«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513-Mail: chaziteo@t-online.de

     01.01.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ποιος ειναι αραγε ο αγαθομουρης αυτος παππουλης με τα καταλευκα γενια του, ο μεγαλος «δασκαλος» της θρησκευτικης παιδειας των Ελληνων, που καθε πρωτοχρονια, οπως σημερα, φερνει απο την Καισαρεια της Καππαδοκιας, κρατωντας μαλιστα χαρτι και καλαμαρι (τα αγιοτερα συμβουλα της Ελληνικης παιδειας), τα δωρα υποτελειας στα Ελληνοπουλα.

Ο θεοσταλτος αυτος παππουλης, ο Αρχιεπισκοπος (330-379 μ.Χ.) της εβρα’ι’κης αιρεσης που ψευδεπιγραφα φερει το ονομα «Ορθοδοξια»,  διατυπωσε στα θεοπνευστα θρησκευτικα του εργα (Ο’ Παροιμιες Ι’, 26 και Εις τον προφητην Ησα’ι’α Προ’ι’μιον, 7.196.3) την αγαπη του προς καθε τι το Ελληνικο και δη ως επισκοπικη θρησκευτικη προσταγη, δηλαδη ως εξης:

 

 

  «Μη δειλιαζεις απο των ξυλων των δαυλων τουτων των καπνιζοντων, Μη   δειλιαζεται απο των Ελληνικων πιθανολογηματων (φλυαρων κολακιων)….  τα οποια ειναι σκετα ξυλα μαλλον δε δαδες που απωλεσαν και του δαυλου την  ζωντανια και του ξυλου την ισχυ, μη εχοντες δε ουτε και του πυρος την  φωτεινοτητα, αλλα ως δαδες καπνιζουσες καταμελανωνουν και σπιλωνουν  οσους τα πιανουν, και φερνουν δακρυα στα ματια οσων τα πλησιαζουν, Αν  μαλιστα θελεις να καταλαβεις την απο των καπνιζομενων δαυλων βλαβη,  θυμησου τον Σολομωντα που ελεγε: “καθως τα ξινα σταφυλια στα δοντια και  ο καπνος στα ματια, ετσι και η παρανομια (των Ελληνων οι γνωσεις  εξομοιωνονται εδω με την παρανομια) σε οσους την χρησιμοποιουν”. Και για  μη μεινει αδιευκρινεστο επεξηγει…Νομιζω δε οτι…καπνο ονομαζει (ο Σολων)  την απο της ψευδωνυμου γνωσεως βλαβη, που την διορατικοτητα της ψυχης μας συγχεει».

Αυτος ο αγιος και θεοσταλτος παππουλης τον οποιον γιορταζουν σημερα οι ηλιθιοι Ρωμηοι φερνει για τα Ελληνοπουλα στην πραγματικοτητα δωρα μισους και εμπαθειας. Διαβαστε τον (Αμφιλοχιω περι Κανονων, 199.44.4): «Ο δε μετα την πιστις Ελλην (επιστρεφων) παλιν στην ιεροσυλιαν (των Ελληνων) επι τον εμετον (αυτου) επιστρεφει»!!!

Ο δεδηλωμενος αυτος εχθρος του Ελληνισμου διατυπωνει ακομη (Ησα’ι’ας Θ’, 11 και 9.230.8):

  «Ειναι δε εχθροι οι Ελληνες, διοτι διασκεδαζουν καταβροχθιζοντες με ορθανοιχτο στομα τον Ισραηλ. Στομα δε λεγειν ο Προφητης την σοφιστικη   του λογου δυναμη, η οποια τα παντα χρησιμοποιησε για να παραπλανησει   τους εν απλοτητι στον Θεο πιστευσαντων»

Με την επικρατηση της Χριστιανοσυνης του Γκαμαλιηλ Σαουλ (Ο Ιησους δεν εχει καμια σχεση με τον Χριστο του ετσι ονομασθεντος Αποστολου Παυλου των Εθνικων), που πρωτοεμφανιστηκε με την μορφη ιουδα’ι’κης αιρεσης, προχωρησε η Χαναναιοποιηση των κατοικων του περι της Μεσογειου χωρου.

Οι χειροτονημενοι επισκοποι (Ελληνωνυμοι, δηλαδη Ελληνοποιημενοι Ιουδαιοι) μετεξελιχθησαν σε αμειλικτη εξουσιαστικη δυναμη στην θρησκευτικη, πολιτικη και οχι μονο ζωη της χωρας μας, που διατηρουν μεχρι τις ημερες μας. Η ελληνογλωσσια και η ελληνογνωσια τους ειναι το ποιο κοφτερο μαχαιρι για τον διαμελισμο και την δαιμονοποιηση της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Δεν χωρα στον νουν του ανθρωπου το μεγεθος της εξαπατησης του ρωμαιο-κακοποιημενου Ελληνισμου σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. Εδω και λιγο καιρο απο το ΚΙΣ Γερμανιας στηθηκε στο κεντρο του Βερολινου ενα Μνημειο (εβρα’ι’κος λυχνοστατης με 7 λυχνιες) που θα αναβεται καθε φορα μια Λυχνια εως την εβρα’ι’κη εορτη «Ανουχατ» που εορταζεται απο το 160 π.Χ. καθε 13η Μαρτιου σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη μας απο τους Ιουδαιους που δειχνει και τον Μισελληνισμο των Εβραιων, διοτι αυτος, οπως διατυπωνει ο Αγιος Βασιλειος, διασκεδαζοντας καταβροχθιζει με ορθανοιχτο  στομα τον Ισραηλ. Αποκρυβεται ομως συστηματικα οτι την 13η Μαρτιου καθε ετους οι Ιουδαιοι γιορταζουν την «Ημερα του Νικαναρος», δηλαδη την ημερα δολοφονιας του Ελληνα αξιωματικου και της φρουρας του στην Ιερουσαλημ απο τους εξεγερθεντες Μακκαβαιους υπο την διοικηση του ιουδαιου ραββινου Ματαθια.

Συνεορταζουν με τους Ιουδαιους και ολοι οι ανεγκεφαλοι της Ορθοδοξιας, της Ελληνικης(;) πολιτικης και το χειροτερο και η ηγεσια των Ελληνικων(;) Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας.. Συνεορταζουν την δολοφονια ενος Ελληνα αξιωματικου! Ουδεις απο τα ως ανω βοδια γνωριζει τους πραγματικους λογους – οχι αυτους που αναφερει ο Αγιος Βασιλης – της εβρα’ι’κης εορτης «Ανουχατ»:

    «Ο επιγονος του Μεγαλου Αλεξανδρου Αντιοχος Δ’ ο Επιφανης  κατελαβεν το 170 π.Χ. την τοτε Παλαιστηνη με πρωτευουσα την Ιερουσαλημ. Μεσα σε λιγα χρονια οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι  εξελληνισθηκαν και αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους  και συχνα και την γλωσσα τους».  

Το γεγονος αυτο δεν ξεχασαν μεχρι σημεραι οι Ιουδαιοι ολου του Κοσμου και εκδικουνται μεχρι σημερα τον Ελληνισμο. Αυτοι ειναι που δια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου προγραμματισαν με τα σχεδια «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» και με τα Μνημονια την ολοκληρωτικη καταστροφη της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου. Με το σχεδιο «OVERKILL» επαναφερθηκε η Ελλαδα στην κατασταση της «δουλοπαροικιας» με εξαθλιωμενες οντοτητες πολιτων που ειναι ανθρωπολογικα απελπιστικα υποβαθμισμενες. Μετα την επιτευξη της πληρους αφυδατωσης και απονευρωσης των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας και την ολκληρωτικη διαλυση του κοινωνικου και ελεγκτικου μηχανισμου της χωρας θα ακολουθησει η εφαρμογη του σχεδιου «ΦΑΙΔΩΡΑ» για το τελικο και ολκληρωτικο ολοκαυτωμα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Προς αναμνηστικη τιμη του ολοκαυτωματος αυτου το ΚΙΣ Γερμανιας θα στησει στο κεντρο του Βερολινου και ενα νεο Μνημειο για την «Ανουχατ ΙΙ» Εαν Ελληνιδες και Ελληνες δεν διοχετευθει με τις εκλογες της 25η Ιανουαριου η «Μαγαρα» της ελληνικης κοινωνιας στον Βοθρο, τιποτε δεν θα αλλαξει προς το καλυτερο στην πατριδα μας!

Εαν δεν εξοντωθουν με οδυσσειακο αιφνιδιασμο τα εγχωρια καθαρματα της μοντερνας Τυραννιας (ολων των σημερινων κομματων!), θα μας εξοντωσουν αυτα τελειωτικα.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>