«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξεχωριστή ιδεολογία …Η Δημοκρατία δεν είναι η δημόσια «τουαλέτα» όπου μπαίνουν οι φασίστες αριστεροί και δεξιοί για να «αποπατήσουν» και να μοιράσουν μεταξύ τους εξουσίες και βολέματα με «άλλοθι» το «όνομα» του λαού.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΣ “ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ” ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ “ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ” , ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥΣ.

Ο ελληνισμός είναι απόλυτα ορισμένος και ενιαίος από τη φύση του …Είτε είσαι “εντός” αυτού είτε βρίσκεσαι “εκτός” …Είτε σκέφτεσαι με βάση το “μέτρο” του ανθρώπου είτε όχι. Απλά πράγματα …
Η Δημοκρατία είναι ιδεολογία από μόνη της …Ξεχωριστή ιδεολογία …Η Δημοκρατία δεν είναι η δημόσια «τουαλέτα» όπου μπαίνουν οι φασίστες αριστεροί και δεξιοί για να «αποπατήσουν» και να μοιράσουν μεταξύ τους εξουσίες και βολέματα με «άλλοθι» το «όνομα» του λαού.
Όταν είσαι Έλληνας, είσαι απλά δημοκράτης και αυτό σε καθιστά αυτόματα μη βάρβαρο …Σκέφτεσαι ως δημοκράτης και όταν το κάνεις αυτό είσαι σίγουρος ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν τέλεια, εφόσον θα βασιστούν στην έννοια της ισότητας και της δικαιοσύνης, την οποία εξασφαλίζει η Δημοκρατία …Σκέφτεσαι με “άξονα” τον άνθρωπο και σε μια τέτοια περίπτωση το κεφάλαιο θα ακολουθήσει …Αναγκαστικά θα πρέπει να “υποταχθεί” στις ανάγκες τού ανθρώπου. Στη Δημοκρατία οι αγορές είναι αυτές οι οποίες υποτάσσονται στους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι στις αγορές.

Όταν είσαι Έλληνας δεν σκέφτεσαι σαν βάρβαρος με “άξονα” το κεφάλαιο, προσπαθώντας ως σύγχρονος “Προκρούστης” να προσαρμόσεις τον άνθρωπο στις ανάγκες τής λειτουργίας τού κεφαλαίου …Δεν σκέφτεσαι σαν “χασάπης”, που προσπαθείς να “ακρωτηριάσεις” ανθρώπους, δημιουργώντας μικρούς προλετάριους ή ναζιστές, οι οποίοι “χωράνε” να μπουν στα “κουτιά” των αγορών …Στα ιδιόκτητα κομματικά «κουτιά» των βιομηχάνων και των τραπεζιτών. Δημιουργήματα του Σάξονα “Προκρούστη” είναι οι “αριστεροί” και οι “δεξιοί” και τα φασιστικά “δείγματά” τους …Ως Έλληνας δεν γίνεσαι λεία αυτού του βάρβαρου “χασάπικου” …Παίρνεις τα καλύτερα από όλους τους χώρους και δεν παγιδεύεσαι στα “μερικά”, που δημιουργούν οι πονηροί, για να προκαλούν τεχνητές αντιπαλότητες για αφελείς.
Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε σήμερα, δεν είναι τυχαία. Αυτά επιβάλει το προτεσταντικό διευθυντήριο των Βρυξελών, που είναι και ο ιδιοκτήτης του ναζισμού και του σταλινισμού. Αυτοί οι εγκληματίες, με πρόσχημα την ειρήνη και την ευημερία τής Ευρώπης, δημιούργησαν το “σφαγείο” της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το φοβερό “γιαταγάνι” τού ευρώ. Έχοντας το πλεονέκτημα να ελέγχουν τις “αριστερές” και “δεξιές” ηγεσίες των δικών τους χαφιέδων, τόλμησαν να “επιτεθούν” στα κράτη, χωρίς να φοβούνται τις αντιδράσεις. Αυτοί φόρτωσαν τους λαούς με ψεύτικα τοκογλυφικά χρέη, για να τους βάλουν στα Μνημόνια των “κατασχέσεων” των κρατών τους. Αυτοί επιτέθηκαν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με στόχο να τις κατακτήσουν και να λεηλατήσουν τους λαούς τους …Να ολοκληρώσουν το σχέδιο που είχαν καταστρώσει με τον Χίτλερ. Ανάμεσα σε αυτές τις χώρες ήταν και η Ελλάδα.
*******************Η ιστορία “τρέχει” πλέον με εκπληκτικές ταχύτητες και είναι βέβαιον ότι η γενιά μας θα δει τρομερές εξελίξεις. Το παγκόσμιο σύστημα “τρέχει” σαν ανεξέλεγκτο “τραίνο”, που όλοι το περιμένουν πλέον να “καρφωθεί”. Οι σημερινοί επικυρίαρχοι του κόσμου είναι βέβαιον ότι δεν θα αντέξουν την πίεση της παγκόσμιας κοινωνίας και θα ηττηθούν στην αναπόφευκτη πλέον σύγκρουση μαζί της. Δεν είναι δυνατόν μια συμμορία ιδιωτών να φιλοδοξεί ότι θα πάρει στα χέρια της τον έλεγχο του Πλανήτη και να θεωρεί βέβαιο ότι – ακόμα κι αν το καταφέρει – θα μπορέσει να τον κρατήσει.
Οι προτάσεις του ΕΑΜ.Β’ εν συντομία:http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/12/syntagmatiki-anatheorisi.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>