πάντως και με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, εάν τελικά δεν εγκριθούν οι μεταρρυθμίσεις που θα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση, η συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους θεσμικούς εταίρους της χώρας θα είναι… «νεκρή».

Και εδώ στην δήλωση του Βαρουφάκη κάτι κρύβετε; Προειδοποιή στους νταβατζήδες εκβιαστές, ή ενημερώνει τον λαό να είναι προσεκτικός στις αντιδράσεις του. Ίδωμεν συντόμως;

Στα μέτρα που θα κατατεθούν στους εταίρους  Όπως λένε θα συμπεριληφθούν δράσεις που ανακοινώθηκαν στο λεγόμενο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» – εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ίδωμεν;;;

Στη λίστα των μέτρων δεν θα υπάρχει καμία μείωση συντάξεων, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, όπου υπάρχει η προθεσμία από τη συμφωνία, ενώ θα προχωρήσει και σε προσλήψεις οι οποίες ωστόσο δεν θα έχουν αρνητικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Ερωτηματικό είναι εάν στα μέτρα που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση θα συμπεριλαμβάνονται ρυθμίσεις που αφορούν την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της διαιτησίας. Ωστόσο πηγές από το υπουργείο Εργασίας σημείωναν ότι δεν υπάρχει κανένα δημοσιονομικό κόστος κάνοντας σαφές ότι σύντομα θα έρθει στη Βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Και εδώ σύντομα θα δούμε αν μας κορόιδεψε είναι κάποια μέτρα που δηλώνουν αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις τον λαό, που δεν κρύβονται, ούτε αλλοιώνονται.

Σύμφωνα πάντως με κυβερνητικές πηγές, στο τραπέζι πλέον δεν υπάρχει το περίφημο e-mail του κ. Χαρδούβελη, στο οποίο περιλαμβάνονται περικοπές συντάξεων, αυξήσεις σε φόρους, αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>