«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ, Η ΚΟΡΟΝΑ ‘Η Η ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

            

07.01.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Λογω της πραγματικοτητας, οτι η δαρβινικη φυσικη επιλογη δημιουργει μια τετοια εντονη αυταπατη για μια στοχευμενη  πλαση του ανθρωπου, τιθεται εδω το ερωτημα, σε ποιο βαθμο διαφερουν τα προ’ι’οντα της επιλογης αυτης απο τις σκοπημα πλασμενες κατασκευες.

Υπαρχουν στην φυση παραδειγματα για μη ελλειματικες και αποτελουμενες απο πολλα κομματια ολοκληρωμενες κατασκευες, στις οποιες η απωλεια ενος κομματιου θα ειχε  μοιραιες επιπτωσεις;

Και εαν υποθεσουμε οτι ετσι ειναι, συμπεραινεται οτι μια γνησια πλαση του ανθρωπου οφειλεται σε εναν αρχαιοτερο, υψηλα εξελιγμενο πολιτισμο που υφισταται σε εναν αλλο πλανητη;

Υπαρχει ενας δημιουργος που αποκαλυπτεται απο τις σε βαθος επιδρουσες τακτικοτητες της φυσης ‘η μαλιστα ταυτιζεται με αυτες; Εαν ναι, τοτε ειναι πραγματι ενα υπεροχο πραγμα να γνωριζουμε, οτι ο σπορος για ολες τις μορφες ζωης στο περιγυρο μας ειναι απλης κατασκευης και ριχθηκε σε μια κατασταση που ο πλανητης μας υπο την επιδραση της βαρυτητας περιστρεφεται γυρω απο τον αξονα του και γυρω απο τον ηλιο και μαζι με αυτον και γυρω απο το κεντρο του γαλαξια μας (1).

 

 

 

Εξεταζομενος ο ανθρωπος χημικα, ομοιαζει με ορισμενα βακτεριδια περισσοτερο απ’ οτι αυτα μεταξυ τους. Ως ομαδα τα βακτεριδια ειναι οι καλυτεροι επιστημονες της χημειας στον πλανητη μας.

Εαν με εναν παγκοσμιο πυρηνικο πολεμο ‘η με συγκρουση του πλανητη μας με ενα μεγαλο σωμα αστεροειδους εξαφανεισθουν ολες οι μορφες ζωης, πλην των βακτεριδιων, τουλαχιστον απο χημικη σκοπια η ποικιλια των ζωντων μικρο-οργανισμων θα συνεχιζεν να υπαρχη.  

Η ζωη καθ’εαυτη δεν εχει εννοιολογιθει ξεκαθαρα και αρχισε με την δημιουργια του πρωτου γονιδιου, του πρωτου DNA-Μοριου, με την γεννηση μιας γνησιας κληρονομικοτητας.

Τα ζωα, τα φυτα και τα μανιταρια ειναι στο γενεολογικο δενδρο της ζωης μονο τρια μικρα κλαδια. Αυτα ομως διαφερουν απο τα αλλα, διοτι οι μορφες ζωης που περιεχουν αποτελουνται απο μεγαλα και πολλα κυτταρα (Ευβακτερια, Αρχα’ι’κα και Ευκαρυα). Τα αλλα κλαδια του γενεολογικου δεντρου περιεχουν σχεδον ολα μικρο-οργανισμους.

Τα Ευκαρυα κυτταρα ειναι μεγαλα και συμπλεγμενα και περιεχουν μεταξυ αλλων εναν οριοθετημενο πυρηνα και μιτοχονδρια απο τα οποια αποτελουνται τα σωματα ολων των ζωων και φυτων και ειναι κατασκευαστικα στοιχεια ολων των μορφων της ζωης με εξαιρεση των γνησιων βακτεριδιων και των αρχα’ι’κων, που παλαιοτερα κατατασσονταν επισης στα βακτεριδια.

Ριποσωμα ειναι μικρες μηχανες μεσα στα ευκαρυα κυτταρα, που διαβαζουν τις ειδησεις των RNA και συγκροτουν τις πρωτε’ι’νες. Το DNΑ χρειαζεται ενα κυτταρο, στο οποιο υπαρχει ηδη ενα βιοχημικος μηχανισμος που ειναι ετσι προγραμματισμενος ωστε να διαβαζη και να αντιγραφη τον κωδικα στο DNΑ.

Στο εσωτερικο καθε ευκαρυου κυτταρου υπαρχει ενα διαλυμα απο χιλιαδες διαφορετικα μορια, ατομα και ιονια και αναμενει χημικες αντιδρασεις. Αναμενει τα ενζυμικα   μορια, δηλαδη τις μηχανες που υπηρετουν μονο μια μοναδικη σκοπημοτητα και παραγουν ενα μοναδικο προ’ι’ον (ζαχαρη ‘η λιπος, ενα πουριν ‘η ενα πυριμιδιο, δηλαδη κατασκευαστικα στοιχεια του DNΑ και RNA ‘η των αμινο-οξεων δηλαδη των κατασκευαστικων στοιχειων των φυσικων πρωτε’ι’νων.

Η ζωη συνεπως ειναι αμετακλητα εξαρτωμενη απο τις ιδιοτητες των ενζυμων να καταλυουν βιοχημικες αντιδρασεις. Οι χημικες αντιδρασεις διευκολυνονται απο τους καταλυτες και υπο μια μορφη και οι καταλυτες ηταν πιθανως συμμετοχοι στην γεννηση της κληρονομικοτητας. Ως καταλυτη χαρακτηριζει καποιος μια ουσια που επιταχυνει μεν μια χημικη αντιδραση χωρις να καταλανωνεται και δημιουργειται με αυτοματη καταλυση. Δημιουργειται μια τετοια αντιδραση αυτοκαταλυσης, η χημικη αντιδραση αποκτα οπως η φωτια μια αυτοδυναμικη.

Υπο χημικη σκοπια προκειται για μια διαδικασια οξυδωσης που αρχιζει πανω απο ενα καθωρισμενο επιπεδο με την οξυδωση καυσιμων υλικων που περιεχουν ανθρακα και την απελευθερωση θερμοτητας.

Η διαδικασια αυτη ακολουθει βημα προς βημα τον δρομο διοχετευσης της θερμικης ενεργειας αποδοτικα στα καταλληλα καναλια.

Τετοιες ελεγχομενες χημικες αντιδρασεις – που ονομαζονται και μεταβολισμοι – χαρακτηριζουν τους ζωντας οργανισμους και την κληρονομικοτητα αυτων.

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι προ’ι’ον της εξελεκτικης πορειας του ανθρωπου.

Ειναι ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης του ανθρωπινου σωματος που εξελιχθηκε για να επιζηση αυτο χωρις δυσκολιες σε ενα μεσο κοσμο, οπου τα απαραιτητα αντικειμενα για να επιζηση ο ανθρωπος δεν ηταν ουτε ιδιαιτερα μεγαλα αλλα και ουτε ιδιαιτερα μικρα.

Ο ηλεκτρονικος αυτος υπολογιστης (2) αποτελειται απο δισεκατομμυρια νευρωνες που συνδεονται μεταξυ τους με ενα τεραστιο δικτυο καλωδιων και συνδεσεων και στα οποια κυκλοφορουν ηλεκτρικες και χημικες ωσεις που περιγραφονται ολοκληρωτικα με μοριακους και φυσικοχημικους ορους.

Το πως ομως οι συνελευσεις των νευρωνων μπαινουν σε ενεργεια σε ενα ξεχωριστο ψυχονοητικο αντικειμενο, παραμενει ακομη αγνωστο (3).

Παραμενουν επισης ακομη αγνωστοι οι κυτταρικοι και οι μοριακοι μηχανισμοι οι οποιοι σταθεροποιουν και αναπλαθουν τους τροπους επικοινωνιας των νευρωνων.

Αγνωστο παραμενει ακομη το πως γινεται ο κατακερματισμος του κοσμου του οπτικου πεδιου, δηλαδη πως ενα και μονο αντικειμενο, γινεται μια αντιληπτικη παρασταση με ενοτητα.

Απο την στιγμη που το DNΑ των χρωματοσωμων στο κυτταρο διασπαται σαν ολοτητα, δεν γνωριζουμε ακομη που βρισκεται στον εγκεφαλο αποθηκευμενο το γενετικο προγραμμα.

Η ηλεκτρικη δραστηριοτητα στον ανθρωπινο εγκεφαλο κινειται σε ενα επιπεδο 0,01 εως 40 Herzt. Αδυναμες δυναμικοτητες του εγκεφαλου ταλαντευονται με περιπου 0.01 Herzt. Εαν για διαφορους λογους μεταβαλλονταν η επιδραση του φυσικου γηινου ηλεκτρομαγνητικου πεδιου δυναμεως στον ανθρωπο ‘η αποκοβονταν η επιδραση αυτη τελειως, οι ανθρωποι θα εχαναν αμεσως τις εσωτερικες τους αισθησεις για την πορεια του χρονου, που θα σημαινε και το χαος.

Το κατα ποσο αυτα που ο ανθρωπος αντιλαμβανεται και αποφασιζει ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και ειναι σωστα, ειναι ενα σοβαρο θεμα, διοτι για πολλους φυσικους ερεθισμους απο το περιβαλλον ο ανθρωπος στο σωμα του δεν εχει δεκτες καταγραφης.

Μονο μερος των φυσικων ερεθισμων απο το περιβαλλον καταγραφονται απο τα οργανα αισθησεως και απο τους σε ολοκληρο το ανθρωπινο σωμα τοποθετημενους δεκτες καταγραφης και μεταφραζονται σε σηματα νευρωνων, δηλαδη κωδικοποιουνται νευρικα.

Στην πλευρα της εισοδου του δικτυου των νευρωνων, στα ματια, βρισκονται κυτταρα αισθησεως που μεταβαλλουν τις πληροφοριες απο το περιβαλλον οπως π.χ. το φως, σε ηλεκτρικες ωσεις των νευρωνων.

Η πληροφορια αυτη με ενα τεραστιο δικτυο καλωδιων και συνδεσεων προωθειται παραπερα προς τον εγκεφαλο.

Πως ομως γινεται η προωθηση των πληροφοριων;

Ποια γλωσσα ομιλει ο εγκεφαλος;

Το ποιο απλο αλφαβητο αποτελειται απο κωδικα «binär», δηλαδη απο 0 και 1. Υπο την προ’υ’ποθεση οτι οι αριθμοι αυτοι θα μεταφερθουν με συνεπεια και επαναλλαμβανονται ομοια, η ως ανω πληροφορια του φωτος που μεταφερεται με τους αριθμους αυτους ονομαζεται 1 Bit.

Αυτη ειναι η μοναδα της πληροφοριας .

Ολα τα σηματα των οργανων αισθησεων και των συσκευων μετρησεως μεταβαλλει ο ανθρωπινος εγκεφαλος σε απλα σχηματα ως π.χ. κυβους, τριγωνα και ευθειες γραμμες που βασιζονται σε ενα σημειο ‘η σε αριθμους που βασιζονται στην μοναδα 1.

Η ικανοτητα του ανθρωπου να καταγραφη τον αγνωστο κοσμο των αλλων μορφων ζωης, ανηκει στα προνομια που του δωρησε η επιστημη. Η μεταφορα του μεσου κοσμου – εκεινου του μεσου φασματος των φαινομενων που μπορει να κατανοηση ο ανθρωπος – αφηνει να χρησιμοποιηθη σε αλλες διαστασεις ‘η σε αλλα φασματα.

Ο ανθρωπος μπορει να θεση μια κλιμακα της πιθανοτητας, στην οποια η ενοραση και η φαντασια του διαπερνουν ενα μικρο διαστασεων παραθυρο των ματιων του. Στο ενα ακρο αυτου του φασματος της πιθανοτητας στεκονται δυναμικα γεγονοτα που τα χαρακτηριζει ως αδυνατα ‘η θαυματα.

Η ικανοτητα του ανθρωπου να υπολογιζη τετοιες πιθανοτητες ειναι ενα συμπληρωματικο παραδειγμα, ποιες απελευθερωτικες ενεργειες η επιστημη δωριζει στον ανθρωπινο εγκεφαλο.

Γιατι π.χ. βλεπει ο ανθρωπινος εγκεφαλος το μεταλλο «Χρυσος» με το χρωμα κιτρινο, δηλαδη με ενα ψευτικο χρωμα;

Στον πλανητη Γη παρουσιαζονται 92 χημικα στοιχεια και 20 επιπλεον που παρασκευασε στο χημειο ο ανθρωπος. Η συχνοτητα παρουσιασης ενος στοιχειου δεν εχει να κανη τιποτε με το εαν το στοιχειο αυτο ειναι απαραιτητο για τον ανθρωπο.

Το ιδιο ισχυει και για την σχεση μεταξυ συχνοτητας και σημασιας. Ποια στοιχεια ο ανθρωπινος χρειαζεται για να ζηση, προκυπτει απο την εξελεκτικη του πορεια. Απο τα 200 ατομα των χημικων στοιχειων στο ανθρωπινο σωμα τα 120 ειναι υδρογονο, τα 51 οξυγονο και τα 19 ανθρακας.

Ο ανθρακας, ως προς την συχνοτητα εμφανισης του στον πλανητη Γη κατεχει την 15. θεση και αποτελει το 0,48 % του φλοιου της.

Χωρις ομως αυτο δεν θα υπηρχε ζωη στον πλανητη μας.

Το στοιχειο αυτο χαρακτηριζεται με τασεις ενωσεως του με αλλα στοιχεια αλλα και με τα ομοια του.

Τις ενωσεις του ανθρακος ονομαζομεν οργανικες ενωσεις. Η σημασια των οργανικων ενωσεων για την ζωη του ανθρωπου ειναι τεραστια. Το ευκαρυο κυτταρο του ανθρωπινου

σωματος, η στοιχειωδης αυτη μοναδα της ζωσης υλης, ειναι κατασκευασμενο απο πολυσυνθετες οργανικες ενωσεις. Το σωμα του ανθρωπου, αλλα και καθε αλλου ζωου και φυτου συνισταται απο λιπη, λευκωματα, υδατανθρακες και αλλες οργανικες ενωσεις και σε ελαχιστες ποσοτητες ως π.χ. απο χρωστικες υλες, βιταμινες, ορμονες και απο τα φυραματα.

Ο χωρος παραμονης των ηλεκτρονιων εντος του ατομου ενος χημικου στοιχειου χαρακτηριζεται σημερα ως «Orbitale». Παλαιοτερα οι επιστημονες, οπως ο Nils Bohr, θεωρουσαν οτι τα ηλεκτρονια σε ενα ατομο υλης κινουνταν σε κυκλικη τροχια γυρω απο τον ατομικο πυρηνα και χαρακτηριζαν αυτην με ενα κυριο κβαντικο αριθμο n. Αλλοι επιστημονες οπως ο Sommerfeld, θεωρουσαν οτι η τροχια των ηλεκτρονιων γυρω απο τον ατομικο πυρηνα ηταν ελλειπτικη και χαρακτηριζαν αυτην με τον παραπλευρο κβαντικο αριθμο l που λαμβανει τιμες μεταξυ 0 και n-1. Αναλογα με την τιμη αυτη του παραπλευρου κβατικου αριθμου οι χημικοι μιλουσαν για s-ηλεκτρονια (l=0), p-ηλεκτρονια (l=1), d-ηλεκτρονια (l=2) και f-ηλεκτρονια (l=3).

Τα «Orbitale» με s-ηλεκτρονια εχουν σφαιρικη συμμετρια.

Η κατασταση περιπλεκεται με αυξανοντες παραπλευρους κβαντικους αριθμους, Τα «Orbitale» με p-ηλεκτρονια εχουν σχημα χεριου. Στα «Orbitale» με d-ηλεκτρονια και f-ηλεκτρονια η σχηματικη γεωμετρια γινεται πολυπλοκη. Σημασιας εδω ειναι οτι με αυξανοντα παραπλευρο κβαντικο αριθμο η πιθανοτητα παραμονης ενος ηλεκτρονιου πλησιον του ατομικου νπυρηνα μειωνεται.

Ενα s-ηλεκτρονιο διερχεται συχνοτερα πλησιον απο τον ατομικο πυρηνα, που σημαινει οτι αυτο υποκειται απ’ ευθειας σχετιστικες επιδρασεις λογω των συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων.

Ετσι μειωνεται η μεση αποσταση απο τον ατομικο πυρηνα με αποτελεσμα να αυξανεται η αλληλοεπιδραση της ηλεκτροστατιστικης ελξεως και να μειωνεται η σταθμη ενεργειας των ηλεκτρονιων που καθιστουν δυσκολη την απομακρυνση αυτων απο τα ατομα υλης.

Η συμπεριφορα των d-ηλεκτρονιων και f-ηλεκτρονιων ειναι ακρως αντιστροφη απο αυτην των s-ηλεκτρονιων. Αυτα δεν υποκεινται στην απ’ ευθειας επιρροη των σχετιστικων επιδρασεων λογω των συναιρεσων μαζων-ταχυτητων επειδη βρισκονται αποκλειστικα στις περιθωριακες περιοχες των ατομων και σπανια πλησιαζουν τον ατομικο πυρηνα.

Αυτος ειναι ο λογος που αυτα μονο εμμεσα υποπιπτουν στις επιρροες των σχτιστικων επιδρασεων λογω των συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων.

Ετσι αυξανεται η σταθμη ενεργειας τους που σημαινει οτι μπορουν να απομακρυνθουν ευκολωτερα απο τα ατομα υλης. Στα p-ηλεκτρονια εξισωροπουνται οι αμεσες και εμμεσες επιρροες των σχετιστικων επιδρασεων.

Οι φυσικες ιδιοτητες των διαφορων μορφων υλης εξαρτωνται απο τα ετσι ονομασθεντα ηλεκτρονια σθενους (Valenzelektronen). Αυτα βρισκονται στις περιθωριακες περιοχες των ατομων. Με κβαντικους υπολογισμους αποδειχθηκε οτι ακομη και συντομες παραμονες πλησιον των ατομικων πυρηνων αρκουν για να προκυψουν επιρροες των σχετιστικων επιδρασεων λογω των συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων κατα τις οποιες αποκτονουν τα ηλεκτρονια γυρω απο τους ατομικους πυρηνες ταχυτητες φωτος. Ετσι αυτα γινονται ποιο βαρεια με αποτελεσμα να μειωθη η μεση αποσταση απο τους ατομικους πυρηνες. Τα εσωτερικα ηλεκτρονια των ατομων που υποκεινται αμεσα τις επιρροες των σχετιστικων επιδρασεων μεταβιβαζουν τα αποτελεσματα στα περιθωριακα ηλεκτρονια που βρισκονται στις ετσι ονομασθεισε λωριδες σθενους.

Στο περιφημο για τις οικονομιες των κρατων μεταλλο «Χρυσος», στα περιθωριακα d-ηλεκτρονια αυξανεται η ενεργεια λογω των εμμεσων σχετιστικων επιρροων εξαιτιας των συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων με αποτελεσμα την ανυψωση της λωριδας σθενους.

Πανω απ’ αυτην βρισκεται – ως συνηθως σε ολα τα μεταλλα – η κενου περιεχομενου αγωγος-λωριδα που σχηματιζεται απο s-Orbitale,των οποιων η ενεργεια μειωνεται λογω των σχετιστικων συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων, που σημαινει και μειωση της αποστασης μεταξυ των δυο λωριδων.

Ενω στο μεταλλο Αργυρος η λωριδα αυτη ειναι τοσο μεγαλη ωστε μονο υπεριωδει κβαντοφωτονια να ανυψωνουν τα ηλεκτρονια απο την λωριδα σθενους προς την λωριδα αγωγου (Leitungsband), στο μεταλλο χρυσο αρκουν φτωχα σε ενεργεια φωτονια του μπλε φασματος φωτος για να ανυψωσουν τα ηλεκτρονια απο την λωριδα σθενους προς την λωριδα αγωγου.

Ο χρυσος απορροφα το μπλε φως με αποτελεσμα να καταγραφη ο ανθρωπινος εγκεφαλος το μιγμα των χρωματων στο μεταλο Χρυσο ως «κτρινο» σε αντιθεση με τον Αργυρο. 

Η γοητεια του Χρυσου, δηλαδη το λαμπερο κιτρινο χρωμα του ειναι προ’ι’ον μιας οπτικης αυταπατης του ανθρωπινου εγκεφαλου.

Και για την αυταπατη αυτη σκοτωθηκαν, σκοτωνονται και θα συνεχιζουν να σκοτωνονται εκατομμυρια ανθρωποι, καταστρεφονται οικονομιες και υποφερουν ετσι τα 2/3 της ανθρωποτητας, δηλαδη πανω απο 5 δισεκατομμυρια ανθρωποι.

Ο γραφων θεωρησε την πολυσελιδη αυτη εισαγωγη αναγκαια για να τονιση, οτι ολα τα οικονομικα προβληματα με τα υπερχρεωμενα κρατη του πλανητη μας, βασιζονται σε σαθρα θεμελια, που δυστυχως αποδεικνυουν, οτι ο ανθρωπος, νευρωλογικα εξεταζομενος, ειναι μια φαρσα της δημιουργιας!

Στα φτωχα σε ενεργεια φωτονια του μπλε φασματος φωτος που απορροφα το μεταλλο χρυσος, βασιζεται η αξια του μεταλλου αυτου και τελειως λανθασμενα και η αξια του Χρηματος, που δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα απλο αντακλλακτικο μεσο διαπραγματευσων για προ’ι’οντων ανταλλαγης!

Συνεπως η καλυψη ενος νομισματικου συστηματος με χρυσο για διατηρηση της αξιας του συστηματος, αποτελει παραλογια. Το ιδιο ισχυει και γι’ αυτους τους οικονομολογους που ισχυριζονται οτι η γαιοκτησια και η γαια αποτελουν μετρο της αξιας του χρηματος. Τιποτε απ’αυτα δεν ανταποκρινεται στην Αληθεια!

Το χρημα δεν ειναι τιποτε αλλο απο ανταλλακτικο μεσο για την ανθρωπινη εργασια, δηλαδη για τα αποτελεσματα της εργασιας αυτης. Οποιος θεωρει το χρημα ως διαπραγματευσημο προ’ι’ον και το χρησιμοποιει ως πρ’ι’ον ειναι ανθρωπος παρασιτικης προελευσης, δηλαδη απαταιωνας.

Για να διατηρη το χρημα την ανταλλακτικη αξια του πρεπει να διατηρει αυτο και την αξια της σπανιοτητας του, δηλαδη την ανυπαρξια μεγαλων ποσοτητων του.

Η αξια του χρηματος ειναι συνεπως η οικονομικη αξια, δηλαδη τα προ’ι’οντα που παραγονται απο τις ανθρωπινες εργασιακες δραστηριοτητες και ανταποκρινεται αναλογικα στις αξιες των προ’ι’οντων αυτων. Η αλληλοανταλλαγη προ’ι’οντων παραγωγης απο ανθρωπινη εργασια ονομαζεται Οικονομια. Αναλογα εαν σε αυτην παραγονται και ανταλλασονται προ’ι’οντα πρωτης αναγκης για την ζωη των ανθρωπων ‘η επιπλεον και αλλα χρησιμα προ’ι’οντα και ειδη πολυτελειας η Οικονομια διακρινεται σε Εφοδιαστικη ‘η Subsistenz-Οικονομια και σε Αποκτησιακη-Οικονομια.

Στην δευτερη περιπτωση στο επικεντρο βρισκεται η αποκτηση μεγαλων ποσοτητων χρηματος διοτι το προηγουμενο καθεστως ανταλλαγης προ’ι’οντων γινεται στην Οικονομια αυτη αυτοσκοπος.

Η μεταβαση απο την μια Οικονομια στην αλλη ελαβε χωρα βημα προς βημα με τις τεχνολογικες εφευρεσεις των φυσικων επιστημων που οδηγησαν στην παραγωγη πολλων νεων προ’ι’οντων, περαν των αναγκων συντηρησης των ανθρωπων. Η διαστροφη της Αποκτησιακης-Οικονομιας οδηγησεν στον «Καπιταλισμο».

Στο καπιταλιστικο οικονομικο συστημα υφισταται η ταση της παραγωγης πρωτα του χρηματος και μετα, με το δολωμα του κερδους, της παραγωγης και ανταλλαγης προ’ι’οντων που ξεπερνουν δυσαναλογα τις πρωτες αναγκες των ανθρωπων (4). Σε αντιθεση με την παραδοσιακη διδασκαλια των εργαζομενων ανθρωπων ως τον μοναδικο και αληθινο παραγοντα παραγωγης και ανταλλαγης προ’ι’οντωνη η φιλελευθερη- καπιταλιστικη-χυδαια Οικονομια με την νεα της διδασκαλια των παραγοντων παραγωγης και ανταλλαγης πρ’ι’οντων, Εδαφος, Κεφαλαιο και Εργασια, μετεφερε την αξια της εργασιακης παραγωγης στην Γαιοκτησια (θεμελιωδης αρχικη συνταξη), στο Κεφαλαιο ( αναλογα με τον τοκο) και στην παραγουσα Εργασια για να μειωθη η παραγωγικη αξια της εργασιας με τους δυο πρωτους παραγοντες.

Με τον τροπο αυτο η αξια του χρηματος μεταμορφωθηκε σε τοκογλυφια, υπερπλεονεκημα και εκμεταλευση. Πολλαπλως εξαναγκαζονται οι ανθρωποι να διαθετουν τα προ’ι’οντα της παραγωγικης τους διαδικασιας «υποτιμολογημενα» και να εξαναγκαζονται να αγοραζουν τα προ’ι’οντα εργασιας αλλων ανθρωπων «υπερτιμολογημενα». Εκμεταλλευομενοι παλι τις αναγκες αλλων ανθρωπων – που τεχνιτα δημιουργηθηκαν – μειωνεται επισης τεχνητα η ποσοτητα των πρ’ι’οντων πρωτης αναγκης, για να ανυψωθη η αξια της διαθεσιμοτητας και συνεπως και αξια των προ’ι’οντων αυτων σε βαρος των αγοραστων.

Αντιθετα δημιουργειται τεχνητα «υπερπροσφορα» προ’ι’οντων για να πιεσθουν οι τιμες κατω των οικονομικων αξιων.

Οι διακυμανσεις αυτες απατης στις πραγματικες αξιες των πτο’ι’οντων δεν εχουν καμια σχεση με την αποδοτηκοτητα της παραγωγικης εργασιας.

Η φιλελευθερη-καπιταλιστικη-χυδαια Οικονομια παραχωρησε μετα τον 1ον Παγκοσμιο Πολεμο την θεση της στις Ομαδες του μονοπωλιακου Καπιταλισμου, οι οποιες με τις Μετοχες και με το Χρηματιστηριο απο τα μεσα του 19 μ.Χ. αιωνος, αρχισαν να κυριαρχουν στις παραγωγικες διαδικασιες προ’ι’οντων.

Εναντιον της καταργησης της νομισματικης καλυψης με χρυσο, που επεφερεν τεραστια χρηματικα κερδη στους διεθνεις κερδοσκοπους, αντεδρασαν αυτοι με ολα τα μεσα που διεθεταν εως οτου αντικατασταθει η ως ανω καλυψη απο το δολαριο των ΗΠΑ ως «επικρατουν νομισμα».

Απο την πλευρα των Μεγιστανων του χρηματος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου (που βεβαιως ποτε δεν εμφανιζονται στο προσκηνιο!) απεφασισθηκε ακομη κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου η διακηρυξη του δολαριο των ΗΠΑ ως «επικρατουν νομισμα» με σταθερες συναλλαγματικες τιμες με αλλα νομισματα, που ποτε ομως, για κερδοσκοπικους λογους, δεν τηρηθηκαν.

Σε ενα ξενοδοχειο πολυτελειας των ΗΠΑ συναντηθηκαν μεταξυ 1. εως της 13. Ιουλιου 1944 οι εκπροσωποι απο 44 εθνη με τους συμβουλους, βοηθους, στενογραφους και μεταφραστες (περιπου 700 ατομα). Ο συμβιβασμος του «Bretton Woods» προεβλεπε σταθερες συναλλαγματικες τιμες με τα νομισματα των κρατων μελων, ανοιξε ομως ταυτοχρονα και την δυνατοτητα σε περιπτωση αναγκης και σε συμφωνια με το ταυτοχρονα ιδρυθεντα ΔΝΤ να προσαρμοζονται αυτες κατα καιρους.

Στο Bretton Wood ιδρυθηκε και η μεχρι τοτε ανυποφορος θεσμος με το ονομα «Διεθνης Τραπεζα για Ανοικοδομηση και Εξελιξη» που μετονομασθηκε αργοτερα σε «Παγκοσμια Τραπεζα».

Στο Bretton Wood θεμελειωθεν «Συναλλαγματικο- Σταναρτ- Χρυσου», δηλαδη το «Σταναρτ- Δολαριου- Χρυσου» βρηκε το τελος του οταν την 15.08.1971 ο προεδρος των ΗΠΑ Richard Nixon το κατηργησε μαζι με την ασφαλεια συναλλαγης μεταξυ δολαριου και χρυσου.

Το μεχρι τοτε ισχυον συναλλαγματικο και νομισματικο συστημα καταργηθηκε επισημα το 1973 και ανοιξε τον διαπλατο δρομο μιας εκθετηκα αυξανουσας κερδοσκοπικης Οικονομιας, που ανατιναξε στον αερα και την λογικην σχεση μεταξυ της  ουμανιστικης-  και χρηματικης περιουσιας.

Η περιουσια των ανθρωπων μεχρι το 1973 ειχε μια εσωτερικη και μια εξωτερικη ουσια, δηλαδη μια υλικη και μια πνευματικη πλευρα. Μετα την ως ανω ημερομηνια το χρημα και η αναπαραγωγη αυτου μεταβληθηκαν σε πρ’ι’ον ετσι ωστε να επελθη και ο διαχωρισμος της Οικονομιας μεταξυ αυτης της χρηματικης Οικονομιας και της  Οικονομιας των προ’ι’οντων.

Δια του ως ανω διαχωρισμου στεκεται στο επικεντρο της εμπορικης κινησης οχι πλεον η περιουσια και η ευθυνοτητα, αλλα οι φοβοι της αναπτυξης και οι παραισθησεις του χρηματος.

Σημερα απο την μια πλευρα δια της παγκοσμιοποιησης, δια του παγκοσμιου εμποριου, δια των ετσι ονομασθεντων Αγορων (κερδοσκοπικες τραπεζες), δια του ψευδους της κλιματικης αλλαγης λογω ανθρωπινων δραστηριοτητων και της πληροφοριακης επικοινωνιας, ερχονται ολο και ποιο πλησιον οι ανθρωποι του πλανητη μας, απο την αλλη πλευρα ομως απομακρυνονται τα 2/3 του παγκοσμιου πληθυσμου (πανω απο 5 δισεκατομμυρια ανθρωποι) διοτι αυτοι ζουν ετη φωτος μακρια απο την προσδοκια δημιουργιας συγκεκριμενης περιουσιας.

Ταυτοχρονα αυτοαπατωνται οι πρωταγωνιστες της πολιτικης και αυτοταλαντευονται χωρις κανεναν στοχο μεταξυ των εθνικων τους συμφεροντων και των υπερεθνικων αναγκαιοτητων. Για πρωτη φορα η τραπεζικη κριση του ετους 2008 κινητοποιησε τους ανηκανους πολιτικους για να σωσουν αυτοι τις τραπεζες σε βαρος των πολιτων. Τα μετρα ομως που ελιφθηκαν και λαμβανονται δυστυχως ακομη, δεν εχουν να κανουν τιποτε με την σταθεροποιηση του τραπεζικου συστηματος, αλλα ειναι μια απεγνωμισμενη προσπαθεια επανακτησης της απωλειας της πολιτικης κυριαρχιας του Bretton-Woods, δηλαδη της ανεξελεκτης κερδοσκοπιας. Οπως τουλαχιστον φαινεται, η δυναμη της ανθρωπινης νοησης που συνεχως ισχυροποιηται στην εποχη των επιστημων, επιασε το εποχιακο της οριο.

Οι Κυβερνησεις, ο ΟΗΕ, η Παγκοσμια Τραπεζα, τα Συγκροτηματα, οι Συνδεσμοι, τα ΑΕΙ κ.α. με τις Προγνωσεις τους, με τους Προ’υ’πολογισμους τους, με τις Κρισεις τους και με τις Ερμηνειες τους κινουνται συνεχως κυκλικα χωρις να εντοπιζουν τα πραγματικα αιτια της Κρισης, Ορισμενες εξελιξεις, εκ των πραγματων (Αυτα που ο ανθρωπος αντιλαμβανεται δεν ανταποκρινονται παντα στην πραγματικοτητα!) δεν ειναι δυνατον να κατανοηθουν.

Για αυτον τον λογο φαινεται, οτι μπροστα μας βρισκονται τα ορια των δυνατοτητων της προσωπικης νοησης και αυτης των θεσμων. Μετα απο μια επιταχυνση με υπερβασια των γνωστων οριων στις ετσι ονομασθεισες Αγορες, στην Τεχνολογια και στην Παγκοσμιοποιηση, μετα το κυνηγι για ξενα Κεφαλαια, για Αναπτυξη και για το Κερδος οι ανθρωποι   απορουν γιατι οι Πηγες στερευουν, γιατι τα Ρισκα απο το Τιποτε αναδυονται, γιατι τα Κρατικα Χρεη γιγαντωνονται και γιατι τιποτε πλεον δεν βοηθα για την διορθωση της καταστροφικης εξελιξης. Βεβαιως αξαρτιωνταν απο την αρχη και παγκοσμια οι αστρονομικες διαστασεις των κρατικων χρεων, απο την μεθοδο δημιουργιας του χρηματος. Το σημερινο παγκοσμια χρησιμοποιουμενο χρημα δημιουργειται ως αποδειξη χρεους, ως ομολογο, ως γραμματιο, Η δημιουργια του χρηματος ειναι ταυτοχρονα και η παραγωγη του χρεους, το ξεπληρωμα του οποιου σημαινει και καταστροφη του χρηματος!

Οποιος ακομη πιστευει, οτι μπορει δια μεσου αυτου του χρηματος να ξεπληρωση το χρεος του, αυταπαταται!

Οποιος πραγματι κατανοησε τις αντιφασεις του σημερινου νομισματικου συστηματος, γι’ αυτον ανηγει ενας τελειως νεος πνευματικος κοσμος και γι’ αυτον γινονται κατανοητα ορισμενα ακατανοητα φαινομενα.

Οπως τουλαχιστον φαινεται, βρισκεται η παγκοσμια κοινωνια στην πρωτη μεγαλη κριση «Προσαρμογης» της παγκοσμιας Ιστοριας.

Η μεταφορα εξωτερικων απειλων σε εσωτερικες επιβαρυνσεις και εσωτερικων φοβων στις απονομες των ευθυνων προς τα εξω, οδηγει κατ’ ευθειαν σε επικινδυνες και αδιορθωτες καταστασεις υπερτατης αναγκης.

Αυτο ισχυει ιδιαιτερα, εαν για την ανθρωπινη νοηση δεν υφιστανται πλεον οι σοβαρες και εμπιστες εξηγησεις και διεξοδοι.

Σε τετοιες συγκεχυμενες καταστασεις τεινουν οι ανθρωποι του πλανητη μας, να ομιλουν μεμονωμενα ‘η συλλογικα για Κρισεις.

Στο επικεντρο της γενικης αγανακτησης βρισκονται οι Κερδοσκοποι οι οποιοι σε αντιθεση καθε σοβαροτητας εδρασαν στους χωρους καθε ανυπολογιστου ρισκου χωρις να υπολογιζουν για πιθανες καταστροφες κανεναν. Δεματοποιουν τοξικα δανεια σε αξιοχρεα και τεμαχισμενα κατα ομαδες και σφραγισμενα με τα καλυτερα ποιοτικα πιστοποιητικα (βουλες) των τριων γνωστων εταιρειων αξιολογησης απατης, και τα ριχνουν προς διαθεση στην αγορα. Με την μεθοδο αυτη θριαμβευει το ψευδος, η αγνωσια και εκτοπιζεται η λογικη.

Η ανθρωποτητα πολιορκειται απο μεμονομενους υποκριτας, οι οποιοι με τεχνικα μεσα κατωρθωσαν να μολυνουν την ανθρωποτητα με συμπτωματα γνησιων ασθενειων και τυφλωσης.

Ολοι συμμετεχουν στο παιχνιδι και φυλακησαν το πνευμα τους σε μια φυλακη που βρισκεται πολυ μακρυα απο την συνειδηση τους.

Νευρολογικα εμφανιζονται οι ανθρωποι σημερα ως ανικανοι να αναγνωρισουν την πραγματικοτηα. Εχουν μεν οι ανθρωποι πληθωρα πληροφοριων, περισσοτερων απ’ αυτων που χρειαζονται για τις αποφασεις τους, αλλα δυστυχως η χωρητικοτητα του εγκεφαλου τους δεν επαρκει για να επεξεργασθει πληρως τις στημενες απατες των Μεγαλοαπαταιωνων.

Τα απειρως μεγαλα και συνεχως αυξανοντα προβληματα και γεγονοτα, οι γοργες μεταβολες των εως τωρα ισχυοντων κυκλων της ζωης και η ταχυτητα της τεχνολογικης εξελιξης των επιβαρυνσεων για αμεση δραση, ξεπερνουν τα ορια της γνωστης ικανοτητας της ανθρωπινης κατανοησης.

Τα εποχιακα εισβαλλοντα Τεχνασματα, με το Χρημα ανυψωθεν ως θεοτητα, αντι απλου ανταλλακτικου μεσουυ, κανουν δυνατη την επιβολη μιας σειρας στρατηγικων απατης. Σε αυτην την βλασφημο πραξη και κατω απο την επιδραση της καταλυσης ολων των Αρετων (Συνεσης, Φρονησης, Ανδρεια και Δικαιοσυνη) μετατραπηκε ο Αγωνας γι την νομιμοποιηση των πλεονεκτηματων για τους απαταιωνας σε κυρια επιδιωξη.

Μια κριση των Αρετων, Αξιων, Αρχων και Ιδανικων δεν μπορει να αντιμετωπισθη με αντιδρασεις για την ανασυσταση αυτων.

Ως αιτια της σημερινης οικονομικης κρισης αναφερεται το φαινομενο της ανθρωπινης απληστιας.

Επιστημονικα εχει αποδειχθει οτι καθε ανθρωπος μπορει να επιβληθει απο την απληστια.

Οποιος μπορει να λαβη περισσοτερα, επιθυμει να λαβη περισσοτερα. Οσο ποιο κοντα στεκεται το Κερδος απο την Κερδοσκοπια και οσο ποιο μεγαλος ειναι ο Ερεθισμος για το Κερδος, τοσο ποιο γρηγορα εκτοπιζονται τα μειονεκτηματα απο τα πλειονεκτηματα.

Τα οικονομικα ρισκα μαλιστα, οταν δεν μπορουν να αναγνωριστουν απο αναλυσεις, απλως θαβονται. Και μια οικονομικη κριση οπως την ζει σημερα η ανθρωποτητα δεν θα μπορουσε πραγματι πριν μερικα χρονια να αναγνωριστη απο τους δηθεν ειδικους τετοιων κρισεων.

Επειδη ομως η μελλοντικη ικανοτητα των ανθρωπων εξαρταται απο τις Αρετες, τις Αξιες, τις Αρχες και απο τα Ιδανικα αλλα και απο την Ετοιμοτητα Μεταλλαξης ολων των πολιτων και των πρωταγωνιστων της κοινωνιας, δεν μπορει πλεον να παραιτηθη ο ανθρωπος απο την αναγκαιοτητα της απελευθερωσης του δρομου των ψυχικων ανθρωπινων αλληλοεπιδρασεων για την αντιμετωπιση των κρισεων του 21. μ.Χ. αιωνα.

Ως πρωτο βημα για την απελευθερωση. επιβαλλεται η αποσυρση ολων των οικονομικων οπλων μαζικης καταστροφης (ομολογιακες παγιδες, οικονομικα παραγωγα, ιδιωτικα Equity, κλιματολογικες απατες κ.α.) που τραυματιζουν θανασημα τα οικονομικα ηθη.

Σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπεται η Ε.Ε. και ο υπολοιπος κοσμος να σηκωσουν στους ωμους τους τα κακα χρεη των ΗΠΑ. Την δημιουργια του χρηματος οφειλουν να αναλαβουν μονο 100 % κρατικοποιημενες κεντρικες τραπεζες, με καταργιση των αντιστοιχων ιδιωτικων που αποτελουν παραγοντες ανασφαλειας.

Με τα γιγαντια ποσα της ετσι ονομασθεντων «αγορων στηριξης» του δολαριου των ΗΠΑ, στην πραγματικοτητα στηριζει η ΕΚΤ την FED των ΗΠΑ και κατ’ επεκταση τους Μεγαλοαπαταιωνες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου των ΗΠΑ και της Ε.Ε., σε βαρος των λαων της Ε.Ε., που δυστυχως ακομη τιποτε δεν κατανοουν απο αυτην την πραγματικοτητα.                                                                    

Τι κατανοει απο την κατασταση αυτη ο Ελληνικος λαος και δη λιγο προ των βουλευτικων εκλογων της 25. Ιανουαριου 2015;

Στα νεα κομματικα σχηματα που στηθηκαν εχουμε μεταξυ των αλλων και τρια ΠΑΣΟΚ! Ενα ΠΑΣΟΚ που βρισκεται ενσωματωμενο μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενα ΠΑΣΟΚ του Τουρκουτσογλου και ενα ΠΑΣΟΚ των προδοτων της εβρα’ι’κης οικογενειας των Παπανδρεων.

Και τα τρια αυτα ΠΑΣΟΚ σκυλευουν τον Αδη και οδηγουν την πατριδα μας στην εξαφανιση της. Απο την αλλη πλευρα η Ν.Δ. ειναι ενα μπασταρδεμενο κομμα απο τον Βενιζελισμο ‘η καλυτερα απο τον Μπενακισμο, Μητσοτακισμο και απο αλλες μορφες Σαμαραδων των Συνασπισμων των Βλακων (Τριμερη Επιτροπη, Bilderberg, Μασονικες και αλλες στοες κλπ. κλπ.) και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Η πατριωτικη «Δεξια» ειναι ανυπαρκτος οπως και η πατριωτικη «Αριστερα».

Τα νεα πολιτικα σχηματα που τοσα γρηγορα στηθηκαν στηριζονται απο τα ιδια εκτροφεια παραγωγης εσωτερικων εχθρων του Ελληνισμου. Οσο και εαν παρουσιαζεται απο το ΣΥΡΙΖΑ με το ενσωματωμενο ΠΑΣΟΚ, οτι κατι θα αλλαξει μετα την 25.01.2015 στην Ελλαδα, στην πραγματικοτητα τιποτε δεν θα αλλαξει ‘η και αν κατι αλλαξει αυτο θα ειναι μονο προς το χειρωτερο. Ο παρλαμενταρισμος, η αντιπροσωπευτικη Δημοκρατια, ειναι καθε αλλο πραγμα παρα Δημοκρατια.

Ω Ελλαδα πρωτη χωρα!

Τι γα’ι’δουρια θα ξαναβγαλεις τωρα;

Ενα υπερηφανο Ελληνικο κρατος διοικει και διευθυνει, δεν θα ανεχεται εκβιασμους απο κανεναν ξενον και προπαντος δεν ρυμουλκειται απο εγχωριους πολιτικους απαταιωνες….

Η Αληθεια ειναι μονο μια!!!

Η Ελλας θα ξεπερασει το σημερινο Ναδηρ της, μονο με την εξοδο της απο την ευρωζωνη και την Ε.Ε., δηλαδη μονο με δυναμικα και καλως επινοημενα σχεδια ενος ικανου στρατιωτικου «Ηγετου» απο την Ελιτ του Ελληνισμου.

Στις ημερες μας ζητηται ο στρατιωτικος «Ηγετης» που θα εγκαθιδρυσει μια ισχυρη και «αορατη» Εξουσια. Ζητειται ο στρατιωτικος «Ηγετης» που θα συνδυαζει την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση της βιας, την γενναια αυτοπεποιθηση, την απεχθεια προς την ασαφεια και τα ημιμετρα, που θα μετατρεπεται σε Αλεπου για να ανακαλυπτη τις παγιδες των ξενων και σε Λεονταρι για να διωχνη τους εγχωριους και ξενους Λυκους. Ζητειται ο στρατιωτικος «Ηγετης» που θα ενεργει βασει του πνευματος των καιρων μας, που θα ειναι ριψοκινδυνος και τυχερος. Η τυχη ειναι κατα τον Μακιαβελη ενα αχαλινωτο ορμητικο ποταμι, που παρασυρει τα παντα στην ορμη του, οταν ξερει, οτι ο «Ηγετης» δεν εχει ορθωσει εγκαιρα προληπτικα φραγματα…

Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>