«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν το φίδι το εχεις πιάσει από το λαιμό και αντί να το σκοτώσεις το ναρκώσεις θα σε δαγκώσει θανατηφόρα.

ΚύριεΤσίπρα τι έγινε η εντολή του λαού που σου έδωσε για μη αναγνώριση του επαχθές χρέους;;; 

Δεν κάνεις λιανά στο λαό και σε αυτούς που γνωρίζουν τι ψεύτικο και κερδοσκοπικό χρέος είναι αυτό, που εσύ θα κανονίσεις να πληρώσει ο Ελληνικός λαός;;;;

Δε ντρέπονται ούτε λίγο! Αυτό είναι η Ευρώπη: το κοπάδι της Γερμανίας με βοσκό τους Γερμανούς πολιτικούς.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίθεση Σουλτς στον Τσίπρα: Να μην τα βάζει με τη Μέρκελ γιατί τα βάζει με όλη την Ευρώπη!

Επίθεση Σουλτς στον Τσίπρα: Να μην τα βάζει με τη Μέρκελ γιατί τα βάζει με όλη την Ευρώπη!

Να «αφοπλιστεί» λεκτικά εναντίον της καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και προειδοποιεί την Αθήνα να αποφύγει μονομερή καταγγελία των κανόνων, καθώς, όπως σημειώνει, σε αυτή την περίπτωση δεν θα τα έβαζε μόνο με την Γερμανία, αλλά με ολόκληρη την Ευρώπη.

 

 

 

«Η κυβέρνηση στην Αθήνα δεν διαθέτει και τη μεγαλύτερη εμπειρία. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει ακόμα πρώτα να προσανατολιστεί. Έμεινα έκπληκτος με το πόσο άνετα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε ως επικεφαλής μίας ριζοσπαστικής Αριστεράς σε έναν συνασπισμό, ο οποίος βρίσκεται δεξιά από την «Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD). Πρόκειται για μία αξιοσημείωτη ιδεολογική ευελιξία» τονίζει ο κ. Σουλτς στην εφημερίδα «Welt am Sonntag».

Προσθέτει ότι «ο κ. Τσίπρας δεν βρίσκει σε κανένα άλλο κόμμα τόσο μεγάλη στήριξη στη ριζοσπαστικότητα -με την οποία ένα κομμάτι του κόμματός του απορρίπτει τις έως τώρα συμφωνίες με την Ευρώπη- όση στους ΑΝΕΛ», για να συμπληρώσει: «Ένας συνασπισμός με τους ακροδεξιούς της Χρυσής Αυγής μάλλον θα πήγαινε πολύ μακριά.

Το γεγονός όμως ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε έναν συνασπισμό με ένα κόμμα το οποίο είναι καθαρά φιλοευρωπαϊκό και σοσιαλδημοκρατικό, όπως το Ποτάμι, σίγουρα είναι ένα αξοσημείωτο βήμα για ένα αριστερό κόμμα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Ευρώπη θα έπρεπε να φοβάται τη νέα κυβέρνηση, ο κ. Σουλτς δηλώνει ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να φοβάται, αλλά να προετοιμαστεί ότι την περιμένουν σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. Και η Αθήνα όμως πρέπει να περιμένει σκληρές διαπραγματεύσεις», ενώ σε ερώτηση για το εάν συμβούλευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να εγκαταλείψει την αντιγερμανική ρητορική, σημειώνει: «Του συνέστησα με έμφαση να “αφοπλιστεί” ρητορικά. Δεν τον ωφελεί σε τίποτα.

Ο κ. Τσίπρας θα έκανε καλά να τελειώσει με τις επιθέσεις του εναντίον της Α. Μέρκελ. Στο κάτω κάτω είναι η γερμανική κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, η οποία θα πρέπει να τον βοηθήσει. Κατά τα άλλα, δεν είναι μόνο οι Γερμανοί, οι οποίοι κοιτάζουν με σκεπτικισμό τις εξελίξεις στην Αθήνα, αλλά το σύνολο της ΕΕ.

Ο κ. Τσίπρας τα βάζει με πολλούς, εάν καταγγείλει μονομερώς τους κανόνες. Πώς μπορείς να εξηγήσεις στους Πορτογάλους, τους Ισπανούς ή τους Ιρλανδούς που υλοποίησαν επώδυνες μεταρρυθμίσεις μια ξεχωριστή μεταχείριση της Αθήνας; Μπορεί σε κάποιους να “περνάει” καλά το να χτυπάς τους Γερμανούς – αλλά είναι επίσης κοντόφθαλμο και δεν μας πάει μπροστά».

Διαπραγμάτευση

Ερωτηθείς σχετικά με το πόσο μεγάλα θεωρεί ο κ. Τσίπρας τα περιθώρια διαπραγμάτευσης, επισημαίνει: «Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι υπάρχουν περιθώρια, αλλά ότι και αυτά έχουν όρια. Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να θέσει υπό έλεγχο τα φαντάσματα που κάλεσε. Τα περιθώρια θα εξαρτώται από αν θα το καταφέρει. Έχει πολλή δουλειά μπροστά του στο ίδιο του το κόμμα και με τον κυβερνητικό εταίρο, τον οποίο επέλεξε».

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφέρεται ακόμη στην πολιτική έναντι της Ρωσίας, απαντώντας σε ερώτηση εάν «η προσέγγιση με την Ρωσία αποτελεί τακτική ή πιστεύω» της ελληνικής κυβέρνησης: «Πρόκειται πρώτα από όλα για ένα εσωπολιτικό μέτρο. Θέλει να δείξει στους ψηφοφόρους ότι τώρα είναι νέοι άνθρωποι υπεύθυνοι. Είναι και μια αντίδραση πείσματος εναντίον των σεναρίων καταστροφής που ζωγραφίστηκαν πριν από τις εκλογές, για την περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του δεν θέλουν να είναι παρίες. Θέλουν σεβασμό. Και για αυτό πήγα στην Αθήνα».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και δήλωση του κ. Σουλτς στο δελτίο ειδήσεων του ZDF: «Εάν η νέα κυβέρνηση δεν αισθάνεται δεσμευμένη στις συμφωνίες, τις οποίες σύναψε η προηγούμενη κυβέρνηση, τότε θα δει ότι δεν θα ρέει πλέον χρήμα. Αυτό ακριβώς είναι που δεν χρειάζεται η Ελλάδα».

http://www.imerisia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>