Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Τσώνη και στους πολίτες του δήμου Μεσσήνης, καλή επιτυχία! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ

Το Εκλογοδικείο άλλαξε το δήμαρχο στο δήμο Μεσσήνης

Αλλάζει χέρια από σήμερα ο δήμος Μεσσήνης, ύστερα από την απόφαση που εξέδωσε το Διοικητικό Εφετείο Καλαμάτας, με την οποία ανακηρύσσεται δήμαρχος ο Γιώργος Τσώνης και ο συνδυασμός του με μόλις επτά ψήφους διαφορά από τον απερχόμενο δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, που είχε κερδίσει αρχικά τον δήμο με μια ψήφο.

 

 

Η απόφαση εκδόθηκε σήμερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες, που θέλουν ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του ο νέος δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Σήμερα το βράδυ τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού του νέου δημάρχου πανηγύρισαν στο κέντρο της Μεσσήνης τη νίκη του συνδυασμού τους.

Ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, με δηλώσεις του σημείωσε: «Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που είχε αποφασίσει ο λαός. Επιβεβαίωσε τη βούληση του λαού. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μου σε ένα όραμα που κλείνει σε πέντε ημέρες ένα χρόνο, αφότου ξεκινήσαμε να διεκδικήσουμε τον δήμο»

Ο κ. Τσώνης πρόσθεσε: «Σήμερα δικαιωθήκαμε. Η δικαιοσύνη μίλησε. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο διοίκησης του δήμου. Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος από κει θα ξεκινήσουν τα πάντα».

http://www.imerisia.gr/

Related posts: