«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!) ΕΝΩ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

      28.12.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Μυθος αυτος της «Παγκοσμιοποιησης», ο Μυθος των βαρβαρων σιωνιστων αρχισε σιγα σιγα να ξαπλωνεται αμεσως μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο και απο το 1980 με ολη του την ορμη να χτυπα την ανθρωποτητα.

Απο τοτε παντου ξαπλωνεται στον πλανητη μας μια πολυμορφια σιωνιστικης αλαξονειας,  μεγαλομανιας, υποκρισιας και απατεωνιας.

Τα σχετικα παραμυθια των μασονικης προελευσης πολιτικων, οτι ο ανθρωπος βρισκεται στο επικεντρο του ενδιαφεροντος και η υποκρισια των σιωνιστικων τραπεζων για εντιμη αντιμετωπιση των ανθρωπων στις τραπεζες ‘η στις αγορες και οτι ο πελατης ειναι ο βασιλιας, εγιναν ανυποφορα πλεον ψευδη για τους ανθρωπους.

Αντι να προσαρμοζεται η ζωη των βαρβαρων σιωνιστων στους νομους της φυσεως (Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα) βομβαρδιστηκε αυτη με γραπτες υποκριτικες και αποπροσανατολιστικες απαγορευσεις που στεγαζονται  κατω απο την σκεπη της ετσι ονομασθεισης «Ηθικης».

Η ετσι ονομασθεισα «Ηθικη» τους παραγει δυστυχια, μπλοκαρει την πνευματικη προοδο και διαιρει τους ανθρωπους σε αντιθετες και εχθρικες ομαδες που αλληλομισουνται και επιθυμουν να αλληλοσπαραχθουν.

 

 

 

Με τετοια δεδομενα συμπεριφερονται οι ανθρωποι αφυσικα και ζουν εκτος του γενικου πλαισιου της φυσης και των νομων της ζωης.

Γι’ αυτο αλλωστε παραμενουν ανιδεοι και χωρις να γνωριζουν, οτι οι Αρετες αποτελουνται απο την Συνεση, Φρονηση, Ανδρεια και Δικαιοσυνη, οτι τα χαρακτηριστικα των Αξιων ειναι το Καλο, το Πιστο, το Αληθεινο και το Ελευθερο, οτι οι Αρχες περιλαμβανουν την Τιμη, την Υποληψη, την Αγωνιστικοτητα  και την Συμμετοχη, οτι τα Ιδανικα περιεχουν την Υγεια, την Απολαυση, τον Πλουτο και την Τιμη.

Λογω της ως ανω αγνωσιας δημιουργηθηκε στους βαρβαρους σιωνιστες η μεχρι σημερα ισχυουσα λανθασμενη αποψη, οτι η ζωη ειναι πονος, η γη η κοιλαδα των δακρυων, το σωμα η φυλακη της ψυχης, δηλαδη δημιουργηθηκε ηθελημενα μια κατασταση παραπλανησης της αποστολης και της αξιας της ζωης και κατεστρεψε την πνευματικη λειτουργια του ειδους και της φιλοσοφιας της ζωης.

Αυτος που θελει να κυριευση πρωτα τον Κοσμο και μετα να τον λυτρωση, δεν ειναι λυτρωτης.

Λυτρωτης μπορει να ειναι μονο εκεινος που θα λυτρωση τους ανθρωπους απο την λυτρωση του ψευτικου λυτρωτη.

Ο αγωνας των αιωνια αντιμαχομενων κοσμολογικων δυναμεων του φωτος και του σκοτους συνεχιζεται….  

Τι ειναι ομως ο Μυθος;

Πως γινεται δυνατον να πλησιαση καποιος την εννοια αυτη;

Ο Μυθος βρισκονταν στην αρχη της επιστημης και αποτελεσε την πρωτη προσπαθεια κατανοησης του Κοσμου απο τους ανθρωπους και γι’αυτο περιεχει μια αιτιολογιμενη με επιχειρηματα λειτουργια.

Ειναι η πρωταρχικη διατυπωση της ανθρωπινης λογικης, περιεχει την επιτηρητικοτητα της φυσης (Ζωη, Θανατος, Χρονος κ.α), την απογραφη σπουδαιων γεγονοτων και διατυπωνει σε διαφορετικα επιπεδα τις συλλογικες πνευματικες ανθρωπινες αλληλοσυνδεσεις (Πρωτοτυπιες, Συμβολισμοι κ.α).

Η ιδια η επιστημη ειναι ενα παιδι και η συνεχεια του Μυθου, το Λογου, της Διηγησης, της αγιας Ιστοριας κ.α., η οποια σημαινει και παρουσιαζει ενα μοντελο στο οποιο προσαρμοζονται ‘η ολοκληρωνονται πολλα γεγονοτα διαφορετικων εποχων, διοτι «δεν ειναι η Ιστορια αυτη που επαναλαμβανεται αλλα ο Μυθος που επαναεμφανιζεται».

Πως ομως μεταβληθηκε η Ιστορια της ανθρωποτητας, η οποια παρατηρουμενη με την βαθεια της σημασια ειναι η Ιστορια της μετασχηματιζομενης ουσιας που ονομαζεται ανθρωπος, σε Μυθο;

Πιθανως μετα μεγαλες Καταστροφες και την ξαφνικη πτωση του Πολιτισμου.

Μετα μερικες γενεες ηταν πολυ δυσκολη η μετακινηση πληροφοριων απο γενεα σε γενεα για την κατασταση των αρχαιοτερων Πολιτισμων.

Η Αληθειες συνεπως που κωδικοποιηθηκαν δια του Μυθου, μπορουν να αποκωδικοποιηθουν μονο με τα ετσι ονομασθεντα μεταφυσικα, αριθμητικα, γεομετρικα, αστρονομικα, βιολογικα, χημικα και φιλολογικα κλειδια αποκωδικοποιησης.

Ο Μυθος της Προοδου, δηλαδη της Ευημεριας και της Παγκοσμιας Ειρηνης για ολους, παρουσιαζεται σημερα στους ανθρωπους ως βασικο περιεχομενο των αρχων της Πιστης και της Κοσμοθεωριας της Παγκοσμιοποιησης. Σημερα με την Παγκοσμιοποιηση επαναλαμβανεται αυτο που προσπαθησε τον 20. μ.Χ. αιωνα ο Κομμουνισμος.

Για αναμνηση επαναλαμβανουμε απο το κομμουνιστικο μανιφεστο του Μarx και Εngel («Ηθικη Κριτικη») τα εξης:

  «…ολες οι σταθερα σκουριασμενες Σχεσεις και οι Ακουλουθιες  πεπαλαιωμενων Παραστασεων και Κοσμοθεωριων θα αποσυνθετηθουν,   ολα απο τα νεα σχηματισθεντα θα παλαιωθουν προτου αποκτησουν  σκελετους.

Τα παντα τα σταθερα και στεκουμενα θα εξατμισθουν, τα παντα τα Αγια θα διαλυθουν, και οι Ανθρωποι θα αναγκασθουν επιτελους  να βλεπουν την μονιμη θεση της ζωης τους και τις σχεσεις μεταξυ τους με αλλα ματια».

Δια της Παγκοσμιοποιησης αυξηθηκε μεν το παγκοσμιο εμποριο πολυ ποιο γρηγορα απ’ οτι το παγκοσμιο ακαθαριστο εισοδημα και οδηγησεν σε ποιο στενες σχσεις των οικονομιων με ταυτοχρονη προοδο της επικοινωνιακης τεχνολογιας, των Αγορων και της Λογιστικης σε σχεση με την παραγωγικη διαδικασια, αλλα παρ’ ολα αυτα ομως, μεχρι σημερα προσπαθουν οι ανθρωποι να βρουν ακομη τις απαντησεις στα ερωτηματα και στις υποσχεσεις για την ευημερια και την παγκοσμια ειρηνη για ολους.

Μπορει πραγματι να θεωρηθη η Παγκοσμιοποιηση ως «Προοδος» ‘η μηπως ειναι «Τυφλη Πτηση»;

Πολυ συχνα μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο δοθηκαν υποσχεσεις για αιωνια Ευημερια, για Ευημερια και Παγκοσμια Ειρηνη για ολους.

Ποια ειναι ομως η πραγματικοτητα;

Ενα Τριτο της ανθρωποτητας απολαμβανει τα δωρα της τελευταιας εκατονταετιας ενω τα δυο Τριτα βρισκεται ακομη σε κατασταση ζωης και κατοικιας του Μεσαιωνα.

Τα δυο Τριτα συνεπως της ανθρωποτητας εγκαταλειφθηκαν στην τυχη τους χωρις καμια πιθανοτητα για κατι το καλυτερο και χωρις καμια προσπαθεια για να μειωθη η ανισοτητα, δηλαδη για να διοχετευθη ο «Κατακλυσμος» του 21ου μ.Χ. αιωνα που ερχεται.

Οι ανθρωποι σημερα βρισκονται μεσα σε Πολεμους, Παραλογισμους των Τραπεζων και Μανια για Επιτυχια, δηλαδη μεσα στις αρχες του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου.

Γυρω απο την γηινη σφαιρα πεθαινουν μαζες ανθρωπων απο στρατιωτικες και τρομακρατικες επιχειρησεις.

Στο προσκηνιο βρισκεται ενας καταστροφικος αγωνας ισχυος μεταξυ της Πολιτικης και των Μεγιστανων του χρηματος που αποτελει μια νεα μορφη διεξαγωγης πολεμου.

Οι Μεγιστανοι του χρηματος της σημερον στοχευουν συστηματικα στην κλοπη κρατικων υποδομων και στην κατοχη εδαφων και αποθεματων πρωτων υλων και στην επιβολη και εισπραξη τελων υποτελειας με την βοηθεια των πιστολογιστικων εταιρειων Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch με επιβολη μη ελεγχομενων χρεολυσιων στα κρατη.

Το εδω και 100 χρονια μονοπωλιο των ως ανω εταιρειων και ο ελεγχος του 95 % του παγκοσμιοποιημενου εμποριου αποτελει μια προσβλητικη κατασταση σε βαρος της υγειους ανθρωπινης νοησης.

Το δικαιωμα που παραχωρουν τα κρατη και οι τραπεζες στις ως ανω εταιρειες (χειριστης μορφης απατης!) αντιφασκει σε καθε μορφη ορθης λογικης.

Εαν π.χ. πληρωνουν οι μαθητες τους δασκαλους τους και αυτοι διαπραγματευονται κερδοσκοπικα με τους  γονεις των μαθητων και η κατασταση αυτη αναγνωριζεται απο το συστημα της κρατικης εκπαιδευσης, ο παραλογισμος λαμβανει την τελικη του μορφη.

Το παραδειγμα αυτο τεκμηριωνει το επιπεδο στο οποιο δραστηριοποιουνται οι ως ανω πιστολογιστικες εταιρειες απατης και οι Μεγαλοαπαταιωνες των Μεγιστανων του χρηματος.

Γινεται συνεπως κατανοητο γιατι συστηματικα γινονται εσφαλμενες λογιστικες κρισεις τοσο των οικονομιων των κρατων που επιλεχθησαν για λεηλασια, οσο και για τα δηθεν θετικα αποτελεσματα των μετρων που επιβαλλουν. Παραμενει ενα απελπιστικα τελειως ανεξηγητο και γεγονος η ανεξελεκτη δραστηριοτητα των δηθεν ελεγκτικων αυτων μηχανισμων της οικονομιας.

Το ως ανω παραδειγμα δειχνει επισης σε ποιο επιπεδο βρισκεται και η διεθνης Πολιτικη της σημερον! Αυτη ειναι που εξουσιοδοτει τους ως ανω ελεγκτικους δηθεν μηχανισμους και δια νομων καταχυρωνει την ισχυ της βαθμολογιας των.

Πως ειναι ποτε ποτε δυνατον η διεθνης Πολιτικη να καταπολεμα εκεινα τα αλυσοδεμενα σκυλια που απελευθερωνει απο τις αλυσιδες η ιδια;

Οι Παραλογιες Bad Bank, Bad Countries και Bad People επιταχυνουν την Αναγεννηση του Φασισμου στην Ε.Ε. και οχι μονο!

Η Λογικη της Ευθυγραμμισης ολοκληρων οικονομιων και κοινωνιων στους νομεις της Ρατσας των εκλεκτων του θεου – στο παρελθον οι απικοιοκρατικες δυναμεις και σημερα οι Μεγιστανοι του χρηματος – παρεμεινε στην βαση της η ιδια και μονο στην μορφη της μεταλλαχθηκε.

Μια αντκειμενικη ενοραση του παροντος δειχνει, οτι απο το τελος του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου μεχρι σημερα ελαβαν χωρα 390 στρατιωτικοι πολεμοι εκ των οποιων οι 40 υπηρξαν ισχυρα αιματερες αντιπαρεθεσεις και οι 20 εφθασαν στα ορια ενος εντατικου πολεμου.

Μεταξυ 1945 και 2014, δηλαδη μεσα σε 69 χρονια δημιουργηθηκαν στον πλανητη μας με συνωμοσιες, επαναστασεις, ανατροπες, εκβιασμους, κλοπες, τρομοκρατιες και δολοφονιες 132 νεα κρατη.

Στο μεγαλυτερο μερος απ’ αυτα ασκουν μεχρι σημερα εξουσια συνωμοτες, δολοφονοι και τρομοκρατες.

Για τον στρατιωτικο εξοπλισμο των συνολικα 192 κρατων του πλανητη μας δαπανωνται ετησιως 3 εως 10 % του ΑΕΠ καθε χωρας προς οφελος των παραγωγων στρατιωτικου υλικου.

Εντιμες προγνωσεις για το ετος 2010 υπολογιζουν, οτι οι 192 χωρες του πλανητη μας δαπανησαν για στρατιωτικο εξοπλισμο 1,6 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ, δηλαδη 2,6 % του παγκοσμιου ΑΕΠ.

Ενα μεγαλο μερος των ετησιων δαπανων απο περισσοτερα των 50 δισεκατομμυριων δολαριων των ΗΠΑ καταληγει στους παραγωγους στρατιωτικου υλικου, δηλαδη στις ΗΠΑ, Ρωσσια, Γερμανια, Γαλλια, Μεγαλης Βρεταννια, Ισπανια και Κινα.

Εδω οφειλει να τονισθη, οτι στο εμποριο οπλων κατατασσεται ανω των 50 % της συνολικης Διαφθορας.

Το εμποριο ομως αυτο λαμβανει χωρα με  πληρη γνωση και μυστικη συγκαταθεση των προεδρων, πρωθυπουργων, μυστικων υπηρεσιων, παραγωγων, χρηματοδοτων, τραπεζων που ξεπλενουν μαυρο χρημα, εγκληματιων και μεσαζοντων σχεδον ολων των κρατων.

Εαν η σχεση μεταξυ της οικονομικης αποδοτικοτητας και  του εξοπλισμου παραμεινει αμεταβλητος, υπολογιζεται, οτι εως το 2025 θα ξοδευονται ετησιως απο τις 192 χωρες του πλανητη μας περιπου 3 τρισεκατομμθρια δολαρια των ΗΠΑ για εξοπλιστικα προγραμματα.

Ενας συμπληρωματικος δεικτης που αποδεικνυει, οτι η ανθρωποτητα βρισκεται ηδη εντος του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου ειναι η υπαρξη ενος σκιωδους κοσμου εγκληματικων ενεργειων.

Ετησιως δημιουργει η Διαφθορα δαπανες (Στοιχεια της Παγκοσμιας Τραπεζας) των 2,6 τρισεκατομμυριων δολαριων των ΗΠΑ. Αλλες προγνωσεις υπολογιζουν τον ετησιο τσιρο της οργανωμενης εγκληματικοτητας σε 1,5 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Στο εμποριο των ναρκωτικων υπολογιζεται η ετησια αξια της κοκα’ι’νης που διοχετευεται παρανομα σε 88 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Μονο στην Ε.Ε. υπολογιζεται ο ετησιος τσιρος της πορνειας σε σχεση με το ανθρωπινο σκλαβοεμποριο σε 3 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Τα ετησια εσοδα των εμπορων της λαθρομεταναστευσης ξεπερνουν τα 6,7 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Οι πολιτικοι, ιδεολογικοι και θρησκευτικοι ταφοι που κυκλωνουν τον πλανητη μας ειναι ακομη αγεφυρωτοι.

Για το εγγυς μελλον δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μεταλλαχθη ο πλανητη μας σε γη της επαγγελιας.

Ο πολεμος ειναι μεν μια εμφανιση του Πολιτισμου αλλα δεν υπηρξε ουτε στην  προπολιτισμικη και μεταπολιτισμικη εποχη ενας κανονικος θεσμος της ανθρωπινης κοινωνιας και ουτε προκειται ποτε να γινη. Στους παλαιους πολιτισμους σκοτωναν οι ανθρωποι για την νικη των θεων τους εναντια των θεων των εχθρων, σκοτωναν για τον ιμπεριαλιστην τους, σκοτωναν για την ταυτοτητα της παντοκρατιας απο το θελημα του θεου, σκοτωναν στους θρησκευτικους πολεμους για την θρησκευτικη τους ιδιαιτεροτητα, σκοτωναν για το εθνος τους, για τον λαον τους, για την απελευθερωση απο τους κατακτητες τους, σκοτωνουν σημερα για την ταξη της κοινωνικης ζωης, δηλαδη για την βαση των μεγαλων ομαδων κρατων.

Σκοτωνουν επιπλεον για τα ειδικα δικαια και τις ελευθεριες του ανθρωπου και των ανθρωπινων κοινωνιων.

 

Η σημασια της ζωης κρυβεται πισω απο την εννοια των ψυχικων σχεσων των ανθρωπων μεταξυ τους και οχι στην απομονωση και στο μισος.

Εαν δινονταν στους ανθρωπους χωρις πολεμο αυτα που αποκτουν με τον πολεμο δεν θα υπηρχε κανενας λογος για την κηρυξη πολεμων.

Με αλλα λογια.

Μονο οταν τεθει ενα τερμα στην μεχρι σημερα λεηλασια των λαων του πλανητη μας απο την δολοφονικη μειονοτητα των Μεγιστανων του χρηματος, που στο μεγαλυτερο τους μερος αποτελλουνται απο ψυχοπαθεις εκ της ρατσας των εκλεκτων του θεου, μονον τοτε γεννιουνται και οι ελπιδες για εναν πλανητη ειρηνης, για μια γη της επαγγελιας.

Δεν υφισταται κανενας φυσικος νομος για την αναγκαιοτητα των πολεμων.

Στην ερωτηση, ενας πλειονοτικος κοσμος οπως εως σημερα ‘η μια εποχη της παγκοσμιοποιησης με μια παγκοσμια κυβερνηση, η απαντιση ειναι ενας πλειονοτικος κοσμος με ολες τις αδυναμιες του!

Η «Νεα Παγκοσμια Ταξη Πραγματων» δεν πρεπει να δημιουργηθη.

Αυτη θα μπορουσε να οδηγηση την ανθρωποτητα στην ολοκληρωτικη καταστροφη.

Μια παγκοσμια ταξη που βασιζεται στον «Φοβο» και στην «Λογικη του Μοργκενστερν» (τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι!) δεν μπορει να οδηγηση την ανθρωποτητα του πλανητη μας στην ευτυχια.

  Η αιτια του «Φοβου» κρυβεται στην τελικη μεταρρυθμιση του οικονομικου πολιτισμου, στην διαλυση και του τελευταιου στοιχειου της οικονομικης ασφαλειας, στην παραμορφωση και της τελευταιας διαδικασιας της διεθνους ασφαλειας.

Κανενας ανθρωπος δεν θα αισθανεται ασφαλης στο σπιτι του, στην δουλεια του, στην εταιρεια του, στην πατριδα του, στο κρατος του, στο κομμα του κλπ.

Απο την αλλη πλευρα με την νεα Λογικη του Μοργκενστερν, που εκτοπισε εν μερει την Λογικη του Αριστοτελη, δεν απελευθερωνεται ο ανθρωπος του 21. μ.Χ. αιωνα απο τις αλυσιδες να σκεφθεται μονος του και ανεξαρτητα, οπως αποπροσανατολιστικα προπαγανδιζεται.                       

Η μοντερνα αυτη αρχη της νεας Λογικης που ειναι ταυτοχρονα και η τελευταια βαση της μοντερνας ελευθεριας των ανθρωπων του 21. μ.Χ. αιωνα, δημιουργει φοβισμενους και χωρις καμια θεληση θλιβερους σκλαβους εντος μιας διαλυθεισης, μετεωρης και μπασταρδεμενης και παγκοσμιοποιημενης κοινωνιας ανθρωπων.

Μια τετοια αμορφη και χωρις εγκεφαλο μαζα ανθρωπων, χωρις μελλον και πατριδα, δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια μαζα σκλαβων στην υπηρεσια των εκλεκτων του θεου.

Κατι τετοιο ομως οφειλει με καθε μεσο να εμποδισθη!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα Γερμανικά.

PD Dr-Ing. Georg Chaziteodorou                                                Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               26.12.2014

 

DER MYTHOS DER GLOBALISIERUNG (WOHLSTAND UND

WELTFRIEDEN FÜR ALLE!) WÄHREND DER DRITTE WELTKRIEG

LÄNGST IN VOLLEM GANGE IST.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Dieser «Mythos» der «Globalisierung», der Mythos der zionistischen Barbaren, begann zunächst langsam nach dem Zweiten Weltkrieg zu  verbreiten und hat die gesamte Menschheit seit 1980 mit voller Wucht erfasst. Überall

verbreitet sich eine Vielfalt von zionistischen Arroganz, Größenwahn, Heuchelei, Ehrlosigkeit und Hochstapelei. Das Geschwätze der freimaurerische Politiker, der Mensch stünde im Mittelpunkt, die Heuchelei der zionistischen Banken, den Menschen auf Augenhöhe zu begegnen, oder auf den Märkten, der

Kunde sei König, ist schlicht unerträglich. Statt die Lebensbedingungen der                                                                    zionistischen Barbaren an die Gesetze des Lebens (Tugend, Werte, Prinzipien und Ideale) anzupassen, wurden diese schriftlich mit Verbote auferlegt und als «Ethik» bezeichnet, die irrend führend und heuchlerisch sind. Diese so genannte  

«Ethik» erzeugt Unglück, blockiert die Entwicklung des Geistes und teilt die Menschen in gegenseitige sich bekämpfende Gruppen auf die sich so hassen,  

dass sie sich gegenseitig erbarmungslos vernichten möchten. Mit solchen Gegebenheiten verhalten sich die Menschen unnatürlich und leben außerhalb des generellen Rahmens der Natur und der Gesetze des Lebens. Sie sind deshalb ahnungslos, dass die Tugend aus Vernunft, Besonnenheit, Tapferkeit und Gerechtigkeit besteht, dass die Merkmale der Werte das Gute, das Treuherzige, das Wahre und das Freie sind, dass die Prinzipien die Ehre, die Hochachtung, das Wetteifern und die Beteiligung beinhalten und das die Ideale aus der Gesundheit, Genuss, Reichtum und Ehre bestehen. Dadurch entstand bei der zionistischen Barbaren bis heute die falsche Auffassung, dass das Leben Schmerz die Erde, das Tal der Tränen, der Körper das Gefängnis der Seele ist, d.h. es wurde absichtlich ein Zustand der Irreführung des Sinnes und der Wertigkeit des Lebens erzeugt und die geistige Funktion für die Lebensart und Lebensphilosophie der Menschen zerstört. Wer die Welt erst erobert und dann erlösen will, ist kein Erlöser. Erlöser kann nur er sein, der die Menschen von der Erlösung erlösen wird. Der Kampf der zwei ewigen Widersacher, der

zwei ursprüngliche kosmologische Kräfte des Lichts und des Finsternis geht weiter….

Was aber ist Mythos? Wie kann man an diesem Begriff näher kommen? Er

stand am Anfang der Wissenschaft und stellte den ersten Versuch des Menschen

den Kosmos zu verstehen dar und deshalb hat er eine begründete logische

Funktion. Er ist der primäre Ausdruck menschlicher Logik, beinhaltet die Beobachtung der Natur (Leben, Tod, Zeit u.a.), die Registrierung wichtiger Ereignisse und drückt die verschiedenen Ebenen der kollektiven seelischen menschlichen Gemeinsamkeiten (Originalitäten, Symbolismen u.a.) aus. Die

Wissenschaft selbst ist ein Kind und Fortsetzung des Mythos, der Logos, Erzählung, heilige Geschichte u.a. bedeutet und stellt ein Modell dar an dem angepasst, vergleicht oder verkörpert werden können viele Ereignisse in unterschiedlichen Epochen, weil «nicht ist die Geschichte die sich wiederholt, sondern der Mythos der sich wieder erscheint». Wie ist aber die Geschichte der Menschheit, die in ihrem tieferen Sinne betrachtet die Gesichte des sich wandelnden Wesens der den Namen Mensch trägt ist, in Mythos umgewandelt? Wahrscheinlich nach großen Katastrophen und der plötzlichen Abfall der Kultur. Nach einigen Generationen war es sehr schwierig der Transfer von Informationen von Generation zu Generation für den älteren kulturellen   

Zustand. Die Wahrheiten also, die durch den Mythos kodiert sind, können mit der so genannten metaphysischen, zahlenmäßigen, geometrischen, astronomischen, biologischen, chemischen und philologischen Erklärungsschlüssel dekodiert werden. Der Mythos vom Fortschritt d.h. vom Wohlstand und Weltfrieden für alle scheint für den Menschen von heute ein

unabdingbarer Bestandteil seiner Glaubensätze und seiner Weltanschauung zu sein. Heute mit der Globalisierung wiederholt man was man im 20. Jahrhundert mit dem Kommunismus versucht hat. Zu Erinnerung liest man aus der Marxens und Engels «ethischer Kritik» im kommunistischen Manifest unter anderen

 

  «…alle festen eingerosteten Verhältnisse mit ihrem Gefolge von

  alterwürdigen Vorstellungen und Anschauungen werden aufgelöst, alle

  neu gebildeten veralten, eh sie verknöchern können. Alle ständische und   

  Stehende verdampft, alles Heilige wird entweicht, und die Menschen sind

  endlich gezwungen, ihre Lebensstellung, ihre gegenseitigen Beziehungen

  mit nüchternen Augen einzusehen».

 

Ohne diesen Glauben würden viele Menschen wohl ihre Orientierung verlieren.

Durch die Globalisierung stieg zwar der Welthandel wesentlich schneller als das Weltsozialprodukt, was zu einer immer engeren Verflechtung der Volkswirtschaften führte, und zeitgleich ermöglichte der Fortschritt in Informationstechnologie, Finanzmärkten und Logistik eine immer engere Verzahnung von Produktions- und Wirtschaftsprozesse, aber trotzdem versuchen bis heute die Menschen immer noch, Antworten auf den Wohlstand  

und den Weltfrieden für alle zu finden. Kann man die Globalisierung wirklich

als «Fortschritt» oder als «Blindflug» betrachten? Wie oft schon nach dem

Zweiten Weltkrieg wurde ewiger Wohlstand, Wohlstand für alle oder auch  

der Weltfrieden ausgerufen und wie sieht sich die Realität aus? Ein Drittel

der Menschheit nimmt die Segnungen der letzten hundert Jahre in Anspruch und

zwei Drittel noch in fast mittelalterlichen Lebenszuständen hausen. Zwei Drittel

also der Menschheit ist chancenlos zurückgelassen, ohne unentwegt versucht  wurde, diese Schere zu schlissen d.h. die «Sinnflut» des 21. Jahrhunderts zu                                                                 

kanalisieren. Die Menschen stehen heute inmitten von Kriegen, Bankenwahn und Erfolgssucht d.h. an Anfang des dritten Weltkriegs. Rund um den Globus sterben Menschenmassen in militärischen und terroristischen                                                                              

Auseinandersetzungen. Im Vordergrund steht ein zersetzender Machtkampf zwischen Politik und Finanzwelt die eine neue Art der  Kriegsführung betreibt. Die Finanzwelt von heute zielt planmäßig auf den Raub staatlicher Infrastruktur

und die Aneignung von Land und Ressourcen, sie erhebt ungeheure Tributzahlungen und erzwingt mit Hilfe der Ratingagenturen Standard &   

Poor’s, Moody’s und Fitch die Abtretung unkontrollierbarer Schuldenmenge von den Nationen. Dass seit hundert Jahre ein Oligopol von drei Agenturen 95 % des globalen Geschäftes kontrollieren, ist eine beleidigende Aushebung des gesunden Menschenverstandes. Die staatliche und von Seiten der Bankenaufsicht erteilte Ermächtigung profitorientierter Privatunternehmen, allein die Bewertung von Firmen, Staaten und Finanzanlagen zu verantworten, widerspricht jeder Vernunft. Wenn z.B. Schüler ihre Lehrer bezahlen, diese wiederum extrem lukrative Geschäfte mit den Eltern machen und alles zusammen vom Erziehungssystem legitimiert wird, ist die Absurdität perfekt. Dieses Beispiel dokumentiert das Niveau auf welchem die Ratingagenturen agieren und alle Finanzgauner von heute mitspielen. Es ist damit klar warum absichtlich zu dramatischen Fehleinschätzungen und kalkulierten Fehlbewertungen kommt. Es ist beschämend dass bis heute die

Macht dieser vermeintliche Gauner-Kontrollinstanz fast grenzenlos ist. Dieses

Beispiel zeigt auch das Niveau auf welchem die internationale Politik heute sich befindet! Sie ist diejenige die die Kontrollinstanz ermächtigt und den Bezug auf ihre Bonitätsnoten sogar in Gesetzen verankert. Wie kann die

internationale Politik von heute, jene Kettenhunde bekämpfen die sie selbst

von der Leine gelassen hat? Die Absurditäten, Bad Bank, Bad Countries und Bad People, beschleunigen die Wiedergeburt des Faschismus in Europa und nicht nur!

 

Die Logik der Ausrichtung ganzer Volkswirtschaften und Gesellschaften auf die

Nutznießer der Rasse von Gottes Gnaden – früher der Kolonialmächte und heute der Finanzwelt – ist im Prinzip dieselbe geblieben und nur nach der Form                                                                                                                                    

gewandelt. Eine nüchterne Bestandsaufnahme unserer Gegenwart zeigt, dass

vom Ende des Zweiten Weltkrieges bis heute 390 militärische Kriege

stattgefunden haben. Darunter wurden 40 hochgewaltsame Konflikte  

identifiziert, 20 dieser Auseinandersetzungen erreichen die höchste Intensitätsstufe des Krieges.

 

Zwischen 1945 und 2014 d.h. in 69 Jahre sind auf dem Planeten Erde zusätzlich

132 Staaten durch Verschwörung, Revolution, Umsturz, Erpressung, Raub,

Terror und Mord entstanden. Der größte Teil dieser neuen Staaten wird durch Verschwörer, Mörder und Terroristen bis heute regiert. Für die militärische Ausrüstung der 192 Staaten der Erde werden jährlich 3 bis 10 % des BIP der einzelnen Länder zu Gunsten der Waffenproduzenten ausgegeben. Seriösen

Schätzungen zufolge haben im Jahre 2010 die 192 Staaten insgesamt mehr als 1,6 Trillionen US $, d.h. 2,6 % des weltweiten BIP, für das Militär ausgegeben. Ein Großteil des jährlichen Geldvolumens von mehr als 50 Mrd. US $ für den

internationalen Waffenhandel fließt zu den Marktführern der internationalen Rüstungswirtschaft der USA, Russlands, Deutschlands, Frankreichs,

Großbritanniens, Spaniens und Chinas. Dazu kommt, dass der Waffenhandel  

mehr als 50 % der Korruption im gesamten Welthandel ausmacht. Dieser Handel erfolgt in geheimem Einverständnis von Staats- und Regierungschefs,

Geheimdienstleuten, führenden Industrieunternehmen mit ihrer Spitzentechnologie, Geldgebern und Banken, Liefrenten, Mittelsmännern, Geldwäschern und gewöhnlichen Kriminellen. Wenn das Verhältnis von Wirtschaftspotential und Rüstung unverändert bleibt, werden bis im Jahre 2025 die jährlichen Militärausgaben der 192 Staaten auf 3 Trillionen US $ steigen.

Ein zusätzlicher Indikator, dass die Menschheit längst im dritten Weltkrieg lebt, ist die Existenz einer großen Schattenwelt krimineller Unternehmungen. Jährlich entstehen durch Korruption (Angeben der Weltbank!) 2,6 Trillionen US $ Kosten. Andere Schätzungen berechnen einen jährlichen Umsatz für die weltweite organisierte Kriminalität von 1,5 Trillionen US $. Im Drogenhandel wird nur der umgesetzte Wert an Kokain mit 88 Mrd. US $ angegeben. Allein in der EU erzielt die Prostitution im Zusammenhang mit Menschenhandel jährliche Einnahmen von 3 Mrd. US $. Die Einkünfte, die Schlepper durch den Transport von Flüchtlingen erwirtschaften, belaufen jährlich auf etwa 6,7 Mrd. US $.

 

Die politischen, ideologischen und religiösen Gräben, die noch unseren Planeten überziehen erscheinen noch unüberbrückbar. In absehbare Zeit ist keine Chance in Sicht, diesen Planeten in ein Schlaraffenland zu verwandeln.

Der Krieg sei zwar eine Erscheinung der Zivilisation aber er war weder in der vorzivilisatorischen, noch in der nachzivilisatorischen Epoche eine normale Institution der menschlichen Gesellschaft und noch wird er eine solche sein.

In den alten Zivilisationen töteten die Menschen für den Sieg ihrer Götter über die Götter der Feinde, für den Imperator, in Legitimation für den angestimmten höchsten Alleinherrscher von Gottes Gnaden, in den Religionskriegen für ihre

religiösen Überzeugungen, im Nationalismus für die Nation, für das Volk, für die Befreiung von Fremdherrschaft, in unsere Zeit für die Lebensordnungen der Gesellschaft, die die Grundlage der großen Staatsgruppen darstellt. Sie töteten

weiter für die spezifischen Rechte und Freiheiten der menschlichen Person und der Personengruppen.

 

Der Sinn des Lebens versteckt sich hinter dem Begriff der seelischen Beziehungen der Menschen miteinander und nicht in der Isolation und dem

Hass. Wenn man den Menschen ohne Krieg das geben konnte, was sie bisher durch Raubkrieg und Ausbeutung erhalten konnten, hätte auch der Krieg

sein Sinn verloren. Mit anderen Worten. Nur wenn die bisherige Ausbeutung der Völker unseres Planeten, durch eine skrupellose Minderheit der Finanzwelt, bestehend aus gewissenlosen Psychopathen aus der Rasse von Gottes Gnaden, weltweit bekämpft wird, ist es ganz und gar nicht prinzipiell unmöglich eine

friedliche Welt zu gründen. Es gibt kein Naturgesetz, wonach es immer Krieg geben müsste. Bei der Frage pluralistische Welt wie bisher oder das Zeitalter

der Globalisierung mit einer Weltregierung, ist eine pluralistische Welt, mit

allen Nachteilen, vorzuziehen! Die «Neue Weltordnung» darf nicht entstehen.

Diese könnte zu einer gänzlichen Katastrophe der Menschheit führen. Eine Neue

Weltordnung, die auf die «Angst» und auf die «Logik von Morgenstern» (nichts sein kann was nicht sein darf!) basiert, kann das Leben der Menschen

unseres Planeten nicht glücklich machen. Die Ursache der«Angst» versteckt sich in der Endregulierung der wirtschaftlichen Kultur, in der Auslöschung und des letzten Elements der wirtschaftlichen Sicherheit, in der Verunsicherung und des letzten Regelns der internationalen Sicherheit. Kein Mensch wird in seinem Haus, in seiner Arbeit, in seiner Firma, in seiner Heimat, in seinem Reich, in seinem Vaterland, in seinem Staat, in seiner Partei usw. sicher sein. Von der anderen Seite die «Logik von Morgenstern» die die Logik von Aristoteles bereits verdrängte, befreit angeblich den Menschen des 21. Jahrhunderts aus den Ketten selbständig zu denken und nachzudenken. Dieses modern logische Prinzip wird zugleich die endgültige Grundlage der modernen Freiheit der Menschen des 21. Jahrhunderts werden. Die «Neue Weltordnung» will also nur ängstliche und willige Sklaven in einer desorganisierten, haltlosen und uniformierten und rund gegliederten Weltbevölkerung, die sich geistig entwaffnet ist, haben. Eine derart amorphe und gehirnlose Masse, ohne Zukunft und Vaterland, kann sehr leicht in absoluter sklavenhafter Abhängigkeit bei der Rasse von Gottes Gnaden, geraten. Das soll mit allen Mitteln verhindert werden.

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>