«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

8/2/15 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!! Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!

«Ο Υπουργός Οικονομικών, Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών…

Η Αθέατη γνώση έψαξε και βρήκε ποια είναι αυτή η εταιρεία – και το διευθύνων πρόσωπο του οποίου ανατέθηκε ο ρόλος του χρηματοοικονομικού συμβούλου για την Χώρα μας από τον εντολοδόχο Νεοταξίτη Υπουργό Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη.

Στην εταιρεία Lazard, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Kenneth M. Jacobs από τις 16 Νοεμβρίου του 2009. Η Lazard είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Ο Kenneth M. Jacobs (Ασκενάζι Εβραίος σημ. Οίμου: δηλαδή εκ Χαζάρων ψευτοεβραίος) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Lazard, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.

Η ημερομηνία ίδρυσης των Illuminati είναι η 1η Μαΐου του 1776. Ιδρύθηκαν από τον Σαμαέλ και διοικούνται απ ευθείας από τον ίδιο. Η Επιτροπή των 300 Illuminati, η κοινώς γνωστή ως «Η Επιτροπή των 300″, η «Οι Ολύμπιοι», είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1727. Περίπου 50 χρόνια πριν την ίδρυση των Illuminati, όπου έπρεπε να επιλεγούν τα βασικά πρόσωπα τα οποία θα τους απαρτίζουν.

Ο Kenneth M. Jacobs, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) μέλος των 300 των Illuminati.

Οι 300, είναι μια ομάδα που λαμβάνει τις αποφάσεις για ολόκληρο τον κόσμο, και αποτελείται από Ράν Μαλτσέχ, Σαχερνέχ και Καχσνάχ της Λευκής Αδελφότητας. Οι 300, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο είναι αυτοί που κατευθύνουν την οικονομική μοίρα των ηπείρων και επιλέγουν τους διαδόχους τους αναμεταξύ τους.

Ο Kenneth M. Jacobs, είναι ένας από αυτούς, και μάλιστα ΡΑΝ τους γένους Καχσνάχ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LAZARD. Ο «αντημνημονιακός» κύριος Βαρουφάκης, επέλεξε μια «LIZARD» (σαύρα) από την εταιρεία LAZARD στο ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.

Ηταν λοιπόν αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση από τα προσκυνημένα τσιράκια της Νέας Τάξης, που από την φύση τους ως Αριστεροί ακολουθούν την γραμμή της Λευκής Αδελφότητας.

Διαβάστε τι έλεγε ο Τσίπρας για την μέχρι χθες αμαρτωλή LAZARD

Η ερώτηση που είχε κάνει ο Τσίπρας το 2011, στην τότε κυβέρνηση εναντίον της Λαζάρντ:

Ερώτηση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρα προς τον Υπουργό Οικονομικών: Υπουργικές αποφάσεις για αμοιβές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες παροχής νομικών υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών συμβουλών, την ώρα που έψαχναν για πρωθυπουργό. Την ίδια περίοδο που δεν υπήρχε καν κυβέρνηση στη χώρα και εναλλάσσονταν οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί, και ενώ τα χαράτσια, οι περικοπές και οι απολύσεις συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, έσπευσε να υπογράψει την εξής απόφαση: ΦΕΚ 2454 ΤΕΥΧΟΣ Β 2/11/2011, αριθ. 2/71421/0023 «Έγκριση δαπάνης για καταβολή αμοιβής στο δικηγορικό γραφείο CLEARY GOTTLIEB STEEN & HAMILTON LLP(CGSH) και στην εταιρεία LAZARD FRERES SAS».

Για την πρώτη εταιρεία, την CGSH LLP, θα ανατεθούν καθήκοντα διεθνούς νομικού συμβούλου (απόφαση Νο 188/20-9-2011 του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους). Η μέγιστη συνολική δαπάνη για την παροχή νομικών υπηρεσιών σχετικά με τους όρους των νέων ομολόγων και δανειακών συμφωνιών με τους επενδυτές και το δημόσιο τομέα σχετικά με την ανταλλαγή, τη νομική υποστήριξη και υλοποίηση των αποφάσεων της 21-7-2011, περιλαμβανομένων και των συμβάσεων με το EFSF, ορίζεται στα 6.000.000 EUR, εφόσον το έργο είχε ολοκληρωθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου 2011. Από αυτό το ποσό, 750.000 EUR κατά ανώτατο όριο, ορίζεται για απασχόληση τοπικών νομικών συμβούλων σε χώρες που η εταιρεία δεν έχει εκπροσώπηση, όπως π.χ. στην Ιαπωνία. Σε περίπτωση που το έργο παραταθεί, η αμοιβή ορίζεται σε 1.500.000 EUR ανά μήνα, κατά ανώτατο όριο.

Για τη δεύτερη εταιρεία, τη LAZARD FRERES SAS, στην οποία θα ανατεθούν σύμφωνα με τη Νο 188/20-9-2011 απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, καθήκοντα χρηματοοικονομικού συμβούλου του Ελληνικού Δημοσίου, η αμοιβή που εγκρίνεται με την προαναφερθείσα απόφαση θα αποτελεί ποσοστό 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγορασθεί, εκτιμάται δε ότι αυτό θα ανέλθει σε 25.000.000 EUR.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

1. Με ποια κριτήρια και διαδικασίες επιλέχθηκαν οι παραπάνω εταιρείες; (Επιλογή με πρόσκληση περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων; Καθορισμός του ποσού σύμβασης με διαπραγμάτευση; Επιλογή με Ανοικτό διαγωνισμό; Ποιοί προσκλήθηκαν να υποβάλουν προσφορά; Ποιοί Συμμετείχαν; Ποιές ήταν οι ενέργειες δημοσιότητας; Ποιές οι εισηγήσεις των αρμόδιων οργάνων για την υπογραφή αυτών των συμβάσεων;)

2. Με ποιο σκεπτικό, σε μια περίοδο πλήρη εξαγγελιών περικοπής των δημοσιονομικών εξόδων, αποφασίζεται αυτή η δαπάνη, ενώ το κράτος διαθέτει νομικούς συμβούλους και εξειδικευμένους επιστήμονες, στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδας;

3. Ποιος ο ρόλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σε αυτήν την επιλογή και την Υπουργική απόφαση έγκρισης αυτών των δαπανών;

4. Εφόσον η συμφωνία της 21.7.2011 ουσιαστικά έχει ακυρωθεί από την συμφωνία της 27.10.2011:
α) η ανάθεση της παροχής νομικών υπηρεσιών επεκτείνεται και στην συμφωνία της 27.10.2011 και με ποιό τίμημα;
β) η ανάθεση των υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου στην LAZARD FRERES SAS και το ποσό των 25.000.000 EUR αφορά μόνο στα προβλεπόμενα ποσά της συμφωνίας της 21.7.2011 ή επεκτείνεται και στην συμφωνία της 27.10.2011 και με ποιούς όρους και τίμημα;

Ο ερωτών βουλευτής

Αλέξης Τσίπρας

ΠΗΓΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ
el-democracy

Αναρτήθηκε στο ,

http://www.stoxos.gr/2015/02/blog-post_740.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>