«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε αυτήν την ιερή χώρα συμβαίνουν τρελά και φρικιαστικά πράγματα!

Γιατί πατρίδα μου τόση προδοσία;;;  Γιατί τόσο μίσος;;;  Γιατί τόσο πόνο;;;

Αυτές τις ημέρες συμβαίνουν τρελά πράγματα, έχουμε τον Καραμανλή που παρέδωσε την εξουσία και το λαό όπως λένε για να προστατέψει τα παιδάκια του, πουλώντας έναν ολόκληρο λαό! Τώρα έχουμε μια λαοφιλή κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να πέσει;;;  Και γιατί ρε… αντράκι της φακής Τσίπρα αφού δεν εχεις τα κότσια η την εμπειρία δεν το πήγαινες σιγά σιγά να μάθεις;;; Γιατί το έπαιξες αντράκι υποχωρώντας άναντρα παρασύροντας και τον ελληνικό λαό;;; Τα έσπασες με τον Καμένο και θέλεις να πας σε εκλογές ή σε συμφωνία με το προδοτικό ποτάμι;;;  Αν πας σε εκλογές να ξέρεις ότι θα πάρεις το μακρύτερο που έχουν οι Έλληνες στο παντελόνι τους!

Γιατί ρε… λαμόγιο μας πούλησες;;;

Γιατί πρότεινες σαν κυβέρνηση αντί μνημονιακή, πρόεδρο μνημονιακό;

Είναι τελικά αλήθεια ότι είσαι το παιδί για όλες τις δουλειές του Σορρο;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

5 comments to Σε αυτήν την ιερή χώρα συμβαίνουν τρελά και φρικιαστικά πράγματα!

  • Dr. Evangelos Arkas

    Μόνο ένας προδότης και υποστηριχτής του Σαμαρίσκου φτύνει δηλητήρια.
    Σίγουρα σου ανήκει ο τίτλος του Γερμανοτσολιά.
    Βλέποντας ότι έχουν χάσει το παιχνίδι της παραπλάνησης, ξεπέφτουν σε βωμολοχίες, που για ν’ απαντήσω με φέρνουν στο επίπεδο τους, διότι την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι αυτή του χρησιμοποιημένου χαρτιού τουαλέτας.
    Με όλο το σέβας, άντε στο διάβολο Αχρείο Γουρούνι.

    • Ξέρεις επειδή είμαι ένα γουρούνι που δεν εχω να πάρω τα φάρμακα μου, καρκινοπαθείς όντος, ούτε της γυναίκας μου, που έχει ζάχαρο και άλλες παθήσεις, επειδή δεν εχω για βενζίνη, επειδή δεν εχω να πληρώσω για την ιστοσελίδα τον σερβερ και επειδή σε όλη μου τη ζωή δεν πείραξα κανένα και βάδιζα τίμια, δεν θα πέσω στο δικό σου επίπεδο και θα σου απαντήσω σε λίγες ημέρες που θα δεις και τα υπόλοιπα, σίγουρα θα σου απαντήσω, γιατί πρώτα είμαι πατριώτης, δημοκράτης, πιστεύω στον διάλογο και δεν με πτοούν τέτοια λόγια του αέρα και απερίσκεπτα, ίσως σε λίγες ημέρες μου ζητήσεις συγνώμη, εκτός και αν είσαι από τους έχοντες και σε νοιάζει μόνο ο εαυτό σου. Θα σε παρακαλούσα αν δεν ξέρεις μόνο να βρίζεις να μου πεις που λέω ψέματα; Ίδωμεν;;;

  • Περαστικος

    Τον ΣΥΡΙΖΑ τον φερανε στην εξουσια για να εχουμε σε καθε περιοχη σε καθε πολη και σε καθε χωριο ενα μουσουλμανικο τεμενος. Δεν ειναι δυνατον 1+1 Να κανει 3 ουτε 1,5. Ο Συριζα ειναι ενα καταστροφικο μισελληνικο φιλοκρυφοτουρκικο κομμα. Και αυτο θα φανει σε βαθος χρονου.

  • Dr. Evangelos Arkas

    Συγγνώμη. Αποσύρω το Αχρείος και Γουρούνι.
    Αλλά πες μου, κατακρίνεις την νέα κυβέρνηση για ότι έχεις πάθει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
    Ήμουν με τους Καραμανλικούς και ψήφισα τους ΑΝΕΛ, για τον απλό λόγο διότι είμαι Εθνικιστής μέχρι το κόκαλο. Φέρνω δε στην πλάτη μου έξι (6) μηνύσεις από Αγγλικές εφημερίδες, διότι έκανα γραπτές επιθέσεις σε πληρωμένους δημοσιογράφους.
    Εάν όπως γράφεις είσαι Πατριώτης, θέλω ν’ ανταλλάξουμε ιδέες.
    evan@arkas.org.uk

    • ΟΧΙ φίλε μου, κατακρίνω την κυβέρνηση για τις άτακτες κολοτούμπες και τις απερίσκεπτες επιλογές της. θα προτιμούσα να έλεγε λιγότερα και καλά ζυγισμένα, Αν θα διαβάσεις άρθρα μου προηγούμενον ημερών είπα ότι θα την στηρίξω στις καλές της επιλογές, όχι Παυλόπουλο για πρόεδρο, Θυμάμαι τι έκανε στον Κοραντή που είχε τα στοιχεία για τον νεοδημοκρατικό υπόκοσμο και τι έκανε; Ούτε να κάνει πίσω στους εκβιαστές άτακτα και ντροπιαστικά και δυστυχώς περίμενε και άλλα αυτές τις ημέρες, ένας πατριώτης δεν θέλει να βγει αληθινός σε αυτά που βλέπει από εμπειρία. Στον διάλογο είμαι μαζί σου.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>